Marvel Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én spec nem tudok róla, hogy vannak megbeszélt idõpontok. Van pár haver, akikkel együtt is szoktunk játszani, de idõnként random összeverõdnek jó kis 3-5 fõs csapatok külföldiekkel is. 😊

#130: Azóta persze semmit nem dobott... 😊

Szoktatok amúgy elõre megbeszélt idõben csapatban játszani? Ha igen néha beugranék, végre lesz egy kis idõm játszogatni.

Szeva. Leírtam privátban pár napja azóta nem voltam gépnél, de most nézem semmit nem küldött el ez a retek. De beírom akkor ide, hátha kell még valakinek.
Lényeg annyi, hogy a a játék beállít magának valami idétlen felbontást, amit nem tud kezelni. Na ezt kell beállítani. Keresd meg ahova telepítetted a játékot, azon belül ezt a mappát:\Marvel Heroes\UnrealEngine3\MarvelGame\Config
Ezen belül van egy fájl a DefaultEngine. Ha nem nyitná meg társítani kell a jegyzettömbhöz. Ha megnyitottad meg kell keresni ezt a két sort és átírni az értékeket másik felbontásra: ResX= ResY=
Nekem így néz ki beállítás után
ResX=1440
ResY=900
Átírod, mented és játszol. Remélem nálad is menni fog így.

sziasztok valaki nem tudna segíteni elindítom a játékot de csak egy fekete képernyõt kapok ami ugrál és semmit nem tudok csinálni csak a gépresi segít neki :/
Persze, pont azt írtam a #130-ban. Ha találsz egy olyan karakter-tokent, ami már megvan neked, akkor ha rámutatsz a tokenre ki is írja, hogy jobb kattintásra az ultimate skill rankját növeli.

Bullet
Én is Scarlet Witch-el nyomom Bulletin néven. Unmake Reality-nek hívják.
Csak az a baj vele, hogy 20 perc cooldown-ja van. :S
Egyébként ezt lehet valahogy fejleszteni? Mert azt irja Rank 1, és gondolom van Rank 2 is.

ooo... 😊
Kemény 😊

Igen, a rare find-rõl én is olvastam, de az egyelõre csak találgatás, mások máshogy érvelnek amellett, hogy nincs közük egymáshoz. Mindenesetre most 25% special és asszem 10% rare find-em van jelenleg a "fõkarakteremmel" /Storm/.

Tudod hogy mi az ultimate-je Scarlet Witchnek?
Én nemrég tudtam meg....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy random csoportba bevettek, Xavier's Red Terminal Doom-ot nyomtunk. Én lev42 Ms Marvel, volt egy lev39 Hawkeye, egy lev41 Thor, egy lev 43 Rocket Raccon meg a party leader egy level 42 Scarlet witch.

Jön az elsõ boss, Electro, Ignore defense meg Heals when deals damage
És nem tudtunk az életébõl 1cm-nél többet levenni, mert ahogy mindig kidobta az AOE támadását, hiába menekültünk belõle, mindenki 3/4 életet levett vagy azonnali halált okozott, cserébe Electro teljesen meggyógyult.
2 perc kínlódás után annyit látok hogy Electro sehol, és írja a Party leader, hogy Scarlet Witch ultimate-tel eltûntette a bosst. Cserébe nincs loot.

\"There is no mastery, only constant improvement.\" \"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.\"

Nekem a mostani speciál hétvégén esett egy saját hero token a Xavier's Mandarin Dailybõl (Ms Marvellel vagyok, neki megéri az ultimatet javítani szerintem a healing aura miatt), illetve tegnap a második hõsömet (Black Widow) fejlesztve esett egy Hawkeye valami random mob-ból Chapter 7-ben.

Én még azt olvastam játék fórumán, hogy nemcsak a special find-ot kell növelni, hanem a rarity drop %-ot is, mert valahogy úgy néz ki formula, hogy a rarity drop miatt a ritkább kupacból esik a drop, és a ritkább kupacot dobja meg a special find, hogy ne cosmic key/unstable molecule/respec poti essen, hanem hõs és kosztüm.

\"There is no mastery, only constant improvement.\" \"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.\"

CalebJoe
Azt irták a fórumon hogy ha be akarsz rakni egy másikat az elõzõnek annyi, kicseréli az újra.
Jaffa 2843
Az engem is érdekelne, hogy egy costume-be lehet-e több core-t pakolni vagy csak egyet. (ennyi kötõjelet...)
Csak rohadt drága felpakolni õket. 200k és lvl10-es crafter kell hozzá.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Infók, érdekességek:

Elsõ karakterrel pár napja végigvittem a történetet, így 3 karakterem van (Storm, Witch Scarlet, Thing).
Storm 32. szintû.

Tegnap az Avenger Tower-es zöld Daily-k között bóklászva a belogolás után pár perccel esett egy Scarlet token (jó lesz az ultimate skill upgrade-eléséhez). Rá fél órával a Madripor Group Challenge 1-ben a bossfight után egy Hawkeye 😊.

Ehhez tudni kell:
- 2 napja nem léptem be, tehát a bónusz xp kék csík megvolt.
- tegnap a grind elõtt megvettem a 2 plusz STASH-helyet (nekem ennyit megér a játék, többet nem akarok rákölteni, ez kb. 2000.-ft-ba fájt, ez belefér, így már kényelmesen elférek a cuccokkal most és a jövõben is 😊 )
- Storm-on jelenleg összesen 20-25% Special Item Find gear van.

Mint tudjuk, amíg bónusz xp alatt vagy, nagyobb eséllyel eshetnek ritka ill. spec tárgyak, fõleg bossokból. A külföldi ill. steam-es fórumokból az is kirajzolódni látszik, hogy bárminemû valós vásárlás után mintha "megjutalmazna" a progi egy karakterrel vagy egy costume-mel. A spec. find százalékok meg Diablo óta tudjuk, hogy csak homokszem a sivatagban, de mégis megadja az embernek az érzést, hogy talán tett valamit az esély érdekében 😊.

Bár nem vagyok telhetetlen, de az egyik helyett dobhatott volna egy nem-starter karit is 😊. És bízom benne, hogy nem az van, hogy most fél évre letudott a randomgenerátor... 😊

A costume core-okkal ha nincs costume-öd, akkor mit lehet kezdeni, csak eladni lehet? Egyszerre többet is bele lehet kraftolni a kosztümbe, tehát érdemes gyûjtögetni õket, vagy kukázzam a vendornak?

Köszi.

Pedig tegnap végeztem a vizsgákkal és az elsõ nyári bebaszással, most akarok nekiesni 😄

frango
Most ez a játék megy még vagy mi van? Regisztrálni se tudok..

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

http://imgur.com/IbjzT2X

Az elsõ special dropom, ráadásul pont az új Ms Marvel kosztüm amit mostani patchel tettek bele. 😊

Xavier Green terminal, a Hood-ból esett, 45% special find.

Úgyhogy nem szabad feladni, minden csak idõ kérdése. 😊

Amúgy ki milyen néven játszik, engem lehet érdekelne majd a klán. 😊
Együtt mégis csak jobb játszani,mint egymagamban.. 😊
Tesóval összeraktunk egy rövid videót a játékbeli szerencsétlenkedésünkrõl. Nézzétek meg, ha van kedvetek: GameBunker - Marvel Heroes

üdv! 😊

Helyesbítek: nem azt mondom, hogy csak ez van, nyilván lehet bármennyit is csinálni. Ez már létezik 😊.

"Hungarian Heroes" a neve a magyar supergroup-nak.

Prince23
Donate-olnod kell a craftolós emberkédet (hogy fejlõdjön), és akkor elvileg tudsz kosztümot, egyedi lila ruhákat, stb megalkotni... de nem nagyon foglalkozom most vele.

Én most ellenõriztem, kicsit sokáig töltött mire belépett a login felületig,de el indult. 😊
Te nem tudod hogy a craftolás mi úton müködik, és free játékosként tudok-e skineket csinálni? 😊
Prince23
Nekem most fekete képernyõ fogad, login után.
Nektek is?

Sziasztok! 😊
Elkezdtem játszani, és nekem kifejezetten pozitív csalódás lett a játék.
Kérdésem az lenne van-e magyar super group (guild), illetve hogy a craftolás hogy mûködik. Meg ha megnyomom a T-t és karaktert akarok váltani, csak annyit fog dobni hõst ritkán, mint amik ott vannak, vagy még többet is tudok szerezni?
Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
Amúgy szerintem kicsit érzõdik rajta hogy a diablo 1-2 egyik fejlesztõjének a keze van benne, de mivel nincs pénzem a diora... nekem teljesen megfelel a játék+ szeretem a Marvel univerzumot és hõsöket. 😊

Valaki azt mondta nekem hogy unalmas, és alig jönnek ellened. Hát én nem tudom az a személy mivel játszott mert a városban azért néha meg izzadtam, mikor rám jött 2-3 csapat mob. 😊
Prince23
De ez nem a klasszikus értelemben vett MMO játék. Free to play mikrotranzakcióval megfûszerezve. Ráadásul single player orientált a játék, és csak a végén lehet multizni benne, mint PvP formában.

Csak a steamen, napi szinten átlagosan 8.000 játékos játszik. akkor annyira szar lenne? És ide nem tartozik bele a hivatalos oldalról letöltött kliens.

lvl 20? de sokáig bírtad
BoneDragon
Ez nekik teszt? Ez egy elfogult fos. Látom mindenkibõl lehet már tesztelõ, oh wait... Szóval ez a játék durván középszar. Semmi kiemelkedõ, ráadásul alap funkciók hiányoznak. Az az 1 pozitívuma van, hogy marvel hõsökkel lehet menni. Ezt mondom úgy, hogy rengeteg mmo van a hátam mögött és van mihez viszonyítanom. De hát kinek mi. Aki jól el van a játékkal annak hajrá, sajnos én lvl20-nál meguntam. Többet vártam picit.

Nekem dobott egy Black Panthert a level 22-es Thinggemnek egy random ellenfél. Meg is lepõdtem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

s1lkforrent
Gondolom minden tucatszemét MMO-nak meg van a maga közönsége.<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Prince23
Bullet
A karakterek fõ képességét lehet fejleszteni?

CalebJoe
Ha felmész pl. a Tower-ba ott van egy zöld piros és egy lila terminál, az elsõ kettõ az easy/hard pályák, a lila meg group-os pályák.
Prince23
Group challange az mi?

Én eddig sztorit vittem csak.

CalebJoe
A lila terminálnál, elõször meg kell csinálni a Group Challenge-t utána nyílik meg a Survival Challenge.
Prince23
És ez a mód, hogy nyítható meg? mert nem találom

CalebJoe
Csak simán mentem a abban a survival challenge módban ahol vagyunk 30-an ott dobta, oda érdemes menni sok xp na meg nagyobb lehetõsége van a jó cuccnak mivel iszonyat nagy gyilok van ott.
Prince23
Melyik résznél dobott hõst? a végén, vagy lootolásnál?

Fortune card: 50%-os Xp bonuszt adnak, resetelõt is beadhat. De ezeken kívül bármit beadhat, még akár kosztümöt, hõst is. de ennek kicsi az esélye, mint mindig 😞

Azok mire jók?
Még 1 hét a vizsgákból és végre én is folytathatom 😄

CalebJoe
Na végre dobott egy karit Cable-t kis is próbáltam egy kicsit nem rossz.
Prince23
Amúgy egyre több Fortune Cardot dob be loot...

Már a hetedik szerencsekártyámat szereztem meg.

Mikor legyõzöd Doom-ot, (nem tudom mikor még nem tartok ott) szintén csak az alap választható karakterekhez van esély vagy mindegyikhez?
Nem csak ahhoz jó.
Kicsit szorosabbá teszi az együttmûködést, mint a friend-list.
Ki lehet találni "programokat" a guild tagjai részére:
példa 1: A guild vezetõje mondhatja hogy "most jelezzen mindenki, aki ráér a Limbo-ra(a 15fõs, csapatos 7körös tûlélõ gyilok endgame-ben) itt és itt, és akkor meghívjuk partiba, gyülekezõ itt és itt"
Példa2: Vagy lehet olyan, hogy most alkossunk 3x5 fõ csapatot, és versenyezzünk melyik csapat éri el mindenkivel a lvl 10-et hamarabb egy eddig lv l-es karival, a gyõztes csapat között szétosztanak artifactokat stb...
Példa 3: Vagy még olyat is lehet, hogy end game-ben szintén egy csapat összejön, végigöli a zöld terminált, és akkor szétosztják egymás között a kék/lila/artifact/costume core itemeket stb....
Példa 4: PVP-ben összejön egy csapat és...játszanak, de ez majd akkor lesz érdekesebb, ha PVP-ben is benne lesznek amiket ígérnek (Capture the flag, MOBA(ld DOTA 1-2 vagy LoL), 2v2, 5v5, 16v16 stb...)

Prince23
Annak nem látom értelmét. PvP-hez kell?

Illetve azt láttam a mostani patch-ben, hogy most már ha minden igaz lehet guildeket (játékbeli nevén supergroup-okat) is csinálni.

Prince23
Kicsit felkéne dobni a topikot 😊

Mi lenne, ha valaki valami fontos tárgyat, hõst, kosztümöt lootol, az megosztaná kép formájába?

Amúgy közbe jött ki patch, ami növeli a héroszok esélyét loot közben.

Prince23
Elég zavaró hogy pay to hero felállást használnak, már nem azért. a Béta hétvégeként több hõst unlockoltam, mint most a teljeskor.
Bétánál anno megkaptam Sólyomszemet, Pókembert és a Megtorlót. Itt meg a teljesben a free starter heroesokat kaptam meg elsõ végigjátszáskor. (Vihart és Scarlet wich-t)

Egyébként a mióta megjelent a full game, 5x végigjátszás van a hátam mögött. és semmi érdemlegest nem kapok. A Savage islandnél kaptam pár szerencsekártyát, meg artifactot. De nekem pont hõsök kellenének, meg kosztümök 😊

Akkor szerencsés vagy. 😊
Május eleje óta játszom (elsõ open beta hétvége, utána szereztem zárt béta kulcsot), és eddig összesen 1 Punisher esett egy sima mob-ból a zárt béta vége felé, amit utána indulás elõtt ugye töröltek. Pedig mindig van rajtam special find, most a fõ karimon akivel éppen farmolni szoktam, 45%-nyi.
Artifact-ok esnek, meg costume core-ok, meg esett egy Fortune Card az Avengers Toweres Green Terminal Doom-ból.
Úgy néz ki többet kell imádkozni a véletlenszám-generátor istenéhez. 😊

Prince23--> Account szinten összesen kettõ biztos karit kap az ember, az elsõ prológ végigvitelkor illetve az elsõ sztori Doom legyõzéskor. Sajnos nincs több tuti, a többinek esnie kell. 😞

CalebJoe
Nekem már vagy 50óra van benne mégse dobott karaktert csak két ruhát igaz nincs rajtam se rare se special item boost.
Prince23
Végigvittem 3x, és csak elsõre adott karaktert Nick Fury Doom legyõzéséért. Miért nem ad? már kéne legyen 2 új karim basszus

Szürke medál a sztori medál, sárga medál az endgame medál.
Mindegyik endgame típusban eshetnek az adott bossokból, de bizonyos bossok csak bizonyos endgame típusban jönnek elõ (pl ha azt az 5-öt nézem amit írtam--> Sabretooth, Rhino csak lilából, a többi zöldbõl és pirosból is)
Ja, és a sárga medálokon legtöbbször magasabb/több stat van.

CalebJoe
Én nem mivel sok cucc lehet a háttér dolgokban ezért rombolok😊