Marvel Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#130: Azóta persze semmit nem dobott... 😊
Lényeg annyi, hogy a a játék beállít magának valami idétlen felbontást, amit nem tud kezelni. Na ezt kell beállítani. Keresd meg ahova telepítetted a játékot, azon belül ezt a mappát:\Marvel Heroes\UnrealEngine3\MarvelGame\Config
Ezen belül van egy fájl a DefaultEngine. Ha nem nyitná meg társítani kell a jegyzettömbhöz. Ha megnyitottad meg kell keresni ezt a két sort és átírni az értékeket másik felbontásra: ResX= ResY=
Nekem így néz ki beállítás után
ResX=1440
ResY=900
Átírod, mented és játszol. Remélem nálad is menni fog így.
Csak az a baj vele, hogy 20 perc cooldown-ja van. :S
Egyébként ezt lehet valahogy fejleszteni? Mert azt irja Rank 1, és gondolom van Rank 2 is.
Kemény 😊
Igen, a rare find-rõl én is olvastam, de az egyelõre csak találgatás, mások máshogy érvelnek amellett, hogy nincs közük egymáshoz. Mindenesetre most 25% special és asszem 10% rare find-em van jelenleg a "fõkarakteremmel" /Storm/.
Én nemrég tudtam meg....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy random csoportba bevettek, Xavier's Red Terminal Doom-ot nyomtunk. Én lev42 Ms Marvel, volt egy lev39 Hawkeye, egy lev41 Thor, egy lev 43 Rocket Raccon meg a party leader egy level 42 Scarlet witch.
Jön az elsõ boss, Electro, Ignore defense meg Heals when deals damage
És nem tudtunk az életébõl 1cm-nél többet levenni, mert ahogy mindig kidobta az AOE támadását, hiába menekültünk belõle, mindenki 3/4 életet levett vagy azonnali halált okozott, cserébe Electro teljesen meggyógyult.
2 perc kínlódás után annyit látok hogy Electro sehol, és írja a Party leader, hogy Scarlet Witch ultimate-tel eltûntette a bosst. Cserébe nincs loot.
\"There is no mastery, only constant improvement.\" \"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.\"
Én még azt olvastam játék fórumán, hogy nemcsak a special find-ot kell növelni, hanem a rarity drop %-ot is, mert valahogy úgy néz ki formula, hogy a rarity drop miatt a ritkább kupacból esik a drop, és a ritkább kupacot dobja meg a special find, hogy ne cosmic key/unstable molecule/respec poti essen, hanem hõs és kosztüm.
\"There is no mastery, only constant improvement.\" \"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.\"
Csak rohadt drága felpakolni õket. 200k és lvl10-es crafter kell hozzá.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Elsõ karakterrel pár napja végigvittem a történetet, így 3 karakterem van (Storm, Witch Scarlet, Thing).
Storm 32. szintû.
Tegnap az Avenger Tower-es zöld Daily-k között bóklászva a belogolás után pár perccel esett egy Scarlet token (jó lesz az ultimate skill upgrade-eléséhez). Rá fél órával a Madripor Group Challenge 1-ben a bossfight után egy Hawkeye 😊.
Ehhez tudni kell:
- 2 napja nem léptem be, tehát a bónusz xp kék csík megvolt.
- tegnap a grind elõtt megvettem a 2 plusz STASH-helyet (nekem ennyit megér a játék, többet nem akarok rákölteni, ez kb. 2000.-ft-ba fájt, ez belefér, így már kényelmesen elférek a cuccokkal most és a jövõben is 😊 )
- Storm-on jelenleg összesen 20-25% Special Item Find gear van.
Mint tudjuk, amíg bónusz xp alatt vagy, nagyobb eséllyel eshetnek ritka ill. spec tárgyak, fõleg bossokból. A külföldi ill. steam-es fórumokból az is kirajzolódni látszik, hogy bárminemû valós vásárlás után mintha "megjutalmazna" a progi egy karakterrel vagy egy costume-mel. A spec. find százalékok meg Diablo óta tudjuk, hogy csak homokszem a sivatagban, de mégis megadja az embernek az érzést, hogy talán tett valamit az esély érdekében 😊.
Bár nem vagyok telhetetlen, de az egyik helyett dobhatott volna egy nem-starter karit is 😊. És bízom benne, hogy nem az van, hogy most fél évre letudott a randomgenerátor... 😊
A costume core-okkal ha nincs costume-öd, akkor mit lehet kezdeni, csak eladni lehet? Egyszerre többet is bele lehet kraftolni a kosztümbe, tehát érdemes gyûjtögetni õket, vagy kukázzam a vendornak?
Köszi.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Az elsõ special dropom, ráadásul pont az új Ms Marvel kosztüm amit mostani patchel tettek bele. 😊
Xavier Green terminal, a Hood-ból esett, 45% special find.
Úgyhogy nem szabad feladni, minden csak idõ kérdése. 😊
Együtt mégis csak jobb játszani,mint egymagamban.. 😊
üdv! 😊
Te nem tudod hogy a craftolás mi úton müködik, és free játékosként tudok-e skineket csinálni? 😊
Elkezdtem játszani, és nekem kifejezetten pozitív csalódás lett a játék.
Kérdésem az lenne van-e magyar super group (guild), illetve hogy a craftolás hogy mûködik. Meg ha megnyomom a T-t és karaktert akarok váltani, csak annyit fog dobni hõst ritkán, mint amik ott vannak, vagy még többet is tudok szerezni?
Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
Amúgy szerintem kicsit érzõdik rajta hogy a diablo 1-2 egyik fejlesztõjének a keze van benne, de mivel nincs pénzem a diora... nekem teljesen megfelel a játék+ szeretem a Marvel univerzumot és hõsöket. 😊
Valaki azt mondta nekem hogy unalmas, és alig jönnek ellened. Hát én nem tudom az a személy mivel játszott mert a városban azért néha meg izzadtam, mikor rám jött 2-3 csapat mob. 😊
Csak a steamen, napi szinten átlagosan 8.000 játékos játszik. akkor annyira szar lenne? És ide nem tartozik bele a hivatalos oldalról letöltött kliens.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Fortune card: 50%-os Xp bonuszt adnak, resetelõt is beadhat. De ezeken kívül bármit beadhat, még akár kosztümöt, hõst is. de ennek kicsi az esélye, mint mindig 😞
Még 1 hét a vizsgákból és végre én is folytathatom 😄
Kicsit szorosabbá teszi az együttmûködést, mint a friend-list.
Ki lehet találni "programokat" a guild tagjai részére:
példa 1: A guild vezetõje mondhatja hogy "most jelezzen mindenki, aki ráér a Limbo-ra(a 15fõs, csapatos 7körös tûlélõ gyilok endgame-ben) itt és itt, és akkor meghívjuk partiba, gyülekezõ itt és itt"
Példa2: Vagy lehet olyan, hogy most alkossunk 3x5 fõ csapatot, és versenyezzünk melyik csapat éri el mindenkivel a lvl 10-et hamarabb egy eddig lv l-es karival, a gyõztes csapat között szétosztanak artifactokat stb...
Példa 3: Vagy még olyat is lehet, hogy end game-ben szintén egy csapat összejön, végigöli a zöld terminált, és akkor szétosztják egymás között a kék/lila/artifact/costume core itemeket stb....
Példa 4: PVP-ben összejön egy csapat és...játszanak, de ez majd akkor lesz érdekesebb, ha PVP-ben is benne lesznek amiket ígérnek (Capture the flag, MOBA(ld DOTA 1-2 vagy LoL), 2v2, 5v5, 16v16 stb...)
Mi lenne, ha valaki valami fontos tárgyat, hõst, kosztümöt lootol, az megosztaná kép formájába?
Amúgy közbe jött ki patch, ami növeli a héroszok esélyét loot közben.
Bétánál anno megkaptam Sólyomszemet, Pókembert és a Megtorlót. Itt meg a teljesben a free starter heroesokat kaptam meg elsõ végigjátszáskor. (Vihart és Scarlet wich-t)
Egyébként a mióta megjelent a full game, 5x végigjátszás van a hátam mögött. és semmi érdemlegest nem kapok. A Savage islandnél kaptam pár szerencsekártyát, meg artifactot. De nekem pont hõsök kellenének, meg kosztümök 😊
Május eleje óta játszom (elsõ open beta hétvége, utána szereztem zárt béta kulcsot), és eddig összesen 1 Punisher esett egy sima mob-ból a zárt béta vége felé, amit utána indulás elõtt ugye töröltek. Pedig mindig van rajtam special find, most a fõ karimon akivel éppen farmolni szoktam, 45%-nyi.
Artifact-ok esnek, meg costume core-ok, meg esett egy Fortune Card az Avengers Toweres Green Terminal Doom-ból.
Úgy néz ki többet kell imádkozni a véletlenszám-generátor istenéhez. 😊
Prince23--> Account szinten összesen kettõ biztos karit kap az ember, az elsõ prológ végigvitelkor illetve az elsõ sztori Doom legyõzéskor. Sajnos nincs több tuti, a többinek esnie kell. 😞
Mindegyik endgame típusban eshetnek az adott bossokból, de bizonyos bossok csak bizonyos endgame típusban jönnek elõ (pl ha azt az 5-öt nézem amit írtam--> Sabretooth, Rhino csak lilából, a többi zöldbõl és pirosból is)
Ja, és a sárga medálokon legtöbbször magasabb/több stat van.