Marvel Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Durván fél éves kihagyás után újra elõkapartam az accomat és folytattam a játékot. Meglepõdve látom ,hogy már nincsenek akadások, szépen fut a játék. Viszont mintha kevesebb játékos õgyelegne a pályákon? Jól látom, vagy pont kifogtam egy ilyen idõszakot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hál istennek sekem semmi bajom a játékba való belépéssel Steam-en keresztül...
Karácsony elõtt jön a következõ havi nagy patch Ghost Rider, meg a nagy DPS rework 😊.

Jaffa 2843
Ja, most nem enged be. Ugyanaz van mint tegnap. A status oldal online-t mutat, csak a bejelentkezés nem mûködik.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Prince23
Nekem meg azt írja, hogy túlterhelt a játék, próbáljam késõbb a bejelentkezést,,,?

A kód elkelt.
Nem indul, ha várok ha nem. Valami más probléma lehet. Már végigtúrtam a netet, vannak ilyen problémák, de nem értem sajnos mi a gond...........
Jaffa 2843
Csekkoltasd a Steammel a játékfájlokat. Egyébként elsõ indításnál sokat szarakodhat. Ha kiírja, hogy "nem válaszol", még akkor is tölt, csak várni kell.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Sziasztok, Steam-en keresztül leszedtem a játékot, de nem indul. Bedobja a Marvel indítóképernyõt, utána rögtön hogy marvel... mûködése leállt. Windoes 8.1-em van, a gépem bõven megfelel hozzá. Valami segítséget kaphatok mi lehet a hiba? Elõre is köszönöm...
Sziasztok, nekem is van még 1 db. kódom: 2600 Gold.
1 250 Ft-ért árulom, ha valakit érdekel dobjon mail-t.
Köszi, Dani!
Jaffa 2843
Több is van? 😄

Bullet
Engem érdekelne, ha megvan még.

Djuree
Vkit érdekelne 2600 Gold-ot adó kód egy ezresért?

Waaaaaagh!

BoneDragon
BoneDragon
"iPon Computer
GEFORCE GTX650-es kártyákhoz most 16.500 forint értékû Marvel Heroes kupont kaptok!"

Hátha valakit érdekel. 😊

Kár, hogy nem lehet két supergroup-ba tartozni... 😊
Én már régóta benn vagyok egy group-ban, ahol van egy átlagos méretû kemény mag, akik között igen jó a kapcsolat, ahol kell segítünk egymásnak, van "szociális" élet 😊 (persze a többiek itt is, mint a legtöbb guildben inaktívak). Nem szívesen hagynám ott õket, és õk is számítanak rám.
De ide is szívesen csatlakoznék...
Na, majd meglátjuk 😊.

Sziasztok!
Mai napon megalakult a Hungarian Superheroes nevû Supergroup ahova magyarok jelentkezését várjuk!
jelenleg 3 fõvel rendelkezünk, de szeretnénk egy jó kis magyar csapatot összehozni! 😊

In-game nevem: funzoy
vegyél fel friendnek nyugodtan! 😊
Jó játékot nektek!
Sok red terminal clear, Most hétvégén próbálj sokat játszani, mert plusz XP és rare item find hétvége van, illetve az új játékmód sem rossz, az X-Defense, de az úgy, hogy wave 9-10-ig csak, utána kiléptek, resetelõdik, és kezdeni elölrõl. Addig még menedzselhetõ, utána már fájdalmasan hosszú egy-egy hullám (még béta, biztos finomítanak rajta a közeljövõben).
Holnap dolgozom 😞, úghogy most nem aktuális, de amúgy ha fenn vagyok, valamelyik hõsömmel szívesen segítek idõnként egy-egy szintben.
Megy privát.

Jaffa 2843
Nincs kedve valakinek összeállni velem? Egy lv50-es Storm-ot szeretnék már maxra húzni 😄

Bonedragon: én szinte már csak evvel játszom 😊. Elég sokat vagyok benn a játékban, néha akár össze is futhatnánk egy kis levelingre, vagy egy low lvl hero story-módra 😊.
Mit szólsz a kb. két hét múlva jövõ synergy-rendszerhez? Szerintem jó ötlet.
Egyelõre kilenc karakterem van, gyûlik a Splinters egy tizedikre 😊.

BoneDragon
Sajnos ezzel az információval nem lettem gazdagabb, hogy van e magyar közösség. 😊

Bullet
Eddig 279 órát öltem bele...

BoneDragon
Valaki játszik még a játékkal vagy esetleg van magyar guild féle? Egész sokat fejlõdött a játék kezdés óta, sõt le is tud kötni ami már nagy szó.

Jaffa 2843
Talán ez segít, hogy hol adja a további questeket. katt

Braikingboss
Hi

Olyan problémám lenen hogy megakadtam chapter5-nél a xavier's schoolnál. Nem ad több questet nem folytatódik a story. Mindenkivel beszéltem a suliban azután semmi új quest. Pedig 18-as vagyok a chapter 5 meg 17-19ig van szal a szintem is megvan hozzá.

Don Kartács :)

Igen, meg még Squirrel Girls ami tuti, de ezután sem állnak le, tervbe van véve sok egyéb szuperhõs is 😊.

Igen de a hivatalos fórumon több topik is van, ahol mind a fejlesztõk, mind a játékosok sokszor tárgyalják, ötletelnek az Eternity Splinters-en. Nagy a nyomás aféle, hogy az ultimate skill upgrade sokkal olcsóbb legyen, mert elég "irracionális", hogy ugyanannyiba kerüljön egy meglévõ hõs egy olyan skilljének egy pontnyi növelése, amit csak 10-20 percenként egyszer tud használni (bár tényleg erõs), mint egy új hõs. Szóval ezen még fognak finomítani a jövõben.

A Golden Crown-ból vásárolható artifact-okról még csak hiányosak az ismereteim, de ami biztos, az az, hogy ezek PVP-instance-okból lehet szerezni. A PVP rész amúgy még mindig fejlesztés alatt van, tehát még korántsem végleges. Van egy npc, ahol aktiválni lehet a pvp portált, és mivel én még ott nem jártam - nem vonzz különösebben (egyelõre), de elõbb-utóbb úgyis lenézek majd - ezért csak annyit tudok, hogy a pvp-csaták után a gyõzelemért kaphatsz Golden Crown-t, amit beválthatsz ezekre az artifact-okra. De hogy azokat bárhol, vagy csak a pvp-arénában használhatod-e, azt nem tudom.

Bullet
Na megnéztem ehhez az új patchhez készült fejlesztõi naplót és azt látom, hogy a következõ karakterek tuti lesznek még:
Emma Frost
Luke Cage
Nova Centurio

Más.
Jól látom, hogy ebbõl az Eternity Splinterbõl 200 db kell, ha fejleszteni akarom az Ultimate Powert?
Meg mi az a Golden Crown, amibõl 50 kell, hogy vegyek vmi gyûrût?

Szombat délelõtt óta hibátlanul mennie kell, ha fel van peccselve.

Jaffa 2843
Eszi a gépet rendesen, ez tény. Esetleg próbálj meg frissíteni egy vga drivert, hátha... :S

nah beenged, csakhogy kiir megin hibaüzenetet...Run out from Videomemory.... full low beállitással 1024x768....GT440 1gb ez neki kevés? XD
most probálok kb 2 ora hosszája belépni :S
ezt má komolyan nem hiszem el faszom kivan, elsõ quest után amikor portolna a HQ-ba kilép hibaüzenettel, utánna meg a loading screenen nem tölt be..... pusztulna meg....
Jaffa 2843
Lényegében uj kliens jött ki. Megéri frissíteni, hihetetlen élvezetes lett a játék az uj patch-el. 😮 Drop rate valami elképesztõ lett, és pár új funkció is bekerült (újabb hero és egyéb cucc szerzési lehetõség), valamint a skill-ek is elég nagy felvarráson estek át. Eddig csak Wolverine-nel játszottam az új kieggel, de hatalmas jó. 😄

am emberek, leszedtem steammel a gamet, na szal az lenne a gondom hogy tegnap is és ma is le akar megint tölteni a steam 5 giga tartalmat Marvel Heroes frissités néven, nem engedi elinditani addig, most ez télltg patch vagy má 3x akar a játék letöltõdni? Total Commanderben néztem 11 giga van a marvel heroes mappában :S
lol, kicsit sok lett a "játék" 😊... de siettem, dolgozom. Sry.

Szóval a raktár, láda, STASH... Oké.
Nem, nem lehet máshogy szerezni, csak pénzért (G-ért, amit csak valós pénzbõl lehet szerezni). Én jelenleg csak ennyit költöttem a játékra, kb. 2000.-ft-ot, amibõl megvettem a plusz Stash-tab-okat, meg egy crafting-tab-ot.

De David Brevik csapata és a játék azt hiszem nekem többet is megér 😊. Példátlan a közöséggel való kommunikációjuk (hivatalos fórumon a játékosokkal való párbeszédeik, kérdések, válaszok, magyarázatok, a community lekövetése és a lehetõ leginkább "fun" érzés megadása a játékban a játékosoknak...), és az irányvonal, az elv, amit követnek, a fejlesztésben, a patch-ekben, a játékhoz való hozzáállásukban... 20 éve, szinte a pc-s játékok születése óta játszom, de ilyen mértékû odafigyelést és kommunikációt még nem tapasztaltam egyetlen játékfejlesztõnél sem.

Követendõ példa lenne minden fejlesztõcsapatnak.

Braikingboss
Bank mint ahova be lehet raktarozni a crafting alapanyagokat meg akar az armort. Most nem tudom megnezni pontosan mi a neve de egy nagy szekrenyszeru valami😊

Ezt kérlek újra, mert nem egészen értem 😊.
Mit értesz a "bankom bõvítése" alatt?

Új, elég nagy peccs van beüzemelés alatt, de gondok adódtak, ezért tegnap és még ma is lehetnek szerver- és belépési problémák. Ideiglenesen rerollolták a patchet is.

Nyugi, állítólag holnapra már minden rendben lesz (de ha nem, hát hamarosan).

Braikingboss
Hi

Lehetséges a bankom bõvítése credit vásárlása nélkül ?

ej mégiscsak van baj vele, belépek beirom az adataimat aztán nincs csak fekete képernyõ az egérrel :S
kösz a tippet, steamen nekem is elindul.
Jaffa 2843
+1 a Steam-es verzióra.

Steam-en keresztül, vagy csak simán szedted le és raktad fel? Én spec. Steam-bõl használom, és semmi gondom vele.

üdv all, ma szedtem le a gamet, felraktam de mikor inditanám Appcrashel, utánna olvastam de semmi nem orvosolta pls help :S
Azóta megvan mind az öt kezdõkarakter, pár napja esett ki Daredevil.
Tegnap meg az elsõ nem starter: Punisher. Red T2 daily Magneto dobta. (rare find 15%, special find 41%).

😊

fejlesztõség = fejlesztõcég 😊

Igen, nekem mindenképp pozitív meglepetés ez a játék. Kevesebbre számítottam, talán mert ismeretlen fejlesztõség, mert free-to-play, mert némi elõítéleteim voltak/vannak a free, de mégis bizonyos tartalmakért fizetõs, mikropayment-es, stb. játékokkal szemben...

Nagyon hosszú távra terveznek a fejlesztõk a játékkal. Legalábbis most ezt mondják, és kérdés, van-e, lesz-e benne ennyi potenciál, egy hack-n-slash-ben.

Mindenesetre az ígéretes, hogy a news-ok szerint sokmindenen dolgoznak: ez az új "hõsmarketing", új endgame contentek, új hõsök (célegyenesben van a Fáklya, az utolsó simítások vannak hátra), új "villain"-ok, balanszolják a hõsöket, a nehézséget, új tárgyak készülnek, Prestige-rendszeren is agyalnak, és ami meglepett, hogy a PVP-szekcióban (ami alapból engem nem szokott megmozgatni egy ilyen játékban) dolgoznak egy csapat alapú, DOTA-(õk a LOL-ra hivatkoznak) stílusú pályán és játékmódon is 😊.

Fpocok
Ez így nagyon jónak hangzik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fejlemények vannak 😊

Új peccs:
https://marvelheroes.com/news/news-articles/patch-notes-game-update-1100609

Elõrehaladott nagy változások, legjelentõsebb a hero-drop rendszer megváltozása (jó irányba):
https://marvelheroes.com/news/news-articles/faq-eternity-splinters

Ezt David Brevik (a cég feje, egyébként õ volt a Diablo 1 egyik fõ fejlesztõje) is kommentálja:
https://marvelheroes.com/community/dev-blog/eternity-splinters-announcing-how-earn-playable-heroes

Röviden: Hero Tokeneket hamarosan (talán 1-2 hónap) kiveszik a játékból. Lesz egy új item, Eternity Splinter, amely viszonylag gyakran fog esni (hõstokenhez képest mindenképp), és ezeket összegyújtve, mintegy fizetõeszközként lehet használni, ebbõl lehet majd megvenni bármelyik hõst ingame. Így továbbra is megmarad a free játszási lehetõség, és így nem kell éveket várni (vagy inkább megunni a játékot), míg kiesik a kedvenc hõsöd, hanem E. Splinetrért megveheted amelyiket szeretnéd.

Maak
A weblapra beenged de ingame nem eszi meg a jelszavam, ez mitol lehet?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774