Mégis a méret a lényeg
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez inkább amolyan etológiai vagy szexuál etológiai kérdés. Vegyük pl a a pávákat, a nagyobb és színesebb farktoll jobban vonzza a tyúkot. Vagy a madarak tátogatása a kajáért... az kapja aki nagyobbra nyitja a száját. Vagy az embereknél a vezetésnél: nagyobb piros lámpa hamarabb vált ki reflexet, hogy állj meg. Férfiaknál a nagyobb testalkat és péniszméret, nõknél meg a nagyobb mell (és egyes kultúrákban a nagyobb fenék méret). Mind a termékenységet mutatja, ami jobban vonzza a másik egyedet
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Na mehet a vita, kinek nagyobb a pucuja 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én is ezt hallottam, eddig akárhány nõvel beszélgettem errõl a témáról mind azt nyilatkozta hogy a pénisz mérete nem igazán fontos, ha egyébként megüti az elvárható szintet.
Ráadásul akiknek volt nagyfarku pasija (>=18cm) azok azt mondták hogy valójában sokkal rosszabb mint egy átlag méretü, mert ilyen mérettel ha a pasi nem extra ovatos akkor az bizony tökre fáj a csajoknak. Persze nyilván ez csajtól is függ, egy nagy debella csajnak nyilván nagyobb farok a kényelmesebb, de egy vaságyastól 50 kilós csajt már karóba húz 😊
Ráadásul akiknek volt nagyfarku pasija (>=18cm) azok azt mondták hogy valójában sokkal rosszabb mint egy átlag méretü, mert ilyen mérettel ha a pasi nem extra ovatos akkor az bizony tökre fáj a csajoknak. Persze nyilván ez csajtól is függ, egy nagy debella csajnak nyilván nagyobb farok a kényelmesebb, de egy vaságyastól 50 kilós csajt már karóba húz 😊
A postképen pedig a bácsi vagy a segge tövéig hátracsavarta amit kell, és ezen ámuldoznak a nénik, vagy szimplán besz*rt.
az én nõm is nagyból ugyan így vélekedett 😄
úgy tûnik egyeseknek valóban savanyú a szõlõ 😊
úgy tûnik egyeseknek valóban savanyú a szõlõ 😊
Ha ez tényleg igaz lenne akkor az evolúció miatt ma már minden férfinak 3 lába lenne. Amúgy a barátnõm azt mondja a pénisz mérete valóban elhanyagolható a szex minõségének szempontjából. Kivéve ha közepes vagy kicsi...
---------------------------- :-/
Savanyu a szolo? 😊
Ez tényleg baromság!
A statisztikák általában amúgy is azok. Nem ártana észrevenni, hogy a szexuális elvárások mindig is változtak az idõk folyamán. Régen a faszik pl szerették a szõrt, nomeg a nagydarab nõket. Ma meg nem. Ami ennyire változékony, arra kár felmérést pazarolni, pláne "evolúciósat".
Nem beszélve ugyebár a pénzrõl, ami a természetben sehol sincs jelen, mégis mennyire "vonzóvá" tud tenni egyes embereket.
Na itt a vége!
Szeretem a tudományt, de ez nem az, ráadásul teljesen felesleges is volt!
A statisztikák általában amúgy is azok. Nem ártana észrevenni, hogy a szexuális elvárások mindig is változtak az idõk folyamán. Régen a faszik pl szerették a szõrt, nomeg a nagydarab nõket. Ma meg nem. Ami ennyire változékony, arra kár felmérést pazarolni, pláne "evolúciósat".
Nem beszélve ugyebár a pénzrõl, ami a természetben sehol sincs jelen, mégis mennyire "vonzóvá" tud tenni egyes embereket.
Na itt a vége!
Szeretem a tudományt, de ez nem az, ráadásul teljesen felesleges is volt!
"Vannak bizonyítékok, miszerint a péniszméret a tesztoszteron szintektõl függ, valamint az általában nagyobb a fiatalabb, markánsabb férfiaknál, így a méret a kor és az egészségi állapot indikátora is lehet, tette hozz Bill Bateman, az ausztrál Curtin Egyetem viselkedéskutatója, aki szerint egyes állatfajok ugyancsak a pénisz mérete alapján választanak párt."
Aha, véletlenül sem arról van szó, hogy baszás közben jobban kitölti a pinájukat... Hát persze... Ezek tényleg ilyen hülyék?
Aha, véletlenül sem arról van szó, hogy baszás közben jobban kitölti a pinájukat... Hát persze... Ezek tényleg ilyen hülyék?
← ElőzőOldal 3 / 3