110
  • Papichulo
    Nincs. Meselj! :)
  • Gater
    Arról hogy a sok pénz kompenzálja-e méretet nincs adat?
  • morden2
    És képes vagy még viccesebb dolgot leírni mint az első hozzászólásodban :DDDDDD
    "mondandómhoz igenis kellett ez a szám, mert ha nem írok akkor nincs benne semmi érdemleges.." akkor csak a méret volt a lényeg a többi az nem érdekes :D ?
  • shaba23 #27
    Férj meséli a feleségnek:
    - Képzeld, bent a cégnél azon versenyeztünk a kollégákkal, hogy kinek nagyobb a farka.
    - És te megmutattad nekik a farkadat?
    - Csak annyit, amennyi a győzelemhez kellett.
  • Papichulo
    Go for it Tiger! :)
  • shaba23 #25
    A nő hüvelyének hossza minimálisan tud változni, annyit nyúlik, mint bármilyen más "hús"... izgalmi állapotban ez a hossz 8-10cm. Az átmérő az, ami rugalmasan kezeli a méreteket.
    Ráadásul az idegek a bejáratnál helyezkednek el, minimálisan benyúlva a hüvelybe, és a G pont is közel van (mondjuk egy ujjnyira:D ) Ebből is látszik, hogy az átlagosnál nagyobb (mondjuk 16+) az orgazmus szempontjából nem feltétlenül játszik szerepet, hiszen a +cm-eken már nincsenek olyan idegek, amik ehhez hozzájárulnak. Természetesen vannak nők, akik kell a nagy farok, hogy érezzenek valamit, de ilyenkor a nagy farok inkább az extra vastagságot jelenti (amihez persze jó eséllyel társul a az extra hossz is)
    Látvány szempontjából pedig ahogy már le lett írva a pávás példa...a a látványos jobb
  • Vaszilij Artyom
    Ja hogy ez a te fejedben most feszítés volt. Értem.

Akkor legközelebb egyenlet formájában fogom leírni, hogy az olyan barmok mint te ne tudják felfogni, hogy miről is van szó, mert a mondandómhoz igenis kellett ez a szám, mert ha nem írok akkor nincs benne semmi érdemleges..
  • Broafka
    pont ezt akartam én is mondani... :D
  • uwu420

a hülyéje
  • mousee
    "Nekem 21..."
    "Aki meg azzal feszít hogy neki mekkora, azon egyszerűen csak röhögök. Mert aki a farka méretével feszít az biztosan azért teszi mert komplexusa van..."

ikszdé
  • Vaszilij Artyom
    A magyar átlag 16 centi, csak akinek ekkora vagy kisebb az szégyenli mert idióta.

Nekem 21, de még nem voltam olyan lánnyal akinek úgy be tudtam volna végig dugni, hogy ne mondta volna hogy óvatosan vagy fáj. Pedig nem 2 lánnyal voltam az eddigi életem során.

Egyáltalán nem a hosszúság a lényeg, hanem a vastagság. Ha a hosszúság számítana, akkor pár afrikai ország kivételével az egész világ kihalt volna... És mégis az átlag 12 [!] centis kínaiak vannak a legtöbben.

Aki meg azzal feszít hogy neki mekkora, azon egyszerűen csak röhögök. Mert aki a farka méretével feszít az biztosan azért teszi mert komplexusa van mert kicsi a farka és nagyot akar hazudni vele.
  • fonak
    A p.na mérete ("bősége") az egyáltalán nem attól függ, hogy hány kilós a csaj vagy magas vagy alacsony. Mondjuk egy vékony balerina alkatú csajnak épp esélyesebb hogy "használatosabb" és így khm, nagyobb a befogadóképessége.
    Mondjuk gyerekszülés után minden nőnek "tág" lesz (ahhoz képest mint előtte volt), bár vannak kegel-gyakorlatok stb. ez ellen.
  • fonak
    18 az mindig átlag felettinek számított, ha nem is gigantikusnak, persze a régi szép időkben minden férfi legalább ennyit hazudott be... legalábbis ha fel kellett vágni :)
  • semmikozod
    A faroknal foleg a vastagsag szamit, a hossz olyan 15cm folott abszolut lenyegtelen es csak kulsoleg vonzo egy no szamara. Azt mondjak az atlag hossz 13-14cm szokott lenni. Egy 17-18 mar hosszunak szamit.
  • semmikozod
    Nagyon elmergesedett a helyzet. Parvalasztasnal mar a nok valasztanak es nem forditva. A magassag egyertelmuen szamit, a peniszmeret megint. A csajok csak mondjak, hogy "tudni kell hasznalni", de igazabol nekik is a nagyobb farok kell.
    A jobaratokba tobb mint 10 eve volt egy szosszenet, amikor Chandler kerdezte Ross es Rachel-tol, hogy milyen tanacsot tudnak neki adni. Ez a kerdesekre azonnal valaszt kell adni dolog.
    No kerdi ferfitol: "Kover vagyok? V: NEM!"
    Ffi kerdi notol: "A meret szamit? N: NEM!"
    Tetszik vagy nem, nagyobb farokkal konnyebb kielegiteni egy not. Meg akkor is, ha noknel foleg erzelmi alapon mukodik a szex.
    Egyik no ismerosom meg azt mondta, hogy a baratnoje mar kezrol meg tudja allapitani egy ferfirol a penisz meretet es ez alapjan valaszt. Elvileg teszteltek es mindig bejott.
  • gulyasandras
    "Ráadásul akiknek volt nagyfarku pasija (>=18cm) azok azt mondták"

Jézusom, ha ez nagynak számít, akkor mi a kicsi??????????????? Vagy a mai fiataloknak már teljesen összement?

Egyébként a hüvely képes alkalmazkodni a hímvessző hosszához, így tartós kapcsolatban ez nem okozhat problémát.
  • EnxTheOne
    Az én ismerösi körömben azok a srácok sokkal népszerűbbek akik jóképüek, hiába alacsonyak, vagy csak fele annyi izom van rajtuk.
  • Zoliz
    Valójában a nők már telhetetlenek lettek, és ez csak rosszabb lesz. Nyugodjatok bele, hogy ránk lassan egyáltalán nem lesz szükségük, csak egy kémcső kell majd nekik tele ondóval. Obama is nőt akar választani az FBI élére és minden fontos területen ők diktálnak. HR, bankok, családjog, Magyarországon több nő dolgozik mint férfi. Vigyázzatok magatokra! Mert ha egy nő akar valamt megszerzi, de ha nem kell neki akkor úgy eldobja, hogy életében nem akarja többet látni. Macska-egér játék, ahol a férfi az egér.
  • morden2
    Vizsgálhatta volna a kutatás, hogy a pénisz méretének a jelentősége eltörpül, a bankszámla mérete mellett :D
  • Tinman #11
    Hugh... megnyugodtam!
  • Broafka
    ez inkább amolyan etológiai vagy szexuál etológiai kérdés. Vegyük pl a a pávákat, a nagyobb és színesebb farktoll jobban vonzza a tyúkot. Vagy a madarak tátogatása a kajáért... az kapja aki nagyobbra nyitja a száját. Vagy az embereknél a vezetésnél: nagyobb piros lámpa hamarabb vált ki reflexet, hogy állj meg. Férfiaknál a nagyobb testalkat és péniszméret, nőknél meg a nagyobb mell (és egyes kultúrákban a nagyobb fenék méret). Mind a termékenységet mutatja, ami jobban vonzza a másik egyedet
  • MaRee
    Na mehet a vita, kinek nagyobb a pucuja :D
  • torreadorz
    Én is ezt hallottam, eddig akárhány nővel beszélgettem erről a témáról mind azt nyilatkozta hogy a pénisz mérete nem igazán fontos, ha egyébként megüti az elvárható szintet.

Ráadásul akiknek volt nagyfarku pasija (>=18cm) azok azt mondták hogy valójában sokkal rosszabb mint egy átlag méretü, mert ilyen mérettel ha a pasi nem extra ovatos akkor az bizony tökre fáj a csajoknak. Persze nyilván ez csajtól is függ, egy nagy debella csajnak nyilván nagyobb farok a kényelmesebb, de egy vaságyastól 50 kilós csajt már karóba húz :)
  • Hirvaer
    A postképen pedig a bácsi vagy a segge tövéig hátracsavarta amit kell, és ezen ámuldoznak a nénik, vagy szimplán besz*rt.
  • Narxis
    :DDDD
  • sonajdoba
    az én nőm is nagyból ugyan így vélekedett :D

úgy tűnik egyeseknek valóban savanyú a szőlő :)
  • MuchACHO79
    Ha ez tényleg igaz lenne akkor az evolúció miatt ma már minden férfinak 3 lába lenne. Amúgy a barátnőm azt mondja a pénisz mérete valóban elhanyagolható a szex minőségének szempontjából. Kivéve ha közepes vagy kicsi...
  • Papichulo
    Savanyu a szolo? :)
  • Katalizátor
    Ez tényleg baromság!
    A statisztikák általában amúgy is azok. Nem ártana észrevenni, hogy a szexuális elvárások mindig is változtak az idők folyamán. Régen a faszik pl szerették a szőrt, nomeg a nagydarab nőket. Ma meg nem. Ami ennyire változékony, arra kár felmérést pazarolni, pláne "evolúciósat".

Nem beszélve ugyebár a pénzről, ami a természetben sehol sincs jelen, mégis mennyire "vonzóvá" tud tenni egyes embereket.

Na itt a vége!

Szeretem a tudományt, de ez nem az, ráadásul teljesen felesleges is volt!
  • Vol Jin
    "Vannak bizonyítékok, miszerint a péniszméret a tesztoszteron szintektől függ, valamint az általában nagyobb a fiatalabb, markánsabb férfiaknál, így a méret a kor és az egészségi állapot indikátora is lehet, tette hozz Bill Bateman, az ausztrál Curtin Egyetem viselkedéskutatója, aki szerint egyes állatfajok ugyancsak a pénisz mérete alapján választanak párt."

Aha, véletlenül sem arról van szó, hogy baszás közben jobban kitölti a pinájukat... Hát persze... Ezek tényleg ilyen hülyék?