Batman: Arkham Origins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Objektívan.
Malakai
Ha a nyelvtanja érdekel, akkor pontosabban itt meg nem nevezett harmadik személyt ír körbe.

Nem öl meg senkit. Törött csontokkal és belsõ vérzéssel, eszméletlenül hagyja õket a hóban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fura ez az angol nyelvtan még mindig.
Shep
Ne ölj meg senkit, hagyd õket eszméletlenül, törött csontokkal és belsõ vérzéssel a hóban (fekve).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maradj öntudatlan a hóban törött csonttal és belsõ vérzéssel?
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

HeadHunter86
Keresd a térképen a felkiáltójelet. Az a fõküldetés, idõvel majd megkapod az elektromos kesztyût is.

sziasztok! tudnátok segíteni mert elakadtam teljesen. a hajón elvertem deathstrokeot voltam enigmánál is anarky is megvan és ennyi. nem tudom mit csináljak elkezdtem összeszedni a data packokat de azt se tudom mert nincs meg az elektromos kesztyû h beindítsak néhány generátort.
asszem a mostani https://www.humblebundle.com/ eldöntötte h nem írkálok emilt a WB-nek 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

most én is tartalékon tartom kicsit 😄 várom h pöcsöljék

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Myselor
én a sok bug miatt nem eröltetem ezt hogy mindent összeszedjek,majd neten megnézem enigmás dolgot is,meg amúgy azthiszem mindent megcsináltam ami érdekelt végülis😊
sztem az a csatornában van

HeadHunter86
Tudja valaki hogy lehet megszerezni ezt? Gyanítom, hogy bug lesz, mert már körbejártam elég sokszor és semmi nem találok.
Link

bug vagy hülye vagyok?

Shep
Ahogy nézem elvileg jövõ hétre ígérik a patchet ami majd javítja a hibát, hát akkor addig Batman szögre akasztja a denevér gúnyát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Most nézem tele a net hasonlóan járt kollégákkal.

Shep
Na kurva jó az Alibi bárban kiestem a pályáról és ezzel vége a dalnak újratöltés nem segít csak egy tök sötét képet tölt be ahogy Batman széttárt karokkal zuhan tovább kifele a pályából. Hát elmennek a picsába!

Fpocok
Szerintem félreértettél. Kizárólag a Deathstroke bossnál használt harcra gondoltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

HeadHunter86
1-es leülhetsz! Legjobb harcrendszer az ilyen stílusú játékokban.
Most ütköztem meg Bayne-nel, az is de rohadt epic. Az a rész valami eszméletlen jó lett. Ráadásul nagyon sok a sztory most. Már jobban tetszik mint anno a City!

Csak arra akartam rávilágítani, hogy AA-ban is volt olyan rész, ahol pl. nem tudtál továbbjutni és az sem bug volt, hanem a védelem része.

Ettõl még itt lehet bug, csak ez az eshetõség is elõfordulhat ilyen esetben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Egyáltalán nem lehetetlen ,hogy a törés miatt bugos egy játék de itt most nem errõl van szó.

pontosan. a fejlesztõk adják ki. ezért is lehetetlen, hogy a törés miatt legyen bugos, hisz azzal a fejlesztõk nem foglalkoznának. nyilván.
Shep
Ok, csak ezt írtad: "plusz az updateket is a fejlesztõk adják ki"

szó sem volt ilyesmirõl. csak alább a kolléga azt írta, hogy ezek a hibák a törés miatt vannak és ezzel világítottam rá, hogy ez nagyon nincs így.
Shep
3. patch óta amúgy alig van hiba a játékban, tornyos hibát is javították pl.

Shep
Miért szerinted ki más adná ki a patcheket? Vagy arra gondolsz, hogy a torrent oldalakra a fejlesztõk töltik fel a crackelt patcheket, mert az meg hülyeség 😊

Myselor
igen ebben is van valami
jól érzékeled, de beszéltem olyannal akinek eredeti van és õ is szopkod vele rendesen. úgyhogy nincs itt semmi védelem. plusz az updateket is a fejlesztõk adják ki. nem véletlenül...
Myselor
de mindez nem csak a wareznál jött elõ ez a baj tudod?
Ha jól érzékelem warez verziód van. Annál sajna elõfordulnak ilyen szándékosan elhelyezett védelmi dolgok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

túl hamar kiadják már évek óta a játékokat. 1-2 hónap tesztelés pluszba és nincsen ilyen gond. gondolom...
Myselor
én egyszer estem be egy házba és restartal oldottam meg,de ezek tényleg dúrva dolgok,a tornyot meg elvileg patchelték aztán még sem,ezt is olvastam sok embernél
igen, szomorú. nekem a korábbiakban nem volt semmi zavaró bugom, de ennél átestem már épületen, zuhantam ki a liftbõl padlón át, stb... és most ez, ami orvosolhatatlan (azt hiszem). pedig az update 2 is fenn van. mondjuk a bugos torony, amit elvileg javított a kettes patch, nálam még mindig maradt olyan, mint volt. úgyhogy azt sem értem
Myselor
elég szomorú hogy ilyen megesik egy ilyen játéknál.én nekem szerencsére egy szem bug nem volt egész játék alatt,de más játékban én is szívtam már meg,sõt az AA-ban nekem is volt egy olyan bug ami miatt nemtudtam tovább menni és csak patch segített
nagyon begyere az egész, szerintem hangulatban, sztoriban közel olyan, mint a két elõdje, de annyira bugos, hogy az fájdalom... frankón kezdhetem elölrõl és akkor sem garantált, hogy ki tudom pörgetni, mert a sztori 87 százalékánál meghalt az egész. pont úgy csináltam mindent, ahogy kellett, de nem emelkedett meg a vízszint ahogy kellett volna, így képtelen vagyok tovább menni és a mentésem is elszaródott ezáltal. hurrá...
grebber
Had fikázza.Ez kb olyan mint egy fpst fikázni mert miért csak lõni kell bennük agyatlanul.

Next PC upgrade: 2022

Myselor
hmm hát nemtudom ki lehet még.Deadshotot pedig egy tetõn kell,van egy jel amihez ha odamész jön egy heli amit lelõnek ami az egyik trailerben is volt.majd ki kell nyomozni deadshot rejtekhelyét,a bossfight mint a kétarc volt az AC-ben.
Anarkyst meg van, Deadshot-ot merre keressem? És kell lennie még valakinek,mert két karakter nincs feloldva.
Megvan: Pinfvin, Anarky, Bird , Kalap, Black Mask, Shiva, jó Engima nincs befejezve, de még valaki kettõ van

Az egyik Deadshot, de ki lehet még?

Myselor
Deadshot és Anarkyst van még.
Hogy lehet feloldani az utolsó két ilyen bûnözõt? Fõszál megvan, Pingvin, Kalap, Shiva, Black Mask, Robbantós pasas, pipa, de van kettõ még valaki, de kik maradtak ki, és hol lehetnek?

Ja, és elakadtam egy ilyen nyomozós résznél, egy szép kis bug miatt, ki kéne kérdezni a lepofozott csávót, de nem lehet. Nem reagál egér gombra, fasza.

Érdekes, a Batman játékoknál mindenki szerint az egyik óriási pozitívum a harcrendszer! Fertelmes???? Hát ezt se halottam még.

Prince23
Én meg vártam a nagy bossfightot. Mondom itt Solomon Gruny stílusu fight lesz, erre meg ...XD

Myselor
hát de amúgy tényleg,olyat röhögtem azon a barmon xd
grebber
A rázós köcsög az meg felesleges volt bele (jó tudom a kütyüje miatt volt) ,mert kb vígjáték szintû volt a szerepe.

Next PC upgrade: 2022

Myselor
rá kell menned arra az elektromos szarra,és onnan tudod a lámpákat ledobni,engem is felidegelt a hülye oldalnézet xd
Zárójeles részbõl ítélve nem játszottál az elõzõ részekkel sem.

JethroHUN
A Mad Hatter küldetést mégis hogy a retekbe kellene megcsinálnom? Már a legelején nem tudok tovább jutni. Az az hülye oldalnézet... Feladat: találjak el vmi lámpákat, h kinyíljon az ajtó. DE célkereszt sincs és még célozni sem lehet, csak vízszintesen dobálni...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mondtam én, hogy hagyjátok.
Myselor
ez is igaz,hát én úgy különösebb rajongója nem vagyok,de ennél többet vártam 😛
a harley quinn-es rész viszont külön tetszett,mivel nemtudom eredetileg is így történt e jokerrel való találkozása,de nekem mindenképpen új volt.😊