593
Batman: Arkham Origins
-
Negritis #513 ez a loptak mondta felmérgel :D
megkapták a Rocksteadytől hogy csináljanak egy arkham game-t az adott keretek között, azt betartották és nekem tetszik
egyedül a PC bughalom zavar -
revi73 #512 köszönöm működik :) -
mester1987 #511 Lesz még frissítés, ne aggódjatok. Én majd úgy jövőre tervezem végigvinni a játékot, mert alapvetően csak loptak az előzőből :D -
Negritis #510 ncore : https://ncore.cc/torrents.php?action=details&id=1414856 -
revi73 #509 és van valami link vagy valami, amivel lehetne?
-
#508 Azt már rég. -
#507 Van de az Alibi bug-ot még mindig csak vizsgálgatják és pár napon belül ígérik a megoldást, vagyis majd jövő héten valamikor. -
revi73 #506 Sziasztok, orvosolták már a bug-ot a Burley-nél? A game nem eredeti. -
hawkie22 #505 Az normális, hogy nem tudom befejezni a 100 to 1 challenget? 98-on megáll a számláló. A játék (még) nem eredeti. -
mester1987 #504 Azóta már van 2-vel újabb, komoly :D -
#503 Jöt, szinte minden nap jön, ez már a 7. volt de az Alibi báros bugot még mindig nem javították, vagyis továbbra sem tudok továbbhaladni a játékban. -
Negritis #502 azóta már töltött le 20 megát, meglesem :D -
Negritis #501 steam nem töltött semmit, de megpróbálom megint a bugot D: -
mester1987 #500 *20131106 -
mester1987 #499 Jött nektek 20121106-ai patch. 7-et foglal elméletileg magába. -
hawkie22 #498 Na, végére értem a föszálnak, a sztori nagyon tetszett, viszont 1 bérgyilkos még hátravan, Lady Shiva. Öt merre találom? Most csinálgatom a helyszínelös küldiket, aztán jön Enigma. -
#497 Hát milyen ütéseket/rúgásokat visz be kétlem ,hogy ne lennének belső vérzések is. -
Dulli #496 de nem találom. valamit akkor biztos nem csináltam meg... -
mester1987 #495 Persze, hogy nem, ez csak egy rajongói kép. Ő korrekten oldja meg saját energiából, saját erőből. Az eszközei csak amik segítik, bár az azért bőven elég. -
#494 Belső vérzést nem szokott okozni Batman... csak kiúti őket...nem? Jó tudom az még nem halál állapot, de az akkor is durva.
úgy tudom utálja a fegyvert és a halált is, mérsékelten bunyóval üti ki az ellent. -
mester1987 #493 Objektívan. -
#492 Ha a nyelvtanja érdekel, akkor pontosabban itt meg nem nevezett harmadik személyt ír körbe.
Nem öl meg senkit. Törött csontokkal és belső vérzéssel, eszméletlenül hagyja őket a hóban. -
mester1987 #491 Fura ez az angol nyelvtan még mindig. -
#490 Ne ölj meg senkit, hagyd őket eszméletlenül, törött csontokkal és belső vérzéssel a hóban (fekve). -
mester1987 #489 Maradj öntudatlan a hóban törött csonttal és belső vérzéssel? -
#488 -
#487 Keresd a térképen a felkiáltójelet. Az a főküldetés, idővel majd megkapod az elektromos kesztyűt is. -
Dulli #486 sziasztok! tudnátok segíteni mert elakadtam teljesen. a hajón elvertem deathstrokeot voltam enigmánál is anarky is megvan és ennyi. nem tudom mit csináljak elkezdtem összeszedni a data packokat de azt se tudom mert nincs meg az elektromos kesztyű h beindítsak néhány generátort. -
Negritis #485 asszem a mostani https://www.humblebundle.com/ eldöntötte h nem írkálok emilt a WB-nek :D -
mester1987 #484 -
Negritis #483 most én is tartalékon tartom kicsit :D várom h pöcsöljék -
#482 én a sok bug miatt nem eröltetem ezt hogy mindent összeszedjek,majd neten megnézem enigmás dolgot is,meg amúgy azthiszem mindent megcsináltam ami érdekelt végülis:) -
Negritis #481 sztem az a csatornában van -
#480 Tudja valaki hogy lehet megszerezni ezt? Gyanítom, hogy bug lesz, mert már körbejártam elég sokszor és semmi nem találok.
Link -
Negritis #479
bug vagy hülye vagyok? -
#478 Ahogy nézem elvileg jövő hétre ígérik a patchet ami majd javítja a hibát, hát akkor addig Batman szögre akasztja a denevér gúnyát. -
#477 Most nézem tele a net hasonlóan járt kollégákkal. -
#476 Na kurva jó az Alibi bárban kiestem a pályáról és ezzel vége a dalnak újratöltés nem segít csak egy tök sötét képet tölt be ahogy Batman széttárt karokkal zuhan tovább kifele a pályából. Hát elmennek a picsába! -
#475 Szerintem félreértettél. Kizárólag a Deathstroke bossnál használt harcra gondoltam. -
#474 1-es leülhetsz! Legjobb harcrendszer az ilyen stílusú játékokban.
Most ütköztem meg Bayne-nel, az is de rohadt epic. Az a rész valami eszméletlen jó lett. Ráadásul nagyon sok a sztory most. Már jobban tetszik mint anno a City!