593
Batman: Arkham Origins
-
#553 Jáccá azt megkapod! -
Janes76 #552 És ezt a fagygránátot mikor és hol lehet megszerezni??? -
#551 Szinte ugyanaz, mint az Arkham City-ben a fagygránát(és még sok más is:D) -
#550 -
Janes76 #549 Így is sokat segítettél. :) -
Janes76 #548 És azt mégis hogy híjják? Angolul? :) -
Janes76 #547 Köszi, akkor addig gondolom főküldetés tovább. -
#546 Majd ha meglesz a "trutymovetőd" akkor azt tudod azoknál a csöveknél használni! -
Janes76 #545 A gőzkibocsájtó csöveknél hogy lehet átmenni? Mit kell csinálni? Agyam lezsibbadt. :) -
#544 Nincsen :). De érdemes kipróbálni ezt is. -
TomStorm #543 Ha minden jól megy holnap kezdem én is a játékot.
Van olyan jó mint Asylum meg City?Azok nagyon tetszettek mind a 2 rész.
Sokat nem informálódtam az új részről annyi,hogy néha benéztem ide még készült a game.
-
#542 Ha összegyűjtöm az összes Enigma Data-t, akkor ugyanúgy felold mondjuk hangfelvételeket, mint az Arkham City-ben? Sokat dobott a sztorin szerintem, hogy megismerhettünk pár előzményt, Batman és Catwoman viszonyát stb:) -
#541 Azért nem copy-paste módszerre gondoltam Hans tudta nélkül, hanem megállapodnak róla és ennyi:) Mindegy, akkor minden részhez új soundtrack:D + marad a zenelejátszó futtatása a játék közben:P -
mester1987 #540 Hans Zimmer ezt el nem vállalta volna az meg eléggé oltás lenne ha az ő zenéjét húzzák át... -
#539 Azt nem értem, miért kell új zenéket komponálni minden részhez? Egyszerűen csak át kellene emelni Hans Zimmer zenéjét a Batman filmből és kész. Iszonyat hangulatos így játszani vele:O Bár elismerem az Arkham City zenéi tetszettek, de azért a Batman filmé az etalon:)
Az új részről, amit végre a Rocksteady csinál, azon kívül hogy jövőre jön és az Arkham City folytatása, lehet még tudni valamit? -
mester1987 #538 Batman.Arkham.Origins.Update.v2.0.Incl.DLC-RELOADED -
Negritis #537 vagy ha kontrollerrel tolod akkor a 2 sticket kell megfelelő szögbe állítani :D -
#536 Üdv. Jobb és bal egér gombot addig nyomod, míg nem kapsz egy értelmes szót, amit elfogad. -
Reich #535 Sziasztok a Hckelésnek enigma gépein mi a lényege? vagyis hogyan kell mert egyszer sikerült nem tom hogy de másodjára nem tudom megcsinálni.Nemrég kezdtem el a gamet és itt a hackelésnél el is akadtam -
#534 Elvileg azt a hibát már javították. -
raulmazsi #533 Valaki találkozott már olyan problémával, hogy az egyik auto mentésnél kifagyott, és azóta nem tölti be a story módot. Nem igazán akarnám újrakezdeni. Eredeti a játék. -
#532 Nem ide tartozik, de végül is Batman játék:D
Mit lehet csinálni a ruhával, hogy ne tűnjön viseletesnek?:D Már végigvittem és zavar, hogy koszos,tépett a Macskanőn meg Batmanen is:/ -
AGergo #531 oh, mennyi eszetek van! köszönöm szépen :) -
#530 Benéztem, bocs. De szerintem akkor is azt a műszert (?) kell használnod.
A hajón lévőt pedig úgy kell, ahogy elöttem írta Rambozo. -
#529 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor nyitva van, bemész, ráfújod a habot mind a háromra, kijössz, rálépsz, robbantasz...
-
rambozo #528 A biztonság kedvéért spoilerbe rakom (már ha sikerül), de csak a legérzékenyebbek ne nézzék meg, nincs benne semmi különösebb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!#525: Az elsőre így nem emlékszem, de a második biztos nem bug. Azoknak (van még pár ilyen) pont az a lényege, hogy úgy kell mind a három taposóra ráállnod, hogy közben nem lépsz máshová.
#526: Nem a tetőn kell keresned, hanem az épület keleti oldalán van egy kapu, ott kell bemenni. Az esetleg lehet, hogy csak valamelyik küldetés után nyílik ki, de mikor én odamentem, már nyitva volt. -
Negritis #527 valszeg remote batarang kell hozzá :D -
AGergo #526 oké ezt visszaszívom épp most olvastam, hogy rossz mappába tette a patchet a telepítő... szóval ez pipa.
viszont a kérdések közé: black mask egyik drog tartálya egy épület tetején van (azt hiszem) a híd északi lábánál. van egy hatalmas vízmalom is rajta. mármint az épületen. oda hogy lehet feljutni? egy lehetőséget találtam, ott ahol egy datapack is van, fel lehet mászni a falra, de ha ezt megteszem, lezuhanok és hatalmas szél kap az arcomba... -
AGergo #525 deadshot küldetést amúgy, honnan lehet előszedni?
és létezik, hogy datapackoknál is vannak bugok? pl van egy ketrec, benne a datapack meg egy zölt gomb a falon, kívül meg egy nagy zöld taposó (vagymifene...) amint rálépek a taposóra a ketrec bezár és esélyem sincs hozzáférni. ez így jól van? :D
másrészt a hajó hátuljában lévő datapack-al sem jutottam sehova. 3 taposó van egy generátorral, amit ha feltöltök lesz 40 másodpercem, de ha bármelyik taposóra rálépek majd arról le, akkor beszürkül az összes. -
AGergo #524 nálam ugyan az a helyzet a frissítés után is. olvastam, hogy másoknak sem használt. -
#523 Én a legutóbbi frissítéssel meg tudtam csinálni, mert azzal kijavították a szellőzőbe bejutást!
-
#522 Én összeszedtem!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De pofára estem! Semmi értelme összeszedni, kaptam 100.000xp-t (amit már úgy sem használt fel, mert minden fel volt oldva addigra), és miután felvettem az előző részekből ismert zöld kérdőjelet, kijöttem, és ennyi...! 100%, bár a kérdőjel nem tünt el a térképről, lehet, hogy én nem jöttem rá valamire, vagy bugzik ezzel is... -
TomStorm #521 Üdv.
A Ps3 multihoz illetve magához a játékhoz kell bármiféle kód is ami egyszer felhasználható?Esélyes,hogy csak használtan tudom venni:/ -
#520 Én lazán vágigtoltam, egyedül a towernél kellett azt a trükköt használnom. Azon kívül összes mellékmiszzió megvan, 3 riddlert (zöld kis biszbasz) nem gyűjtöttem még be a városban, meg a főküldetések alatt maradtak még el. De szerintem már nem is fogom mostanában összevadászni. -
AGergo #519 másodszori nekifutásra végig ment a játék sztori módja (ami nekem bejött, szerintem nagyon korrekt). egyedüli dolog ami most idegesít, az a burnley tower. az istenért sem tudok felmenni arra a csőre, ahonnan feldob, ha jól csinálja az ember a többit. kb, úgy csinálom ahogy az arc a videón, de közelébe nem vagyok, hogy odaérjek... -
#518 Neked, esetleg. -
#517 De mekkora már hogy a konzolosba semmi bug nem volt ;-) -
#516 Korrekt lenne ha végig lehetne játszani és nem ütközne az ember lépten-nyomon bugokba amik meggátolják ebben. -
Negritis #515 a játéknak az a rákfenéje hogy 3. arkham game
egyébként el lennénk tőle ájulva -
#514 Szerintem korrekt amit csináltak. TotalBiscuit fogalmazta meg jól a WTF videójában; Egy friss csapatról van szó, akiknek ez az első nagyobb dobása, ha nagyon újítani akartak volna egy ekkora franchiseon, amit úgy vettek át másoktól, akkor nagy valószínűséggel úgyis elrontották volna. Vagy ha jó eredmény is születik, úgyis csak sarat kaptak volna, merthogy új csapat új vízió csak negatívan lehet hasonlítani a régihez. Inkább biztosra mentek és ugyanazt csinálták, csak apró új dolgokkal, meg egy új előzménysztorival és kész. Ezt pedig hozták megfelelően.