Need for Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs egy éve hogy valami spanjuk meghalt, és azárt beválalnak egy tankolást menet közben, meg repülõhelikopterrõr logást. mert sietnek. mert aztán ha 10 percel késõbb érnek oda nem mennek be abba a puccos hotelba... áhh :D
meg a korházli laptop omg.
amugy ezt a pilótát nem értem. mit repked cesnával meg mindenféle repülõvel és csak nekik segít. ez csiterkedés, és az összes versenyrõl el kéen zavarni ezt a fasz fõszereplõt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tökéletes játékadaptáció
hozza a teljes need for speed feelinget
óriási motorhang-orkán, 800 féle kameraállás, sebességfeeling ezerrel
tetszett, h nem b.szták teli 500 féle autóval
a csávó: picit hiteltelen a Vin Diesel macho stílust erõltetve - tejföl fejjel, 40 kg vasággyal :)
a csaj: tökéletes karakter - lehet autós filmben csöcs-segg-p.na kirakás nélkül is aranyosan vonzónak és sexy-nek lenni
helyszínek: nagyon sok NFS rész visszaköszön
történet: ahhoz képest, h játékadaptáció, egészen rendben van
tetszett, h nem emelték menny-magasságba a végén a csávót
külön dicséret az utcsóverseny autó-összeválogatásáért
Autós jelenetek: hatalmasat ütnek
így kell játékadaptációt csinálni
8/10
Just do it :)
"Nulla tenaci invia est via"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
talán 1-2 jelenetet ki lehetett volna csapni belõle, és jobb nõi fõszereplõket keresni...
de más hibája nincs a filmnek. az autós üldözések hatalmasak!!! hangzás csillagos ötös, és a finálé....
az egy az egyben nagybetûs NEED FOR SPEED!
NFS elõzetes
Holnap lesz a premier, meglátjuk, mi lesz belõle. :)
Kíváncsi leszek erre a filmre. De szerintem nem tudják a játék hangulatát átadni a filmen keresztül.
bíztam benne, hogy legalább utómunkával segítenek rajtuk.. de ugyanolyan gagyik maradtak, de azért még csinálnak róluk szuperközelit is :DD
Drive meg, uhh, de fájó kasza volt :(
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ott volt a Drive címû sorozat, azt is lemásolhatták volna (fõhõs feleségét elrabolják, ezért kell megnyernie a versenyeket)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"A film egy országot átszelõ autóverseny krónikája lesz. A fõszereplõ Tobey felelõtlensége és elkeseredettsége miatt börtönbe kerül, s két évre rá, amikor szabadul, úgy dönt, hogy bosszút áll azon az illetõn, akinek köszönhette hûvösre kerülését. "
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Paul: "Már kijött??? :O :O"

"these are the days when nfs was badass. now it's gay. :("
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mit csinálna ez magyarországon?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
srác a bokrot fotózza ? :DD
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
viszont kezdek kivácsi lenni, hogy hova tûnt a többi járgány :D