Szekeres Viktor

Plakátot kapott a Need for Speed-mozifilm

A Breaking Bad főszereplője büszkén feszít az egyik legjobban várt játékadaptációjának plakátján.

A DreamWorks Pictures tegnap mutatta be a neten a Need For Speed-mozifilm új plakátját, melynek központi alakja természetesen a Totál szívás című tévésorozat díjnyertes színésze, Aaron Paul. A Scott Waugh által rendezett filmet, mint az a plakátról is kiderül, Amerikában március 14-én fogják bemutatni a mozik, a hazai plakát viszont nem ezzel a dátummal fog megjelenni, hanem március 13-val, hiszen mi már egy nappal korábban is megnézhetjük a játékadaptációt.

A Need For Speedben Pail mellett még szerepelni fog Imogen Poots, Dominic Cooper, Ramon Rodriguez, Rami Malek, Harrison Gilbertson, Scott 'Kid Cudi' Mescudi, Michael Keaton és Dakota Johnson is. A film egy országot átszelő autóverseny krónikája lesz. A főszereplő Tobey felelőtlensége és elkeseredettsége miatt börtönbe kerül, s két évre rá, amikor szabadul, úgy dönt, hogy bosszút áll azon az illetőn, akinek köszönhette hűvösre kerülését.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TBWarrior #3
    Miért is?
    Jesse egy drogkartell fogságából is kiszabadult. (érti aki érti :D)
  • Ender Wiggin #2
    ebből a csávóból két év alatt még egy fittyedt anuszgyűrű sem maradt volna egy börtönben. már itt elhalt a sztori.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Háááát, ööö...
    "A főszereplő Tobey felelőtlensége és elkeseredettsége miatt börtönbe kerül, s két évre rá, amikor szabadul, úgy dönt, hogy bosszút áll azon az illetőn, akinek köszönhette hűvösre kerülését. "

    Maradjunk annyiban, hogy nem sok jót sejtet.