Ha nem tanultam vizsgára...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ha ezeken kívül tanulsz ilyen közgázos statisztikát meg ilyen marhaságokat, akkor az büfészak<#buck>#buck>
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
.
.
.
És az okosak is!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként köszönöm a hozzászólásokat, kicsit lenyugodtam. Abban sokatoknak igaza van, hogy ezzel sem könnyû munkát találni. A baj az, hogy még mindig ez a "legkeresettebb" szak azok közül a mi érdekel. Mert ezen kívül még a közgáz és a pszichológia felé kacsingatok, de hát azok még inkább büfészakok.
Holnap 5:45-kor indulunk a tanárommal. 10 körül Barcson leszünk, aztán ebéd. Fél kettõ körül kezdés. Csütörtök este már nyugodtabban alszok. 😊
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Veszelka: Én már nem megyek sehova, mert már erdõmérnöknek tanulok 😊
lesz 3 matekod is, imádni fogod az összeset, és ezeknél nem amolyan közgazdász féle vizsgák lesznek, hogy átmész integrálás nélkül 😊
ez nem feltétlen mérvadó, jó pár helyen van ez, a bsc-msc egyik nagy hátránya, hogy egy msc-s évfolyam elég sok helyrõl jöhet össze, különbözõ tudásszinttel, ez még a jobb mérnöki szakokon is elõfordul
ábrázoló geometria...
(akinek ez nem mond semmit,az örüljön nagyon 😊)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egyetemen meg belenyalsz abba milyen az élet aztán csúszol a lejtõn vizsgaidõszakban meg kaparod a falat mert tanulni kell ÉS a vizsgák így is meglesznek mert nem tûnsz hülyének.
Bomus:
Sopronba járok én is egyetemre. A legjobb az amikor mindenre tanulsz csak arra nem amire azt hiszed lazán meglesz és jól megvágnak. 😄DD
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ahogy te magad is mondtad, a mostani vagy meglesz, vagy nem... már nem oszt vagy szoroz, ha rágódsz a dolgon... ha megvan, az jó, ha nem, akkor meg kicsit rápihentél a tanulásra, több energiád lesz rá
Igen, jól esik majd május elején 1-2 hét pihi.
Meg hát ez nem is rendes vizsga, csak egy verseny.
olyan is lehet, hogy "beáldozol" egy kevésbé fontos tantárgyat, hogy a fontosra tudj tanulni..
ha komolyan veszed, de néha lazítasz, abból nem lesz semmi gond, errõl szól a kreditrendszer, felveszed újra... azokból nem szabad lazsálni, amik miatt csúszhatsz éveket vagy amikre sok más tantárgy épül a késõbbiekben..
de sok múlik azon is, hogy hova jelentkeztél... vannak olyan felsõoktatási intézmények, amiket félgõzzel, léhûtõ módon is el lehet végezni
szvsz teljesen feleslegesen aggódsz elõre, gólyatáborban úgy is elmondják a felsõbb évesek, hogy mit kell komolyan venni és mi az, ami lazán meglesz
ahogy te magad is mondtad, a mostani vagy meglesz, vagy nem... már nem oszt vagy szoroz, ha rágódsz a dolgon... ha megvan, az jó, ha nem, akkor meg kicsit rápihentél a tanulásra, több energiád lesz rá
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerintem néha lazíthat de nem szabad rendszert csinálni a lazításból, mert akkor sorra bukja el az ember a tárgyakat az egyetemen.
Nem 1 havert tudnék mondani aki úgy volt vele, hogy nem tanulok minden tantárgyra, majd megcsinálom köv félévben aztán most ott vannak, hogy tandíjat kell fizetni, mert csúsztak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑