422
-
#302 mikor kezdenek már??? -
#301 we have our Red Dragon -
Quantumleap #300 Lehet, legjobb lenne, ha valami drogos sorozatban kapna szerepet. -
#299 ja a boardwalk empire-ből is emiatt távozott állítólag -
#298 Hmm... Ennek ellenére hatalmas színész. -
#297 állítólag egy pöcs a melóban és drog problémái vannak.. -
Quantumleap #296 Hát, ez nagy kár. De mi történt? Az még elég szerencse, hogy a sztori szerinti történésekből eredően meg lehet majd magyarázni a külseje változását, mondjuk plasztikai műtéttel, vagy ilyesmivel. -
#295 miééééért :( -
bega82 #294 http://insidetv.ew.com/2014/12/19/michael-pitt-exits-hannibal-joe-anderson/
Picsába! -
#293 :) -
#292 -
#291 Elég jó lett^^ -
#290 Most néztem végig a második évadot, le vagyok nyűgözve. -
#289 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Will és Jack tuti él, a többi akár halott is lehet. A nemekkel és nevekkel nagy a kavarás. -
#288 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#287 Fene tudja... Fr.o ba mentek a Hannibal pedig Olaszországba ment bujkálni a bárányok hallgatnak után. Vergernek pedig egyenlőre lövése sincs mi történt vele. Szóval szerintem ez még a Bárányok hallgatnak előtt történt, bár én egyre inkább úgy gondolom, hogy ez nem a könyves story alapján fog véget érni, sokkal inkább Habbibal halálával. -
Quantumleap #286 Én azt nem értem, hogy ha esetleg már most ellövik a Hannibál film sztoriját (Lecter bújkál Európában, Verger keresteti stb.), akkor mi lesz majd akkor, ha eljutnak a Bárányok hallgatnak végéig, amikor is Lecter megszökik? Egy teljesen új sztori? Vagy itt Lecter végleg rács mögött marad?
Chiltonnak mindenképp vissza kell jönnie, és visszakapnia orvosi állását, és később genyóskodni a kezei közé kerülő Lecter nevű ápolttal. -
#285 Ha valamennyire is tartani akarják magukat az eredeti történethez, akkor Chiltont és Jack-et nem ölik meg, mert ők a könyv szerint életben maradnak.
Azért arra kíváncsi leszek 3. évadot hogy akarják fojtatni. Legalábbis ott nem hiszem hogy meglesz az a szép nyugodt, beszélgetős, passzív agresszív, cserkésszük be hangulat. -
#284 Nem feltétlen, ha nem érte az agyat a lövés.
Kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
reco #283 Chilton-t nem értem hát ő elég egyértelmű hogy halott.... -
#282 Ezt Fuller twittelte (kép):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#281 de a sorozat készítője fuller nyilatkozta, hogy will nem halt meg. -
#280 Szerintem arra nem nagyon lehet alapozni, mert elég nagy eltérések vannak a könyvhöz képest, ha azt vesszük már most vannak karakterek akiknek nem lett volna szabad meghalni a könyvek alapján. -
Quantumleap #279 Hát bakker, várnám, hogy jöjjön a soron következő epizód, úgy kell észbe kapnom! :O :) -
#278 -
#277 ha nem kényszerből, akkor...? :) -
Ariakus #276 A szőke pszichiáter a végén miért utazott együtt Hanniballal a repülőn? Nem úgy nézett ki mintha kényszerítette volna Hannibal. -
bega82 #275 Igen. -
reco #274 Nem olvastam a könyveket de ha jól tudom Will túléli ott nem ? -
bega82 #273 Hát ez valóban brutális volt. Nem ilyen befejezésre számítottam, de nem baj az... -
#272 le vagyok sokkolva, őrületes évadzáró volt... -
#271 Mivel a könyv alapján készül a sorozat ... -
Stockbauer33 #270 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még időben odaér a mentő.Szerintem
-
Stockbauer33 #269 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még időben odaér a mentő.Szerintem -
reco #268 Elég sokkoló volt ez az évadzáró.....
Csak egyben reménykedek nagyon hogy Willt nem írják ki a sorozatból nekem valahogy mindig ő volt a kedvenc karakter , Hannibal előtt egy hajszálnyival . -
#267 Előttem már lelőtték a poénokat azért bátorkodtam nyíltan beszélni de bocsánat ha elbasztam az élményedet. -
#266 WOW -
#265 Most néztem meg évadzárót. Azt hiszem sokkot kaptam :D -
twi452 #264 miért ne halhatna meg Will? Hannibal-ról szól a sorozat majd talál magának új "játszótársat" :D -
#263 Jó van, akkor én vagyok hülye, nem ti helikopter ...