850
Cities in Motion 2
  • precise
    írj a fórumukba.
  • Tuvok #569
    Eredeti .
  • precise
    az akkor valami hiba, gondolom tört a progid. ilyen gondom még nem volt
  • Tuvok #567
    Az, hogy nincs utas . Sehol . Soha . Egy sem .
  • precise
    amikor lerakod a megállókat vannak ilyen körök ami a megálló lefedését jelti, ha a két megálló köre metszi egymást akkor átmennek.

De ha megérketik egy troli nézd meg hogy aki leszáll róla átgyalogol-e a másik megállóba, mi ebben a bonyolult?
  • Tuvok #565
    Naszóval:
    A nyíl két végén levő megállók között tudna közlekedni a kedves utas - HA LENNE - gyalog, vagy össze kéne kötnöm megállóval is a két útvonalat ?

Egyébként lehetséges, hogy azért hiányoznak az utasok a játékomból, mert a felrakott eredeti verzió az uninstall és mappa törölgetés ellenére valahonnan megtalálta a tört verzió beállításait és profilt ?
  • Tuvok #564
  • precise
    Hát nézd meg átmennek-e.
  • Tuvok #562
    Hali
    Adott két troli vonalam, aminek 1-1 megállója kb. egy háztömbnyire van egymástól, tehát viszonylag közel . Meg tudom nézni valahol, hogy elméletben az átszállók az egyik megállóból a másikba át tudnak-e menni ?
    Gyakorlatban azért nem mondom, mert egyelőre csak másoktól hallottam, hogy úgynevezett utasok valóban szoktak is lenni a megállókban :D
  • precise
    Rosszul gondolod. Azért van egy hónap idő, hogy az ember miután úgy érzi készen van minden vonallal, jól belőtte a menetrendeket stb stb stb szépen felgyorsítja az időt és amikor jó gdp ebből következőleg a jegyárak is magasan zöldek, nyom egy pause-t elmenti és beküldi az állsást.

Mást nem nagyon lehet kiatalálni, mert a pénz mennyiség vicces, csinálok két vonalat, és egy hónapig megy a játék majd milliárdjaim lesznek.
  • Zero 7th
    Nyilván Home:x, Workplace:y, mint minden más épület a játékban...
  • Zero 7th
    Aha, hát a kiíró észrevette, mi a buktatója a dolognak, csak a megoldása rá nem lett valami túl okos.

Ja, a jegyárakkal lehet a cashflowt manipulálni. Csak épp az a gond, hogy a jegyárak egy, a játékostól független változó szerint mozognak, ha te -6-8%-os GDP-nél csinálsz zöld jegyárakat, én meg ugyanabban a városban +6-8%-osnál, akkor kb két-háromszor több bevételem lesz.

Innentől kezdve nem túl objektív az összehasonlítás, értelmét veszti a verseny.
  • GKL
    Okés kösz a válasz!
  • bPatrik0521
    én mondtam a tunngle-t. 2-en remekül működik nekünk, de 3-an pár óra után elkezd hibákat írni..
  • Szthomas
    Valaki említette, hogy Tunngle-el is működik, de csak időlegesen...
  • GKL
    Multizni csak eredeti játékkal lehet?
  • Szthomas
    Jól hangzik. Király lenne ha összejönne a közös játszás. Remélem én is ráérek majd...
  • Ben92
    Hello

En itt vagyok meg. Szombaton este fele raerek ha neked az jo.
  • Szthomas
    Szóljatok ha megtudtok valamit az új érkező járművekről. Ha minden igaz 5 új busz és 5 új villamos a láthatáron. Az 1.2.2-es patch-ből hámozták ki ezeket az infókat. Ja meg egy Landmark is fog érkezni, ha minden igaz a Petronas Towers, de hogy milyen szerepet fog betölteni?
  • precise
    Hát máshogy ezt nem lehet csinálni...
  • Szthomas
    Amúgy a játék mintha kicsit darabosabb lenne, ha online vagyok. Legalább is a tört verziónál ugyanezekkel a beállításokkal döccenés mentesen futott.
  • Szthomas
    Engem a cash flow hajszolása nem igazán izgat, szóval ez kimarad nekem. Én jobban szeretek pepecselgetni ezzel-azzal.
  • precise
    Első offline Cim2 verseny
  • Z33noo
    Én itt
    Csak megyek dolgozni
    Vasárnap szabad vagyok délelött és este is
  • GKL
    Hello!
    Az új járműveket le lehet tölteni valahol?
  • Szthomas
    Mire megszereztem a játékot felszívódtak azok ,akikkel tudnék játszani? Ez gáz...
  • bPatrik0521
    na felrakták PB-re az 1.2.2-t: http://thepiratebay.sx/torrent/8496031/Cities_in_Motion_2_(v1.2.2)
  • Szthomas
    Most már nekem is megvan a CIM2! Tényleg minden mentés megmaradt, valamint a beállításaim is. A villamossal és a trolival most szemezgetek a store-ban.
  • Austin Bailey
    az editorban lehet csinálni
  • Levente55555
    Honnan tudom tölteni az új patch-t? A 1.2.2 -eset?
  • bPatrik0521
    az új patch van már reloaded-es játékkal kompatibilis verzióban? nekem nem sikerült találni :(
  • Szthomas
    Köszi az észrevételeket. Kicsit elgondolkozok a dolgon, mert a hivatalos oldalon valaki olyat állít, hogy az új patch-ben látta új dlc-k neveit (5 busz és 5 villamos). Ha ez igaz akkor lehet hogy kicsit várok és csak a trolit veszem meg biztosra...
  • Z33noo
    Az uj villamosok közül a large az baromi hosszú, de jó sokan férnek bele.
    Az uj busz pedig ideális éjjelre vagy hétvégékre
  • Szthomas
    Holnap veszem meg a játékot, valamint a store-ban fellelhető kiegészítők egy részét. Érdekelne hogy mi a véleményetek a 2 új villamosról, valamint az új buszról. A troli biztos vétel számomra, szóval azzal ne foglalkozzatok. Minden észrevételnek örülök.
  • bPatrik0521
    magyarítás már készül egy itt is (kb 55%-on van): http://www.cimexchange.com/topic/1997-magyar-hungarian/
  • Szthomas
    Tényleg van új patch (1.2.2), de én azokat amiket említettél nem láttam leírva a hivatalos oldalon. Holnaptól amúgy nekem is meglesz eredetiben :D
  • bata78
    Akit érdekel a ,magyarosítás az itt meg találja:https://www.facebook.com/Bata78?ref=hl
  • bata78
    Melyik patch az a linket el tudnád küldeni?
  • Z33noo
    Bezony.
    Beállitható hogy hány kocsibol álljon a metro vagy villamos szerelvény, meg jobban átlátható ha vásárolsz jármüvet.
  • precise
    van uj patch?