850
Cities in Motion 2
-
precise #570 írj a fórumukba. -
#569 Eredeti . -
precise #568 az akkor valami hiba, gondolom tört a progid. ilyen gondom még nem volt -
#567 Az, hogy nincs utas . Sehol . Soha . Egy sem . -
precise #566 amikor lerakod a megállókat vannak ilyen körök ami a megálló lefedését jelti, ha a két megálló köre metszi egymást akkor átmennek.
De ha megérketik egy troli nézd meg hogy aki leszáll róla átgyalogol-e a másik megállóba, mi ebben a bonyolult? -
#565 Naszóval:
A nyíl két végén levő megállók között tudna közlekedni a kedves utas - HA LENNE - gyalog, vagy össze kéne kötnöm megállóval is a két útvonalat ?
Egyébként lehetséges, hogy azért hiányoznak az utasok a játékomból, mert a felrakott eredeti verzió az uninstall és mappa törölgetés ellenére valahonnan megtalálta a tört verzió beállításait és profilt ? -
#564 -
precise #563 Hát nézd meg átmennek-e. -
#562 Hali
Adott két troli vonalam, aminek 1-1 megállója kb. egy háztömbnyire van egymástól, tehát viszonylag közel . Meg tudom nézni valahol, hogy elméletben az átszállók az egyik megállóból a másikba át tudnak-e menni ?
Gyakorlatban azért nem mondom, mert egyelőre csak másoktól hallottam, hogy úgynevezett utasok valóban szoktak is lenni a megállókban :D -
precise #561 Rosszul gondolod. Azért van egy hónap idő, hogy az ember miután úgy érzi készen van minden vonallal, jól belőtte a menetrendeket stb stb stb szépen felgyorsítja az időt és amikor jó gdp ebből következőleg a jegyárak is magasan zöldek, nyom egy pause-t elmenti és beküldi az állsást.
Mást nem nagyon lehet kiatalálni, mert a pénz mennyiség vicces, csinálok két vonalat, és egy hónapig megy a játék majd milliárdjaim lesznek. -
Zero 7th #560 Nyilván Home:x, Workplace:y, mint minden más épület a játékban... -
Zero 7th #559 Aha, hát a kiíró észrevette, mi a buktatója a dolognak, csak a megoldása rá nem lett valami túl okos.
Ja, a jegyárakkal lehet a cashflowt manipulálni. Csak épp az a gond, hogy a jegyárak egy, a játékostól független változó szerint mozognak, ha te -6-8%-os GDP-nél csinálsz zöld jegyárakat, én meg ugyanabban a városban +6-8%-osnál, akkor kb két-háromszor több bevételem lesz.
Innentől kezdve nem túl objektív az összehasonlítás, értelmét veszti a verseny. -
GKL #558 Okés kösz a válasz! -
bPatrik0521 #557 én mondtam a tunngle-t. 2-en remekül működik nekünk, de 3-an pár óra után elkezd hibákat írni.. -
Szthomas #556 Valaki említette, hogy Tunngle-el is működik, de csak időlegesen... -
GKL #555 Multizni csak eredeti játékkal lehet?
-
Szthomas #554 Jól hangzik. Király lenne ha összejönne a közös játszás. Remélem én is ráérek majd... -
#553 Hello
En itt vagyok meg. Szombaton este fele raerek ha neked az jo. -
Szthomas #552 Szóljatok ha megtudtok valamit az új érkező járművekről. Ha minden igaz 5 új busz és 5 új villamos a láthatáron. Az 1.2.2-es patch-ből hámozták ki ezeket az infókat. Ja meg egy Landmark is fog érkezni, ha minden igaz a Petronas Towers, de hogy milyen szerepet fog betölteni? -
precise #551 Hát máshogy ezt nem lehet csinálni... -
Szthomas #550 Amúgy a játék mintha kicsit darabosabb lenne, ha online vagyok. Legalább is a tört verziónál ugyanezekkel a beállításokkal döccenés mentesen futott. -
Szthomas #549 Engem a cash flow hajszolása nem igazán izgat, szóval ez kimarad nekem. Én jobban szeretek pepecselgetni ezzel-azzal. -
precise #548 Első offline Cim2 verseny -
Z33noo #547 Én itt
Csak megyek dolgozni
Vasárnap szabad vagyok délelött és este is -
GKL #546 Hello!
Az új járműveket le lehet tölteni valahol? -
Szthomas #545 Mire megszereztem a játékot felszívódtak azok ,akikkel tudnék játszani? Ez gáz... -
bPatrik0521 #544 na felrakták PB-re az 1.2.2-t: http://thepiratebay.sx/torrent/8496031/Cities_in_Motion_2_(v1.2.2) -
Szthomas #543 Most már nekem is megvan a CIM2! Tényleg minden mentés megmaradt, valamint a beállításaim is. A villamossal és a trolival most szemezgetek a store-ban. -
Austin Bailey #542 az editorban lehet csinálni -
Levente55555 #541 Honnan tudom tölteni az új patch-t? A 1.2.2 -eset? -
bPatrik0521 #540 az új patch van már reloaded-es játékkal kompatibilis verzióban? nekem nem sikerült találni :( -
Szthomas #539 Köszi az észrevételeket. Kicsit elgondolkozok a dolgon, mert a hivatalos oldalon valaki olyat állít, hogy az új patch-ben látta új dlc-k neveit (5 busz és 5 villamos). Ha ez igaz akkor lehet hogy kicsit várok és csak a trolit veszem meg biztosra... -
Z33noo #538 Az uj villamosok közül a large az baromi hosszú, de jó sokan férnek bele.
Az uj busz pedig ideális éjjelre vagy hétvégékre -
Szthomas #537 Holnap veszem meg a játékot, valamint a store-ban fellelhető kiegészítők egy részét. Érdekelne hogy mi a véleményetek a 2 új villamosról, valamint az új buszról. A troli biztos vétel számomra, szóval azzal ne foglalkozzatok. Minden észrevételnek örülök. -
bPatrik0521 #536 magyarítás már készül egy itt is (kb 55%-on van): http://www.cimexchange.com/topic/1997-magyar-hungarian/ -
Szthomas #535 Tényleg van új patch (1.2.2), de én azokat amiket említettél nem láttam leírva a hivatalos oldalon. Holnaptól amúgy nekem is meglesz eredetiben :D -
bata78 #534 Akit érdekel a ,magyarosítás az itt meg találja:https://www.facebook.com/Bata78?ref=hl -
bata78 #533 Melyik patch az a linket el tudnád küldeni? -
Z33noo #532 Bezony.
Beállitható hogy hány kocsibol álljon a metro vagy villamos szerelvény, meg jobban átlátható ha vásárolsz jármüvet. -
precise #531 van uj patch?