Cities in Motion 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a játék mintha kicsit darabosabb lenne, ha online vagyok. Legalább is a tört verziónál ugyanezekkel a beállításokkal döccenés mentesen futott.
Engem a cash flow hajszolása nem igazán izgat, szóval ez kimarad nekem. Én jobban szeretek pepecselgetni ezzel-azzal.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Én itt
Csak megyek dolgozni
Vasárnap szabad vagyok délelött és este is
Csak megyek dolgozni
Vasárnap szabad vagyok délelött és este is
Hello!
Az új jármûveket le lehet tölteni valahol?
Az új jármûveket le lehet tölteni valahol?
Mire megszereztem a játékot felszívódtak azok ,akikkel tudnék játszani? Ez gáz...
na felrakták PB-re az 1.2.2-t: http://thepiratebay.sx/torrent/8496031/Cities_in_Motion_2_(v1.2.2)
Most már nekem is megvan a CIM2! Tényleg minden mentés megmaradt, valamint a beállításaim is. A villamossal és a trolival most szemezgetek a store-ban.
az editorban lehet csinálni
Honnan tudom tölteni az új patch-t? A 1.2.2 -eset?
az új patch van már reloaded-es játékkal kompatibilis verzióban? nekem nem sikerült találni 😞
Köszi az észrevételeket. Kicsit elgondolkozok a dolgon, mert a hivatalos oldalon valaki olyat állít, hogy az új patch-ben látta új dlc-k neveit (5 busz és 5 villamos). Ha ez igaz akkor lehet hogy kicsit várok és csak a trolit veszem meg biztosra...
Az uj villamosok közül a large az baromi hosszú, de jó sokan férnek bele.
Az uj busz pedig ideális éjjelre vagy hétvégékre
Az uj busz pedig ideális éjjelre vagy hétvégékre
Holnap veszem meg a játékot, valamint a store-ban fellelhetõ kiegészítõk egy részét. Érdekelne hogy mi a véleményetek a 2 új villamosról, valamint az új buszról. A troli biztos vétel számomra, szóval azzal ne foglalkozzatok. Minden észrevételnek örülök.
magyarítás már készül egy itt is (kb 55%-on van): http://www.cimexchange.com/topic/1997-magyar-hungarian/
Tényleg van új patch (1.2.2), de én azokat amiket említettél nem láttam leírva a hivatalos oldalon. Holnaptól amúgy nekem is meglesz eredetiben 😄
Akit érdekel a ,magyarosítás az itt meg találja:https://www.facebook.com/Bata78?ref=hl
Melyik patch az a linket el tudnád küldeni?
Bezony.
Beállitható hogy hány kocsibol álljon a metro vagy villamos szerelvény, meg jobban átlátható ha vásárolsz jármüvet.
Beállitható hogy hány kocsibol álljon a metro vagy villamos szerelvény, meg jobban átlátható ha vásárolsz jármüvet.
van uj patch?
ÚÚÚ
Az új patch mi durva 😄
Imádom
Az új patch mi durva 😄
Imádom
Úgy tudom nincs köztük különbség, csak a jegyek/bérletek zónákra szólnak. Zóna váltásnál pedig plusz pénz jelent. Tehát célszerû úgy csinálni a zónákat hogy a különbözõ társadalmi rétegek kezdõ és célpontja ne ugyan abban a zónában legyen. Váltaniuk kelljen.
Amúgy vhol ebben benne van, sok más info-val együtt: https://dl.dropboxusercontent.com/u/70431747/CiM%202%20Interactive%20Guide/story.html
Amúgy vhol ebben benne van, sok más info-val együtt: https://dl.dropboxusercontent.com/u/70431747/CiM%202%20Interactive%20Guide/story.html
A zónákkal kapcsolatban tud valaki valami okosat?
4 féle van, de mi a külömbség köztük? vagy mindegy? csak azért van 4 hogy ne érjenek össze azonos szinüek?
Ti hogy szoktátok használni?
4 féle van, de mi a külömbség köztük? vagy mindegy? csak azért van 4 hogy ne érjenek össze azonos szinüek?
Ti hogy szoktátok használni?
Igaz, ugy tetszolegesen huzgaltam csak az utakat :-) Ahogy jolesett.
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
ja oké. Jó játékot! Ha van valami érdekesség hozzatok majd képeket!
psszt, játszunk
Mi ez a nagy csendélet?
Érdekes kialakítás. Azokat a rövid kanyar szakaszokat nem szoktad törölni? Mármint ha azt kitörlöd akkor egyesíti a két hosszabb szakaszt. Ugyanúgy fog kinézni, csak a rövid, oda nem illõ betonszakaszok nélkül. A tó felõli úton miért nincs járda? Ha nem akarsz végig húzni olyat megcsinálhatod úgy, hogy ott a gyalogos átkelõ felé kihúzol egy rövid járdás szakaszt, a többit pedig hagyod járda nélkül. Tudom hogy tudnak járda nélkül is közlekedni az utasok, de a buszmegálló járdával az igazi 😄
Szóval sugárút belsõ részén haladjanak a tömegközlekédési jármûvek. De olyan út nincs amin belül van buszsáv.
Itt vannak a képek a tervezett troli a túloldalon híddal összekötve buszpályaudvar. Jelenleg csak 3 busz vonal és 1 troli vonal van a térképen.
Itt vannak a képek a tervezett troli a túloldalon híddal összekötve buszpályaudvar. Jelenleg csak 3 busz vonal és 1 troli vonal van a térképen.
Jól hangzik. A játék is a trolit preferálja a belvárosi közlekedésre, na meg persze a villamost. Tényleg kipróbálnál majd valamit a kedvemért? Mi van akkor ha egy sugárút belsõ, autóktól elzárt részére olyan megállót raksz, ami villamoshoz és buszhoz is jó. Majd csinálsz egy busz vagy troli vonalat ami érint egy ilyen megállót. Képes értelmezni a játék? Csak mert a valóságban számos példa van ilyen megoldásra.
Elkezdem elõlrõl, az East City-t akarok a tóhoz legalábbis valahova a környékre egy nagyobb trolipályaudvart úgyis a belvárosba troli kell. Meg vmi kisebb buszpályaudvart.
Miyen 90 fok ott minden 90 fokos 😄 Képet mutass vizuális típus vagyok.
Egyébként nem ilyen volt teljesen, át lett alakítva, mert az egyik lámpa miatt feltorlódtak a jármûvek így a 82,10 vonal lett másik írányba visszavezetve hogy ne a megállóknál álljon ha piros a lámpa.
Egyébként nem ilyen volt teljesen, át lett alakítva, mert az egyik lámpa miatt feltorlódtak a jármûvek így a 82,10 vonal lett másik írányba visszavezetve hogy ne a megállóknál álljon ha piros a lámpa.
Köszi a videókat. Az új busz is tetszetõs. Ha a végállomásnál azt a 90 fokos szakaszt kitörölnéd bekavarna a felsõ vezeték ívének?
Igen buszokat szeretek használni nem kell se felsõvezeték, se sínpálya megálló kell azt kész.
Villamos vonalom még csak kettõ van. Még nem próbáltam ki az újat. :-)
OK. Akkor veszek fel egész napot a legnagyobb csomópontomról.
Villamos vonalom még csak kettõ van. Még nem próbáltam ki az újat. :-)
OK. Akkor veszek fel egész napot a legnagyobb csomópontomról.
Neked címeztem volna az üzenetet Ben, bocs 😄
Jó ötlet ez a videó készítés. Látom szereted a buszokat. Én személy szerint a csuklóst jobban szeretem. A troli nagyon király, köszi hogy rajta van a videón. Jövõ héttõl már én is kezelésbe veszem. Az új villamost nem szoktad használni? Következõ alkalommal valamelyik csomópontod egy napjáról csinálj videót. Az még nagyobbat ütne...
A patch feltelepítése után vannak "kék jegyárak" is. Az mit jelent? Túl alacsony? Csak mert nekem minden jegyár sötétkék, és így is nyereséges 😄
KoЯn
Kicsit leesett az FPS a Frapstól, de rajta a DLC-ként megvehetõ troli. 😄
Ha kell csinálok még videót, a városkámról. Bár azt hiszem kezdek majd egy újat mert eléggé kusza lett a térkép.
Ha kell csinálok még videót, a városkámról. Bár azt hiszem kezdek majd egy újat mert eléggé kusza lett a térkép.
Érdekes, hogy a játék Lead Designer-e csaj 😊
Jármûveket egy jó darabig biztosan nem, fõleg mivel az ilyen jellegû kiegészítõket maga a stúdió akarja kidobni, persze valamennyi ellenszolgáltatás fejében. Módokból én csak egy grafikait és egy dupla kapacitásost láttam a neten. Biztosan jó pár lesz majd a késõbbiekben. Amúgy cdgalaxis-ban 3490-ért meg tudod venni, sokkal jobban megéri mint steam-rõl...
Keves modok vannak meg hozza tudomasom szerint meg csak terkepek vannak.
Itt keresgelhetsz : Cimexchange
Cim 2 Pcgamemods
Itt keresgelhetsz : Cimexchange
Cim 2 Pcgamemods
Értem,és akkor lehetséges valahonnan letölteni hozzá jármûveket,mert térképet, azt lehet letölteni.
A store nem fog mukodni tortel, meg ha bejonni akkor is fizetni kene a cuccokert.
Fel tettem mind a három patchet és igy sem megy a store,de az editorok be jönnek,most mennyibe kerül Kb.az eredeti játék?
A segítségeteket nagyon köszönöm!
A segítségeteket nagyon köszönöm!
Én már nem bütykölök vele. Nem csak a store tartalma miatt érdemes beszerezni, hanem a multi lehetõsége miatt is...