Cities in Motion 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tram-train meg vasútvonalon is halad, ami meg nincs CiM 2-ben...
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Meg a kölnit is. És mindig Stadtbahnnak írtam.😊 Ja és Hannovert, meg Hágat se hagyjuk ki. A Berlini Stadtbahnt ismerem, nem személyesen igaz. 😊
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy a stuttgartit valóban stadtbahhnak hívják, most néztem meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi az hogy "a Stadbahn"? "A Stadtbahn" Berlinben a belvárosi vasútvonal, ami Charlottenburgtól az Ostkreuzig tart. Ezenkívül Stadbhannak nevezik az Otto Wagner-féle vasútat Bécsben, ami ma már U-Bahn vonalakból áll, illetve egy része a normál vasút része lett (Wien Mitte-Prater szakasz). Ezen kívül van olyan, hogy S-Bahn, ami egy brand a Stadtot és a Schnellt egyszerre jelenti, és Németországba egy törvény írja elõ a tartalmát, ami fõleg a gyorsaságra vonatkozik. Ezen kívül viszont az S-Bahnok hihetetlenül eltérõek. A karlsruhe-i pl egy tram-train, a berlini és a hamburgi kvázi szigetüzemû nehézmetrós rendszer,de a legtöbbször motoronatok és mozdonyos ingavonatok vasúti sínen. (pl Drezda, Frankfurt, München) Ha esetleg a stuttgartira gondolsz, akkor csak mondom, hogy azon mindenhol U betû van, ott elméletileg a villamost metrósították. Az U-ból azt gondolnám, hogy U-bahnnak hívják.
Nem. A Stadtbahnra gondtam.
nem inkább a tram-trainre gondolsz?
Ja. Jó lenne pedig a Stadtbahn rendszer...
mit hogyan. A villamos tud menni a metró sínjén, ha összekötöd a kettõt. Építettem egy föld alatti hurkot, hogy elosszam a végállomásom terhelését, és azért nem mûködött, mert a metrómegállóban nem tud megállni a villamos villamosmegállót meg nem lehet építeni a metrósín mellé, de amúgy is béna lenne, mert akkor az alagút száján keresztül mennének be az emberek.
akkor mire jó, hogy tud menni a metró sínjén?
a villamos nem tud megállni a metrómegállóban?
nekem van blogom és kurvajó, szóval nem értek egyet
nem tudom hogy kaptál-e választ, mert csak most olvsom vissza a több oldal felgyûlt üzenetet, de ebben a felállásban nem szállnak át az emberek, mert csak az út menti járdán tudnak közlekedni. Legalább sétálóutcával össze kell kötni a kettõt.
Sziasztok,nem tudná valaki megmondani,hogy lehet levinni a metrót a föld alá??
elõre is köszi
elõre is köszi
Nekem jó volt az elõzõ. Azóta soha nem áll le a játék.
1.3.6 (Release 28 June 2013)
Fixed bug: Locale support broken in OSX
Improvement: In-game store for Mac
Addition: News feed in the main menu
Az elõzõ patch óta ennyit sikerült összehozni, hát no comment ...
Fixed bug: Locale support broken in OSX
Improvement: In-game store for Mac
Addition: News feed in the main menu
Az elõzõ patch óta ennyit sikerült összehozni, hát no comment ...
Sziasztok. Nem tudom hogy figyeltétek-e, de a hivatalos oldalon bejelentették hogy az egész CO csapata nyaralni megy júliusban olyan szinten, hogy még a fórumot sem fogják nézni. Legközelebbi javítás és/vagy jármû csomag így majd csak augusztusban esedékes, legkorábban...
Na rákérdeztem. Majd figyelem a kommenteket.
rákérdezek. Pont most válaszoltak amúgy a trolis kérdésemre, igaz csak úgy nagy általánosságban, de tisztelem õket hogy ilyen szinten figyelnek minden topikot.
Co-op-ban viszont nem két külön céget üzemeltetünk egymás ellen .
Bár konkurens cégek vagyunk, nem az a célunk, hogy kirobbantsuk a sugárutat a másik segge alól, és még le is nyelném a dolgot, ha legalább egy keresztezõdés építése, majd elbontása után a fennmaradó útmegszakadást ki lehetne törölni .
Bár konkurens cégek vagyunk, nem az a célunk, hogy kirobbantsuk a sugárutat a másik segge alól, és még le is nyelném a dolgot, ha legalább egy keresztezõdés építése, majd elbontása után a fennmaradó útmegszakadást ki lehetne törölni .
Ez már inkább logikus. Megnézem mit tehetek. Az észrevételek közé beírom...
Az miért olyan nagy dolog? Mármint csak competitive módban van tiltva az utak módosítása és törlése, mégpedig azért hogy a konkurens társaságnak ne tudjál bekavarni esetleges útvonaltörlésekkel (mármint az útvonal által érintett utak törlésével). Co-op módban minden ugyanúgy mûködik, mint egyjátékos módban. Oké, bizonyos szempontból tényleg idegesítõ, de szerintem lenyelhetõ, ha pedig mindenáron módosítani akar az ember ott a co-op.
Kérdezz rá arra is, hogy nem-e kivennék azt a xarságot, hogy multiban tiltva van az utak módosítása ...
Na most már hivatalosan is fent vagyok a Paradox fórumán, szóval ha van valami sürgõs dolog rá tudok kérdezni. Én elsõ körben a trolikra kérdeztem rá, mármint hogy mi a helyzet az érkezõ jármûvekkel.
Vicces, bár én a troli csomag véletlen bekavarásának jobban örültem volna.
Ez így elég vad, kicsit megkavarták a dolgot. Kicsit más. Számomra az a baj ezzel a csomagos megoldással, hogy nem olcsóbb mint ha egyesével vennéd, mellesleg így nem tudod kihagyni amit úgy se használnál soha. Ha ez így marad, akkor szerintem nekem csak a troli csomag lesz tuti vétel. Onnan mindegyik bevállalható számomra.
A fórumon azt írják, hogy a játékon belüli Store-ba valami hiba folytán a Tram Tremors került, Steamen viszont helyesen a Bus Mania van . Viszont egyiket innen, másikat onnan meg lehet venni 😄
Jaj ne! Úgy látom csak csomagban lehet majd csak megvenni a jármûveket. A vicces az, hogy a bus mania dlc volt bejelentve mára, ehhez képest villamosok érkeztek. A villamosok között szerintem van vagy kettõ, amik teljesen használhatatlanok a méretük miatt, szóval nekem ez így egyelõre kimaradós...
Készítettem egy pályát, 2 fõ részére ideális multizni.
Könnyû, nem tartalmaz "szopatós" részeket.
Töltsétek, vigyétek, teszteljétek, ha tetszik írjátok meg, ha nem akkor is írjátok meg, legföljebb azt nem olvasom el 😊
Cim City
Könnyû, nem tartalmaz "szopatós" részeket.
Töltsétek, vigyétek, teszteljétek, ha tetszik írjátok meg, ha nem akkor is írjátok meg, legföljebb azt nem olvasom el 😊
Cim City
Sziasztok. Új infók vannak az érkezõ jármûcsomagokról. Az elsõ csomag a bus mania névre hallgat, a már látott 5 új buszt fogja tartalmazni 4,99 euróért és 20.-án fog megjelenni. Elõvásárolható gamersgate-en. a német hivatalos oldalról van az infó. Elvileg egyenként is megvehetõek lesznek.
CIM Wikin az utolsó három patch 20013-ban jelenik meg, ámbár ha nem is 12-én, de 13-án megjelent az utolsó is 😄
és csak cirka 18000 évet kell rá várni 😄
1.3.2 (Release 12 June 20013)
Fixed bug: Cannot bulldoze broken roads
Fixed bug: Last patch is missing translations of new text items
Fixed bug: Cannot bulldoze broken roads
Fixed bug: Last patch is missing translations of new text items
Ez igaz, de az külön a pre-order kapcsán összekészített csomag volt. A késõbbiekben szerintem ilyeneket már nem látunk...
Az uj patchel jott. Egyebkent ez nekem tetszik hiszen nem kell a folfelszinrol inditani oket. Bar en meg szeretem ha latom oket igy en ha epitek metrot mindig felul viszem a sint.
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
Na de gondolj bele eddig minden csomagnal csak egy jarmu volt. Kiveve a villamost ott ketto volt es azt is egyben vetted meg egyszer.
Szerintem úgy adják majd ki õket, mint eddig. Darabonként 1 euróért.
Nektek feltünt a metrónál a föld alatti garázs? Nekem úgy jött, mint derült égbõl villámcsapás.
Vegre valami hir az uj jarmuvekrol, szerintem a trolik a legpofasabbak most mar sima szolo troli. A buszok kozott is van ketto ami tetszik. De ott csinalhatnanak mar egy normalis csuklos buszt. Most is ami a kepen olyan mint egy villamos. Eleg vicces. De osszesegeben jo ez a sok jarmu.
Arrol lehet tudni valamit hogy a jarmuveket kulon lehet megvasarolni vagy egyben vannak a buszok, trolik, vilik stb. Mert nem kellene mind csak nehany innen onnan.
Arrol lehet tudni valamit hogy a jarmuveket kulon lehet megvasarolni vagy egyben vannak a buszok, trolik, vilik stb. Mert nem kellene mind csak nehany innen onnan.
1.3.1
-Fixed bug: Sometimes parked cars blocks busses to enter a stop
-Fixed bug: Rulesets are saved only to local file even if cloud is selected
-Improvement: Ruleset editor has tooltips in English (other languages coming soon)
1.3.0
-Updated to Unity 4
-New content: Underground metro depots
-Fixed bug: Using inspectors causes incorrect cashflow
-Fixed bug: Campaign progress lost if user pressed OK too fast on scenario end screen or the game is not properly shut down
-Fixed bug: Sometimes parked cars blocks busses to enter a stop
-Fixed bug: Rulesets are saved only to local file even if cloud is selected
-Improvement: Ruleset editor has tooltips in English (other languages coming soon)
1.3.0
-Updated to Unity 4
-New content: Underground metro depots
-Fixed bug: Using inspectors causes incorrect cashflow
-Fixed bug: Campaign progress lost if user pressed OK too fast on scenario end screen or the game is not properly shut down
Szerintem a trolik sikerültek a legjobban (mármint a képek alapján). Onnan bármelyik bevállalható...
Lehet hogy ti már tudtátok, de nekem újdonság hogy képek is vannak az érkezõ jármûvekrõl.
buszok
trolibuszok
villamosok
metrók
hajók
Én találtam pár kedvemre valót...
buszok
trolibuszok
villamosok
metrók
hajók
Én találtam pár kedvemre valót...
Megjelent az új javítás! Rögtön kettõ egymás után (1.3.0-1.3.1). Földalatti metró depó, valamint apróbb javítások. Továbbá fény derült pár érkezõ jármûre (5 darab). Az új jármûvekkel kapcsolatban még mindig nincs pontos megjelenési idõpont, de legalább már reagált a CO a dologra.