850
Cities in Motion 2
-
Austin Bailey #810 attól, hogy előtte lévőktől konkrétan nem működött semmi. -
precise #809 mitől? -
Austin Bailey #808 a legutolsó frissítés egész jó. -
vasokol2 #807 Rendben, köszi a segítséget, eddig nem mertem, mert sokan írták/írtátok, hogy annyira el szarták a sok frissítéssel, meg kiegészítéssel, hogy nem akartam tönkre vágni. De megpróbálkozok. -
Austin Bailey #806 akkor először próbáld meg frissíteni a játékot a legújabb verzióra. -
vasokol2 #805 Nem az első megállóban csinálják, általában a közepén. Eredeti a játék, verziószámot hol lehet nézni? Mert azt nem tudom, de sima, kiegészítés nélküli, semmit nem raktam fel hozzá, javítást sem. Próbáltam az áthelyezést, de a következő ugyanúgy nem indul tovább, max megpróbálom az egészet eladni arról a vonalról, majd vissza tenni. Csak az a baj, hogy más vonalakon is beragadnak. :S -
Austin Bailey #804 Egyébként ezt véletlenül nem a vonal első buszmegállójában csinálják? -
Austin Bailey #803 Egyébként ideiglenesen azt lehet csinálni, hogy arra a buszra, ami be van állva rákattintnasz megnyitod a panelét, és átmozgatod egy másik depóba, auztán vissza. Ekkor a többi megindul. -
Austin Bailey #802 Milyen verziójú játékod van? -
vasokol2 #801 Egy idő után csinálja. Több vonalon is beakadnak a buszok vagy villamosok.
Aztán feltorlódnak. Hiába törlöm a beragadt járművet, a következő ugyanazon a ponton ugyanúgy megáll. ->>>
-
bPatrik0521 #800 Nekem is volt. Valószínűleg a menetrenddel hibádzik valami. De arra sajátomnál se jöttem rá mi :D -
Austin Bailey #799 tegyél képet -
vasokol2 #798 Sziasztok, miért van az, hogy egy idő után a buszok, villamosok, csak úgy beakadnak egy részen és nem tudnak tovább menni. Általában megállnak egy megállónál és nem tudnak tovább menni. Semmilyen akadály nincs pedig előttük.
Ez egy bug? Találkozott már valaki ezzel a problémával és van e rá megoldás?
Köszi előre is a válaszokat és a segítséget :)
üdv. -
Austin Bailey #797 megvan köszi -
bPatrik0521 #796 beállítások>egyéb>fokozott éjszakai fényerő -
Austin Bailey #795 ez holvan? Nálam ilyen nincs -
bPatrik0521 #794 Játék beállítások közt van erre opció. Éjszakai világosság vagy mifene... -
Austin Bailey #793 Nem tudtok véletlenül valamit, amivel meg lehet azt oldani, hogy ez a játék ne legyen ennyire sötét? -
bPatrik0521 #792 Amúgy, European Citiest nem tudja honnan lehetne megszerezni ingyé? -
bPatrik0521 #791 Ahogy elkezded telepakolni a várost járművekkel, egyre többen lesznek. Kis idő és már 100nál többen fognak várni a megállókban :) Persze az is közrejátszik hogy hogy helyezed el az útvonalakat. -
Austin Bailey #790 hát ez eléggé úgy néz ki, mint egy vírus -
foldipeti4 #789 http://speedy.sh/E7rJ9/Budapest-v1.0.map
Elrontottam. ez a Budapest map -
foldipeti4 #788 Sziasztok!
Új vagyok még az oldalon és a játékban is. Az lenne a kérdésem, hogy miért van, hogy kong az ürességtől a város? autók alig, a megállókba néha napján jelenik meg egy ember, és az utcán se sétálgatnak. ilyen nagy panelházakban pedig 1 ember él azt írja. ezek miért vannak?
köszi a választ!
egyébként itt van a budapest térkép, ezt használom én is.
http://speedy.sh/E7rJ9/Budapest-v1.0.map
-
Austin Bailey #787 végre valami. Bár ez wsem tűnik egy nagy számnak -
precise #786 -
mokuci74 #785 Hali,
Igaz nem Budapest, de hatha felkelti valkinek az erdeklodeset... :)
CIM 2 Csepel sziget kep
CIM 2 Csepel sziget kep2 -
vasokol2 #784 itt egyébként megtaláltam: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=185668233
De ezekhez a "steam"-es dolgokhoz egyáltalán nem értek. Hiába kattintok a feliratkozás gombra akkor sem tölti le.
Ha esetleg ebben tud valaki segíteni, az is jó! Hálás köszönet érte előre is! :)
-
vasokol2 #783 Hali, valakinek megvan a Budapest pálya? Ha igen, kérem töltse már fel valahova. Köszönöm előre is!! :))) -
precise #782 rengeteg pálya van steam workshopban, meg cim exchangen -
Nay #781 kérdés: minden dlc fizetős a játékhoz, vagy lenne ingyen letölthető, csak nem tudom, hogy hol van ? -
Austin Bailey #780 elméletileg van reggeli és esti csúcs a menetrendben, de szerintem nem érdemes használni, mert a vonal mnásik végére pont akkor ér fel a sűrítő járat, amikor már lement a csúcs. Én 24 órában ugyanazt a sűrűséget használom. -
Austin Bailey #779 1, a játmű úgy működik, hogy megveszed a depóban (ahol a depótól függően egyébként kiírja, hogy mennyi jármű lehet bent egyszerre), beállítod a vonalnál a menetrendet, és aszerint indulnak el a buszok a depóból.
2, villamost lehet építeni út közepére, mint a valóságban, és megállót pedig a járdára, szintén mint a valóságban. (a járda a fehér kövezett része az útnak) Vagyis az osztott pályás útnak a közepére is lehet megállót tenni. Ha belső forgalmi sávban vezeted a villamost, és a megállót az út szélére rakod, akkor nyilván nem csatlakozik hozzá, mert 3 sávval kíjebb van.
3, van egy olyan bug, hogy nem induklnak el a járművek a depóból. Próbáltam rájönni, hogy van-e valami összefüggés bármivel, de úgy vettem észre, hogy random. Ha nagyon nem akar elindulni a vonal, akkor szüntesd meg, és csinálj a helyére egy másik vonalat másik számmal. Az már el fog indulni. -
#778 egy idő után az utasok elsétálnak, a reggeli és az esti rohanásban(munkások mennek dolgozni és jönnek onnan) érdemes gyakrabban járatokat indítani :D -
Nay #777 Ahogy nézem, a Transport Tycoon Deluxe-hoz képest, itt a menetrendeknek kiemelt szerepe lesz, nem elég csak feldobálni a járműveket a vágányra, és kész.
Lehet ilyen 5-10 percekre járatni gazdaságosan (BKV ? xD ) a játmúveket, vagy inkább legyen 3 óra, akkor megvárják az utasok, csak ne késsen, mert az nagyobb gond? -
Nay #776 Igen, eredeti a játék :)
Szóval. Akkor, ha van definiálva járat-vonal, ÉS vannak buszaim, akkor hozzárendeli, elindítja magától.
Nem tudom, lehet, az oktatómód kavart be., meglátom élesben.
Hanem:
Most már kampányban csinálnék villamost, felhúzom a pályát, és ugyan miért ne mehetne az út közepéna sín? (nálunk is van ilyen.) Erre, leteszem a megállót, rányomnék, hogy ott is álljon meg, és a program meg dumál, hogy "nincs csatlakoztatva a vágányhoz"? WTF nincs csatlakoztatva? Vagy, ha nem lehet így építkezni, csak közvetlen a sín mellé tenni, akkor minek hagyja felépíteni? -
precise #775 hát nekem ilyen gondom nem volt, ha volt busz a depóba mentek. a játékod eredeti?
-
Nay #774 Sziasztok!
Új vagyok ebben a játékban, de már többet netezek vele, mint játszok..grr..
Ha van egy vagy több buszvonalam, hogyan tudom azokat 1/több busszal bővíteni?
Ha egy depóhoz több vonal csatlakozik - readme szerint 3-4-nél több nem ajánlott, de már az sem 1 - akkor, miután megvettem a buszt, hogy lehet hozzárendelni egy ADOTT vonalhoz?
Vettem új buszokat, de ott rohadnak a depóba, a vonalnál meg szépen ki van írva, hogy 0/3 a hozzárendelt buszok száma?! -
#773 megoldottam, köszi :) -
#772 Nem, ha hozzáadod a meglévőhöz, akkor is jó lesz. -
#771 Sziasztok!
Van 1 adott troli járatom, de út-átrendezés miatt most tönkrement a menetrendje. Csak 1 waypoint kellene az első megálló elé, de ahhoz törölni kellene az egész menetrendet kb? Mármint a megállókat? Mert így elég sok meló 1-2 igazítás..