Cities in Motion 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Villamos vágányt a buszsávba.
Gázabb, ha hídon van a dugó, azt nem lehet szélesíteni (vagy csak én nem próbáltam még?)
Nem rég szedtem le a játékot valami 1,2 gb-os DLC-et gondolom. Minden fasza annyi, hogy bizonyos helyeken az autók be ragadnak és óriási dugót okoznak és sajna így nem tudok játszani vele. Ötlet valakinek? Köszi.
Multiplayerezni akkarok de mindig kidob miért??
Folyton lefagy van ,hogy 5-30 percenként
A budapest be se lép lefagy
Fekete képernyő és kilép!!
A Budapest 2.0 nem indul el lefagy<#confused>#confused>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: bPatrik0521, 2015.10.12. 16:24:34
RAM probléma miatt lépkedett ki, a 32 bites rendszer hátránya...
Ezek szerint az egyhez dlcket meg se próbáljak vadászni? Találtam naná hogy egy orosz oldalt ahol van pár járgány de nem jövök rá hogy a steames verzióhoz hogy lehet feldobni a kiegészítőt.Esetleg torrenten talán akad dlckkel együtt levő törés?
Ha tudnám hogyan kell ezt a gamest magyarosítani talán megpróbálnám folytatni.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.07.09. 18:00:27
Nekem sincs meg egyik sem, mivel a játék továbbra sem jó, így maradtam az első résznél 😄
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Egy olyan kérdésem lenne, hogy bár sikerült megszereznem Players Choice Vehicle Pack........ A játékon belül, hol, és avagy milyen nevű új könyvtárat kell létrehozni, hogy utána elérhetővé váljanak a depókban?
Segítségeteket előre is köszönöm....
Nekem is hasonló problémám van e második résszel, annyi különbséggel, hogy indítás után semmilyen életjelet nem ad, még hibaüzenetet sem. Hosszasan lehetne írni róla, de most rövidre fogva, a steam fórumán panaszkodtak sokan, s ott adnak is egy javaslatot: 4 gigabájt rammal rendelkező 32 bites windows 7-nél egy rendszergazdával elindított parancssorba kell beírni az alábbi sort:
Bcdedit /set increaseuserva 3072
Ha hiba nélkül elfogadta, akkor újraindítás után elvileg nem fog kilépetni a játék.
(OFF A magyarázat az, hogy 32 bites windowsnál egy program legfeljebb 2G memóriát foglalhat le magának, s ez a játéknak/enginenek kevés, s azt is rosszul programozták le. S ezzel a paranccsal állítjuk át ezt a 2G-s korlátot 3G-ra. Ha valakinek kevesebb a RAMja, akkor kisebb paraméter kell megadni, pl. 3G memóriánál 2560-t. Hátha úgy működik. ON)
64 bites windowst ez a probléma nem érinti. Sajnos az én problémámat ez sem oldotta meg, de arra gondoltam, talán Neked segíthet, ha még nem próbáltad.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Próbálj esetleg gúglizni, cim2 crash to desktop-ra, vagy hasonlóra.
Az újratelepítésre én is gondoltam, próbáltam is, sajnos ugyan ez. 😞
Újratelepítés sokszor megold ilyesmit.
A segítségeteket szeretném kérni. Eredeti a játék. Az a problémám, hogy változó időközönként kilép a programból (eddig talán max 30 perc volt a folyamatos játékidő). Valaki találkozott már ilyen problémával, és tudnátok rá valami megoldást?
Előre is köszönöm a segítséget! 😊
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Aztán feltorlódnak. Hiába törlöm a beragadt jármûvet, a következõ ugyanazon a ponton ugyanúgy megáll. ->>>