49
-
MaRee #9 hehe -
#8 mindenki tudja hogy az iOS egy f0s... nem kell ehhez szektatagnak lenni...:D:D -
#7 ios5-től már nem kötelező itunest használni aktiváláshoz -
wiIlcox #6 De nagy csöndben van a két nagy szektatag. Lapítanak, mint ... a fűben. Bár az egyik lehet, hogy még linkeket vadászik, amivel jól ki tudja magyarázni ezt a bukott bizonyítványt. -
culas25hc #5 Majd azt hallgassátok, amikor a cikkben említett hiányosságokat beleteszi az apple, mondjuk a 9-es verzióban, és erre külön forradalmi konferenciát fognak összehozni, hogy elmondják magukról, mennyire eszméletlenül innovatívak.
Másrészről elismerem, hogy néha tényleg csinál kisebb akadásokat az android, bár az új verzióknál ezen lovagolni olyan, mint a 350 vagy 400 ppi-s kijelző közötti vita. Csakhogy az android egy mosógépen is majdnem elfut, de az utolsó kínai szar utánzat telefonon meg lazán, az iOS meg csak az iphone-on, szóval mikor azt mondjátok, hogy szarul van megírva a droid, akkor azért ebbe is gondoljatok bele. -
bunny #4 Hétvégén kipróbáltam az új blackberry-t, az a felület az android továbbgondolása, nagyon ki van találva. Szóval én a cikkhez még hozzátenném, hogy nem csak az Android de a blackberry is szépen állva hagyta az iOS kezelőfelületét (már ha lehet annak nevezni). Wake up, Neo! -
Linkout #3 Nos... ha nem olcsóért vettem volna akkor nagyon felbaszott volna a mai...
SIM csere maitt itunesra kell kötni a telefont.
Könyörgöm mi a fasznak kell nekem egy komplett PC ahhoz, hogy egy sima SIMkártyát cseréljek az iphoneban? nonsense -
M2 #2 "Ami azonban a változásokat illeti, meglehetősen konzervatív lépésekre számíthatunk"
Akkor miért az új verzió? Az még igazából egy 5.3 lenne (5.2 az új térkép bekerülése).
"többen szívesen látnák a widgetek támogatását, az alapvető funkciók (WiFi, 3G, stb.) engedélyezését és letiltását a kezdőképernyőn, valamint számos egyéb változtatást a kezelőfelületen"
Ha ezeket nem teszik bele, az most már tényleg nagy csalódás lesz (már a 6-ba is vártuk). -
Solmenir #1 Tényleg alap dolgok már a kezdőképernyőről való fő funkciók kapcsolása (aka sbsettings) vagy az alapértelmezett app-ok választása... ha ezeket nem lehetne jailbreak-kel előhívni, én biztos nem iPhone-t használnék, nem is nagyon értem ezek nélkül hogy lehet "felhasználói élmény"-ről beszélni, amit annyit istenítenek apple körökben :-)