70
-
bazsi0811 #70 Nem azért kellett a kiadására várni majdnem három évet, mert a blizzard három évig éjt nappallá téve dolgozott rajta. Egyszerűen csak a pénzsovár üzletpolitikája miatt kellett ennyit várni a kiadásra. Ugyanebben a minőségebn ki tudták volna adni egy év alatt is. De ez nem érdeke a blizzárdnak anyagilag, mivel akkor többett kellett volna dolgozniuk, ami plusz költségekkel jár. Azzal hogy az alapjáték árát szinten tartja megéri a blizzárdnak minél később kiadni a kiegészítőket. -
hungaroborg #69 Sziasztok!
Sajnos azt kell mondjam, nekem is csalódást okozott a HoTS. Nekem nincs bajom a Blizzard játékaival, az üzletpolitikájuk sem érdekel, de ha a HoTS tizedannyi játékélményt nyújtott volna, mint a WoL, akkor már jó lenne. Nem igazán értem, mit dolgoztak ezen 3 évig. A balanszon biztos nem, mert 3 éve lehet multizni mindhárom fajjal, videók kb. 45 percnyiek, a térképeket meg szerintem nem nagy dolog összerakni. Szerintem egy vérpisti 1 nap alatt összerak egyet pusztán lelkesedésből, amiben még ötlet is van esetleg. A küldetések igencsak unalmasak lettek. A pályák háromnegyede arról szól, hogy kommandózz el a kapott egységekkel 3 perc alatt ide meg ide, mert különben vesztesz. Legalább a broodmother-es visszatéréseknél lehetett volna egy Kerrigan kommandózása nélküli igazi xxl-es zerg pálya sok exp-pel meg végeláthatatlan ellenséggel, de azokat egy 10 másodperces videóval elintézték. Zerges kampányt ilyen pályákkal, érthetetlen. A WoL-t többször is végigjátszottam akkor is és most is elővettem a HoTS megjelenése előtt és valószínűleg elő is fogom még ezután is, de ezt... -
Starfarer #68 hiányzik innen valami
azt meg látom hogy többen rosszul használják itt a buddhista béke jelét.... -
Ender Wiggin #67 Majd kíváncsi leszek 5-6 év múlva mennyibe lesz a három rész egyben kiadva GOTY verzióban. Az jó vétel lesz. -
NovaTerra #66 Látatlanban tudtam, hogy mi fog várni a kommenteknél. Azt is, hogy például morden megmondja a frankót. De ó már legalább 3 éve hajtja a magáét. Csak tudnám mi a fenét foglalkozik még mindig ezzel, ha már ezerszer megállapította mekkora szar.
Akik megveszik és élvezik a játékot, azok örülnek. Akiknek, azokat meg mi a fenéért fogallkoztatja? Rengeteg mod van, single kampány. Ami nem nagy durranás, de akit érdekel a történet, mint engem, az marhára élvezni fogja. A multi jó, akinek nincs ideje, kedve, no life módra letolni napi 40 meccset, azok is élvezik. És kapnak mellé egy remek esport funkciót. Sok közvetítés sokszor jobb szinte, mint játszani. Rengeteg szórakoztató broadcast. Szóval szerintem nagyon jól össze van rakva ez a játék és jót tesz neki, hogy két kieggel két évente kap egy jó adag vérfrissítést. -
cateran #65 Broaf..WoW battle CHEST....WTB edit..letezik meg forum oldal anelkul hogy az edit ingyenesen! elerheto opcio lenne? Vagy az sg teljes mellszelesseggel vallalja a legszarabb oldal a neten cimet? -
cateran #64 Nah, en azt utalom, hogy a Bli$$ atvette (nem mintha tehetett volna mast)az Activi$ion fele uzletpolitikat es ennek a minoseg latta -bizonyos szempontbol- a karat. Eredetiben megvan az SC1+BW, D2+LoD, D3, WoW Battle chess plusz pandamaci, WC3+FT...Szivesen fizettem a jatekaikert eddig, de mar orditoan lehuzas szaguak...persze meg nem 1 EA, de mar ott lihegnek a seggukben. -
#63 Én pont ezért szeretem; kitaláltak egy jól működő játékot és nem akarják csak azért átvariálni, hogy legyen benne egy csomó "innováció" és a végén legyen egy fos játék tele "innovációval" - lásd command & conquer - amiből az újat nem tudom van-e ember aki végigjátszotta a régit meg most is előveszi mindenki, vagy az új stronghold ami egy kalap kakit sem ér, etc etc. Ha úgy tetszik én szívesen fizetnék ki egy új játéknyi pénzt egy Red Alertért mai grafikával és új campaign-al, a régi játékmenettel. -
Etinger #62 Én a WarCraftra meg az "iparos munkára" gondoltam ott. Én élveztem, mert pergős. Mondjuk a kattintás versenyt meg a "mikrózást" stb nem szeretem. Ahogy hitetlenül irritálnak a Blizzard versenyek részvevőinek többsége is :) Mondjuk ez már az én bajom :) -
#61 Az SC-ről egy szót sem szóltam. Anno az első résszel elkezdtem játszani, de azt is igen hamar meguntam. Ezért nem is értékelem. -
Etinger #60 Amúgy az a kedvencem, hogy mindig ez a két vélemény hangzik el:
- Szar a StarCraft, mert igazából StarCraft 1.5, nem tudnak semmi újat kitalálni!
- Szar a Diablo 3, mert ahelyett, hogy Diablo 2 jó tulajdonságait meghagyták volna, elszarták az egészet hülye újításokkal...
>>> szóval igazából mindegy... aki csak fikázni jön ide, okok nélkül is megtudja tenni.. szerintem felesleges is azzal fáradnia, hogy indokot találjon <<< -
Etinger #59 Diablo 1996, Warcraft 1995.. tehát nem új ötlet, hanem régiek folytatásaiból él a cég. (Szerintem jól csinálja amúgy) -
Etinger #58 Pont az egyszerűsége a nagyszerűsége. Na meg a történetvezetés valahogy egészen maradandó. Legalábbis annak, aki játszik vele. Egyelőre a StarCraft az RTS-ek csúcsa, hogy most ez kinek tetszik, az lehet vitatéma... De ahhoz játszani is kell, hogy véleményt alkothasson az ember. -
lordmorden #57 felesleges azon trollkodni,h ogy szar e vagy nem. mindenhol és minden téren ez van, mindenkinek más tetszik;
jobb lenne ha magáról a cikk témájáról esne pár szó, esetleg ha már sokan vagyunk itt akik játszanak is vele, megoszthatnánk a tapasztalatunkat, aki meg nem játszik vele, próbálja ki, ha meg fröcsögni akar, akkor menjen politikusnak... -
asgh #56 "Bármilyen nézőpontból is vizsgáljuk a Blizzard fejlődését, azzal még a stúdió legnagyobb rajongói is egyetértenek, hogy az 1998-as StarCraft megjelenése óta a csapat nem sok új ötlettel állt elő a játékosok számára."
Végül is csak megjelent a Diablo sorozat és a World of Warcraft, de ezek bizonyára elhanyagolható kitérőt jelentenek a cég életében. -
#55 De. Első blikkre úgy tűnik, hogy csinálnak valami nagyon, de aztán mégsem. A tömegek mégis zabálják. Ebben jók, de ettől minőségnek ezt még nem nevezném...
A Warcraft széria sem volt túl innovatív. Addigra már csőstül jöttek az RTS-ek. Hozzáadták a varázslat lehetőségét és kb. ennyi, meg így fantasy környezetben volt. Ettől azért hadd ne essek hasra. Tisztes iparosmunka, de semmi több. -
#54 Pár napja újra kezdtem az SC kampányt... ez azért elárul valamit. Néhány hónapja megint elővettem a diablo2-őt, ez azért elárul valamit. -
#53 call of duty? megvan?
Ugyanaz a motor, csak más pályák, és el adják már a hanyadik részt is belőle? Naugye... -
Etinger #52 Sajnos cateran pont, hogy Blizzard hater vagy. Hiszen te magad írod le, hogy az SC-vel nem játszol, ellenben idejössz és szidod a Blizzardot :)
Ha nem érdekel az SC, nem játszol vele, mit keresel itt? Ja igen, hogy szidd a Blizzardot. Nos megsúgom, pont ilyen a Blizzard hater. Vagytok még egy páran, akik 1 percet nem játszottak ezzel a játékkal, de már fikázzák, szemezgethetsz a többi hater kommentjéből is.
Szomorú, hogy erről kell szólnia ennek a topiknak. Szívesen olvasnék pedig negatív véleményeket is, hogy miért nem jó ez. De egyelőre senki nem igen tudta ezt megfogalmazni, csak a gyűlölet jön zsigerből. Komolyan, egyesek mintha beteg emberek lennének, olyan szinten habzik a szájuk :)
A vicc meg az, hogy 1 jó szót nem írtam le a játékról, de ilyenek után én vagyon a fanboy. Egyesek vitakultúrája 0. Komolyan a legjobb ezekre a kommentekre tojni és beszélni az értelmesebb oldallal. Az már kiderült, hogy ahhoz meg más fórumra kell menni. -
#51 "Szó nincs divatról... csak a nyilvánvalóan fanboy embereket zavarja, hogy sokak szeméről mára már lehullt a hájjog."
Hát szerintem akiknek eddig tetszett annak most is tetszik. Nincs itt semmi hályog - sajnos csak rengeteg szar játék és néhány embernek az a mérce. Személy szerint én azt gondolom, hogy a HOTS egyébként jobb mint a WOL az egyetlen amit a "szemére" lehet vetni, hogy lehetne hosszabb. Azonban a mostani kínálatot nézve ez is csak vinnyogás mert a többi játék még rövidebb ... :(
"A tényen akkor sem változtat, hogy moneyhat feeling, kb. azon a szinten mint Harry Potter Part 1 és 2 meg, Alkonyat Part 1 és 2. Hozzuk ki a legtöbb pénzt a címből picit gusztustalanul."
Ezzel egyetértek sajnos, de nem is tudok ellenpéldát hozni. Ott van a COD pl amiért évente elkérik egy teljes játék árát pedig (szerintem) az az igazi lehúzás. Kis grafikai tuning itt-ott, összedobott pár órás single és kész, de mondom nem tudok egyetlen ellenpéldát sem hozni...
"Ellenben a WoL és a HotS nem éppen Half Life Episode 1 és 2 árán nyitott, sőt ezekhez képest kissé túlzó az ár, no meg erősen lassú a WoL árának csökkenése. (Szerencsére az utóbbi időben már kezd annyiba fájni, amennyi a reális ár érte.)"
Ezzel nem igazán értek egyet, vagy rossz helyen nézed de én ezekért sem fizettem többet mint bármelyik másik játékért. A HOTS előrendelve postával együtt 9500 Ft volt, ennél semelyik másik játék sem olcsóbb.
"A 2010-es megjelenéskor és utána is relatív gyors folytatást ígértek, amiből az lett, hogy 2013-ba jelent meg ugye a HotS. "
No ez nekem sem szimpatikus! Mi a rákot tudtak ezen fejleszteni 2 évig. Félre értés ne essék a HOTS nagyon jó, sőt nagyon nagyon jó - de szerintem ezt max 1 év alatt is össze lehetett volna hozni.
"Eszerint a lezáró Protoss "epizód" 2016-ba várható? 6 évig elhúzni iszonyat pénzhajhász szagú."
Ez nincs összefüggésben a pénzzel, hiszen ugyanannyi lenne akkor is ha 2014-ben hoznák ki. (Bár úgy lenne, szívesen kifizetem érte jövőre is a 9500 Ft-ot) -
dukey42 #50 Ez maximum rólad árul el valamit, a Blizzardról nem sokat. -
#49 Kb. 10 éve nem játszottam Blizzard játékkal. Azért ez elárul valamit. A Warcraft III volt az utolsó, de meguntam... -
Stranger666 #48 +1 -
MZaXiMuS #47 Kár ennyit vitázni azon, hogy jó vagynemjó a SC2. Jó és kész :-)
Életemben 2 játékot vettem meg, az SC2 WOL az egyik és remek vétel volt, nem érzem magam lehúzva, még sokáig fogom élvezni a multi csatákat vele...
Amúgy az SC1 is király, de azért mégis kényelmesebb már egy 2010-es játék vezérlése, úgyhogy váltani kellett... :)
-
#46 most komoloyan mennyire kell olvasni tudni hogy lásd az alábbi sorokat:
sc2wol 13 rugó
sc2 hots 8 rugó
sc1 alap: 25 küldi
sc2 wol 32küldi
sc1 bw 16 küldi
sc2 hots 26 küldi
bw 6 egység be
hots7 egység be
bw más be: nulla
hots: rengeteg feature. csak pár: repet együtt nézni, új bnet, klánfunkció, repbe beavatkozhatsz, group feature, új ladder rendszer stb stb, van egy rakat.
bw: sc1 alapjátéknak a 80%án árazva
hots: wol árának 60-70% árazva.
nehéz értelmezni? szubjektív dolgokon nem vitatkozom. valaki idejön és azt mondja a hots kampánya unalmas és nem élvezte em állok le vele vitatkozni,m szíve joga. de az, hogy te közlöd nem ismered és benyögöd hogy a wollal van egy árban...vagy hogy a kampányban harmadolnak...ja a cod 4 single playere is hetedelve van... azért mert kiadnak majdnem 80 pályát három részben, hát szerintem is a kurva anyjukat hogy nem egyben adják ki... meg sorolhatnám, de reménytelen vagy.
úgy utálod ahogy akarod a blizzt, leszarom, nem is érdekel, de az sc2 mentén ezek a hater beírások siralmasak. de én vagyoka fanboy vágom :) -
Stranger666 #45 szerintem a d3 nem lett túl jó, nem wowozok. na bumm
#44 a kampányban kurva sok munka van, valszeg nem 2,5 év, de nem is adhatnak ki évente egy kieget, mert a ballansz így is eltartott majd a hotsig... -
cateran #44 A logikad ott bukik meg, hogy ez nem kieg, hanem az alapjatek 1/3 resze tuninngal. Ugye erted, hogy mi a kulonbseg a SC1 es az SC2 kozt? (3 faj, 3 kampany, story egyben plusz kieg, ami tovabbviszi a storyt es megint csak 3 faj,stb. vs 1 faj, 1 kampany, etc.)
Most fuggetlenul attol, hogy jo-nem jo (101. alkalommal ismetlem, nem ismerem az SC2-t igy velemenyem sincs a jatekrol) de penzugyileg egyreszt 1 arban vannak (ami szinten arra mutat, hogy meg a bli$$ szerint sem igazan kieg) masreszt nem sok minden igazolja, hogy 2,5 even at molyolnak olyasvalamin, aminek az alapja adott, story adott, igazabol minden adott, tulajdonkeppen csak azon kellett dolgozni, ami uj....azt nem tudom, hogy az sok vagy keves, de ha eddig molyoltak rajta, akkor soknak, nagyon soknak kellene lennie) -
cateran #43 Vagy inkabb te vagy a szemellenzos "leszopnam Mike Morhaine-t" fanboy? (nem, ne is kezdj bele, hogy bli$$ hater vagyok, mert nem:P Az SC-ket nem is szoktam kritizalni, mert nem ismerem, de a D3-at es a WoWot viszont igen....Nem vagy te admin a Frostshockon? Azok szoktak mindenre csapolni, ami Bli$$:D)
Csak amikor valaki ramutat arra, hogy a Bli$$ mar koszonoviszonyban sincs egykori onmagaval (lasd:"ők a sc2től olyan horderejű dolgot vártak mint az egytől" Miert is ne? A D1 korszakalkoto volt, a D2 pedig meg arra is ratett 2 lapattal...Talan joggal varhato el, hogy MINIMUM hozza azt a szinvonalat a D3..de nem hozta, sot. WC sorozat detto. SC-re passzolok, de ott is a minimum, hogy hozza az 1. resz szintjet. A WoW meg....lathatoan lila fingjuk sincs arrol mit akarnak. Legyen item upgrade - megse legyen - ahh inkabb megis legyen, ne legyen resiliance - legyen resiliance - ahh megse legyen es ez patchenkent igy megy...De emlithetnem a scenariokat es/vagy daily questeket, amiket sacc/kb a jatekosok 90% ruhell - lasd topicok mmochampionon, hivatalos bl$$ forumon, e a bli$$ orrba-szajba nyomatja) -
#42 fanboy/hater= érvek nélkül, adatok nélkül, bizonyítás nélkül, benyög akár pozitívat akár negatívat.
én próbálok afdatokkal, tényekkel, érvekkel operálni.
most azon kívül, hogy tinman és morden is értelmesen "beszél", ha lecsupaszítod a hozzászólást, nem marad semmi.
ezzel nem is lehet vitatkozni, mondjuk fasz vagyok, mert nem is kell :)
mordent már leírtam alább:
tinman:
moneyhat feeling (miért?), túlzó az ár (az egyetlen ami adatokat tartalmazhatna és talán nem szorul kérdőjelre. nálam 8 rugó egy játékért 2013ban csöppet sem túlzó, amikor a cod2 annak idején 17!!!! volt 8 éve. most se nagyon kapsz 10 alatt játékot.
kissé feldarabolt, semmiu darabolás, kiadtak egy játékot, és előre bejelentették hogy lesz 2 kieg mint ahogy sc1 hez is volt bw. annál jóval többet csaptak az alaphoz (már soroltam), jóval kevesebb pénzért. a bw majdnem egy árban volt az scvel!!!!.
többi része a hozzászólásnak nem releváns. se wowról, se jövőbeni!!! játékról em volt szó. az egyetlen ami itt terítéken volt, az a hots, lásd cikk és lásd hsz.-aim.
reménytelen öcsém...utáljátok és vegyétek akkor az évenkénti alkotások, a blizz a bli$$ mert 2.5 év alatt szül meg egy játékot. nonszensz...
én inkább azért imdákozok az fps piacra törjön be egy ilyen pénzéhes banda mint a blizz, talán leakadunk a bf moha cod fosról szigorúan évente, mert az a jó :)
byebye -
Stranger666 #41 Nyugi, már évek óta harcolok velük. Egyszerű Blizz haterek, ők a sc2től olyan horderejű dolgot vártak mint az egytől... ha csak ebbe belegondolsz már tudhatod, hogy a gond velük van. -
#40 sose beszéltem a többi blizzardos játékról, nem ismerem, nem játszom velük.
a wol hots meg protoss cuccnál egy hiba volt, voltak olyan hülyék hogy előre bejelentették és a sok birkát gondolom a konkurencia behergelte, kommunikácisós baklövés jobbról, zseniális irányítás balról.
ami akieget illeti:
sc1 - brood war. ott senki nem hisztizett? nem jelentették be a hülyék előre :)
sc1 25 kampány ha jól emlékszem, bw sacc 15. bw 6 új egység, hots 7. bw ben egy patchen és az új egységeken kivüls emmi. hots-ban teljesen új bnet, új featurök, rep, klánfunkció, folytatás leszeded a repet és beavatkozol, dropp esetén reconnect, stb stb stb.
sc2 30asszem, hots 25 pálya cirka, utána nem olvasok, de a számok valami ilyen arányúak.
a wol és a hots együtt jelenleg egy átlag játék áráért vehető:13 környékén.
a hots nálam 8 rugóért landolt. a wol 13ért, mindkettő nyitáskor.
én meg a fanboy...te jó ég, csak nem kellene baromságokat összehordani.
amúgy inlkább jeléenne meg a cod 4 évente mint 1 lehet jobbban örülnék. bár minden játékot amit szerettem ilyen ritkán adnának ki, de akkor lenne értelme. egyétek az évente kijövő alkotásokat, azok minőségi címek, cod meg ea sports meg 2k meg tököm tudja, azok ám a minőségi cuccok :)
ha olyan pénzéhes lenne a blizzard faszért szarkodnak 8 évig egy kibaszott folytatáson? nem inkább évente dobálnák a dlc-ket meg az sc10nélé tartanánk? csak nálam van zavar az erőben ebben az érvelésben? -
#39 Szó nincs divatról... csak a nyilvánvalóan fanboy embereket zavarja, hogy sokak szeméről mára már lehullt a hájjog.
Az SC1 ment egy tökéletes egységbe, alapművet teremtve, 3 kampány egybe, minőségi, hosszú, teljes játékélményt kínálva. Term. 1 játék áráért.
Aztán jött a Starcraft "Episode 1" és most az "Episode 2" (irónia). A tényen akkor sem változtat, hogy moneyhat feeling, kb. azon a szinten mint Harry Potter Part 1 és 2 meg, Alkonyat Part 1 és 2. Hozzuk ki a legtöbb pénzt a címből picit gusztustalanul.
A Blizzard játékok mindig is picit magasabb áron kezdtek és mesterségesen magasan is volt tartva az áruk jó ideig. Nincs ezzel baj, minőséget kaptunk mindig és sokkolóan hosszútávú szórakozást.
Ellenben a WoL és a HotS nem éppen Half Life Episode 1 és 2 árán nyitott, sőt ezekhez képest kissé túlzó az ár, no meg erősen lassú a WoL árának csökkenése. (Szerencsére az utóbbi időben már kezd annyiba fájni, amennyi a reális ár érte.)
A Blizz megítélése pedig azért romlott, mert már a "Pandás" kiegészítővel kezdtek kihúzni a gyufát (rókabőr, pénznyomda), aztán jött a Pay2Win aukciós ház a Diablo 3-al (a hányinger online DRM miközben HC karit is indíthatsz) és nem mindenkinek szimpi az sem, hogy a Starcraft II. 2010-be indult és nem teljes, hanem a kissé feldarabolt. A 2010-es megjelenéskor és utána is relatív gyors folytatást ígértek, amiből az lett, hogy 2013-ba jelent meg ugye a HotS.
Eszerint a lezáró Protoss "epizód" 2016-ba várható? 6 évig elhúzni iszonyat pénzhajhász szagú.
Zárszóként még csak annyit, hogy pár napja meg bedobta a Blizz, hogy jön valami free2play (aham mikrotranzakciós lesz az ;-) Magic of Gathering klón.
Tényleg ezt várjuk egy legenda Blizzard-tól?
2008 óta persze az Activision benne a képbe... így talán már nem is meglepő, hogy mennyi az annyi.
Ettől függetlenül a Blizzard továbbra is iszonyat minőségi cuccokat képvisel, csak a zöldhasú bankók "mérge" belülről olvasztja a falakat... -
#38 az sc2 annyira tucat hogy dallasi versenyt cirka másfél millióan nézték.
tucatjáték mi? :) warez beadta?
mitől tucat? a folyamatos balancetól? a pénzdíjas versenyektől, a tv közvetítésektől, vagy mégis mi adja hogy tucat szeretném tudni :)
sc1-hez égegyadta világon semmi köze, azon kívül, hogy kellő arányban áthoztak egységeket és hősöket. a korszakalkotó körbeverő rendszer és a végtelen finomítás a balanszon, a kompetitív jellegen át sok minden elmondható a 2-re. csak az nem hogy tucat.
az hogy én bár nem neked szólt birkának nevezném azokat akik érvek nélkül annyit böfögnek be hogy trágya meg szar és a blizz elbassza az időt, legalább alá van támasztva, érvelket nem nagyon látok.
lássuk a tied:
tucat, pedig sokáig csinálták. sima kieg. és ennyi. ez ám az érvrendszer.
ami az utolsó mondatot illeti, minden idők kedvenc játéka nálam a cod1 és 2.
megvettem a 4-et, 5-öt, modern warfare2-öt, black opsot. mind az 5 folytatást hányásnak tartom. ennyit arról, mennyire vagyok elfogult... kedvenc nfs-em a porsche száz évről visszamenőleg. minden nfs-t utálok azóta.
ha az sc kicsit is szar lenne, nem egy 18 éves hater vagy fanatik vagyok, hogy imádjam és vallási fanatikusként kenegessem a szart.
érvek nélkül még ha kulturáltabban is teszed, a te hozzászólásod sem több mint az említett balfaszoké. csak nem lóg ki a kapa... -
lordmorden #37 amúgy jobbak lettek volna full hd képek, extreme grafon, úgy azért már egész jó:) -
lordmorden #36 mi a cimbikkel össze szoktunk ülni tolni kicsit, egy kóla meg stb meleltt és jó szórakozás, megérte emrt leköt és a sztorija pedig egészen jól emgkreált, az egy ismeretében pedig jó folytatás. a blizznek semmi más cuccával nem játszok, de rts fannak ez a játék tényelg köztelező.
battlenet meg tényelg jó dolog, jó szolgáltatás, mindig tudok egyet tolni, bármikor. a graf is jó, rts-hez képest kiváló grafika, a játékmenet izgalmas, mozgalmas, összetett, a tapasztalat az,hogy megérte, enniért is, és nems zart kaptunk a kezünkbe, első nap vettem hos-ot, wolt pedig kb másfél év múltán. nem szabad iylen kritikusan nzéni, ki kell próbálni, játszogatni vele, enm epdig gyűlölködni, én sem szólom le a többi játékot, emrt mindenkinek más kell.
lebirkázhattok, hogy starcraftért kiadok lét, meg jó a blizz, valakinek emg nem tetszik, de jól elvagyunk vele, és mostanában a játékoknak ezt nem sikerült elérni... -
morden2 #35 Az SC 1 ( még ha innen-onnan merített is ( vagy lopott, ízlés dolga), korszakalkotó volt, az SC2/1 meg tucat lett sajnos, pedig volt idejük fejleszteni, az SC2/2 pedig egy sima kieg, pedig erre is volt idejük 2-2,5 év alatt ( és itt már a motoron nem nagyon kellett mit ügyködni).
Viszont szeretnék a Blizznek dolgozni, határidő nem létezik, ha elbénázok valamit, a hájptól úgy sem látja senki, és 1-1 játékkal kapcsolatos munkát évtizedekig tudom folytatni :P -
#34 mert divat fikázni, meg ócsárolni mindent.
hype-os birkák, akik birkamód követik a trendet, anélkül hogy értelmes kritikát fogalmaznának meg.
trágya mer blizzard. meg ez sc1 hd-ban. meg drága ez faszom.
önálló gondolat, objektív szemlélet, értelmes mondanivaló fasorban sem.
értelem tetőfokára hág. -
#33 ott a pont ^^ -
Etinger #32 De még mennyire. Mostanság SC1-et meg Age of Empires 2-t nyomjuk. Imádom ezt a félig rajzolt, szolid kis hangulatos grafikát. Baromi jól szórakozunk mind a négyen, abszolút sokad rangú dolog a graf. Haver még a Tiberium Wars nyomja pl, az se mai :) -
#31 de a graf ponthogy elhanyagolható mert egy RTS ben az a legutolsó szempont lol :D