70
-
Etinger #30 Iszonyat megszaporodott az utálkozók száma, ami részben valahol biztos a Blizzard sara is, ugyanakkor az a baj, hogy ez nem minőségi kritika, amit ideböfögnek egyesek. Pár sorral lejjebb valaki leírta a pozitív és negatív oldalát a játéknak. Nyilván ha több a negatív, érthetően nem sikerült jól az alkotás az adott játékos számára.
Ezzel szemben az itt utálkozók nagy többsége zsigerből szaroz le majd' minden Blizzard cuccot, ami mondanom sem kell, nem véleménynyilvánítás, csupán egy cserefolyamat eredménye. (Száj <--> Segg) -
#29 neked csak az első sor szólt, a többi a sosemjátszokvele ezért savanyú a szőlő és böfögök baromságot a fórumba majmoknak... -
#28 grafikán is csiszoltak. szerintem kurva szép, de ez szubjektív.
nálam 10-es, de hát kinek a pap.
csak az a birka, aki úgy haterkedik hogy életében nem játszott vele, csak böfögi a hülyeséget.
a 7 új egység nagyjából egy totálisan új multit tol az ember arcába. aki ezt nem érti, nem látja, az hülye a kompetitív stratégiához, esporthoz. kb mintha azt mondanám, hogy a foci ugyanaz, mint a kispályás. vagy a kosár meg a korfball is tök ugyanaz. hát végül is labda, labda...hát nagyjából ennyit borít a játékon 4-5 új egység, nemhogy 7... egy sebzésnövelés alapjában változtathat a játék stílusán, játékfolyamaton (nem erőviszonyokról beszélek).
és közben előadja a nagy szagértő, hogy ez kieg és új játékként lett eladva. miért is? játszható-e a wol hots nélkül? annak a 2/3árán adták, gyűjtői inkább a fele!, mellédobtak egy valag kampányt és egy broodwarnál több mp egységet, jobb grafikát, új bnet rendszert.
szerintem is dögöljön meg a blizzard a 15 éves sc supportjával együtt...
-
morden2 #27 Azért a graf. sem elhanyagolható egy 20 ezres játéknál ( alap+kieg)... pl egy civilizationnál sem a graf a lényeg, de civ 2-es graf játékért csak nem adnál 10ezer forintot gondolom, még ha tökéletes a belcsíny. -
Etinger #26 Jajj :) -
#25 lol nyávognak mint a fürdős ku*rvák aki írta ezt a cikket is kiherélném csakúgy szimplán :D ez nem lett jó ezsem ebből többet vártunk volna :D ez aztse tudja miről beszél :D ugyanaza graf mint WOL úristen most milesz.... itt sosem a kinézetről volt szó hanem a sztoriról és a játékmenetről ami kifogástalanra sikerült a műfajon belül ^^ sem többre sem kevesebbre nem számítottam mindent megad a HOTS amit megkell adnia ^^ kiszámítható a sztori? igen annak aki ismeri a teljes előzményt ^^ ez miért meglepő? ^^ -
FoodLFG #24 jaja a gamer újságíró a legnagyobb seggnyaló állatfajta. -
Stranger666 #23 Játszottál már vele? -
#22 miről beszélsz, a SC2 nagyon jó lett
az más, ha neked a Warcraft világa jobban bejön. -
#21 Ismét egy hulladék Blizzard játék, amiről senki nem kimondani azt, ami: trágya.
A Blizzard a Warcraft 3 óta nem tud jó játékot készíteni, ami nem baj, a gond azzal van, hogy egyetlen lap/újságíró sem meri ezt kijelenteni.
Az sg.hu-n azért csodálkozom, mert ők nem kapnak direkt Blizzard hirdetést (legalábbis gondolom :)) -
FoodLFG #20 Az biztos, megvenni nem fogom, ennyi pénzt nem ér. -
#19 Azért ez inkább egy teljes értékű játék és egy kiegészítő közt helyezkedik el. Aki nem azért sír, mert nincs belőle warez és megvette, az tudja ezt. A single kampány is sok órányi játékidőt hozzá ad, nem úgy mint a manapság divatos kiegek a 2-5 óráikkal. (Van új, teljes játék is aminek a játkideje jóval kevesebb ennek a kiegnek az idejénél...) -
Zoliz #18 Igy kell lehúzni az embereket, egy kiegésztőt új játékként eladni..
Van itt fejlődés a birkanyájnak.. -
#17 Semmit nem jelent. A teljes árú játékok 9-10 ezer Ft-nál kezdődnek, a kiegészítőket, DLC-ket 6ezer alatt szokták adni. -
Loverman #16 o rly -
Razieel #15 ez egy kiegészítő, ami szinte teljes egészében a starcraft II motorjára épül -
#14 8 rugó... -
Loverman #13 "A blizz mindig jó drágán adja a játékait" Ti hol nézitek? Ez a játék jelenleg mindenhol 9990, míg van ami 15ezerért jelenik meg. -
Chris05 #12 A multi 1000x jobb játékélmény, azt 3 év alatt nem tudták feltörni. A single megy, az ok. Ez már 2 nappal a megjelenés után ment. -
Razieel #11 Én csalódtam. Még aznap megvettem amikor megjelent és szerintem egy jó kis iparos munka: 85%.
Amit hiányoltam, hogy 90-93% legyen:
- A történet nagyon bugyuta lett. Nekem nagyon nem tetszett, ez a próféta szál stb, a vége meg kész katasztrófa... Ez a legfájóbb pont.
- Nincs secret pálya (mint wol-ben)
- Nincsenek döntési szálak a cselekményben (mint a wol-ben)
- Egy rakat elvarratlan szál van.
- A single player elég egyszerű, brutálon simán kivittem
Ami viszont tetszett:
+ személyre szabható egységek a single player-ben, már sokat törtem a fejem ilyesmin, hogy pont ilyen kellene a játékba, éééés tessék. ez a játék erőssége.
+ jók az új multis egységek, a felület is jobb és az ai is
+ ingame videók még mindig faszák
+ a küldetések továbbra is egész ötletesek
Nekem a legnagyobb problémám, hogy tényleg sokkal több lehetett volna benne. És azért annyira nem olcsó, a blizz mindig jó drágán adja a játékait. A kieget legalább 2,5 évig csinálták, és ahhoz képest kevés újdonság van szerintem benne. -
morden2 #10 -Játékbemutatóhoz mindig 640x480-as felbontásban low grafikai beállítások mellett nyomják a screenshotot.
-A blizz mindenben követi a hagyományt, kivéve abban hogy a kiegészítőért teljes árat kér. -
Archenemy #9 "Van ugyan hét új egység, ám ezek olyannyira jelentéktelennek tekinthetők"
jaja, főleg a widow mine, battle hellion, viper, ezek aztán tök jelentéktelenek, kicsit sem forgatják fel a megszokott taktikákat :) -
Ender Wiggin #8 milyen 800x600? Ez 1280x960! Nagy különbség...:-))))) -
M0RN1NGST4R #7 ugye nem erre gondolsz:
SC2 WoL R-1911 -
Chris05 #6 Ne is pocsékold rá, 3 éve nem tudták megtörni a WoL-t sem. -
who am I 7 #5 szubjektív.én nekem pl. még a sávszélt sem éri meg, de ettől még jó annak, aki szereti ezt :D -
Etinger #4 Szerintem pont akkor veszi le... :D Hogy nagyba is távolról lehessen látni. Vagy nem tudom. -
Fbn Lx #3 legalább a szkrínsotok elkészítésének idejére fel lehetne venni a grafikát 800x600 lowról -
lordmorden #2 elírás? a lényeg, hogy a cucc 5/5, ebben igazuk van, ezen kívül semmi más játék nem fog meg... -
#1 "ám akkor csak elkeseredetten kutattunk utána Jim Raynor oldalán."
mivan? Én kicsit máshogy emlékszem a végére...