49
-
Johnye840 #9 Nem lehet hiteles, mert ez szembemegy az ő világképükkel. Az pedig tűrhetetlen -
Cat #8 szerintem az, hogy egy amerikai cég hozza ki azt, hogy nem az amerikai motorola, hanem a finn nokia a második, elég hiteles. -
Johnye840 #7 Nem is veszem őket komolyan, azért írtam olyan választ amilyet. Csak azért idegesítő tud lenni az, hogy ok nélkül fikáznak bizonyos termékeket anélkül, hogy kipróbálnák. lehet, hogy pár éve volt rossz tapasztalatuk, de azóta azért nagyot változott már a világ -
M2 #6 Nem kell őket komolyan venni, ezek csak szánalmas Apple-haterek. :-) -
Zoliz #5 Nyilván ez a kimutatás hazugság, mert csak a hambizabálókra vonakozik.
Samsungé a legjobb okostelefon a világon. -
Johnye840 #4 Nekem Nokiám van....tyű, nem is tudtam, hogy csak azért vagyok vele elégedett, mert azt mondták, hogy az minőségi. Köszönöm, hogy felvilágosítottatok! Fujj nokia! Hétfőn az első dolgom lesz kukába dobni. Mondjátok meg, hogy mivel legyek elégedett és olyan telefont veszek. Nade most viccen kívül....én maximálisan meg vagyok vele elégedve, gyors, megbízható és minőségi. Ezt tapasztalatból mondom és nem azért mert azt mondták. Normális ember el tudja dönteni, hogy mi kell neki és mik az igényei. -
caius marius #3 Ez egy amerikai felmérés, itthon sz@rt sem ér. Valszeg kint is erősen túlzók ezek a megállapítások, ez a Nokiás elégedettségi mutató lehet a legnagyobb baromság. -
sanyicks #2 kb annyira hiteles mint az apple-é. Mind2 azért kap ennyit mert meg van mondva hogy a nokia meg az epl minőségi. És onnantól elégedettek lesznek vele mert látták a tv-be/reklámba, mondta a szomszéd pistike hogy az ami nekik van az minőségi. -
#1 okostelefonoknál a nokia a elől? ne az se túl hiteles.