49
-
Skyline #49 Azt a két szót hogy HTC és minőség ne írjuk már egy mondatba, sajnos a HTC 2-3 éve messze nem nevezhető minőséginek a sorra behaló szériahibás és egyéb nyűggel küszködő készülékeivel....
-
esemve #48 Ez nagyon tetszik, hogy kommentben máris sokan elkezdték megmagyarázni, hogy az eszközök amiket ők eddig csak másoknál láttak igazából azoknak a másoknak nem is jók és nincsenek is vele megelégedve csak azt hiszik... :D -
#47 A tipikus magyar az inkább az olyan üldözési mániás önigazoló (ugyebár ezek szerint ami neked nem tetszik az csakis hazugság lehet) mint te is. -
csimmasz #46 Anno a HTC touch om tartotta a rekordot, fél évig bírta aztán meghótta magát.
Uj volt ugyan de gari papír nélkül ugyhogy kuka.
A nokiáim annó jól bírták a gyűrődést mindíg szerettem őket de a mai kínálata számomra nem opció, ahogy szerettem régen anyira megutáltam a mostani gagyi kínálatát.
Ha saját rendszere lenne vagy android, talán elgondolkodtam volna rajta de a win8 tól a hideg kiráz.
Amugy a Samsung wave em az egyik legjobb valaha volt telefonom és minőségre bármikor oda merném tenni akár az apple vagy bármelyik Nokia mellé, az olcsóbb telói biztos vacakok azt nem tudom de szerintem a csúcskategóriája simán hozza a szintet, ugyhogy ez szerintem távolról sem állja meg a helyét.
Az apple csak csúcskategóriát gyárt nem szép a gagyikkal hasonlítani, és a Nokia alsóbb szegmense is vacak. -
laziga5 #45 Ha csak szigorúan a minőséget nézem NOKIA, HTC, Apple ha innovációt Apple, Nokia, Samsung, ha minden mást és egybe gyúrva az meg már szubjektív. Itt nem az OS-ról hanem telefonról írtam!!! -
Zoliz #44 Jah mert az eszedbe se jut, hogy tényleg hazugság. Tipikus magyar... -
Johnye840 #43 Hagyd rá....ez már beteges. Üldözési mániája van. Nem éri meg foglalkozni vele -
Johnye840 #42 Ez is benne lehet a pakliban. Meg mintha már csak kényszerből csinálnának olyan telefonokat. Aztán a végeredmény meg olyan lesz amilyen -
#41 Teljesen tipikus; valamivel nem értesz egyet akkor onnantól az nem létezik és hazugság. Minden cikknél ezt nyomod. -
M2 #40 Lehet, hogy egy minőségi gombsor előállítása ma már többe kerül, mint az érintőképernyő, ugyanakkor kevesebbet lehet elkérni érte. -
M2 #39 Hát pedig esetedben is igaz a "mindenki magából indul ki" (ha már szereted a dolgokat ennyire a szintedre egyszerűsíteni, hát hívjuk így), mert tapasztalatból nem tudsz kiindulni, ugyanis nem ismersz személyesen se engem, se a több millió Apple tulajt.
Egyik tünet a valóság eltorzulása:
"csak olyan helyekre szólsz ahol az appleről van szó, és persze mindig véded"
Másik amikor azt hiszed, tudsz más fejével gondolkozni:
"De persze az is lehet hogy nincs pénzed rá, vagy nem akarsz rá költeni, de attól még vágysz rá, és imádod."
Ezek mind a te saját rögeszméid, nem a valós világ. A dolog persze így fórumon nem veszélyes, max pár ember néz téged hülyének. Akkor van baj, ha politikusok kihasználják az hozzád hasonlóan egyszerű embereket és tömegesen megvezetik őket. -
Johnye840 #38 Én karácsonyra leptem meg anyámat egy gombsoros telefonnal, de már most kezd neki szarakodni. Recseg-ropog, van amelyik gombot izomból kell nyomnia, hogy egyáltalán érzékelje. Most próbálom szoktatni az érintős telefonra, mert szerintem 2 éven belül el fognak ezek tünni, ha ez így folytatódik -
csimmasz #37 Lehet pedig szerintem volna piaca.
Az idösödő amugy az informatikára nem különösebben fogékony rétegeknek inkább azok valóak de sokszor le kell mondaniuk a modern komunikáciokról amiatt hogy nem kínálnak megfelelő telefont.
Anyámnak sem vennék érintőst mert csak szenvedne vele de nekem nem artana ha mondjuk vatsappon elérne amikor kedve tartja olyan egyszerű modon mint ahogy telefon hivasnal. -
Johnye840 #36 Én azt vettem észre, hogy szándékosan csinálnak a hagyományos gombsoros telefonokból mostanában gagyit. Lehet, hogy így akarják eröltetni az érintő képernyőt? Mindenesetre mostanában énsem találkoztam minőségi gombsoros telefonnal -
csimmasz #35 idejében. persze. -
csimmasz #34 Karácsonyra kerestem telefont az asszonynak valami szép szines telefont a hagyományos gombosokból mert utálja az érintősöket.
Nem nagyon volt amit szerettem volna a legközelebbi az elképzelésemhez a Nokia asha 300 állt mert sima bill van rajta plusz érintős kijelző.(had gyakorolja)
A telo tetszetős darab de valami eszméletlen gagyi.
Alap hogy nincs wifi a kijelzője olyan kényes hogy tele van már karcokkal, a vezérlése katasztrófa még nekem is pedig vagy 5 éve csak érintös telefonom van.
Volt egy LG olcso érintős telefonom is de az is valami rettenet volt, a wave 1emet szerettem csak a bada egy hianyos rendszer, se skype, viber, vatsapp, semmi amugy nagyon jo telefon volt a maga idelyében. -
sanyicks #33 :) minden fanboy ezt mondja egyébként (hogy neki nem is olyanja van mint amit imád).
De persze az is lehet hogy nincs pénzed rá, vagy nem akarsz rá költeni, de attól még vágysz rá, és imádod.
Tőled különösen vicces hogy azt próbálod sugallni hogy te nem imádod az applet, amikor ezen a fórumon csak olyan helyekre szólsz ahol az appleről van szó, és persze mindig véded.
"Mert így működik a te kis belső világod! Ráülteted a gondolatiságodat mások cselekedeteire. Csakhogy ez nem a valóság!"
Uncsi a "mindenki magából indul ki" szöveg, és nagyon elhasznált, akárhogy is fogalmazod meg (na meg persze egy hülyeség).
BTW hol is fikáztam valamelyiket(samsungnál sem a telefont magát szoktam fikázni, hanem a hulladék customizációkat amiket rágányolnak az androidra az "okos" samsungos fiúk)? Annyit mondtam hogy az elégedettségi lista nem a valóságot tükrözi. -
M2 #32 Nem az a fanboy, akire ti rámutattok, hanem az, akinek a fanboy-ság körül forog az agya, ez alapján épül fel a világképe és ezért csak azt tudja elképzelni, hogy mások ez alapján döntenek.
A vélemény már csak ilyen: nem a világról árul el dolgokat, hanem a kibocsájtó személy gondolatairól.
Sokat fanboy-ozol? Mert így működik a te kis belső világod! Ráülteted a gondolatiságodat mások cselekedeteire. Csakhogy ez nem a valóság! -
M2 #31 Gondolom én meg annyira imádom az Apple-t, hogy most egy Samsung Galaxy Mini II-vel nyomom, mert ár/érték arányban számomra verhetetlen: ingyen kaptam a szolgáltatótól és a személyes okostelefon-igényeimet teljesen kiszolgálja.
De ettől még nem kezdem el fikázni a drága telefonokat, szerintem mind nagyon szuper készülék és örülök ha boldogok a tulajdonosaik - joggal. Az S3, az új S4, a NoteII, az új Nokiák, a Sony telefonok... mind nagyon jó készülékek. -
Johnye840 #30 ??? Mikor is voltam indulatos? Nem kell dicsérned, senki nem kérte. Arról beszéltem, ami ezen a fórumon szokott menni napi szinten. És nem vagyok fanboy, mégha annyira is szeretnéd ezt rámerőltetni :) egy eszközről beszélünk ember -
sanyicks #29 Igen te vagy a fanboy, ez látszik milyen indulatokat vált ki belőled hogy ha valaki nem dícséri a kedvencedet. Pl ki is szarozta le a kedvencedet? -
Johnye840 #28 Oszt mkég fanboy vagyok.....:D elmondom csak úgy, hogy soha nem volt egymás után ugyanolyan telefonom. De azért irogassátok csak a fröcsögést -
Johnye840 #27 Egyetlen észérvet se tudtok mondani, csak ez szar az szar, ha te azt használod, akkor te is szar vagy. Nem unalmas ez már? -
Johnye840 #26 Az előbb már leírtam, hogy 2 hónapja van nokiám, úgyhogy ne szólíts fanboynak. De az, hogy ti mindent és mindenkit fikáztok aki nem úgy gondolkodik, mint ti, nem hagyhattam szó nélkül. Ez a divatfikázás már röhejes komolyan mondom -
#25 Minden Nexus telefon (es tabla) a Google neve alatt fut, szoval inkabb te gondold ujra. Egyebkent pedig semmivel nem tunik irrealisabbnak, mint ez a lista ami itt van. -
sanyicks #24 na már megint egy hülye fanboy. Gondolkozz el a hülye hozzászólásodon ha képes vagy rá, hogy ez most mi és mire írtad. -
Johnye840 #23 Ennyi baromságot összehordani...nem semmi :) -
Johnye840 #22 Te nagyon el vagy tévedve.....kb 2 hónapja van nokiám és nem csak telefonálásra használom. Mondj már valamit amit nokiával nem lehet megcsináln....nagyon nagyon kíváncsian várom :) -
csimmasz #21 Pontosan.
Tudom milyen az amikor keressük önigazolásként az általunk választott termék erényeit és probáljuk elbagatelizálni a hátrányait vagy gyengeségeit.
Tudom velem is előfordult csak én hamar rájöttem hogy ez önámitás, és csak a valodi ostoba emberek érzik szent küldetésüknek a vérúk árán is védeni egyszerű használati tárgyat.
Nincs tökéletes eszköz főleg ami mindenkinek kielégíti az igényeit, ugyogy elég szánalmas amit egyesk művelnek. -
sanyicks #20 igen, volt már olyan hogy a 3310-el a kezében leszarozták az okostelefonomat, "mer' hát a nokia a jó, minden más gyagyi". Szóval a nokia jó helyezése a legendából adódik főleg. És igen az apple fanoknál különösen gyakori, hogy nem mondják ki hogy valójában mit gondolnak, mert akkor beismernék hogy amit összehordtak róla az nem éppen úgy van(ilyen az is amikor a hibákat feature ként próbálják előadni, vagy hogy "rosszul fogod" :D ). Na meg az elégedettséghez hozzáad az is, hogy az apple "menő" :) meg a nokia. Más meg nem az. -
csimmasz #19 Bár az Apple tulajok elenyésző része képes kimondani egy mondatban a rossz és az iphone vagy apple szavakat, akármenyire is bosszantja valami ami nem müködik vagy nem ugy ahogy szertné.
Ez pszihologia, ha ráirnának egy kinai nevet és elhitetnék az apple tulajokkal hogy ami a kezükbe van csak egy másolat a nagy többség egyből leszarozná és hosszasan sorolná a hibáit, mig amint ugyan azt a hw-t adnák oda csak mint iphone rögtön magayztalnák hogy mennyivel gördülékenyebb, stb.
Itt nyilván nem ahozzáértőkre célzom azok rögtön látnák hogy hogy ugyan az. -
csimmasz #18 Sok Nokia tulaj elégedett mert azt a kis igényét,hogy telefonáljon azt ki is elégíti.
Sok meg még szentül hiszi, hogy az igazi telefon az csak Nokia lehet
Az Apple tulajok is jogosan elégedettek.
Egyszerű kényelmes rendszer és sokan épp csak az alapokat használják ki, mint a facebook, viber, stb.
Viszont az LG szamomra érthetetlen az olcsobb teloik hulladékok, bár LG L9 tulajként az a meglatasom, hogy ez a telo igen jora sikeredett legalább is az árához képest. -
sanyicks #17 Hú hát én annyira imádom a samsungot. Ez látszik a hozzászólásaimból is, főleg amikor a samsung fantasztikus custom UI-ról írok ;) Csupa jót írok róluk.
Nem. Te azért vagy vallásos apple imádó mert úgy imádod az applet, nem azért mert az samsungot nem szereted? (és egyébként minden mást ami nem apple). -
farrvince #16 Nagyon is hiteles, az Apple tényleg minőségi! -
#15 Ha egy olyan telefont akarsz, amely bekapcsolod és működik, mindig számíthatsz rá, akkor a Nokia Lumiák igenis jók. -
M2 #14 Tudom-tudom, mert hát szerintetek mindenki vallásos Apple imádó, aki rosszat mer írni a szent és örökkön imádott Samsungotokról! :-) -
sanyicks #13 mondja a szánalmas és vallásos apple imádó -
#12 alma elégedetséget én eltudom képzelni, de nem hiszem ennyire kiemelkedne többiek közül, mondom ezt alma tulajként mert kinek mi jön be, de a nokia számomra vicc még igy is :D -
Cat #11 Arról a kutatásól beszélünk, ami az Apple mögött másodiknak hozza ki a Google-t, amikor az nem is gyárt telefont? :) Amelyik utolsónak hozza ki a Samsungot, az Alcatel, a ZTE, a Kyocera mögött? :D
Ezt azért gondold át.
http://www.slideshare.net/OnDevice/us-uk-device-satisfaction -
#10 Masik 1 honapos kimutatas koszonoviszonyban nincs ezzel: Link
Sokat erhetnek ezek az adatok...