1429

• vortel
    nincs, új játékmód került be: extinction:

Call of Duty: Ghosts || Extinction
  • gömbgiliszta
    sziasztok.
    van játéknak szokásos "spec ops" része?
  • Frank99
    simán veri a single a bf4-et. Hosszabb is, pörgősebb is...
  • grebber
    Multiban szerintem jobb a Bf de singleben a Cod jobb.
  • DarkSector
    :)
  • mester1987
    Ne vedd fel, főleg egy fórumon ne ;)
  • DarkSector
    Nem gáz, ha nem nekem érintve írtad, mert anyámat senki ne akarja megdugni apámon kívül. :D
  • mester1987
    Természetesen.
  • DarkSector
    Csak jó tisztázni, mert 1 velős komment választja el a 2 fogalmat, hogy nekik szól-e vagy nekünk. :D
  • mester1987
    Már tegnap anyázás is volt, nem tudom ilyenkor mit érezhetnek, de nem akarom átélni xD
    Biztos nem nekünk írta, de fogalmazásból 1es.
  • drinkalot
    őőőőő, természetesen...
    Elnézést, kicsit kikeltem magamból, töröljétek ha gond...
  • DarkSector
    Ugyen nem nekünk forumozóknak az anyánk picsáját kívántad, hanem a fejlesztőkét?!
  • drinkalot
    Maximálisan Bf párti vagyok, 10 éve ismerem és játszom, de most jutottam el arra a pontra, hogy szánalomból sajnálom a maradék codos rajongókat. Emléxem honnan indult a Cod, toltam is vele, sokat(cod1-2). Tényleg szar érzés lehet ezt megélni nekik...szomorú.
    Ellenben gusztustalan, hogy egy-két nuschool rajongónak meggyőződése, hogy cod, csakis a cod és csakiscsakiscsakis a cod és még dacból is a cod. Má csak azért is.

Anyátok picsáját...
  • Dodo55
    A single teljesítményén is segít?
  • mester1987
    Mitn valami Tom & Jerry meséből az a kutyaugatás

+1
  • Fpocok
    Eddigi legjobb :D

• mester1987
    Jaja, kommentekből gyűjtöttem össze, de már le is mondtam a házigazda jogról, csak a képet hagyom meg a linkekkel...
  • Piko888
    Srácok akinek laggol a multi mindenképp rakja fel az új béta Ati drivert.
    Amióta fent van azóta Extrán van minden és semmi lag, míg előtte mediumon is laggolt.
  • kill3r21
    Valami igazságféle volt :)
  • Maxtreme
    Ennek is matchmaking (p2p) rendszerű a multija mint a mw2-nek?
    Tehát nincsenek úgymond hivatalos szerverek, hanem mindig a szerveren levő egyik játékos a host, és csak random beszór valahova a játék egy loobyból?
  • vortel
    mert ebben a COD-ban osztottban már nem kapsz XP-t
  • Shep
    Az igaz de árnyék nélkül meg, hogy néz már ki? Jó azzal sem nagy szám de azért mégis, na.
  • kalif
    Időhiány miatt eladó Cod ghosts account nagyon olcsón.Érd pm
  • Scany01
    üdv
    xboxon multiztunk(osztotképernyőn) haverral és de nem bírtunk fejlődni na ez mért van ilyen a játék vagy valamit be kell álítani?
  • ron8
    Hol tudom beállítani a textúrákat h ne állítsa vissza? Hol találom azt a cfg fil-et?
  • Árnyvadász
    Új béta driver is van
  • T O M
    Indítsd rendszergazda módban, úgy jó lesz.
  • damojian
    Na most már nekem is megy.Akkor az update miatt volt.
  • vortel
    pontosan, emiatt szopjuk mi is a brét, tiz percet vártunk mire talált ellenfelet :S
  • damojian
    Most jött egy update a Ghost multihoz.
  • damojian
    Nagyon helyes, egyébként a supressor tényleg minimálisan eltérő.Te figyu miért nem tudok most konnektálódni ???
  • vortel
    nem mondtam hogy itt jók a fegyver hangok :D itt fos de BO2ben meg hasonló hangjuk van szerintem főleg supressorral. nekem amugy a BO2 is tetszett, csak kicsik voltak a pályák, én kipersztizseltem a BO2t is, MW3at is, ezt is ki fogom én már csak ilyen vok :D
  • damojian
    Nekem vmi miatt nem akar connectelni az online services-hez.Pedig Kedden sikerült vele többször is.Steamből indítom, és a játékban nem lép fel online-ba.Ötlet ???
  • Baxo
    BO2-vel próba szinten játszottam csak. Nagyon nem tudok véleményt mondani róla. Sima BO az tetszett, hangulatos pályák, meg pont jó volt a méretük. Nekem ez a Ghost olyan mintha MW-t meg a BO-t összekeverték volna, már így hangulatba. Vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki magam :). Jó nagyok a pályák, fura is néha ilyen kicsiben látni távolban a karaktereket. Viszont zavaró néha, hogy ekkora pályákon is előfordul, hogy túl közel szpannol hozzád az ellenség vagy te éppen hozzá. Remélem ezen még javítanak. Meg nem értem továbbra sem, hogy nekem miért "röccen" be fél percig minden pálya elején a játék. Optimalizálási gondok akadnak, bízok a pecselésben, meg az új amd driverben.
  • Muttley
    mi ez a CoD ellenes duma a banner szöveg utolsó sorában?
  • Muttley
    te ezen meglepődtél? :)
  • torok6
    van még 700GB szabad helyem :)
  • damojian
    Azért a mai napom még rászánom a próbálkozásra a GHOST-al de sztem nem fog változni a véleményem, a BO2 sokkal játszhatóbb.Azért még bízok némi patchelésben és updatekben hogy valamennyire helyére kerül a dolog.
  • damojian
    Ez is egy jogos felvetés, de sztem a BO2-ben nagyon is elkülönülnek a fegyver hangok.Én ott még csak a 3. prestige-nél járok, de már van ugye 7 classnyi fegyver beállításom, és sztem élesen más hangja van egy FAL OSW-nek mint pl egy LSAT-nak vagy egy Skorpion EVO-nak.Nincs rossz hangtechnikám úgy gondolom(nemis a legjobb) de hidd el erősítőn széllessávú hangfalakkal jól hallom amiről beszélek.
  • vortel
    Szerintem BO2ben meg minden fegyvernek egyforma hangja volt,arról nem is beszélve, hogy hangtompítóval meg detto mindegyik egyformán szólt. épp szerintem a BO2 volt egy rohangálás a kis pályákon, itt viszont végre kicsit nagyobb a játéktér és van számtalan lehetőség eljutni A-ból B-be, nem csak az a 3-4 útvonal. Grafika valóban gyengébb, de cserébe kaptunk nagy pályákat, én majd az új konzolokon gondolom szebb lesz jóval, erre a vasra ettől szebbet nem hiszem hogy ki lehetne hozni ekkora pályákkal. a sebzés szerintem kurva jó, fegyverek jók, igaz nem egy MW2 de az új játéknak pont az a lényege, hogy ne olyan legyen mint az előzőek szerintem.