1429
-
:) -
Hát ha úgy érzed, hogy a "kutyával kell menni" makkor elhiszem, hogy bettette !LOL -
Ez még durvább mint a víz...
-
Dodo55 #1042 Hm, én a mutlti nem próbáltam... De ha ott van gondod, akkor meg kell kérdeznem: milyen procid van? -
Baxo #1041 HD7870-em van, de van olyan multi pálya ami nagyon fogja a gépet és szaggat (nem tudom, de tuti 25 fps alatt van). Minden map elején akad, pedig a 4gbomhoz most vettem plusz 4et. Játszadoztam én is a grafikai beállításokkal, de valahogy olyan csúnyácska ha leviszem már picit is a texturákat extráról high-ra. Minden egyebet effekt stb-t kikapcsoltam. Felbontás 1920x1080. Remélem valami driver meg játék patch megoldja ezt az optimalizálatlanságot. Mások nem tapasztalták ezt. Szingle az töke jól megy, picit néha a pályák elején betöltés után röcög, de nem vészes. -
Dodo55 #1040 Egyébként ilyen bugot tapasztalt már valaki? :D
-
Dodo55 #1039 Nem tudom milyen géped van, de nekem ahhoz képest, hogy a HD7770 elvileg gyengébb a HD5870-nél ami a minimum, be tudtam lőni úgy a beállításokat, hogy 50-120 FPS között legyen a játék 1680x1050-ben. Az ingadozás ellen sajnos nincs mit tenni, elég rosszul partícionáltak a pályák.
Ami mehet magasra:
Image quality (extra)
Terrain detail (on, nem próbáltam még kikapcsolva, de lehet hozna még FPS-t, próbáld ki)
Anisotropic Filtering (normal, sejtésem szerint 8x-os így)
Motion Blur (szintén bekapcsolva hagytam, próbáld ki hátha ez is segít ha kikapcsolod)
Texture Resolution (high, normal, normal, low, 1GB VRAM-hoz)
A többi OFF, és nekem így hozza a fent említett teljesítményt. -
hát amikor a kutyával kell menni, az nálam betette a kaput :D -
Beállítasz az alaplapba egy erősebb videókártyát és plusz 4 G ramot. :D -
Még mindig jobb mintha megvettem volna, de magamnak sem merném bevallani, hogy mennyire át lettem baszva ezzel a rohadt nagy fossal. Akinek ez a szar egy király játék, az még vagy nem játszott ezelőtt 5 évvel, vagy csak kibaszott igénytelen. -
BaleniX #1035 Csak nekem tűnt fel?
http://www.pcguru.hu/hirek/pofatlanul-lopott-call-of-duty-ghosts/25219 -
ron8 #1034 Hello!
Van olyan beállítás amit ha kikapcsolok sokkal gyorsabb lesz a game de nem sokat csúnyúl?
Nagyon ingadozik az fps-em :S -
Nekem már ez az első pálya is sok volt kicsit, az űrhajóban súlytalanul lövöldözni, meg zuhanni. WTF? Jól eljutottunk a 2. vgh-tól idáig... :D -
kanduhr #1032 OMG:D -
Lol
-
egy ilyet be kell szerezni :)
-
8.5/10 -
Mivel ahogy láthetó szinte kutyát sem érdekel a game így feleslege is hg. -
dx 10.1-es kártyával futtatni tudom a játékot? -
mester1987 #1026 Egyáltalán nem mérvadó.
#1025 Nem baj, ha már legalább vége, azért béke poraira így végszóként.
Lehet én még elhagyom a házigazda jogot is. Elég égőnek tartom ezután már sajnos. -
Szerintem egyszerű a megoldás. Akinek nem tetszik az hagyja el a topikot... ennyi. Én is ezt fogom tenni... kedvencekből kivesz, megvétel elfelejtve. Eleget láttam, hallottam, tapasztaltam. Számomra itt és most, ennél a résznél meghalt a COD széria. Betetőzött a pofátlanság és az emberek hülyének nézése. COD 2 óta játszom a szériával, de az MW2 óta csak vakartam a fejemet
Az volt az utolsó amivel tudtam normálisan, értelmesen multit játszani. A single is abban volt a legjobban összerakva szerintem. Mindegy kár is fecsérelni erre a szót! Én mindenesetre köszönöm a leírt véleményeket, akik megvették és maradnak azoknak pedig őszinte részvétem! Azért az agymosottságnak(codfanboy's) is van egy bizonyos határa... szerintem. További minden jót mindenkinek!
-
damojian #1024 Most már csak egy jó multiplayert kell írniuk a fejlesztőknek és updatelni ezért a pénzért.Kicsit átverve érzem magam.Az MW-k és Black opsok után ezt most nem értem egy pillanatra, régen nem volt ekkora különbség a játékok között.És ha pozitív lenne a változás akkor rendben lenne a dolog. -
Ez jó nagy hülyeség, mert kb. ugyan annyi hsz. született mindkét topikban. Amúgy meg rohadtul nem mérvadó. -
mester1987 #1022 Amúgy, ha már S.T.A.L.K.E.R., akkor ezzel ajánlom. -
Már végigtolta mindenki aki akarta ,megvenni meg kb alig vette itt valaki.
A hozzászólások száma jól tükrözi a dolgokat.
Bf4-nél követni se lehet. -
damojian #1020 Igen, sajnos, nem vicc de a multija az egy BUDGET fos... Ma jött meg a gém és próbáltam single-t, nagyon szép, utána neki kezdtem a multinak és majdnem sírva fakadtam...ami miatt megvettem igazából a ghostot, mivel black ops 2 óriási élmény a mai napig multiban...de ez siralmasan egy fos játszhatatlan,és még a hangai is a recsegésre hasonlít.Részemről ez ennyi ezt alraktam polcra, nyomom továbbra is a black ops 2-t. -
Nem ismerem az érát, semmit nem tudok róla, az első rész megutáltatta velem a játékot :))) -
Buscemi #1018 Hát igen ízlésről nem lehet vitatkozni. A call of pripyatot próbáld ki ! Egészen más mint az első 2 stalker, hidd el nem fogsz csalódni! -
mester1987 #1017 Azzal nem játszani hanem azt játszatni kell, de amúgy viccen kívül én ezzel többet le nem ülök. A legtöbben tudják, hogy miért. -
Kis kukiddal :DDDD -
mester1987 #1015 Ők ált. (bár nem mindig) jókat írnak.
#1014 Mivel? Ha tudsz mondani, nekem oké lenne :) -
Miért nem játszotok ,a sok agyatlan bulvár olvasása helyett :))) -
Ez a MW2 copycat dolog... Teljesen elfogadott, megszokott dolog, és teljesen rendben van, hogy néha néha felhasználunk már korábban elkészített dolgokat. De ez már az igénytelenség netovábbja. Mindenféle minimális módosítás nélkül, full ugyanaz, mint 4 éve. Kemény :D Én állítom, hogy 2-3 hónapnál nem dolgoztak többet a játékon a fiúk. És két évig ültek rajta. Mekkora üzlet ez baszkikám. Másfél évig ülsz a "projekten", vered a faszod valami tengerparti nyaralóban, aztán utolsó fél évben elkezdesz gondolkodni rajta, hogy honnan is kéne összemásolgatni a szart, aztán leültök a fiúkkal és összedobjátok két perc alatt. Aztán kijön a játék, olyan amilyen, de végülis tök mindegy, mert ez első nap eladtak belőle annyit, hogy összejött az egymilliárd dodó.... Durva :D
Szerk.: Most látom a "becsapós nyilatkozatos" hírnél, hogy ez a milliárd dolláros dolog kamu. Jó de végülis tök mindegy, max egy hét és tényleg összejön annyi. -
Végre egy normális oldal, aki nem balfaszkodta el a hírt, mint a balfasz gameszar banda. -
mester1987 #1011 Jöjjenek akkor a mai hírek 
Mesterségesen magas a Call of Duty: Ghost gépigény
Pofátlanul lopott a Call of Duty: Ghosts
A Call of Dutynak vége, a Battlefield átalakul
és végül, de nem utolsó sorban:
Call of Duty: Ghosts - becsapós nyilatkozat a kiadótól
-
mester1987 #1010 Nem is csodálkoztam azon, hogy ebben is már csak COOP-ba lehet játszani :D -
Burglars Wipe Out Game Store Before Call of Duty Midnight Launch
:DDD -
így van 
Amúgy az elején az űrhajós rész az tetszett :) -
Ha lewarezolták és fikázzák azzal semmi gond,nm tetszik nekik.
Ha megvették volna mégjobban fikáznák mert buktak 10ezer ftot.
Ezért jó a warez megnézed milyen ha jó és érdemesnek tartod a vételre megveszed. -