1429
-
Árnyvadász #1174 Igen az az. Ha teljesíted amit kér a feladat (bal alsó sarokban írja), akkor kapsz véletlenszerűen (de a pályára jellemző) egy csomagot, amit helikopterrel lehívhatsz. Nekem eddig a Warhawk pályán adott tetszik a legjobban. Légi csapásmérés katonákra, célzottan. Megnöveli rendesen a győzelmi esélyeket és a Kill arányod. -
Baxo #1173 Arra a kék bőröndre gondolsz, mikor megölsz valakit és lebeg a hullája felett egy kék bőrönd? Azt sosem tudtam mire jó.. És, hogy méred a csapást vele? -
Árnyvadász #1172 Squad mód nagyon jó. Nemcsak gyakorlásra, de élvezetesebb is úgy játszani, hogy a saját magam által megszerkesztett katonákkal játszom. A pályán lévő kék bőröndöt érdemes felszedni, mert könnyen teljesíthető az adott feladata és egy a pályára jellemző csapást lehet vele elérni. Ami nagyon hasznos tud lenni.
-
Végére értem a kampánynak és szerintem nagyon jó lett, ennek okán arra lennék kíváncsi, hogy akik szerint a BF4 single része jobb az miért mondja ezt. Nekem egyedül a grafika, hangok a rombolhaóság ami eszembe jut ezeket leszámítva egy bugos, ötlettelen, unalmas középszerű lövölde az egész egy teljesen 0, se eleje se vége történettel. Persze a Ghosts storyja sem egy világmegváltás de legalább összeáll úgy, ahogy egy kerek egésszé, ráadásul durván hangulatos az egész, persze lenne hova fejlődni grafikában ,meg fizikában de azt a pár órás kikapcsolódást, filmszerű lövöldét megint sikeresen hozták, egyedül azt a hót béna tankos részt nem tudom hova rakni. -
mester1987 #1163 Törölve. -
damojian #1162 Mintha lassabbak lennénk sokkal mint a BOP2-ben viszont perkekkel javítható. -
damojian #1161 Igen komoly lett a "lyukas" tárgyakon átszűrődő fény és annak a játékosra gyakorolt vakítása, zavarása.A nap tényleg ott vakít ahol a beeső fény irányszögével ellentétes irányba állunk, legyen az a nyílt terepen vagy egy rom alatt ahol épp a nyílás alatt állunk ahol a fénysáv átjön.Mintha a fény álltali vakulásnak is szintjei lennének.Ellenben az árnyék tényleg árnyék, elbújhatsz benne, de néha zavarja a látásod is.Végre megvalósult az hogy teljes árnyékból nehéz a napsütötte terepre lőni mert a fény tényleg zavar és vakít,továbbá ha kijössz megszokja a szem(vagy graf.)és jobban látsz vagy tudsz célozi.Szóval szép.A fegyók részben javultak bár párat hiányolok.A kutya mint scorestreak is hatalmas lett. -
RolEnD #1160 Én nem teljesen értem a fanyalgókat. Ez teljes mértékben CoD. Játékmenetben ugyan az a búcsús céllövölde, ami eddig volt. Azonban nagyon hatásvadász és egyedi megoldásokkal teszi mindezt. Amitől olykor bizony tátva maradt a szám. A grafika extra beállítások mellett szerintem gyönyörű, részletgazdag, lemászik a monitorról. Egyelőre nem tudom, hogy ez, vagy a BF4 sinle része tetszett jobban, de az biztos, hogy mindkettővel remekül szórakoztam és nekem ennyi elég is. -
ez valakinek a vágya, hogy mit kéne javítani, nem patch note. azt hiszem ez elég egyértelmű ahhoz, hogy ne mondja rá senki, hogy ez volt a patchben. -
nem. -
janik #1157 Akkor az eredeti már elindul 4 gb RAM-mal az új patch-el ??? -
Baxo #1156 Nekem singlében nem volt grafikai bug, de multiban párszor fekete képernyő, ahol csak a hud látszott, már az új pecs óta nem jelentkezett a bug. Nagyok a pályák,de valahogy még is sikerül beszpannolnia mögém az ellent, felettébb idegesítő, de javítják ezt biztosan.. -
Árnyvadász #1155 Béta driver nekem elég sokat hozott. Szerintem érdemes felrakni. Pl. azok a ronda textúra hibák nincsenek. Kampányt befejeztem. Multit is kezdem kitapasztalni. De még valóban nem tökéletes, de alakul.
Kampány legvégén 4x volt DX hiba, le is állt a játék. Ilyet nem tapasztaltam eddig. Multival ilyen gond nem volt.
Multiba nekem szörnyen idegesítő, hogy az ellenfelet sokszor a hátam mögé teszi le a program. Ezt remélem szintén javítják.
-
Baxo #1154 Nekem, eddig egyszer pályabetöltéskor volt, hogy megfagyott. Lehet javítás. Engem a beröcögés jobban zavar.. -
Baxo #1153 Hol vannak a dedikált szerók? Nem az volt, hogy lesz pc-n? csak "mecsméking" van.. :S -
Piko888 #1152 Ma többször is leállt a játék. Remélem nincs köze a patch-hez. -
Tűnj már innen a videoiddal a faszba. Más kommented sincs az egész forumon mint ezek a kurva videok.
Ne itt akarj meggazdagodni.
Az is más mikor valaki berak általa készített korrekt tesztvideot, de ezeknek sok értelme nincs.. -
Baxo #1149 Az új patch, némiképp javított a pályák eleji röccenéseken, de még nem za igazi. AMD beta drivert meg este feltolom és kipróbálom, egy két mapra érződik, hogy kellene még az fps. FOV csuszkát én sem találtam, viszont a fov állítót használhatom hivatalosan?
" Add a FOV slider ( or allow the FoV Changer) "
-
Szerintem arra gondol hogy a katonák más színű ruhában vannak. -
mert a COD milyen szinten van? elmondod? :D -
damojian #1146 Új az ami nem régi :D -
Milyen újat? Ne viccelj már. -
damojian #1144 Na kérem a kezdeti lelkesedés lelohadása után, megjött a patch is a multi részére és így 2 nap játék után azt tudom mondani helyre fog ez kerülni, már szokom, és egyre jobb :D Az azért ne felejtsük el hogy az újat legtöbbször be kell tudni fogadni mert nem foguk fejlődni az életben sem.
Én meg azt nem értem hogy ha valaki BF rajongó(szar lehet...) akkor miért ide kommenteli a szarját ??? Már elnézést...de van rá fórum és CoD Vs. BF fórum pont erre.Bár sztem nem lehet egy kalap alatt emlegetni, sosem voltak egy szinten, ezt csak a BF alkotói szeretnék... -
Ez a megoldás működik 4 GB-al. nyilván saját felelősségre próbálgassa mindenki, de elvileg a dll csak addig aktív amíg a játék elindul, tehát Valve AC valószínűleg nem szúrja ki. én másfél órát játszottam így tegnap multiban, nem fagyott. a fileok ellenőrzöttek, és nincs vírus/egyéb jelezve. -
és=én -
Hát ilyen végjátékot nem igen láttam az utóbbi években...ja de igen Call of Duty Modern Warfare 1-2-3. Most komolyan és vágom,hogy nyitva kellet hagyni a végét,de azért lehetett volna valami normálisabb vége. Jó lenne már egy COD amiben mi vagyunk a fasza gyerekek,életben marad az összes "szerethető" kaakter és megkapjuk végre a heppiendet is. -
Köszi!
-
Uninstall :) -
Ronin1350 #1137 Egy szóval tudnám jellemezni ezt az "alkotást": FOS
Delete game...
off
-
mester1987 #1136 xD -
csuripi #1135 Hát Én nem látok se ping jelzőt, se FOV csuszkát. -
Dodo55 #1134 "Remove aimbot when player plugs in their Xbox360 controller "
LOL
"Remove 6GB of RAM minimum restriction (allows player with slow PC to play) "
+
"Fix memory leak "
Kizárt, hogy a kettő között összefüggés legyen... (azt meg csak álmodtam, hogy 2-3 óra játék után már 4GB-nál járt a játék által lefoglalt RAM)
"Fix fps drop when looking through a scope when sniping "
Nekem pont hogy több FPS-em volt úgy :D
"Remove cap on 90FPS max"
A 120-at akkor én eddig hallucináltam :)
-
1. Töltsd le hozzá ezt, majd telepítsd fel:
http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/desktop/hh852363.aspx
2. Telepítés után menj ide:
C:WindowsSystem32, és itt indítsd el a dxcpl.exe nevű fájlt.
3. Kattints az "Edit list" nevű gombra, majd tallózd ki a játék indító fájlját (pl. C:Program FilesActivisionCall of Duty Ghostsiw6sp64_ship.exe)
4. A program alján van egy "Force warp" nevű rész, azt pipáld be.
5. A "Feature Level Limit"-et állítsd át "11_1"-re (idézőjelek nélkül)
6. Kattints az OK gombra
Ezzel kész is volnánk! -
1 Töltse le és telepítse ezt a fájlt http://msdn.microsof...p/hh852363.aspx

-
Ez kell..
-
Ezt hol gugliztad egy linket légyszi...
-
kanduhr #1129 Megjött az első folt:
Remove stutter in game and menu
Remove mouse lag (not as smooth as in Black Ops2)
Remove aimbot when player plugs in their Xbox360 controller
Remove the "Your windows performance is slower than expected" pop-up
Remove 6GB of RAM minimum restriction (allows player with slow PC to play)
Remove cap on 90FPS max
Fix create a soldier. (Many can't play Multiplayer because they don't have an unlocked soldier.)
Fix random crash during gameplay
Fix memory leak
Fix texture glitch
Fix loading time
Fix Alt-Tab
Fix fps drop when looking through a scope when sniping
Fix game launch time (took too long for the splash picture to show up)
Fix "Lost connection to host" (a new host should be picked)
Fix Set Priority from High to Normal (Black Ops 2's default is Normal)
Fix chat text (it should be on top of Scoreboard not under it when match ends)
Fix chat restriction in the last few minutes of the match (for last minute talking)
Fix spawn system (I don't want my enemy spawn right behind me when I just pwned him)
Add ping/latency indicator (number is best, bars is fine)
Add a FOV slider ( or allow the FoV Changer)
Add Show FPS in-game
Add support for SLI/CrossFireX
Add view Player Steam page (same like Black Ops 2 so we can add him/her to friend list) -
kanduhr #1128 Omg, ezt vagy fordítsd le normálisan, vagy menjen angolul, de így... -
fawcet #1127 Mondjátok mi a véleményetek hc modokról, láttam egy képen hogy 3 van. Mennyire tetszik? -
Üdv..
Dx 10 problémára..
Figyelemmel a tulajdonosai grafikus kártyák DX11 támogatás nélkül . Lehet futtatni a játékot a régebbi kártyákat , de nem garantálja zavartalan működését . Velem a berendezés GeForce GTS 250 , Athlon II X2 250 és az " ajánlott" 6GB ram , így semmi különös levonhatunk három fpsy ;) De remélem, hogy így lesz, hasznos és egyéb hardver konfigurációk játszhatsz . Tehát menjen dolgozni :
1 Töltse le és telepítse ezt a fájlt http://msdn.microsof...p/hh852363.aspx
2 A telepítés után , írja be a C : Windows System32 , és indítsa el a dxcpl.exe
3 A megjelenő ablakban kattintson a " Lista szerkesztése " , és válassza ki az utat, hogy végezze el a játékot a "C : ... iw6sp64_ship.exe "
4 Az eszköz beállításai (lent ) állítsa be a " Feature szint limit " a 11_0 11_1 és és lehetővé teszi a választás " Force WRAP "
5 A jóváhagyást követően nyugodtan fut a játék DX10
A letöltés a Windows 8 , de ez is működik a Windows 7 , és talán ez is lengyel , amit nem ellenőrzi .
Kipróbálva.. mükszik.. ;)