Call of Duty: Ghosts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor az eredeti már elindul 4 gb RAM-mal az új patch-el ???

Nekem singlében nem volt grafikai bug, de multiban párszor fekete képernyõ, ahol csak a hud látszott, már az új pecs óta nem jelentkezett a bug. Nagyok a pályák,de valahogy még is sikerül beszpannolnia mögém az ellent, felettébb idegesítõ, de javítják ezt biztosan..
Béta driver nekem elég sokat hozott. Szerintem érdemes felrakni. Pl. azok a ronda textúra hibák nincsenek. Kampányt befejeztem. Multit is kezdem kitapasztalni. De még valóban nem tökéletes, de alakul.

Kampány legvégén 4x volt DX hiba, le is állt a játék. Ilyet nem tapasztaltam eddig. Multival ilyen gond nem volt.

Multiba nekem szörnyen idegesítõ, hogy az ellenfelet sokszor a hátam mögé teszi le a program. Ezt remélem szintén javítják.

Nekem, eddig egyszer pályabetöltéskor volt, hogy megfagyott. Lehet javítás. Engem a beröcögés jobban zavar..
Hol vannak a dedikált szerók? Nem az volt, hogy lesz pc-n? csak "mecsméking" van.. :S
Ma többször is leállt a játék. Remélem nincs köze a patch-hez.
Maxtreme
Tûnj már innen a videoiddal a faszba. Más kommented sincs az egész forumon mint ezek a kurva videok.
Ne itt akarj meggazdagodni.

Az is más mikor valaki berak általa készített korrekt tesztvideot, de ezeknek sok értelme nincs..

Az új patch, némiképp javított a pályák eleji röccenéseken, de még nem za igazi. AMD beta drivert meg este feltolom és kipróbálom, egy két mapra érzõdik, hogy kellene még az fps. FOV csuszkát én sem találtam, viszont a fov állítót használhatom hivatalosan?

" Add a FOV slider ( or allow the FoV Changer) "

Maxtreme
Szerintem arra gondol hogy a katonák más színû ruhában vannak.

Krisztiam
mert a COD milyen szinten van? elmondod? 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Új az ami nem régi 😄

Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1

Fpocok
Milyen újat? Ne viccelj már.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na kérem a kezdeti lelkesedés lelohadása után, megjött a patch is a multi részére és így 2 nap játék után azt tudom mondani helyre fog ez kerülni, már szokom, és egyre jobb 😄 Az azért ne felejtsük el hogy az újat legtöbbször be kell tudni fogadni mert nem foguk fejlõdni az életben sem.
Én meg azt nem értem hogy ha valaki BF rajongó(szar lehet...) akkor miért ide kommenteli a szarját ??? Már elnézést...de van rá fórum és CoD Vs. BF fórum pont erre.Bár sztem nem lehet egy kalap alatt emlegetni, sosem voltak egy szinten, ezt csak a BF alkotói szeretnék...

Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1

robotnyk
Ez a megoldás mûködik 4 GB-al. nyilván saját felelõsségre próbálgassa mindenki, de elvileg a dll csak addig aktív amíg a játék elindul, tehát Valve AC valószínûleg nem szúrja ki. én másfél órát játszottam így tegnap multiban, nem fagyott. a fileok ellenõrzöttek, és nincs vírus/egyéb jelezve.
Béluska74
és=én

If you give a little love you can get a little love of your own

Béluska74
Hát ilyen végjátékot nem igen láttam az utóbbi években...ja de igen Call of Duty Modern Warfare 1-2-3. Most komolyan és vágom,hogy nyitva kellet hagyni a végét,de azért lehetett volna valami normálisabb vége. Jó lenne már egy COD amiben mi vagyunk a fasza gyerekek,életben marad az összes "szerethetõ" kaakter és megkapjuk végre a heppiendet is.

If you give a little love you can get a little love of your own

scomcomputers
Köszi!

* Scomcomputers the future of computing!*

Krisztiam
Uninstall 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Egy szóval tudnám jellemezni ezt az "alkotást": FOS

Delete game...

off

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

xD
Hát Én nem látok se ping jelzõt, se FOV csuszkát.

"Remove aimbot when player plugs in their Xbox360 controller "
LOL <#nevetes1>

"Remove 6GB of RAM minimum restriction (allows player with slow PC to play) "
+
"Fix memory leak "
Kizárt, hogy a kettõ között összefüggés legyen... (azt meg csak álmodtam, hogy 2-3 óra játék után már 4GB-nál járt a játék által lefoglalt RAM)

"Fix fps drop when looking through a scope when sniping "
Nekem pont hogy több FPS-em volt úgy 😄

"Remove cap on 90FPS max"
A 120-at akkor én eddig hallucináltam 😊

sumi

1. Töltsd le hozzá ezt, majd telepítsd fel:
http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/desktop/hh852363.aspx
2. Telepítés után menj ide:

C:WindowsSystem32, és itt indítsd el a dxcpl.exe nevû fájlt.

3. Kattints az "Edit list" nevû gombra, majd tallózd ki a játék indító fájlját (pl. C😛rogram FilesActivisionCall of Duty Ghostsiw6sp64_ship.exe)

4. A program alján van egy "Force warp" nevû rész, azt pipáld be.

5. A "Feature Level Limit"-et állítsd át "11_1"-re (idézõjelek nélkül)

6. Kattints az OK gombra

Ezzel kész is volnánk!

sumi
1 Töltse le és telepítse ezt a fájlt http://msdn.microsof...p/hh852363.aspx

<#nezze><#taps><#eljen><#vigyor1>

sumi
scomcomputers
Ezt hol gugliztad egy linket légyszi...
<#rolleyes>

* Scomcomputers the future of computing!*

Megjött az elsõ folt:

Remove stutter in game and menu
Remove mouse lag (not as smooth as in Black Ops2)
Remove aimbot when player plugs in their Xbox360 controller
Remove the "Your windows performance is slower than expected" pop-up
Remove 6GB of RAM minimum restriction (allows player with slow PC to play)
Remove cap on 90FPS max
Fix create a soldier. (Many can't play Multiplayer because they don't have an unlocked soldier.)
Fix random crash during gameplay
Fix memory leak
Fix texture glitch
Fix loading time
Fix Alt-Tab
Fix fps drop when looking through a scope when sniping
Fix game launch time (took too long for the splash picture to show up)
Fix "Lost connection to host" (a new host should be picked)
Fix Set Priority from High to Normal (Black Ops 2's default is Normal)
Fix chat text (it should be on top of Scoreboard not under it when match ends)
Fix chat restriction in the last few minutes of the match (for last minute talking)
Fix spawn system (I don't want my enemy spawn right behind me when I just pwned him)
Add ping/latency indicator (number is best, bars is fine)
Add a FOV slider ( or allow the FoV Changer)
Add Show FPS in-game
Add support for SLI/CrossFireX
Add view Player Steam page (same like Black Ops 2 so we can add him/her to friend list)
Omg, ezt vagy fordítsd le normálisan, vagy menjen angolul, de így...
Mondjátok mi a véleményetek hc modokról, láttam egy képen hogy 3 van. Mennyire tetszik?

sumi
Üdv..

Dx 10 problémára..

Figyelemmel a tulajdonosai grafikus kártyák DX11 támogatás nélkül . Lehet futtatni a játékot a régebbi kártyákat , de nem garantálja zavartalan mûködését . Velem a berendezés GeForce GTS 250 , Athlon II X2 250 és az " ajánlott" 6GB ram , így semmi különös levonhatunk három fpsy 😉 De remélem, hogy így lesz, hasznos és egyéb hardver konfigurációk játszhatsz . Tehát menjen dolgozni :

1 Töltse le és telepítse ezt a fájlt http://msdn.microsof...p/hh852363.aspx
2 A telepítés után , írja be a C : Windows System32 , és indítsa el a dxcpl.exe
3 A megjelenõ ablakban kattintson a " Lista szerkesztése " , és válassza ki az utat, hogy végezze el a játékot a "C : ... iw6sp64_ship.exe "
4 Az eszköz beállításai (lent ) állítsa be a " Feature szint limit " a 11_0 11_1 és és lehetõvé teszi a választás " Force WRAP "
5 A jóváhagyást követõen nyugodtan fut a játék DX10

A letöltés a Windows 8 , de ez is mûködik a Windows 7 , és talán ez is lengyel , amit nem ellenõrzi .

Kipróbálva.. mükszik.. 😉

vortel
nincs, új játékmód került be: extinction:

Call of Duty: Ghosts || Extinction

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

gömbgiliszta
sziasztok.
van játéknak szokásos "spec ops" része?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Frank99
simán veri a single a bf4-et. Hosszabb is, pörgõsebb is...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

grebber
Multiban szerintem jobb a Bf de singleben a Cod jobb.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ne vedd fel, fõleg egy fórumon ne 😉
DarkSector
Nem gáz, ha nem nekem érintve írtad, mert anyámat senki ne akarja megdugni apámon kívül. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Természetesen.
DarkSector
Csak jó tisztázni, mert 1 velõs komment választja el a 2 fogalmat, hogy nekik szól-e vagy nekünk. 😄

Már tegnap anyázás is volt, nem tudom ilyenkor mit érezhetnek, de nem akarom átélni xD
Biztos nem nekünk írta, de fogalmazásból 1es.
õõõõõ, természetesen...<#vigyor5>
Elnézést, kicsit kikeltem magamból, töröljétek ha gond...
DarkSector
Ugyen nem nekünk forumozóknak az anyánk picsáját kívántad, hanem a fejlesztõkét?!

Maximálisan Bf párti vagyok, 10 éve ismerem és játszom, de most jutottam el arra a pontra, hogy szánalomból sajnálom a maradék codos rajongókat. Emléxem honnan indult a Cod, toltam is vele, sokat(cod1-2). Tényleg szar érzés lehet ezt megélni nekik...szomorú.
Ellenben gusztustalan, hogy egy-két nuschool rajongónak meggyõzõdése, hogy cod, csakis a cod és csakiscsakiscsakis a cod és még dacból is a cod. Má csak azért is.

Anyátok picsáját...
A single teljesítményén is segít?
Mitn valami Tom & Jerry mesébõl az a kutyaugatás <#nevetes2>

+1
Fpocok
Eddigi legjobb 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaja, kommentekbõl gyûjtöttem össze, de már le is mondtam a házigazda jogról, csak a képet hagyom meg a linkekkel...
Srácok akinek laggol a multi mindenképp rakja fel az új béta Ati drivert.
Amióta fent van azóta Extrán van minden és semmi lag, míg elõtte mediumon is laggolt.
kill3r21
Valami igazságféle volt 😊
Maxtreme
Ennek is matchmaking (p2p) rendszerû a multija mint a mw2-nek?
Tehát nincsenek úgymond hivatalos szerverek, hanem mindig a szerveren levõ egyik játékos a host, és csak random beszór valahova a játék egy loobyból?