1429

• Piko888
    Valaki találkozott már olyannal, hogy wireless füles hangja elmegy mihelyt indul a ghost.
  • mester1987
    Ha szeretnétek a bannerba valami kiegészítőt és van aki ért is a szerkesztéséhez jobban, akkor szívesen beteszem, csak legyen áttekinthető. Linkekben tudok segíteni, részletesebben PM-ben. Köszi!
  • Baxo
    Én most próbáltam ki, nekem jó. Én koliban vagyok és így vpn-t kell használnom, mert a portok nem engedélyezettek, amelyeket a codo-k használnak. :S Azt hittem valami javítás érkezett és azért lehet nálad gubanc. De nem. Nálam jó, szóval nem tudom nálad mi lehet a baj.. :S
  • damojian
    Érdekes hogy a játékon belül a steam beugró lapkafül aktív tehát elérés és net van a steam működik stb...most már kezd bosszantani hogy egy órás küzdelem meg restartok sora mire tudok játszani egy kicsit.Vagy csak nehéz mostanában kapcsolódni és én vagyok türelmetlen ???
  • damojian
    Hey !!!

Van egy problémám, nem tudom találkozott e valaki evvel.Steamen keresztül játszom, a megvett játékokat is ezen keresztül aktiválom.
    Amióta felraktam a Ghostot, megjelent egy olyan dolog hogy miután elindítom, a játékban miután betölt a progi ugye connectálni ill. csatlakozni kell a hálózathoz(a játékon belül ism.)viszont nekem nem akar konnektálni, keres keres és visszadob.Na most azóta hogy felraktam a ghostot ugyanezt csinálja a Black Ops 2 is.Érdekes hogy a Counter Strike-ok meg nem, tehát csak a CoD -on belül van ez.10-ből 1x sikerül.Azt is próbáltam hogy a tűzfalból kitörlöm az elérést az otthoni kapcsolatban, és úgy indítom, ilyenkor a windows tűzfal újra rákérdez és kiengedem a netre, de ez sem mindig sikerül így.Nem értem mi történt, dobjak fel egy új rendszert vagy lehet még valami amire nem gondoltam.
  • Baxo
    Nagyobb pályák! Kicsit szokatlan amíg kiismered a mapokat. Kicsit a spawn rendszer rossz még, de biztos javítják. BO1el játszottam ,meg megvan az összes mw rész. KB olyan feelingje van mintha a kettőt összekeverték volna.. :) Jó egyébként.
  • Smithwarden
    Kicsit beleolvasol a topikba, akkor meglesz a valasz...
    Peldaul #1188-as video.
  • Kly
    Köszönöm a válaszokat emberek :)

A másik kérdésemre is tudnátok válaszolni röviden? Milyen a multija az MW3hoz képest?
  • Baxo
    cd kulcsot vettem 7500ért, de az már nem kapható az oldalon. Eddig a 9000ft-os a legolcsóbb.
  • empie

9000 forint a players.hu
  • kill3r21
    10700 livekodokon
  • foxxi
    Többet ne linkeljétek már be ugyanazt a videót, elég zavaró már. Akinek meg nem tetszik, vagy csak fanyalogni akar, nyeljen 1et és hagyja a francba. Ennyi.
  • Skyline
    Ennyit érnek a vásárlók az Activisionnek és a készítőknek...
    Szánalmas.... Elég szomorú hogy még mindig képesek páran ezt a szarrakást megvenni, ezzel támogatva a cím temetését...

• Kly
    Jelenleg hol a legolcsóbb a PCs verzió? Telón most gyorsan rákerestem: 11k iponon; 11,5 cd galaxisnál. Tudtok ennél jobb árat?

MW3hoz képest milyen a játék? Összességében mennyivel jobb/rosszabb? Elsősorban a multi érdekelne.
  • tommygear
    köszi szépen
  • Systore #1199
    ramfix singlehez.

#1143 multihoz. (ha eredeti)
  • tommygear
    4 giga ramom van, de kiírja, hogy kevés a futtatáshoz, mit lehet ezzel kezdeni?
  • Systore #1197
    még jó.. alapból benne kellene, hogy legyen.

black ops 2 után ekkora visszalépést, mint e a játék...
  • foxxi
    FoV Allowed
  • grebber
    Acti megmondta semmilyen cuccot nem engedélyez és gondolom saját maguktól se fognak ilyet kiadni.
  • maori721
    Na ez az amit nem tudok!Nekem csak 4 gb Ramom van és ezért kérdeztem rá,hogy az eredeti elfut e már a 4gb RAM-al.Van e hozzá pacth vagy a ramfix is jó hozzá?
  • Fpocok
    Azzal ne javítsd fel. Elvileg ki van már javítva eredeti játéknál is, nem?
  • maori721
    Sziasztok!Ha az eredeti játékot a ramfixel "feljavítom" akkor az azzal is fog működni?Nem fogja a steam az eredeti játékot blokkolni?
  • kastil
    Zoly most is egy elfogult fasz, a kis kedvenceit szarrá ajnározza, minden mást meg lehúz, többieket, főleg shirint bírom
  • Maxtreme
    Nem tudom miért, én valami miatt csípem őket :)
    Tény hogy az elején voltak olyan videoik amikben bődületes faszságokat beszéltek, de ez már jó ideje a múlté. (szerintem)
  • DarkSector
    Derég láttam már tőlük videót. :D
  • Maxtreme
  • foxxi
    A TraktoR "klán" várja harcias csapattársait :)

Steam: foxxika, vagy PM vagy füstjelek
  • Baxo
    Köszi! Am loptak, de nem sok olyan fps játékról mondható el amelyekben ennyi játékmód van és mindegyiknek más a feelingje. Olyan mintha több játékot gyúrtak volna bele egy AAA gém áráért. Erre megy a panasz a rövid kampány miatt sokaknak (főleg azok akik levarezolták).
  • Árnyvadász
    CS:GO meg a L4D-től lopott. Na bumm.

Baxo:

Ha teljesíted a feladatot dobhatsz egy jelzőgránátot (jobb alsó sarokban lesz aktív az ikonja, a már meglévő 3 ikonod alatt) és mikor a helikopter ledobja a csomagot azt veheted fel. Gyakorlatilag egy care package.

Na és ebben van pl. a csapás is. De lehet más is.
  • Baxo
    Szedegettem a pályán az aktatáskát és teljesítettem is. Volt, hogy le kellett egy embert késelnem, vagy megölni fekve egy ellent, de utána, nem kaptam semmi olyat (vagy nem láttam), amivel le lehetne kérni azt a bizonyos "csapást" az adott pályára.

Squad módot tegnap próbáltam ki és tényleg nagyon jó lett. Kiváltképp a kedvencem jelenleg a Defendguard. Pörgős és izgalmas :) Sikerült egy 20as hullámot is visszaverni. Azért rengeteget számít, hogy kivel játszol, mert vége fele már kell egy kis taktik és nem érdemes szétrohangálni a pályán.

Fórum bannerba jó lenne egy ilyen perk lista meg fegyver, felszerelés összesítő tábla. Ezt csak úgy üzenem tippként a házigazdának :)
  • Shep
    Hát legalább nem másét másolták le 8:)
  • Keveqiah
    0_0
  • Maxtreme
    baszki...
  • Fpocok
    Azt a kurva! Pofám leszakad.

• Gabe18
    Na a single végére értem így apránként. Egynek jó volt de nem estem tőle hanyatt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt a nyomorult kutyát meg hét szentség hogy én lőttem le a végén. Látom mozognak ott alakok a bejáratnál, na mondom már ezeknek is van kutyájuk? Puff egy sorozat a rohadt dögnek...
  • kastil
    Igaz, 2004-ben lett "divat" (wiki).. hogy szalad az idő... közben cod öntudatra ébredt és saját magát copypastezi
  • Shep
    HDR? Van az már 9-10 is. :)
  • kastil
    De azzal azért remélem tisztában vagy, hogy sunrays illetve hdr már legalább 6 éve van játékokban :D Ja, hogy COD csak most jutott el eddig, értem.
  • Baxo
    Jó tudni :). Most már majd gyűjtöm xD