Call of Duty: Ghosts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki találkozott már olyannal, hogy wireless füles hangja elmegy mihelyt indul a ghost.
Ha szeretnétek a bannerba valami kiegészítõt és van aki ért is a szerkesztéséhez jobban, akkor szívesen beteszem, csak legyen áttekinthetõ. Linkekben tudok segíteni, részletesebben PM-ben. Köszi!
Én most próbáltam ki, nekem jó. Én koliban vagyok és így vpn-t kell használnom, mert a portok nem engedélyezettek, amelyeket a codo-k használnak. :S Azt hittem valami javítás érkezett és azért lehet nálad gubanc. De nem. Nálam jó, szóval nem tudom nálad mi lehet a baj.. :S
Érdekes hogy a játékon belül a steam beugró lapkafül aktív tehát elérés és net van a steam mûködik stb...most már kezd bosszantani hogy egy órás küzdelem meg restartok sora mire tudok játszani egy kicsit.Vagy csak nehéz mostanában kapcsolódni és én vagyok türelmetlen ???

Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1

Hey !!!

Van egy problémám, nem tudom találkozott e valaki evvel.Steamen keresztül játszom, a megvett játékokat is ezen keresztül aktiválom.
Amióta felraktam a Ghostot, megjelent egy olyan dolog hogy miután elindítom, a játékban miután betölt a progi ugye connectálni ill. csatlakozni kell a hálózathoz(a játékon belül ism.)viszont nekem nem akar konnektálni, keres keres és visszadob.Na most azóta hogy felraktam a ghostot ugyanezt csinálja a Black Ops 2 is.Érdekes hogy a Counter Strike-ok meg nem, tehát csak a CoD -on belül van ez.10-bõl 1x sikerül.Azt is próbáltam hogy a tûzfalból kitörlöm az elérést az otthoni kapcsolatban, és úgy indítom, ilyenkor a windows tûzfal újra rákérdez és kiengedem a netre, de ez sem mindig sikerül így.Nem értem mi történt, dobjak fel egy új rendszert vagy lehet még valami amire nem gondoltam.

Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1

Nagyobb pályák! Kicsit szokatlan amíg kiismered a mapokat. Kicsit a spawn rendszer rossz még, de biztos javítják. BO1el játszottam ,meg megvan az összes mw rész. KB olyan feelingje van mintha a kettõt összekeverték volna.. 😊 Jó egyébként.
Smithwarden
Kicsit beleolvasol a topikba, akkor meglesz a valasz...
Peldaul #1188-as video.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Kly
Köszönöm a válaszokat emberek 😊

A másik kérdésemre is tudnátok válaszolni röviden? Milyen a multija az MW3hoz képest?

Scientia potentia est.

cd kulcsot vettem 7500ért, de az már nem kapható az oldalon. Eddig a 9000ft-os a legolcsóbb.

9000 forint a players.hu

kill3r21
10700 livekodokon
Többet ne linkeljétek már be ugyanazt a videót, elég zavaró már. Akinek meg nem tetszik, vagy csak fanyalogni akar, nyeljen 1et és hagyja a francba. Ennyi.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ennyit érnek a vásárlók az Activisionnek és a készítõknek...
Szánalmas.... Elég szomorú hogy még mindig képesek páran ezt a szarrakást megvenni, ezzel támogatva a cím temetését...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kly
Jelenleg hol a legolcsóbb a PCs verzió? Telón most gyorsan rákerestem: 11k iponon; 11,5 cd galaxisnál. Tudtok ennél jobb árat?

MW3hoz képest milyen a játék? Összességében mennyivel jobb/rosszabb? Elsõsorban a multi érdekelne.

Scientia potentia est.

tommygear
köszi szépen
Systore
ramfix singlehez.

#1143 multihoz. (ha eredeti)
tommygear
4 giga ramom van, de kiírja, hogy kevés a futtatáshoz, mit lehet ezzel kezdeni?
Systore
még jó.. alapból benne kellene, hogy legyen.

black ops 2 után ekkora visszalépést, mint e a játék...

grebber
Acti megmondta semmilyen cuccot nem engedélyez és gondolom saját maguktól se fognak ilyet kiadni.

Next PC upgrade: 2022

Na ez az amit nem tudok!Nekem csak 4 gb Ramom van és ezért kérdeztem rá,hogy az eredeti elfut e már a 4gb RAM-al.Van e hozzá pacth vagy a ramfix is jó hozzá?
Fpocok
Azzal ne javítsd fel. Elvileg ki van már javítva eredeti játéknál is, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!Ha az eredeti játékot a ramfixel "feljavítom" akkor az azzal is fog mûködni?Nem fogja a steam az eredeti játékot blokkolni?
kastil
Zoly most is egy elfogult fasz, a kis kedvenceit szarrá ajnározza, minden mást meg lehúz, többieket, fõleg shirint bírom

Maxtreme
Nem tudom miért, én valami miatt csípem õket 😊
Tény hogy az elején voltak olyan videoik amikben bõdületes faszságokat beszéltek, de ez már jó ideje a múlté. (szerintem)

DarkSector
Derég láttam már tõlük videót. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme

A TraktoR "klán" várja harcias csapattársait 😊

Steam: foxxika, vagy PM vagy füstjelek <#hehe>

Köszi! Am loptak, de nem sok olyan fps játékról mondható el amelyekben ennyi játékmód van és mindegyiknek más a feelingje. Olyan mintha több játékot gyúrtak volna bele egy AAA gém áráért. Erre megy a panasz a rövid kampány miatt sokaknak (fõleg azok akik levarezolták).
CS:GO meg a L4D-tõl lopott. Na bumm.

Baxo:

Ha teljesíted a feladatot dobhatsz egy jelzõgránátot (jobb alsó sarokban lesz aktív az ikonja, a már meglévõ 3 ikonod alatt) és mikor a helikopter ledobja a csomagot azt veheted fel. Gyakorlatilag egy care package.

Na és ebben van pl. a csapás is. De lehet más is.
Szedegettem a pályán az aktatáskát és teljesítettem is. Volt, hogy le kellett egy embert késelnem, vagy megölni fekve egy ellent, de utána, nem kaptam semmi olyat (vagy nem láttam), amivel le lehetne kérni azt a bizonyos "csapást" az adott pályára.

Squad módot tegnap próbáltam ki és tényleg nagyon jó lett. Kiváltképp a kedvencem jelenleg a Defendguard. Pörgõs és izgalmas 😊 Sikerült egy 20as hullámot is visszaverni. Azért rengeteget számít, hogy kivel játszol, mert vége fele már kell egy kis taktik és nem érdemes szétrohangálni a pályán.

Fórum bannerba jó lenne egy ilyen perk lista meg fegyver, felszerelés összesítõ tábla. Ezt csak úgy üzenem tippként a házigazdának 😊
Shep
Hát legalább nem másét másolták le 8😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

0_0 <#hehe>
Maxtreme
baszki...

Fpocok
Azt a kurva! Pofám leszakad.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na a single végére értem így apránként. Egynek jó volt de nem estem tõle hanyatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt a nyomorult kutyát meg hét szentség hogy én lõttem le a végén. Látom mozognak ott alakok a bejáratnál, na mondom már ezeknek is van kutyájuk? Puff egy sorozat a rohadt dögnek... <#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kastil
Igaz, 2004-ben lett "divat" (wiki).. hogy szalad az idõ... közben cod öntudatra ébredt és saját magát copypastezi

Shep
HDR? Van az már 9-10 is. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kastil
De azzal azért remélem tisztában vagy, hogy sunrays illetve hdr már legalább 6 éve van játékokban 😄 Ja, hogy COD csak most jutott el eddig, értem.

Jó tudni 😊. Most már majd gyûjtöm xD
Igen az az. Ha teljesíted amit kér a feladat (bal alsó sarokban írja), akkor kapsz véletlenszerûen (de a pályára jellemzõ) egy csomagot, amit helikopterrel lehívhatsz. Nekem eddig a Warhawk pályán adott tetszik a legjobban. Légi csapásmérés katonákra, célzottan. Megnöveli rendesen a gyõzelmi esélyeket és a Kill arányod.
Arra a kék bõröndre gondolsz, mikor megölsz valakit és lebeg a hullája felett egy kék bõrönd? Azt sosem tudtam mire jó.. És, hogy méred a csapást vele?
Squad mód nagyon jó. Nemcsak gyakorlásra, de élvezetesebb is úgy játszani, hogy a saját magam által megszerkesztett katonákkal játszom. A pályán lévõ kék bõröndöt érdemes felszedni, mert könnyen teljesíthetõ az adott feladata és egy a pályára jellemzõ csapást lehet vele elérni. Ami nagyon hasznos tud lenni.

Shep
Végére értem a kampánynak és szerintem nagyon jó lett, ennek okán arra lennék kíváncsi, hogy akik szerint a BF4 single része jobb az miért mondja ezt. Nekem egyedül a grafika, hangok a rombolhaóság ami eszembe jut ezeket leszámítva egy bugos, ötlettelen, unalmas középszerû lövölde az egész egy teljesen 0, se eleje se vége történettel. Persze a Ghosts storyja sem egy világmegváltás de legalább összeáll úgy, ahogy egy kerek egésszé, ráadásul durván hangulatos az egész, persze lenne hova fejlõdni grafikában ,meg fizikában de azt a pár órás kikapcsolódást, filmszerû lövöldét megint sikeresen hozták, egyedül azt a hót béna tankos részt nem tudom hova rakni.

Törölve.
Mintha lassabbak lennénk sokkal mint a BOP2-ben viszont perkekkel javítható.

Igen komoly lett a "lyukas" tárgyakon átszûrõdõ fény és annak a játékosra gyakorolt vakítása, zavarása.A nap tényleg ott vakít ahol a beesõ fény irányszögével ellentétes irányba állunk, legyen az a nyílt terepen vagy egy rom alatt ahol épp a nyílás alatt állunk ahol a fénysáv átjön.Mintha a fény álltali vakulásnak is szintjei lennének.Ellenben az árnyék tényleg árnyék, elbújhatsz benne, de néha zavarja a látásod is.Végre megvalósult az hogy teljes árnyékból nehéz a napsütötte terepre lõni mert a fény tényleg zavar és vakít,továbbá ha kijössz megszokja a szem(vagy graf.)és jobban látsz vagy tudsz célozi.Szóval szép.A fegyók részben javultak bár párat hiányolok.A kutya mint scorestreak is hatalmas lett.

Én nem teljesen értem a fanyalgókat. Ez teljes mértékben CoD. Játékmenetben ugyan az a búcsús céllövölde, ami eddig volt. Azonban nagyon hatásvadász és egyedi megoldásokkal teszi mindezt. Amitõl olykor bizony tátva maradt a szám. A grafika extra beállítások mellett szerintem gyönyörû, részletgazdag, lemászik a monitorról. Egyelõre nem tudom, hogy ez, vagy a BF4 sinle része tetszett jobban, de az biztos, hogy mindkettõvel remekül szórakoztam és nekem ennyi elég is.

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

robotnyk
ez valakinek a vágya, hogy mit kéne javítani, nem patch note. azt hiszem ez elég egyértelmû ahhoz, hogy ne mondja rá senki, hogy ez volt a patchben.
robotnyk
nem.