Call of Duty: Ghosts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1
Van egy problémám, nem tudom találkozott e valaki evvel.Steamen keresztül játszom, a megvett játékokat is ezen keresztül aktiválom.
Amióta felraktam a Ghostot, megjelent egy olyan dolog hogy miután elindítom, a játékban miután betölt a progi ugye connectálni ill. csatlakozni kell a hálózathoz(a játékon belül ism.)viszont nekem nem akar konnektálni, keres keres és visszadob.Na most azóta hogy felraktam a ghostot ugyanezt csinálja a Black Ops 2 is.Érdekes hogy a Counter Strike-ok meg nem, tehát csak a CoD -on belül van ez.10-bõl 1x sikerül.Azt is próbáltam hogy a tûzfalból kitörlöm az elérést az otthoni kapcsolatban, és úgy indítom, ilyenkor a windows tûzfal újra rákérdez és kiengedem a netre, de ez sem mindig sikerül így.Nem értem mi történt, dobjak fel egy új rendszert vagy lehet még valami amire nem gondoltam.
Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1
Peldaul #1188-as video.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A másik kérdésemre is tudnátok válaszolni röviden? Milyen a multija az MW3hoz képest?
Scientia potentia est.
9000 forint a players.hu
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Szánalmas.... Elég szomorú hogy még mindig képesek páran ezt a szarrakást megvenni, ezzel támogatva a cím temetését...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
MW3hoz képest milyen a játék? Összességében mennyivel jobb/rosszabb? Elsõsorban a multi érdekelne.
Scientia potentia est.
black ops 2 után ekkora visszalépést, mint e a játék...
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tény hogy az elején voltak olyan videoik amikben bõdületes faszságokat beszéltek, de ez már jó ideje a múlté. (szerintem)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Steam: foxxika, vagy PM vagy füstjelek <#hehe>#hehe>
Baxo:
Ha teljesíted a feladatot dobhatsz egy jelzõgránátot (jobb alsó sarokban lesz aktív az ikonja, a már meglévõ 3 ikonod alatt) és mikor a helikopter ledobja a csomagot azt veheted fel. Gyakorlatilag egy care package.
Na és ebben van pl. a csapás is. De lehet más is.
Squad módot tegnap próbáltam ki és tényleg nagyon jó lett. Kiváltképp a kedvencem jelenleg a Defendguard. Pörgõs és izgalmas 😊 Sikerült egy 20as hullámot is visszaverni. Azért rengeteget számít, hogy kivel játszol, mert vége fele már kell egy kis taktik és nem érdemes szétrohangálni a pályán.
Fórum bannerba jó lenne egy ilyen perk lista meg fegyver, felszerelés összesítõ tábla. Ezt csak úgy üzenem tippként a házigazdának 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB