1429
-
BaleniX #1256 Köszi szépen az MW3 segítséget, működik minden! A Steam-nek kellett volna küldenie egy visszaigazoló kódot, de nem kaptam semmi Email-t...
Az meg érdekes, hogy Min. grafikán laggol a játék, Maxon meg simán elfut
-
Hoz_Hun #1255 Köszi az infót. :) -
Inkább Black Ops. -
Hoz_Hun #1253 Egy gyors kérdés: A Ghost az inkább olyan mint a Modern Warfare vagy olyan mint a Black Ops? Single play-re gondolok. -
foxxi #1252 jah! -
BaleniX #1251 Köszi mindenkinek! Akkor legalább tudok én is.
Akkor ha telepítem csak bejelentkezek Steamre? -
foxxi #1250 Egy kulcs CSAK EGY acchoz jó! Ha azon megtudtok osztozni ( időben ) mindketten, akkor nincs gáz. -
BaleniX #1249 Köszi. Akkor regizik steamen akkor majd steam accon keresztül tudok én is játszani? persze nem egyszerre.
Vagy telepíteni se tudnám a key miatt? -
Igen.
-
BaleniX #1247 De haveromat csak a single érdekelné, akkor is kell steam? -
BaleniX #1246 kiatt= Miatt*
bocsi elírtam... -
Ha beregeled a cd kulcsot a steam accba, akkor a kulcs elveszik. Az fogja tudni használni, akinek az accountján van. -
BaleniX #1244 Sziasztok. Amikor megjelent az MW3 akkor megvettem, de a gépemre nem merem felrakni a Ram kiatt. Haveromnak ha odaadom és feltelepíti magának akkor később én is tudom majd használni a játékot, vagy a Cd Key elhasználódik?
A telepítéshez muszáj a Steam? Hülyeségnek tartom... -
Na mi történt?
-
busman1 #1242 Az anyját b@ssza meg a ravatalon, aki ezt a játékot így kiadta. Régen vertek már át annyira, mint ezzel a szarral, ami játéknak sem nevezhető. Ezzel be is fejeztem a CoD játékok megvételét, pedig eddig az összes megvan. De ezekkel a tetűkkel végeztem. -
Baxo #1241 Sajna még mindig nem a legjobb :( -
mester1987 #1240 Yippee ki-yay!!!
-
Baxo #1239 A frissítéssel mintha javult volna az akadozás multiban. Ma majd az új egeremmel tesztelek jobban :) -
ez a figura más játékoknál is ezt csinálja....
hol csajokkal, hol magában...
TUTKÓ ua a fószer csinálja..
és soha nem válaszol egyetlen commentre sem.... -
Piko888 #1237 Asus p8Z68, i5-2500k, R9 280X, 8 giga ram, win 8.1 -
Pofátlan módon bebaszod ide a szar,hangsúlyozom, A SZAR videódat.Játszani minden hülye tud,nem kell bizonygatnod.Igen belenéztem a videódba,hogy hátha egyedi vagy beszélsz benne,esetleg érdekességeket mondasz.De nem kellett csalódnom.A lényeg.JAh az én +1 megtekintésemből nem lesz pénz mert adblockot használok. -
Légyszíves mesélj nekem az octane pályáról. Mivel az olyan kiválóan lett megalkotva , hogy mindenkinek laggol még a "kiváló" next gen konzolokon is -
Baxo #1234 Neked milyen géped van?
enyém: q6600 [email protected], 8gb ddr2 800mhz, sapphire 7870 2gb. -
Devilstudio2013 #1233 -
Devilstudio2013 #1232 -
Piko888 #1231 Nálam semmi gond, az első pillanattól rendesen megy a Ghost. -
2giga akkor lenne elég neki, ha semmi más nem futna vele egy időben, még az oprendszer sem... -
Baxo #1229 Engem még mindig zavar, hogy nem javították multiban az fps droppot a pályák elején.. :( -
igen -
Had kérdezzek már valamit: Most lejjebb vitték a 6 gb-ot 4-re. De ha valakinek mondjuk nincs meg az 5870 "csak" egy 5770, és nincs neki X3-as procija csak X2-es, akkor még ugyanúgy kiírja, hogy nem indul el a játék mert nincs meg a minimum, vagy ezt csak a RAM-nál csinálja?
Adott egy Athlon X2, egy 5770 1gb VGA és 4 gb RAM. Szerintem simán elfutna neki rajta a játék, de azért gondoltam megkérdezem. -
Igen. Mostmár csak 4gb kell, ami még mindig nevetséges, mivel 2gb-nál többet nem használ. Mesterségesen tartják magasan a gépigényt. -
maori721 #1225 Na akkor most javítottak a 6gb RAM-on vagy sem? -
kanduhr #1224 15 év alatt 4 CRT monitorom szart be. Pedig vigyáztam rájuk. -
Dodo55 #1223 CRT monitort még nem láttam behalni, ellenben LCD-t már többféleképp is, így erre rá lehet fogni, hogy életszerű :D
A Win98 viszont tényleg ASD. -
-
Nem flamekeltés de reagálok a kommentedre most :)
Szóval emelkedett kicsit a bagázs a szemedben...
Képzeld el, hogy pistike várja új káll of dútit merthogy minden haverja meg fogja venni és mivel csak 4gb ramja van a gépben (ami manapság még azért bőven előfordul) anyucit nagynehezen rábírja, hogy vegyenek még 2gb ramot a gépbe(a haverjai szintén).
Elkezdenek játszani, jön egy patch hopp mostmár csak 4gb ram kell a játékhoz..
Ó sebaj nem számít a pénz...
De legalább előre szóltak, hogy majd ezt "javítják" patchben a gépigényt. Ja nem, nem mégsem :)
Szarkazmus off :) -
mester1987 #1218 Igen és az egérmozgást is javították. -
kjhun #1217 Az Update2-vel szedték ki? -
kanduhr #1216 Na, akkor már csak a bugok kigyomlálása, az újítások, az előremutató kampány mód, és az új grafikus motor van hátra, és olyan lesz a Ghosts, amilyennek beharangozták és egy méregdrága tripla A kategóriás játéknak illene lennie:) -
Kiszedték a 6 giga minimumot az új patchel! :O
-100-ról most -80-ra emelkedett a szememben ez a bagázs. :D