1429

• BaleniX
    Köszi szépen az MW3 segítséget, működik minden! A Steam-nek kellett volna küldenie egy visszaigazoló kódot, de nem kaptam semmi Email-t...
    Az meg érdekes, hogy Min. grafikán laggol a játék, Maxon meg simán elfut
  • Hoz_Hun
    Köszi az infót. :)
  • Shep
    Inkább Black Ops.
  • Hoz_Hun
    Egy gyors kérdés: A Ghost az inkább olyan mint a Modern Warfare vagy olyan mint a Black Ops? Single play-re gondolok.
  • foxxi
    jah!
  • BaleniX
    Köszi mindenkinek! Akkor legalább tudok én is.
    Akkor ha telepítem csak bejelentkezek Steamre?
  • foxxi
    Egy kulcs CSAK EGY acchoz jó! Ha azon megtudtok osztozni ( időben ) mindketten, akkor nincs gáz.
  • BaleniX
    Köszi. Akkor regizik steamen akkor majd steam accon keresztül tudok én is játszani? persze nem egyszerre.
    Vagy telepíteni se tudnám a key miatt?
  • Fpocok
    Igen.
  • BaleniX
    De haveromat csak a single érdekelné, akkor is kell steam?
  • BaleniX
    kiatt= Miatt*
    bocsi elírtam...
  • Fpocok
    Ha beregeled a cd kulcsot a steam accba, akkor a kulcs elveszik. Az fogja tudni használni, akinek az accountján van.
  • BaleniX
    Sziasztok. Amikor megjelent az MW3 akkor megvettem, de a gépemre nem merem felrakni a Ram kiatt. Haveromnak ha odaadom és feltelepíti magának akkor később én is tudom majd használni a játékot, vagy a Cd Key elhasználódik?
    A telepítéshez muszáj a Steam? Hülyeségnek tartom...
  • soo277
    Na mi történt?
  • busman1
    Az anyját b@ssza meg a ravatalon, aki ezt a játékot így kiadta. Régen vertek már át annyira, mint ezzel a szarral, ami játéknak sem nevezhető. Ezzel be is fejeztem a CoD játékok megvételét, pedig eddig az összes megvan. De ezekkel a tetűkkel végeztem.
  • Baxo
    Sajna még mindig nem a legjobb :(
  • mester1987
    Yippee ki-yay!!!
  • Baxo
    A frissítéssel mintha javult volna az akadozás multiban. Ma majd az új egeremmel tesztelek jobban :)
  • Frank99
    ez a figura más játékoknál is ezt csinálja....

hol csajokkal, hol magában...

TUTKÓ ua a fószer csinálja..

és soha nem válaszol egyetlen commentre sem....
  • Piko888
    Asus p8Z68, i5-2500k, R9 280X, 8 giga ram, win 8.1
  • The Protector
    Pofátlan módon bebaszod ide a szar,hangsúlyozom, A SZAR videódat.Játszani minden hülye tud,nem kell bizonygatnod.Igen belenéztem a videódba,hogy hátha egyedi vagy beszélsz benne,esetleg érdekességeket mondasz.De nem kellett csalódnom.A lényeg.JAh az én +1 megtekintésemből nem lesz pénz mert adblockot használok.
  • AkAfinucsi
    Légyszíves mesélj nekem az octane pályáról. Mivel az olyan kiválóan lett megalkotva , hogy mindenkinek laggol még a "kiváló" next gen konzolokon is
  • Baxo
    Neked milyen géped van?

enyém: q6600 [email protected], 8gb ddr2 800mhz, sapphire 7870 2gb.
  • Devilstudio2013
  • Devilstudio2013
  • Piko888
    Nálam semmi gond, az első pillanattól rendesen megy a Ghost.
  • kemotox
    2giga akkor lenne elég neki, ha semmi más nem futna vele egy időben, még az oprendszer sem...
  • Baxo
    Engem még mindig zavar, hogy nem javították multiban az fps droppot a pályák elején.. :(
  • J i GS a W
    igen
  • ozimak
    Had kérdezzek már valamit: Most lejjebb vitték a 6 gb-ot 4-re. De ha valakinek mondjuk nincs meg az 5870 "csak" egy 5770, és nincs neki X3-as procija csak X2-es, akkor még ugyanúgy kiírja, hogy nem indul el a játék mert nincs meg a minimum, vagy ezt csak a RAM-nál csinálja?
    Adott egy Athlon X2, egy 5770 1gb VGA és 4 gb RAM. Szerintem simán elfutna neki rajta a játék, de azért gondoltam megkérdezem.
  • Fpocok
    Igen. Mostmár csak 4gb kell, ami még mindig nevetséges, mivel 2gb-nál többet nem használ. Mesterségesen tartják magasan a gépigényt.
  • maori721
    Na akkor most javítottak a 6gb RAM-on vagy sem?
  • kanduhr
    15 év alatt 4 CRT monitorom szart be. Pedig vigyáztam rájuk.
  • Dodo55
    CRT monitort még nem láttam behalni, ellenben LCD-t már többféleképp is, így erre rá lehet fogni, hogy életszerű :D

A Win98 viszont tényleg ASD.
  • Fpocok
  • Sheltem
    Nem flamekeltés de reagálok a kommentedre most :)

Szóval emelkedett kicsit a bagázs a szemedben...

Képzeld el, hogy pistike várja új káll of dútit merthogy minden haverja meg fogja venni és mivel csak 4gb ramja van a gépben (ami manapság még azért bőven előfordul) anyucit nagynehezen rábírja, hogy vegyenek még 2gb ramot a gépbe(a haverjai szintén).
    Elkezdenek játszani, jön egy patch hopp mostmár csak 4gb ram kell a játékhoz..

Ó sebaj nem számít a pénz...
    De legalább előre szóltak, hogy majd ezt "javítják" patchben a gépigényt. Ja nem, nem mégsem :)
    Szarkazmus off :)
  • mester1987
    Igen és az egérmozgást is javították.
  • kjhun
    Az Update2-vel szedték ki?
  • kanduhr
    Na, akkor már csak a bugok kigyomlálása, az újítások, az előremutató kampány mód, és az új grafikus motor van hátra, és olyan lesz a Ghosts, amilyennek beharangozták és egy méregdrága tripla A kategóriás játéknak illene lennie:)
  • ProGabe #1215
    Kiszedték a 6 giga minimumot az új patchel! :O
    -100-ról most -80-ra emelkedett a szememben ez a bagázs. :D