Call of Duty: Ghosts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
reklám, és kitehetnétek innen. normális fordító pl. EVIN ingyen fordít....

amúgy FPS-t? hehehe

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ez átfogalmazta a játék szövegét és betette a saját nevét a szövegekbe...pfff

BitDefender malware fertõzést jelent.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Petárdát dugok a seggedbe.
Nekem az ESET nem mutat semmit. <#vigyor>

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Ráadásul fertõzött az oldala!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Hadd írjak már oda, amit akarok és akkor, amikor akarok, rendben? <#whatever> Ez nem reklám, csupán értesítõ. <#banplz>

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

soo277
Má itt is kezded?<#banplz><#banplz><#banplz>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Fps drop ellen mit lehet kezdeni ??

kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
xD
Köszi szépen az MW3 segítséget, mûködik minden! A Steam-nek kellett volna küldenie egy visszaigazoló kódot, de nem kaptam semmi Email-t...
Az meg érdekes, hogy Min. grafikán laggol a játék, Maxon meg simán elfut <#taps>

Köszi az infót. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shep
Inkább Black Ops.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egy gyors kérdés: A Ghost az inkább olyan mint a Modern Warfare vagy olyan mint a Black Ops? Single play-re gondolok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

jah!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Köszi mindenkinek! Akkor legalább tudok én is.
Akkor ha telepítem csak bejelentkezek Steamre?

Egy kulcs CSAK EGY acchoz jó! Ha azon megtudtok osztozni ( idõben ) mindketten, akkor nincs gáz.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Köszi. Akkor regizik steamen akkor majd steam accon keresztül tudok én is játszani? persze nem egyszerre.
Vagy telepíteni se tudnám a key miatt?

Fpocok
Igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

De haveromat csak a single érdekelné, akkor is kell steam?

kiatt= Miatt*
bocsi elírtam...

Fpocok
Ha beregeled a cd kulcsot a steam accba, akkor a kulcs elveszik. Az fogja tudni használni, akinek az accountján van.

Sziasztok. Amikor megjelent az MW3 akkor megvettem, de a gépemre nem merem felrakni a Ram kiatt. Haveromnak ha odaadom és feltelepíti magának akkor késõbb én is tudom majd használni a játékot, vagy a Cd Key elhasználódik?
A telepítéshez muszáj a Steam? Hülyeségnek tartom...

soo277
Na mi történt?<#csodalk>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Az anyját b@ssza meg a ravatalon, aki ezt a játékot így kiadta. Régen vertek már át annyira, mint ezzel a szarral, ami játéknak sem nevezhetõ. Ezzel be is fejeztem a CoD játékok megvételét, pedig eddig az összes megvan. De ezekkel a tetûkkel végeztem.

Sajna még mindig nem a legjobb 😞
Yippee ki-yay!!! <#idiota>
A frissítéssel mintha javult volna az akadozás multiban. Ma majd az új egeremmel tesztelek jobban 😊
Frank99
ez a figura más játékoknál is ezt csinálja....

hol csajokkal, hol magában...

TUTKÓ ua a fószer csinálja..

és soha nem válaszol egyetlen commentre sem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Asus p8Z68, i5-2500k, R9 280X, 8 giga ram, win 8.1
The Protector
Pofátlan módon bebaszod ide a szar,hangsúlyozom, A SZAR videódat.Játszani minden hülye tud,nem kell bizonygatnod.Igen belenéztem a videódba,hogy hátha egyedi vagy beszélsz benne,esetleg érdekességeket mondasz.De nem kellett csalódnom.A lényeg.JAh az én +1 megtekintésembõl nem lesz pénz mert adblockot használok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

AkAfinucsi
Légyszíves mesélj nekem az octane pályáról. Mivel az olyan kiválóan lett megalkotva , hogy mindenkinek laggol még a "kiváló" next gen konzolokon is

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Neked milyen géped van?

enyém: q6600 [email protected], 8gb ddr2 800mhz, sapphire 7870 2gb.
Nálam semmi gond, az elsõ pillanattól rendesen megy a Ghost.
kemotox
2giga akkor lenne elég neki, ha semmi más nem futna vele egy idõben, még az oprendszer sem...

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Engem még mindig zavar, hogy nem javították multiban az fps droppot a pályák elején.. 😞
J i GS a W
igen

ozimak
Had kérdezzek már valamit: Most lejjebb vitték a 6 gb-ot 4-re. De ha valakinek mondjuk nincs meg az 5870 "csak" egy 5770, és nincs neki X3-as procija csak X2-es, akkor még ugyanúgy kiírja, hogy nem indul el a játék mert nincs meg a minimum, vagy ezt csak a RAM-nál csinálja?
Adott egy Athlon X2, egy 5770 1gb VGA és 4 gb RAM. Szerintem simán elfutna neki rajta a játék, de azért gondoltam megkérdezem.
Fpocok
Igen. Mostmár csak 4gb kell, ami még mindig nevetséges, mivel 2gb-nál többet nem használ. Mesterségesen tartják magasan a gépigényt.

Na akkor most javítottak a 6gb RAM-on vagy sem?
15 év alatt 4 CRT monitorom szart be. Pedig vigyáztam rájuk.
CRT monitort még nem láttam behalni, ellenben LCD-t már többféleképp is, így erre rá lehet fogni, hogy életszerû 😄

A Win98 viszont tényleg ASD.
Fpocok

Sheltem
Nem flamekeltés de reagálok a kommentedre most 😊

Szóval emelkedett kicsit a bagázs a szemedben...

Képzeld el, hogy pistike várja új káll of dútit merthogy minden haverja meg fogja venni és mivel csak 4gb ramja van a gépben (ami manapság még azért bõven elõfordul) anyucit nagynehezen rábírja, hogy vegyenek még 2gb ramot a gépbe(a haverjai szintén).
Elkezdenek játszani, jön egy patch hopp mostmár csak 4gb ram kell a játékhoz..

Ó sebaj nem számít a pénz...
De legalább elõre szóltak, hogy majd ezt "javítják" patchben a gépigényt. Ja nem, nem mégsem 😊
Szarkazmus off 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Igen és az egérmozgást is javították.
Az Update2-vel szedték ki?
Na, akkor már csak a bugok kigyomlálása, az újítások, az elõremutató kampány mód, és az új grafikus motor van hátra, és olyan lesz a Ghosts, amilyennek beharangozták és egy méregdrága tripla A kategóriás játéknak illene lennie😊
ProGabe
Kiszedték a 6 giga minimumot az új patchel! 😮
-100-ról most -80-ra emelkedett a szememben ez a bagázs. 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.