1429
-
Szerintem kezd el lefordítania BF 4et is 
azt mehetsz is a topikjába azonnal! -
kanduhr #1300 Egyetértek a többiekkel. Azért ez mégiscsak lófasz munka, egy Skyrimért, vagy Borderlandsért előbb kinyílna a buxa - de no problem, csak egy kicsit hasonlítasz a kampós orrú Kotickra, akik már az átvezető videókért is pénzt kért volna... -
Baker1 #1299 Hangnem Franki fiú, hangnem...ehhez csak annyit, hogy amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Ez egy időtálló és igaz magyar mondás még napjainkban is. -
A gond nem azzal van hogy pénzt kér (bár a jogi dolgokról vitatkozhatnánk) mert végül is dolgozik vele, aki akar megveszi, aki akarja nem.
A gond a hogyannal és a hozzáállással van. -
Baker1 #1297 Igen, Nektek van igazatok, bocsássatok meg. 

-
amúgy ez a fos angolul is FOS.
csak az idióták szánnak a magyarra plusz pénzt. -
ahogy a másik mw topicban, én kitennélek, mint a szart!
magyarításért pénzt kérni?????
vegyél példát Evinről. Ha meg pénzért hirdetsz, azért azonnali BAN jár ITT vagy NEM????????????????????????????????????????????????????
tucsok.... -
empie #1294
-
Baker1 #1293 Nem nyomulok, csak igyekszem életben tartani a topikot. Egyszerűen csak szeretném a playerek tudtára adni, hogy van ilyen lehetőség. Akinek a magyarítás kell, úgy is tudja, hol keresse és hol tudja megvenni. Nem nyomulok a honosítás megvételéért, mert nincs rá okom. ;) Akinek kell, rákeres Google-on. Lostprophet munkáját elismerem és támogattam is, mert király fordításokat kreál.
-
simonl #1292 Ne haragudj ha kéretlenül szólítalak meg, de elég visszataszító ez a fajta viselkedés amit művelsz ebben a topicban. Ahogyan nyomulsz a saját "portékáddal" öreg, szánalom.
Példát vehetnél Lostprophet -ről.
-
Majd lehet nyitni érte a buxát 

-
Baker1 #1289 Szia! A másodikat nem lehet, mert úgy van megírva a játék. Hozzáteszem, nagyon jó az ötlet és látványos is.
-
riddick3 #1288 sziasztok van 1 kérdésem legends of never die küldetés elején hogy tudom mindkét rakéta kílővőt likvidálni sikerűlt egyáltalán valakinek már kis millio videot megnéztem de mindenki elbukta küldetést ha valaki tud segiteni kérem irja le elöre is köszönöm
-
Hoppá, most már jó... El tudom már érni a "Store"-t.
Így tárgyatlan a HSZ. -
Sziasztok!
COD Ghosts Hardened Edition-om van. A játékban a "Store" menüpontot nem tudom elérni. Pedig a Steamen aktiválva van a "Steam közönség a játékon belül" opció, és mégse tudok belépni. Sőt, még egyáltalán nem is tud bejönni ez a ablak a Shift+ Tab megnyomására sem! Próbáltam google-n keresni de csak PS-hoz tartozó problémát találtam...
Ti tudtok vmit?
Előre is köszi! -
Baker1 #1284 Elkészült a Ghosts magyarításának demó verziója! Fasza lett, érdemes kipróbálni. Már úgy is tudjátok, mi merre, szóval aki akarja, az csekkolja meg! Aki nem, az nyilván túllép a kommenten.
-
Puhos #1283 Lagg van/volt és lehet h lesz is. A vga kártyád az nem egy erőmű! -
olyan van/volt valakinek, hogy egy 2-3 cm-es fekete "keret" van a képernyőn kizárólag akkor amikor a játék fut?
a game eredeti, a gépem:
AMD Radeon 5570
4 Gb ram
Intel i3 3.07 Ghz
Windows 7 64 bit
ja és a multi élvezhetelen, laggol, mint állat (ha jobb, magasabb beállításokat választok, mintha kicsit jobb lenne, de így sem lehet normálisan játszani) -
riddick3 #1281 sziasztok van 1 kérdésem legends of never die küldetés elején hogy tudom mindkét rakéta kílővőt likvidálni sikerűlt egyáltalán valakinek már kis millio videot megnéztem de mindenki elbukta küldetést ha valaki tud segiteni kérem irja le elöre is köszönöm
-
davee16 #1280 Köszönöm szépen sikerült :)) -
lobbyban kell invelni egymást. ha csatlakozásra gondolsz, akkor lehet, hogy portot kell nyitnotok.
nekünk black ops 2-be volt ilyen, nat typeot kellett nyitottra állítani.. -
Baker1 #1278 Ez csak egy ellentábor, amelyik nem sok vizet zavar ténykedésemben. Ha anno rájuk hallgatok, most nem tartanék sehol.
Boldog karácsonyt! Puszi!
-
foxxi #1277 Rossz helyen próbálsz a gagyiságokkal feltörni öreg. AHogy látod a környezeted nem szimpatizál a ténykedéseddel, szal ne törd marad pls tovább. -
mester1987 #1276 Hát te sem a magyarításaidból fogsz megélni az is biztos. -
davee16 #1275 Hi, nem tudja valaki mi lehet az oka annak, hogy nem tudom invelni az ismerősöm a játékba ? meg ő se tud engem ? -
Ahelyett hogy kirakta volna az oldalra, becsomagolta őket, hogy le lehessen tölteni. Tiszta '99. -
mester1987 #1271 Csinált screenshotokat, abban van benne. Milyen 1999? Nem vágom. -
Faszom sem fog töltögetni... mennyit írunk bazmeg? 1999? -
mester1987 #1269 Nézd meg :D -
? -
reklám, és kitehetnétek innen. normális fordító pl. EVIN ingyen fordít....
amúgy FPS-t? hehehe -
mester1987 #1266 Ez átfogalmazta a játék szövegét és betette a saját nevét a szövegekbe...pfff
-
Puhos #1265 BitDefender malware fertőzést jelent. -
mester1987 #1264 Petárdát dugok a seggedbe. -
Baker1 #1263 Nekem az ESET nem mutat semmit.
-
Puhos #1262 Ráadásul fertőzött az oldala! -
Baker1 #1261 Hadd írjak már oda, amit akarok és akkor, amikor akarok, rendben?
Ez nem reklám, csupán értesítő.
-
Má itt is kezded? 

-
janik #1258 Fps drop ellen mit lehet kezdeni ?? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!xD