Call of Duty: Ghosts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy FPS-t? hehehe
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Az meg érdekes, hogy Min. grafikán laggol a játék, Maxon meg simán elfut <#taps>#taps>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Akkor ha telepítem csak bejelentkezek Steamre?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Vagy telepíteni se tudnám a key miatt?
bocsi elírtam...
Parasite Eve 2, best game EVER!
A telepítéshez muszáj a Steam? Hülyeségnek tartom...
hol csajokkal, hol magában...
TUTKÓ ua a fószer csinálja..
és soha nem válaszol egyetlen commentre sem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Adott egy Athlon X2, egy 5770 1gb VGA és 4 gb RAM. Szerintem simán elfutna neki rajta a játék, de azért gondoltam megkérdezem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A Win98 viszont tényleg ASD.
Szóval emelkedett kicsit a bagázs a szemedben...
Képzeld el, hogy pistike várja új káll of dútit merthogy minden haverja meg fogja venni és mivel csak 4gb ramja van a gépben (ami manapság még azért bõven elõfordul) anyucit nagynehezen rábírja, hogy vegyenek még 2gb ramot a gépbe(a haverjai szintén).
Elkezdenek játszani, jön egy patch hopp mostmár csak 4gb ram kell a játékhoz..
Ó sebaj nem számít a pénz...
De legalább elõre szóltak, hogy majd ezt "javítják" patchben a gépigényt. Ja nem, nem mégsem 😊
Szarkazmus off 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"