1429
-
OFF:
Végre pénzre tudtam váltani a sodexos utalványomat így mintha nem is lenne az a pénz vettem is egy 1TBos 2.5" külső HDD-t + 120GB-os SSD-t! -
Puhos #489 Ezt bírom, a játék még nincs sehol de mindenki szapulja. Közben meg az ideg szétveti hogy mikor csörög a futár vagy hogy mikor kerül már fel a torrent oldalakra. -
Persze, járjuk körbe a él világot, lőjünk le mindenhol legalább 100 katonát, aztán kiderül ,hogy a főgonosz nem is az akinek eddig hittük. Ja és lesz benne kutya. :) -
:DDD -
mester1987 #486 Remélem valami jó sztorit kapunk! -
ps3-on kint van -
Na Neeeeeeeeeeeeeeeeee. -
APA KEZDŐDIK! -
Crysis szag van... :)
csak itt felejtsd el a lopakodást
nekem tecccccccccc :) -
:) -
mester1987 #480 Közben már informálódtam :D -
:) -
mester1987 #478 Ja akkor már értem, nem baj jó lesz ez! Mint kiegészítő elemként megállja a helyét a játékban. -
Gabe18 #477 Gamer365.hu:
"Azt hittétek, hogy a múlt heti lesz az utolsó Call of Duty: Ghosts trailer? Hát nem, ma ugyanis bemutatkozott a részleteiben már kiszivárgott Extinction mód, melyben a sorozat népszerű zombihordáit most a földönkívüli lények váltják fel. A lényeg azonban nem sokat változik: 1-4 játékos, különböző kasztos, bázisvédelem és... nos, rengeteg alien. A többit már sejtitek. "
Tehát nyilván az alap "single" részben nem lesznek ufo-k, csak egy coop kiegészítő. Zombikat már lenyúlta a Treyarch, hát ők raktak bele alient. -
mester1987 #476 Pedig ez várható volt. kell egy Jövőbeli hadviselés is ha a Modern Warfare-nak vége...vagy amolyan Future Soldier féle stílus.
Mondjuk meglepetésként ért volna, ha nem nézem meg a trailert az tuti :D -
Hát legalább nem zombik vannak :) -
Pontosan, nem is játszottam vele. :D -
Valami játékmod, alapjáték egy része tudtommal, az alapjáték ugrál stilusokban majd tudtommal ahogy az utóbbi BO2.
De ez nem biztos, ettől független rémisztő, hogy ez eszükbe jutott. -
Ez egy ugyanolyan poén játékmód,mint a zombis a Treyarc-os COD-okban -
Ha az alapjáték ilyen alienes az tényleg gáz, mondjuk alapból ez fel sem merült bennem, csak, mint egy idióta dlc lehet. -
Ja azt nem tudom, de baszottul nem tudom összeegyeztetni a CoD világával, valami elbaszott Blacksite cucc ez. -
Ez nem valami dlc? -
Részben ez is...jaja. -
Nem a grafika szar hanem az hogy idegenek kellenek a CoD-ba. -
Mai konzolnak még mindig meg kell, hogy feleljen... -
Elég gyengusz a grafika, leszámítva az első 15 másodpercet. -
Gabe18 #464 Lehet az alienek több ramot esznek mint a zombik, csak ez lehet a megoldás...
-
mester1987 #463 :D -
Én ezt a részét és ennyire már nem is mertem kitaglalni :) Az eddigiért is kaptam :) De én is hasonlóképpen vélekedek a látott videók alapján. Nem tudom elképzelni mire kell neki minimum 6 gb RAM és egy 5870-es
Az eddig általam látott videók tényleg egy valamivel továbbfejlesztett változatát mutatták a régi grafikának. De ha jól nézem akkor az MW3 például simán elment 2 gb RAM-al egy X1950-essel és DX9-en. Kicsit nagy ugrás...
-
Remélem itt is meg lesz az az opció, hogy külön le lehet szedni a single/multi-t :) -
mester1987 #460 Szerintem ha ilyen gépigénye lenne (ami csak amolyan biztos ami biztos, mert nem reális az 100), akkor vagy Next-Gen konzolra csinálták alapból (aztán visszabutítják a régire), de hogy ilyen gépigény ahhoz a szinthez, amit bemutattak irdatlan sok. Alig látszik a különbség a 2011-es Modern Warfare 3-hoz képest, max hogy tágabb lesz és DX11-es funkciók lesznek benne (ha lesznek). -
grebber: Félreértettél. Én arra gondoltam, hogy a játékot eleve konzolra csinálják és (amint lentebb látható) utána csak összedobálják a PC-re. Ez egy másik játéknál teljesen helytálló teória, de sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a COD esetében teljesen másodlagos a PC. Amolyan "csináljunk rá egy kapcsolót, hogy lehessen vele játszani PC-n is, de hogy utána hogy fog működni,futni az már nem számít! Első a konzol!" Én arra gondoltam, hogy nincs meg az egyensúly. Nem állítottam egy szóval sem, hogy könnyebb PC-re játékot fejleszteni, mint konzolra. De ha igen akkor légyszíves copy/paste azt is. Amit te kimásoltál az csakis erre a játékra vonatkozott és csak olyan értelemben, hogy rendszerigényt tekintve rohadtul úgy néz ki, hogy épphogy csak nem emulátorral kell játszani a COD Ghosts-ot majd PC-n. Ez azért kicsit kevés energia befektetésre sugall a fejlesztők felől.
Tehát, hogy pontosítsak a mondandómon, hogy megértsd: " *Jelen esetben vagy ennél a játéknál* a meló a konzolokra való optimalizálással van *és úgy néz ki, hogy a PC-t csak mint egy koloncnak tekintik amit meg kell csinálni, sajnos...*" Ezt a "Mit szedtél be..." meg "...baromságokat beszélsz..." stílust meg légyszíves mellőzzük! Én is megadom a tiszteletet mindenkinek, neked is meg fogom! Pont az ilyen kirohanásokból alakulnak ki az anyázások meg a büntipontok. Nem értem miért nem lehet ezt normálisan leírni
Ráadásul megspóroltál volna egy teljesen felesleges fellengző és felettébb vicces mondatot is...
Bence94: Persze nekem sem lenne problémám ezzel, nehogy félreérts(te is) :)! Csak az a kérdés mi lesz a későbbiekben, ha márt most, ekkora a gépigénye, úgy hogy még csak állítólag fejlesztettek a régi motoron? Az a félő, hogy a jövőben is az lesz a tendencia, hogy fogják, megcsinálják a konzolokra gyönyörű szépen a játékot, majd átportolják PC-re úgy, hogy egy több-százezres gép kell hozzá. Én azon vagyok egy kicsit kiadva, hogy miért nem tudnak egy szép és jó játékot, legalább normalizált állapotban kiadni? Értem ezalatt a gépigényt(mindezt úgy mondom, hogy nekem meg van bőven a gépem hozzá, tehát nem elfogultságból mondom). Ez valahogy olyan lenéző perspektíva a PC-re nézve. Olyan: "Szarok rátok! Ezt kapjátok azt kész..." Pedig annyi szép és jó játék jön ki, fele ennyi minimum konfiggal... tehát nem hiszem, hogy nem tudták volna jobban megcsinálni. Vagy legalábbis valamivel jobban. Persze ebben már benne van a az a "félsz" is amit az elmúlt 1-2 COD rész rémálma is okozott :) De ez már csak az én élményem :) Sokaknak tetszett, nincs ezzel semmi baj.
Végül pedig, hogy tisztázzam a továbbiakra magamat: Én is nagyon szeretnék egy jó COD-al játszani már, nehogy valaki azt higgye itt nekem, hogy csak direktben nyomom a szemétkedést! Pont ellenkezőleg! Pontosan azért nem esik jól amit a fejlesztők csinálnak a sorozattal. Remélem ez megszakad lassan... -
Igen igen, DE hogy minőségugrást tapasztaljunk ez a minumum. Még a codnál is lesz végre valami fejlődés és ezzel nincs semmi baj! Jó ideje visszafogták a régi konzolok a fejlődést. -
" A meló a konzolokra való optimalizálással van" -LOL .Mit szedtél be hogy ilyen baromságokat beszélsz kell belőle nekem is.
Konzolra kimondhatatlanul könnyebb fejleszteni mint pc-re ,mert míg a xbox vagy ps egy adott HW addig pc-n 123ezermillárd különféle hardware amiken el kell hogy induljon a játék.
Ezért is van hogy szarul futnak a pc-s.
-
Na látod ez az ami szomorú :) Lassan örülni kell ha kapunk egy portot konzolról? Nemá... legalábbis én ezt a hozzáállást nem szívlelem. Akkor legyen olcsóbb is! Elvégre nem PC-re fejlesztik, oda csak átportolják. A meló a konzolokra való optimalizálással van, ne a pc-sek fizessék meg. Így is mindig drágább a COD mint minden más FPS játék. És köszönöm nem kérek a warez flame-ből! Lassan már úgysincs multi warez egyáltalán, szóval nincs létjogosultsága a dolognak. :) -
Mit csodálkoznak itt páran ? Evégre next gen portokat kapunk ha szerencsénk van pc-re.. -
AMD 5870 vs nVidia GTS 450 -
Valami nem stimmel ezzel a játékkal ha tényleg 40 giga hely,és minimum egy 5870-es vga és 6 giga RAM kell neki... ha ezek az adatok hitelesek, akkor több mint valószínű hogy egy optimalizálatlan, elsietett, ...szar. Pont amitől tartottam... Ráadásul nvidia barát elég erősen. Ugyanis egy 5870 kb. 2-3x erősebb mint a gts 450... pff...
Gabe18: Én is pont erre gondoltam :) Megkapjuk az "emulátor"-os PC verziót! :) Fuckyeah! -
Gabe18 #452 Pedig a hivatalos oldal is ezt írja.
Na akkor ez valami csodás gány portolás lesz valamelyik nextgen konzolos verzióról.
-
Gabe18 #451 6 giga ram minimumnak, az kicsit érdekes lenne. Akkor mennyi az ajánlott, 16?