Call of Duty: Ghosts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
COD!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amíg rekordbevételek hoz addig nem fognak semmit drasztikusan módosítani!
Next PC upgrade: 2022
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
BF3-nál is ez volt anno amikor rákérdeztek a mod tools-ra meg battlerecorder-re 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Parasite Eve 2, best game EVER!
HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLY FUCKING SHIT!
Minimum System Requirements
CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
RAM: 6 GB RAM
HDD: 50 GB HD space
Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX: 11
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Na most a CoD nagy dumáit meg hallgatjuk már pár éve, a megújulásról, meg minden jó lesz, meg stb, úgy hogy részemrõl az is majd ha látom...
Viszont volt egy cikk tegnap: itt.
Csak az utolsó mondatot emelném ki.
"Úgy néz ki, hogy a Call of Duty: Ghosts el fog térni minden eddigi CoD résztõl és a stúdió filozófiája is megváltozott. "Ne aggódjunk folyton azon, hogy a játék igazságosan kompetitív-e, csak csináljuk meg szórakoztatóra." Nem egy rossz ötlet."
Hát ez engem kifejezetten riaszt... Sajnos a "szórakoztató" ott eddig is ( a 4. rész után) az olyan perkek, tulajdonságok, fegyverek bevetését jelentette, ami csak idegesítõ volt számomra, aki egy kiegyenlített, izgalmas, a játékos tudását igénylõ multi játékot akart. Hát ha most még az azt a kevés "igazságos" elemet is kiveszik, hogy jobban szórakoztasson, akkor én már nem tudom itt mi lesz. Talán a vállról indítható atombomba elég szórakoztató lesz...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én meg még amikot megjelent az mw3 akkor megvettem, azóta ki se bontottam, mert még kicsit szaggatna a gépemen,majd ha erõsebb lesz, akkor felteszem. Attól még fogok tudni multizni nem?
komolyan mondom az új cod érdekesebb, mint a bf4. (egyébként ghosts is egy újabb rókabõr lesz, fos netkóddal, pedig szívesen játszanék egy jó coddal már.)
😊
"you never expect something you trust to turn against you"
milyen igaz...)
mit mond a végén? - ...???... on the mask
Just do it :)