1429

• DarkSector
    Van warez? :D
  • grebber
    Itt a hangulat az ami sokat foglal,mert az van benne rendesen!
  • TBTPumpa
    Ez csak a demó mérete. A teljes verziónak 60GB kell (összes nyelv + 4K-s kutyatextúrák)!
  • Shep
    Nekem is gyanús azért a dolog, elég sok emberrel kitolnának azért, pár potenciális vásárlóval is, szerintem.
  • Shep
    Most nézem csak, a 2. képen az autó textúrája igen ütős :D
  • mester1987
    Nem hiszem el azt, hogy 6 GB RAM alatt nem indul el...
  • Gabe18
    Ki tudja, lehet ha látja van hely bőven akkor rak még...
  • csuripi
    Nekem 31,9 GB-t töltött le.
  • Árnyvadász
    Kampány: 7GB
    Multi: 21GB

Most telepítem fel. Nem kell az ördögöt a falra festeni. Csak a tisztánlátás végett.
  • Gabe18
    Hát pedig steam-en gondolom kint volt a minimum rendszer követelmény (bármilyen irreálisnak is tűnik), így nem az ő hibájuk lesz ha ennek ellenére kifizetted.

Én pont ott tartok hogy megvettem volna, de most már addig szó se lehet róla amíg warezba ki nem próbáltam, hogy a 6 giga ramommal ami ezek szerint éppen hogy elég, hogy megy.
  • kill3r21
    IntelŸ Core i7-3930K
    >Corsair Vengeance DDR3 1600MHz (16 GB)
    >Sapphire Radeon HD 7970 (OC)
    Ezen a konfigon 35-40 fps? elmennek a nedvesbe....ehhez az igényhez szar a grafika
  • Shep
    Ez lenne a nagy nextgen grafika amihez 6 giga memória kell meg 60 giga tárhely? :DDDDDDDDDD

• TBTPumpa
    Hát pedig már 1 hónapja tudni lehetett, hogy minimum 6GB Ram kell hozzá. Nem viccből írták!
  • Baxo
    Nekem is 4GB és már letöltve Steam-re! Nehogyma' kidobtam a lovettát feleslegesen..
  • kill3r21
    Az fain, nekem 4 van :d
  • Gabe18
    Nforce vagy NFOhump vagy franc tudja már mi a neve mostanság fórumra meg rakott ki valaki képeket ami elvileg PC verzió. Hát nem csúnya, de hát akkor is.
  • TBTPumpa
    Ez a várva-várt Nextgen!
  • Gabe18
    N...e torrent oldal fórumán linkeltek egy képet miszerint 6 giga memória alatt nem hogy szarul megy, hanem el sem indul. Nem tudom igaz-e, de hát...
  • Gabe18
    De a multi is 30 giga, abba meg nincs átvezető videó... Vagy ha nyerünk egy TDM-et akkor 10 perces kisfilm jön ultra HD-ben a győzelmi ünnepségről?
  • lac coo
    Fél óra 4K videó, és meg is van az pár giga :))
  • TBTPumpa
    Engem az érdekelne, hogy hány DVD-s a játék. Vagy ezt már Bluray lemezen árusítják?
    Vagy 2 DVD-t tartalmaz a tok (talán 20GB adat tömörítve), a maradék 40GB-ot pedig majd a Steam lehúzza netről (PC esetén)?
  • Gabe18
    Ezek betegek biztos. Egyszerűbb lenne külön vinyón árulni...
    Hát marha kíváncsi leszek ez pc-n hogy fog kinézni egy fullos gépen, mert itt kb. csodát kéne látni hogy ez mértet igazolva legyen. De a konzolos streamek-et elnézve, ebből nem lehet olyan olyan grafikát csinálni ami ezt indokolja.
  • Frank99
    nyehehe, pont délután volt a Destroy the Dam pályán, hogy balra kinyírtam a toronyban álldogáló őrt késsel, a másik kószált valahol. 1-2 percig gondolkodtam merre menjek, álldogáltam a torony alatt, tőlem 5 m-re állt a csaj semmi takarásban. Látom jön a katona, vazzeg elment mellettem, a csaj mellett 2 m-re!!!!!!!! és nem vette észre!!!!!! utánamentem, lekéseltem, persze ezt meglátták több 100 méterről....

• Frank99
    ezek idióták.

a bf4 is 25 giga...

ugyan megfogadtam, hogy nem veszem meg egyiket sem a retek csalók miatt -így is lesz, most végeztem a bf4 kampánnyal- még letölteni is sajnálom a sávszélt....
  • Baxo
    Előtöltöttem én is Steam-en, tényleg ilyen sok a mérete! 4k-s textúrák :)
  • TBTPumpa
    Singleplayer 37587 Mb
    Multiplayer 29056 Mb

Összesen 66GB... No comment. Még a Singleplayer mérete is pofátlanul sok 4-5 óráért.
  • mester1987
    Kép külföldi fórumról, de ez szerintem tuti kamu, ha 40 GB a hivatalos, de ha valaki tudja, erősítse meg!

• Fpocok
    4 órás kampány. Mert annyi...
  • TBTPumpa
    Kutyavilág! CD Galaxis-nál már raktáron van, de csak holnaptól lesz kapható.

• Gabe18
    Na twitch-en beindultak a konzolos stream-ek.
    Hát most a grafika olyan amilyen, azt akarták hogy a jelen generációs konzolokon is jól menjen meg stb... ok.
    De hogy 2 évvel a BF3 után ezeket a gagyi fegyver hangokat nyomatják még mindig, ez kicsit siralmas. Még mindig sok fegyvernél mintha valami szélkereplő forogna. Talán csak a snipereknél mondom azt hogy ok. Itt audio terén tényleg óriási fölényben van a BF, legalábbis szerintem...
  • mester1987
    Alternatív borító

• Baxo
    Előtöltés megy nekem is steam-en! Koleszomba 4,4-5Mb-al szedi ;)
  • mester1987
    Persze. Idétlenség már maga a versengés is.
  • a.carkey
    Kijön egy újabb nagy sikerű II. VHs film, és azonnal jönnek majd tucatjával a II. VHs játékok.
  • Gabe18
    Erre mondom én azt évek óta hogy nekem magas ez a CoD Vs BF háború, mikor teljesen más a két játék felépítése. A CoD multiját alapvetően a Medal of Honor-al lehetne versenyeztetni, vagy esetleg CS-vel ha nagyon akarom. Ez alól egy kósza kivétel volt, az első CoD United Offensive kiegészítője ami megpróbált egy kósza nagy pályás, járműves dolgot belevinni, de aztán el is felejtették gyorsan.
    A BF riválisa pl. a Red ORchestra lehetne.

Persze tudom én hogy azért megy a vita mert mindkettőbe lőni kell és ez a két legsikeresebb, de ez olyan mintha egy F1 játékot állítanék szembe a Colin McRae Rally-val, mert ind a kettőben autók vannak.
  • frango
    Cikk? Inkább "firkantás"-nak hívnám.
  • DarkSector
    ismerem a cikket. :D

Ez igaz a DMC-re is. :D
  • mester1987
    Akkor passz.

Itt viszont egy jó kis cikk: Call of Duty - az elején még más volt a cél
  • DarkSector
    steam te régiódat mutatja.
    Illetve doboz/digit sem egyforma szerintem.
  • mester1987
    Steam azt írja, hogy 6-ától elérhető, pedig 5-én jelenik meg, az is érdekes.