Call of Duty: Ghosts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolkodom elõrendelésben, de nem tudom hol a legolcsóbb, ezért kérdeznélek titeket, hogy ki hol rendelt elõ. (már ha van ilyen 😊 )
[flash=http://www.youtube.com/watch?v=Nlmezywdx[/flash]
soo277

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Jó jó jó jó tudoooooom!!!
COD!

Shep
Lesznek halak, meg kutya, meg óóóóóóóóriási rombolhatóság stb 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Minek?Hogy akkor meg az legyen a baj hogy nem fut csak 300 ezres gépen?
Amíg rekordbevételek hoz addig nem fognak semmit drasztikusan módosítani!

Next PC upgrade: 2022

Eddig elnéztem a CoD-tól hogy ugyanazt a motort használja már régóta, de már kicsit unalmas kezd lenni... Ez a 10- rész, illene nagyot újítani!

Ryder62
Igen, lassan tripla facepalm ami most a gépigények körül folynak. Minden esetre valahol, valaki jól szórakozik. Mintha trollkodnának a pc-sekkel.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok
Nem igaz. UGYANAZ LESZ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én meg még anno azt olvastam, hogy a Ghosts-nak teljesen más lesz a motorja. Remélem ez igaz.

Shep
Vajon honnan? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Ez ismerõs valahonnan... <#dumcsi>

Shep
Igen, jól összefoglaltad 😊

Parasztvakítás.
Shep
Ez csak annyi lesz m,hogy kiadnak egy kicsivel kisebb gépigényt de ettõl még normális futáshoz kell majd az ami elõzõleg már felkerült.

Systore
damage control... 😄
ozimak
Jaj ez a duma minden évben elhangzik szinte minden játéknál 😊 "Igen majd meglátjuk... gondolkozunk rajta... felvetõdött... majd még utánanézünk a lehetõségnek,miután a játékot kiadtuk..." stb.,stb.,stb.
BF3-nál is ez volt anno amikor rákérdeztek a mod tools-ra meg battlerecorder-re 😊
Fpocok
Én az ilyenre nem adnék. Valszeg nem lesz belõle semmi.

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az idtech volt.
DarkSector
Quake engine-el.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez még mindig az IW enginnel fog menni vagy annak egy újabb változatával már vajon?
Systore
Ryder62
Ez a játék a Watch Dogsal karöltve elmehet a búbánatba ilyen gépigénnyel.<#rolleyes>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Systore
40 gigányi hang, nyelv fájl és kutya animáció. Maradék 10 mw2.exe

10/10 fejlesztõk
Akkor az azt jelenti, hogy 35 GB kell a játéknak és 15 GB még, mert ugyebár "biztos ami biztos" 😄
Fpocok
szósz<#nezze>

KAMU
Mi a kurva?
Fpocok
50GB-ot fog foglalni PC-n a Call of Duty: Ghosts!
HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLY FUCKING SHIT!

Minimum System Requirements

CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
RAM: 6 GB RAM
HDD: 50 GB HD space
Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX: 11
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

Ha elkezdõdne, itt van amúgy a dühöngõ:

(CoD vs. BF)

Szerintem majd bannerba is mehetne lazán...
Sebaj! Én mindig is a szingli miatt vettem meg mind a kettõt, mert nem azt mondom hogy nem szeretek multizni, de jobban letud kötni egy izgalmas szingli kampány, mint a csalóktól hemzsegõ multi móka.
Bár én még csak stream videokon láttam az új BF-et, de az alapján valóban nincs túl sok érdemi változás. Biztos szebb meg pár dolgot jobban kipofoztak, de kb. ennyi jött le.

Na most a CoD nagy dumáit meg hallgatjuk már pár éve, a megújulásról, meg minden jó lesz, meg stb, úgy hogy részemrõl az is majd ha látom...

Viszont volt egy cikk tegnap: itt.

Csak az utolsó mondatot emelném ki.

"Úgy néz ki, hogy a Call of Duty: Ghosts el fog térni minden eddigi CoD résztõl és a stúdió filozófiája is megváltozott. "Ne aggódjunk folyton azon, hogy a játék igazságosan kompetitív-e, csak csináljuk meg szórakoztatóra." Nem egy rossz ötlet."

Hát ez engem kifejezetten riaszt... Sajnos a "szórakoztató" ott eddig is ( a 4. rész után) az olyan perkek, tulajdonságok, fegyverek bevetését jelentette, ami csak idegesítõ volt számomra, aki egy kiegyenlített, izgalmas, a játékos tudását igénylõ multi játékot akart. Hát ha most még az azt a kevés "igazságos" elemet is kiveszik, hogy jobban szórakoztasson, akkor én már nem tudom itt mi lesz. Talán a vállról indítható atombomba elég szórakoztató lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Valaki tudja h mikor jelenik meg a Ghosts?
Én meg még amikot megjelent az mw3 akkor megvettem, azóta ki se bontottam, mert még kicsit szaggatna a gépemen,majd ha erõsebb lesz, akkor felteszem. Attól még fogok tudni multizni nem?

Systore
hiába habzódnak a bf fanok, a bf4 csak egy kiegészítõ a bf3-hoz, semmi eget rengetõ újítás. ugyanaz...
komolyan mondom az új cod érdekesebb, mint a bf4. (egyébként ghosts is egy újabb rókabõr lesz, fos netkóddal, pedig szívesen játszanék egy jó coddal már.)
Skacok én imádom mind a két szériát, de ezt a videót látni kell!!! Rohadt jó!!! Lehet hogy volt már, nem olvastam vissza...

Csak mindig a motorral fikázzák a Cod-ot, de majd most akkor meg se szólaljanak! Eddig is jó volt a Graf, tartotta a saját szintjét, a játékélmenyen szokott lenni a hangsúly, nem azon hogy húú, ez meg az de szép...

soo277
Ezt meg neked, majd elhiszem<#szomoru1><#szomoru1>

DarkSector
Fpocok csak poénkodik, amúgy oltári nagy CoD rajongó. 😊

soo277
Te vagy 1 nagy vicc koma<#banplz>huzzá BF ezni<#mf1><#mf1><#mf1>

Muttley
best of singlep action? - Infinity Ward CoD series!!!
😊

"you never expect something you trust to turn against you"
milyen igaz...)

mit mond a végén? - ...???... on the mask

Just do it :)

DarkSector
Hálisten, elmentek a trollok.

Fpocok
Igen, ez a játék egy vicc.

Több, mint 10 napja üres a topik? Ez ugye vicc 😄

DarkSector
az biztos.

Ez szerintem új, másfajta fejezetet nyit a Call of Duty-ban.
Shep
Hát nekem az utolsó 2 rész már nagyon határesetes volt, elfogytak az ötletek ennyi rész alatt, persze most lesz majd kutya 😄

DarkSector
Hát nem ugyanolyan, de nem is MW 4 a címe. 😄