1429

• grebber
    Mondjuk amitől mindig agybajt tudok kapni,hogy már ezer éve készülnek a game-ek és még mindig agyfaszt okozó dolog tud lenni, amikor darálsz ezerrel és a hülye gépi társa csutkára beáll elém és szarrá löveti magát velem.
    Nem tudom elhinni,hogy ezt olyan nehéz lenne leprogramozni hogy ne legyen ilyen!
  • DarkSector
    Pár nagy pillanat volt, amire nem fogunk emlékezni, nekem inkább a BF3 ugrik be mintsem a 4, ha netán ilyen nagy dolgokra kell emlékezni, ha meg nem BF, akkor Crysis.
  • ozimak
    Kösz a választ! Én is pont ezen filóztam. Addig nem tudják meg-crackelni sem.
  • Gabe18
    Nem hinném, mivel gondolom szokás szerint a megjelenéskor a steam még tölt le némi adatot. Tehát a "full" játék még senkinek sincs a birtokában, akkor sem ha esetleg maga a lemez nála van.
  • Gabe18
    Pedig szerintem BF4 se volt most olyan rossz single-be. Egész jó harcok voltak, meg volt benne pár nagy pillanat.
    De a bugok, hát azok nagyon ott voltak. A nulla IQ-s társak, a hasonló ellenfelek. Meg olyan program hibák hogy a hajam égnek állt. Pl. a repülő hangárban volt egy harc, elvileg meghalt minden ellenfél. Megyek a végébe, társaim már ott vannak. Erre azt látom hogy két emberem áll egy helyben, tőlük 3 méterre két ellenfél nézelődik békésen. Reakció semmi. Majd mikor rájuk lövök, nagy riadalom, lövöldözés...
    De a legjobb ez volt:

De az biztos ebben a scriptelt történetmesélésben, és a vele felépített játékmenetben eddig is a CoD volt a király. Most hogy ez kinek tetszik, kinek nem, az más kérdés. Úgyhogy ha azt mondjátok az még jobb idén is, hát csak annál jobb.
  • ozimak
    Vajon van rá esély, hogy ma kijön a tört? Legutóbbi eseteimből tanulva, mindenképpen kipróbálnám mielőtt megveszem. Többek között MW3 és a BO2 is itt lóg a falon, de játszani alig játszottam velük :( Mikor szoktak kijönni a tört verziók?
  • mester1987
  • DarkSector
    +1
  • lac coo
    BF4 nekem csalódás volt ...Remek pályák vannak, de az AI valami botrány, kínlódás az egész ...... Inkább scriptelt botokat raktak volna bele, többet érne ..... A történet szokás szerint olyan találjunk ki mi olyan jó dolgokat mint Codék, de aztán egy önmaga paródiája lett sokszor ....
  • mester1987
    Ennyit erről. Megnéztem az első 3 missziót, mint amolyan demo és már most ez a véleményem ;)
  • grebber
    "Sokban nemigen fog eltérni a riválisától szerintem. Annyi, hogy többféle helyszínen kóborlunk majd."

Erre csak annyi tudok mondani,hogy először tolja mindenki le a BF4 single-t majd a CoD Ghost-ot. Kb sokkot kaptok olyan ég és föld a 2 game a Cod javára!
    BF4 kb mintha egy indie próbálkozás lenne...

Kár hogy nem jön single orientált Cod is egyszer akkor még meg is venném! De 5 óráért nem akarok fizetni.
  • sparrow35
    Jól látom a rendszer követelményeket hogy a Crysis 3-hoz hasonlóan ez sem fog elindulni a dx 10.1-es videókártyámmal(HD4850)?
  • mester1987
    Sokban nemigen fog eltérni a riválisától szerintem. Annyi, hogy többféle helyszínen kóborlunk majd. De ne legyen igazam, sokszor írom :)
  • DarkSector
    Jaja, halottak (szellemek) napja van. :D
  • ozimak
    Kinyithatna már a virágbolt...
  • mester1987
    Ajajjj, jönnek még itt trailerek, meg a HYPE hegyén hátán

• DarkSector
    Igen, én üzenem hogy bekaphatják, csalás mindenhol van és lesz is...trainer-ek is vannak szinte megjelenés előtt.
  • Muttley
    CoD Premium Pack

• grebber
    Az első DLC-ben többek között a leghűségesebb társunk is kap új skint:

• kanduhr
    BO2-ben szerintem egész jó védelem volt. Volt egy-két érdekes szituáció, de nem ez volt a jellemző. MW3-nál inkább; nem is játszom vele, mert minden 2. meccsen van egy sebezhetetlen ellenfél, aki végigírtja a meccset.
  • DarkSector
    Hát akár lehetne, steam-en megoldható.
    Vagy xfire mindegy. :D
  • mester1987
    Össze kéne hozni már egy ilyen társaságot. úgy tudom van Xfire-n is SG csoport stb...
  • DarkSector
    Én ezért nem multizok általában, hacsaknem coop vagy haverok ellen.
  • ozimak
    Én is inkább azon lepődnék meg ha nem lenne csaló, ebben igazad van. De azért mindig azt hiszi az ember, hogy haladunk a korral(igyunk kv-t borral)... Vagy legalábbis reméli...
  • DarkSector
    Nem, de most komolyan...nem tartod furcsának hogy meglepődtél egy full természetes dolgon? :D
    legalább 4-5 éve ez van ha nem előbb.
    2007 óta tuti.
  • ozimak
    Nyugi már... kicsit túl vagy feszülve a játék miatt nem? :)
  • DarkSector
    ja
  • mester1987
    Preload-ba talán holnap már, de az hiányos, ha igaz.
  • DarkSector
    Én már most játszanák vele.
    De sajnos félek nem fogok, bárcsak igazad lenne és már holnap tölthetnénk....vagy ma? :D
  • mester1987
    Jaja max 7-8 órával előbb US-ben. Igazad van.
  • DarkSector
    felejtsd el...bárcsak igazad lenne, de kedd 5.-e, és időeltolódás végett max 9 órával előtte lesz US-be aktiv tudtommal...de steam régiókat bogarászd végig hol aktiválják legelsőnek.
  • mester1987
    Holnap már szerintem lesz preload vagy unlock is.
  • DarkSector
    :DDDDDDDD

yes, jopofák. :D

/kutya ugat. :D
  • DarkSector
    irtam, hétfő este valszeg, 4.-e. :D
  • mester1987
    Mint valami szupercsapat :)
  • Fpocok
  • Fpocok
    5-ig nem lesz. Vagyis inkább 4.
  • mester1987
    Tuti.
  • DarkSector
    Call of Duty Ghosts SKIDROW

érdekes. :D
    emlegetett szamár, de valszeg kamu.
  • DarkSector
    Nem lesz védelem cheat ellen.
    A bann, de az sem elég visszatartó erő, sajnos.