Call of Duty: Ghosts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, de most megnézve a trailert, nekem nem igazán jön át a hangulat ellenben a Modern Warfare részekkel...
DarkSector
Ezt elõtte is tudták nyomatni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

És mindig akkor tudnak ütõset, amikor jön egy Battlefield mellé :O
Master91
Akárki akármit mond, a legjobb single-akciók azok a Codok.
DarkSector
Igen, az a durva hogy mindig tudják azt hogy basszus végig akarom vinni, ha 1x is, változatos stílus, sok-sok eltérõ pálya, vagy játékrész...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Call of Duty: Ghosts Single Player Campaign Trailer

Rettentõ hangulatos! BF ilyen téren megint csak kullog a hátsó sorban majd!

Next PC upgrade: 2022

Hát igen, az a ~60 év nem látszik meg rajta túlságosan.
Master91
Pricet már túlzásnak éreztem, Cod1-be is ott volt, és nem tudom hány éves volt akkor , de több mint 65 éve volt kb. ( Cod idõbe pontosan nem tudom meg mondani hogy pl. MW3 mikor játszódik)
Engem az érdekelne, hogy a jól ismert szereplõk, mint pl. Cpt. Price jelen lesz vajon?!
Vagy Yuri, aki megmentette Price-t a Modern Warfare 3 végén (bár kapott szegény ruszki pár lövést)?!
http://www.youtube.com/v/flhIsyWvN5o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
frango
Nem humor ez csak BF4 reklám...<#levele>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

DarkSector
BF3 szebb, csak CoD-al többen játszanak, jobb a történetvezetése (single), stb.

otisz111
Én nem látom be, bocs.
attiGT
te mit szívsz?

Hehe:) Tényleg vicces, bár szerintem azért annyira nem rossz a CoD grafikája és még mindig reccenéstelenül veszi be a nagyobb csatákat is egy középkategóriás gépen. (mindezt baromi jó hangulattal megspékelve)

Azért lássuk be, például a Battlefield 3, a korszerû motor ellenére is, újfent alul maradt az éppen aktuális CoD epizóddal szemben. (annak ellenére, hogy az MW3 talán az egyik legszarabb játék lett a sorozatban - fõleg multi téren)
ozimak
<#taps><#hehe>
otisz111
Egy kis humor: Videó1 Videó2 <#zavart1>
Kíváncsi vagyok ezután mi jön majd az Infinity Ward-ból, egy Ghosts sorozat vagy egy új cím ezután is :D
Jaka923
http://www.youtube.com/v/b5umF6z9x9A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Master91
õõõ és?
Fpocok
Ennyi bazmeg...

http://www.youtube.com/v/-mEh5K_vH0w&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Mármint arra értem hogy volt 3, 3.5 .3x stb.

grebber
És nézzél meg egy 2-es meg 3-as csúcs game-et kb ég és föld.
Itt sem lesz másképpen.Persze a csúcs megint csak a készítõk játékaiban lesz mint mindig.
Az elején jönnek a csira próbálkozások Fortnite,Daylight stb aztán majd idõvel amik ütnek!

lac coo
Mindig ez a szöveg ha új Unreal engine jön ... ;)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Unreal Mit csinál? Unreal engine 3 vs 4 kb a földbe alázás felsõfoka lesz.

Titokban olyan game-eket hegesztenek ,hogy pelenkázni kell majd magunkat mert máskülönben szétfossuk a bokánkat majd.

Nem is kérdés hogy megint az UE4-et fogja a legtöbb cég használni majd ha kiforr és elterjed!

én is tervezek egy ilyet, de utána modern warfare mert abból egyet se játszottam még, sõt bf bad companyt se...

Master91
Ja, én pont azon parázok hogy elfut e a szaros pc-men :D jó lenne

Gondolkoztam hogy csinálok 1 Cod maratont, Cod1-2 mw-1-2-3 -at végig tolom.

Talán még a Black Ops 1-2t is aaaw <#buck>
A játékipar 99%-a úgy hazudik mint a vízfolyás. Ezen manapság fennakadni nagy naivitásra vall.

Nekünk játékosoknak miért olyan qrva fontos, hogy van e új engine?
Ki nem szarja le?
Fusson a gépen és kész, ez a dolga nem több.
Egy mai átlag konfigon elfut az MW3 mindenkinek extra beállításokkal, az kinek nem elég?

Elnézést a szókimondó szavakért ....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Fpocok
Most linkeljem be megint? Õk mondták.

Master91
Mondom hogy újnak lehet tekinteni, mert nem ugyan az mint ami az elõzõt hajtotta :D

Nem vadonat-zsír-ûber új, teljesen szûz motor, ezt alá is írom!!!!

De már részleteztem hogy miért lehet rá mondani hogy ez-bizony-egy-új engine.
DarkSector
Bocs de nem mondta szerintem senki hogy új engine lesz.
Végülis új engine, csak nem alapjaiban.
Unreal mit csinál ? meg a többi? Frostbite?

lac coo
Bocs , hogy beleszólok, annyira új ez is mint az aktuális Cryengine, vagy az aktuális frostbite ....Ez így megy manapság .Nekem nagy bajom nincs ezzel .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fpocok
Szerintem semmi vita sincs itt. Egyértelmû, hogy hazudtak és nem új engine lesz. Ez tény.

de jó hogy benéztem ide. lélekösvény mélységekig folyik a vita, mondhatni most is okosabb lettem "ÚJ" dolgokkal :)

az igazság az, hogy 1984/86-tól van számítógépem. bár akkor ugye C64 volt a sláger.

hogy most egy engine új vagy nem új, mennyire új ha új, és ha nem új akkor mennyire van felújítva tényleg EZ A LÉNYEG ?

egy elavult engine-re is lehet szuper játékot írni, lásd Black Mesa. mert ugye itt együttvéve sem tudnák olyan "régi és szar engine"-t osszehozni, mint azok a programozók akik ezt már korábban, akár évtizeddel ezelõtt megtették.

szóval szerintem a filozofisztikus kérdés az, hogy jó lesz e a játék vagy sem. mert szépnek szép, lesznek benne új elemek, ez a trailerekbõl kiderült. és hogy jó is lesz e, azt meg mindenki eldöntheti amikor megjelenik és kipróbálja

nekem multiban nem jött be a cod sorozat. lehet vele játszani, de a bf nekem sokkal jobban bejön. viszont az sp módja FELEDHETETLEN órákat okozott már életemben, és ezt az új résztõl is várom...

DarkSector
thx.

soo277
Faxa lett tesoo ügyi vagyo!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

DarkSector

DarkSector
Csak vicceltem de pár másodpercig télleg töltötte a képeket...:D

Rayden02
Ez most komoly? :D
Amúgy a hivatalos weboldalon vannak fent,
máshol nem találtam nagyobban!<#hehe><#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Nem tudom a topiklátogatók hogy vannak vele, de hogyha marad a régi engine és a Modern Warfare 3/Black Ops II 15 GB-ot nyomott ugye alapból, akkor ez fog úgy 25-t és nem RAGE féle megatextúrázásról beszélünk senem Max Payne 3 /GTA V féle grafikához.
DarkSector
Nekem 7 perc. :D

Fpocok
Nagyobban nem volt? 5 perc mire betöltötte õket.

DarkSector
Értem a szóviccet, de nekem ez fasza. :)

Ezen a képen nics egy f@sz sem.
Kinek van f@sz@?
Ne haragudj tisztellek,becsüllek de ze csak kigyütt...
<#worship><#worship><#worship>

Blizzard Entertainment [email protected]

DarkSector
Fasza nagyon.

Rayden02
Új képek<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

rage
"Ha fekete BMWt lefested lényegében ÚJ a bmw igen, mivel felújítás után nem a régit kaptad meg."

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy új rajta a máz... :)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Master91
Miért szótározzak, a Codosok szótároztak szerinted?

Meg oldották, új engine, és új az engine, ennyi, nem tudod azt mondani hogy nem új!

Ezt próbálom meg értettni ,de lehet annyira lapozgatod a szótárt hogy nem gondolod végig!

A4-es lapból hajtogatok 1 repülõt, majd idõ múlva fogom magam, vissza csinálom A4-es lappá, majd csinálok belõle egy másmilyen repülõt.

Új a repülõ? IGEN!
A repülõ az új engine, ami ugyan azon alapon ül mint a régi repülõ,azaz a régi engine.

Szótározod?

Részemrõl is ennyi.
Vegyél egy értelmezõ szótárt és keresd meg az "új" szónak a fogalmát olvasd el, és értelmezd. Majd keresd ki belõle a felújított szót és olvasd el azt is. Végül hasonlítsd össze a két fogalmat, és rájössz mi a különbség a fekete és a kék autó között.
Részemrõl ennyi. Jó éjt <#lama>.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10