Call of Duty: Ghosts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Tehát, hogy pontosítsak a mondandómon, hogy megértsd: " *Jelen esetben vagy ennél a játéknál* a meló a konzolokra való optimalizálással van *és úgy néz ki, hogy a PC-t csak mint egy koloncnak tekintik amit meg kell csinálni, sajnos...*" Ezt a "Mit szedtél be..." meg "...baromságokat beszélsz..." stílust meg légyszíves mellõzzük! Én is megadom a tiszteletet mindenkinek, neked is meg fogom! Pont az ilyen kirohanásokból alakulnak ki az anyázások meg a büntipontok. Nem értem miért nem lehet ezt normálisan leírni <#nemtudom>#nemtudom> Ráadásul megspóroltál volna egy teljesen felesleges fellengzõ és felettébb vicces mondatot is...
Bence94: Persze nekem sem lenne problémám ezzel, nehogy félreérts(te is) :)! Csak az a kérdés mi lesz a késõbbiekben, ha márt most, ekkora a gépigénye, úgy hogy még csak állítólag fejlesztettek a régi motoron? Az a félõ, hogy a jövõben is az lesz a tendencia, hogy fogják, megcsinálják a konzolokra gyönyörû szépen a játékot, majd átportolják PC-re úgy, hogy egy több-százezres gép kell hozzá. Én azon vagyok egy kicsit kiadva, hogy miért nem tudnak egy szép és jó játékot, legalább normalizált állapotban kiadni? Értem ezalatt a gépigényt(mindezt úgy mondom, hogy nekem meg van bõven a gépem hozzá, tehát nem elfogultságból mondom). Ez valahogy olyan lenézõ perspektíva a PC-re nézve. Olyan: "Szarok rátok! Ezt kapjátok azt kész..." Pedig annyi szép és jó játék jön ki, fele ennyi minimum konfiggal... tehát nem hiszem, hogy nem tudták volna jobban megcsinálni. Vagy legalábbis valamivel jobban. Persze ebben már benne van a az a "félsz" is amit az elmúlt 1-2 COD rész rémálma is okozott :) De ez már csak az én élményem :) Sokaknak tetszett, nincs ezzel semmi baj.
Végül pedig, hogy tisztázzam a továbbiakra magamat: Én is nagyon szeretnék egy jó COD-al játszani már, nehogy valaki azt higgye itt nekem, hogy csak direktben nyomom a szemétkedést! Pont ellenkezõleg! Pontosan azért nem esik jól amit a fejlesztõk csinálnak a sorozattal. Remélem ez megszakad lassan...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Konzolra kimondhatatlanul könnyebb fejleszteni mint pc-re ,mert míg a xbox vagy ps egy adott HW addig pc-n 123ezermillárd különféle hardware amiken el kell hogy induljon a játék.
Ezért is van hogy szarul futnak a pc-s.
Next PC upgrade: 2022
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Gabe18: Én is pont erre gondoltam :) Megkapjuk az "emulátor"-os PC verziót! :) Fuckyeah!
Na akkor ez valami csodás gány portolás lesz valamelyik nextgen konzolos verzióról.
Nincs odaírva de gondolom ez a minimum!
64 bites Windows 7 vagy Windows 8
Intel Core 2 Duo E8200 (2,66 GHz) vagy AMD Phenom X3 8750 (2,4 GHz)
6 GB RAM
40 GB szabad hely a merevlemezen
NVIDIA GeForce GTS 450 vagy AMD Radeon HD 5870
DirectX 9.0c-kompatibilis, 16 bites hangkártya
Szélessávú internet a Steamhez és az online multihoz
Albert Penello gyorsan meg is írta a Twitterén, hogy látta a játékot Xboxon, és szerinte "kibasz*tt szép"...
Next PC upgrade: 2022
lsd. 2007-2009-2011
a singlep mindenképp :)
a kutya téma - azon kívül, h újdonság - jelentõsége számomra nem sok
a self-hero feeling-ben az IW utánozhatatlan
van egy hülye haverom, aki évente 1-2x
elkergeti a családot különbözõ helyekre és
Star Wars hétvégét tart :)
mind a 6 részt non-stop megnézi egymás után home cinema rendszeren... :)
én ugyanezt lejátszottam tavaly 2 ünnep között
amíg a család elment a minden évben a csak ilyenkor látott
rokonokhoz protokolláris-s.gget nyalni
addig én lenyomtam 2 nap alatt MW1-2-3-at egymás után... :)
idén megint lesz karácsony... <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Just do it :)
off
Single részekrõl csak az MW vonalon tudok nyilatkozni, mert a BO nem fogott meg egyáltalán. Az eddigi single részekkel nem volt gond, talán az MW3 egy kicsit már "erõltetett" lett, de az 1 és 2 tényleg nagyon hangulatosra és magával ragadóra sikerült. Ebben nagy volt mindig is a COD széria. A single résztõl most sem tartok, azt szerintem megint faszán összehozzák. Csak, jaj istenem könyörgöm csináljanak valamit a netcode-al, mert az valami borzalom :D Notóriusan hamarabb észrevesznek mint ahogy én õket, meg nekem 2 golyó, neki 20, kilövöm az rpg-t a gyereknek semmi baja, a killcamban meg már ki sem lövöm, ugyanez normál kézifegyverekkel, stb.,stb.
És eddig mindig sikerült
Mondjuk Black Ops2-vel nem toltam, de a többi mind-mind tetszett a single része.
Mw2-3-al sokat multiztam is, az is baromira bejött.
Szerintem ez is nagyon tetszenifog a single/akció része, kutyát nem értem, én nem raktam volna bele, de hát ízlések és pofonok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ez a: "Breathtaking..." - IGN
Eddig az összes COD-ra ezt mondták... aztán mi lett belõle? Kicsit erõs megfogalmazás :) Annak idején még a Crysis 1-re(esetleg BF3-ra) mondták a grafika miatt, meg az MW1-2-re. Na azokat megértettem... de a többit... :)
Mindegy, remélem nem nekem lesz igazam és végre tényleg egy brettéking COD-ot kapunk! Én örülnék neki a legjobban.