1429

• DarkSector
    BF4- miért 23GB?
  • lac coo
    Szerintem az átvezetők miatt, ha az valóban 4k felbontás.... az irgalmatlan méret..... De legalább értelmetlen is :)
  • lac coo
    szerintem bírja... De a lényeg a lényeg ,doom1-et nézed 4k felbontásban attól még nem lesz jobb :)

Ne is foglalkozzatok ezzel, sima marketing, 3D tv bukás volt, kell valami új hóbort......Meg ugye, nem sokunknak van 4K megjelenítője ...:)
  • Baxo
    De akkor miért olyan nagy a mérete, ha nem a UHD textúrák és átvezetők miatt?
  • mester1987
    Kérdés, hogy bírja az a 2003-as engine a 1920x1080-as textúrát :P
  • lac coo
    Jah a multi, nem is mondtam , az egyértelmű ,abban igazán erős ...
  • DarkSector
    Persze hogy nem. :)

Mint 100 másik topikban eirtam, itt is igaz, hogy a felbontás, élsimitás lofasz, a látványt a részletek adják, amikbe az apró beállításokat értjük, textúra-árnyék-post process-stb.....
  • lac coo
    Na ja, de annak semmi köze a texturák meg egyéb más minőségéhez... Egy COD 1-et is lehet nézni FHD-ban :)
  • mester1987
    + a multi azt annyi, ami ellen nem is vetekszem...
  • DarkSector
    a kép felbontása 4k, nem tudják miről beszélnek, én mondjuk értem mire gondoltak. :D
  • lac coo
    BF-et továbbra is a hang, és a koszos szemüveg effekt adja el :))))
  • DarkSector
    Igen színgazdag a BF...aha, ez nem fordítva van véletlen?
    Nézd már meg a BF-ed, szürke-piros-sárgás.
    CoD nemhogy 100féle szín, helyszín, stílus van benne, hanem 1000nyi, az összes színárnyalatot felvonultatja....

Bocs de most ez durva melléfogás volt, pont ellenkezőleg van, ha nem ellenkezőleg lenne, nem panaszkodának a szinglere.

Amúgy ennek a BF4-nek azt sem tudom hol az eleje meg hol a vége, a pályák szinte centiméterre ugyanolyan szinekkel van megoldva, csak a térkép más idomű....
    omg.

lehet vitatkozni ezzel a hsz-mmal.
  • lac coo
    Mi az hogy 4K textura ???!!!

Textura az nem 4K, max a felbontás tud annyit, igazodva a jövő tv trendjéhez...... Egy textura nem 4k, van kicsi nagy nagyobb éppen mit kíván meg egy adott object .....
  • Fpocok
    Xbone verzióból :DD

• mester1987
    Tudom fura, de van akkora, nézd meg jobban, nagyon vandál mennyire részletes :D
  • Gabe18
    Eleve ott a gond, hogy a CoD kb. a 4 rész óta nyomatja ezt a szürkés alapú látványvilágot, míg a BF 3 és a 4 egy sokkal szín gazdagabb világot mutat. Ezért arra valahogy eleve jobb ránézni.
  • DarkSector
    Oks egyetértek 6giga, BF34-nek is soka a 6gb szerintem.
    Oks életszerűbb, a hangok miatt főként, de azért nem fényévek vannak köztük annak ellenére, hogy ez a motor a régi csiszolt változata.
  • Baxo
    Ezek szerint tényleg megszívtam :S :(

https://img.ncore.cc/proxy/6ae2a5d2a87382225e96ad8eda3b5a69/http%3A%2F%2Fs9.postimg.org%2Fp5pm73ofj%2F6_GB.jpg
  • DarkSector
    De nem úgy, fotozzatok már abból is egy képet, ahol a háttér vna, tárgyak épület falak....az oké hogy a sok effekt miatt meg shader végett a fegyverek csillognak, de a környezet ott sem az a hűdefasza.....

és nem kontrázni akarok, hogy fú éppazért is bf, de érdekes hogy egy nem-nextgen motorral a CoD még mindig szép.
  • mester1987
    Az a Battlefield csak csillog-villog nem is látsz belőle semmit...már nem tudták jómodjukban milyen effektet rakjanak bele...

Ilyen felbontással egyáltalán nem lesz csúnyább az is biztos!!!
  • Gabe18
    Teljesen más a két játék grafikai stílusa. A BF szerintem élethűbb, de ez se csúnya így, na de az vicc hogy ehhez 6 giga ram meg mit tudom én milyen gép kelljen.
  • ozimak
    Igen, mozgolódás van :) A TPB-n is van kint egy állítólag működő krekk, már csak a game kellene valahonnan :D
  • Kandurex
    Ez kamu kép, 4k textura?
  • Kandurex
    1 hozzászólással lejjebb a válasz.
  • mester1987
    Atya isten, ez a 3840x2160 tényleg Ultra HD már, minek ekkora, mondjátok el...:D
  • DarkSector
    Elmondhatná valaki, hogy ez miért csúnyább összeségében mint mondjuk egy BF?

Tök korrket.

• TBTPumpa
    Elméletileg ezek a képek az Nvidia oldaláról származnak.
    "Higher-resolution textures [...] make full use of the available VRAM and system RAM of PCs, adding extra detail even at 3840x2160, the next-generation 4K Gaming resolution."

Tehát 4K-s textúrákkal néz ki így... No comment.
  • Shep
    Szedték. Rejtett alany van a mondatban.
  • mester1987
    Én már vagy félórája egy kibaszott letöltésgenerálót keresek (uploaded/putlocker stb...) de nincs egy korlátlan sehol :(
  • DarkSector
    oks thx, azt hittem sima kiadók által terjesztett képek.
  • Baxo
    Én sem hiszem, hogy 4Gb rammal nem indul el. Hiszem ha látom :) Az a baj 2Gb ddr2 kellene vennem és akkor lehet nem tudom húzva hagyni a procit. q6600 3,4Ghz-n..
  • TBTPumpa
    Van már 3DM verzió, de mire azt letöltik és mire az felkerül máshova (60GB), az nem lesz kis idő.
  • Gabe18
    Szegény kutyát ne bántsátok már, az nem tehet semmiről... :D
  • kill3r21
    Wan warez egyébként igen.....szokásos noname krekkel, de fut ahogy látom mindenkinél....akinek van ramja xD kevés emberke örülhet :D
  • DarkSector
    Alany , állítmány? :D
  • Kandurex
    Bekényelmesedtek a nextgen konzolok miatt, az aktuálisnál erőssen kellett optimalizálni...most? ha megy a nexgenen akkor PC-n leszarva programozás...ua ez a helyzet a BF4-nél is, current konzolon iszonyat otrombán néz ki, bezzeg a BF3 curron kész faszányosság,...
  • kill3r21
    Tőlem lehet 60GB, a ramos dolog jobban bosszant, most a 4 óra kampányért vegyek 2gb ramot még? :D
  • mester1987
    Kutyatextúra nem lesz, csak ha az első 100 Season Pass-t vásárlók közt leszel ;)
  • Shep
    Fogalmam sincs honnan szedték a képeket de nfohumpon van fent.
  • Shep
    Ja értem, azt is lekódolták :D