1429
-
50?
mi??
ugye viccelsz. -
SergioAmigo #707 Akkor sztem én megvárom azt. -
kjhun #706 A multi 3*-szor több helyet foglal, mint a single?
Ez, így Repackban/Ripben 1*DVD5 lesz tömörítve.
-
SergioAmigo #705 WTF?? az nagyon sok baszki lassan már egy ssd / játék lesz ez -
telepítve cirka 50... -
ne vicceljünk már!!!!!!!!!!!!
32 giga???????????????????????????? -
a bf4 ui. fos.
multi nélkül nehogy megvegye valaki!!!!!!!!!!!! -
SergioAmigo #700 Mire ez lejön faszom :D -
mester1987 #699 Minnél később csodálod, annál jobb, mert lesz még mit bepótolnod, de ha végigviszed már nem biztos :PPP -
detto :) -
Hali játszak az egészségedre én is? :)
Viccen kívül részvétem ez a legszarabb érzés mikor vársz valamire és pont akkor jön ki amikor dolgozni kell. :) -
Gabe18 #696 Nagyszerű, én meg mehetek éjszakára dógozóba. Lemaradok itt az éjszakai nagy rácsodálkozásokról. Kutya, halackák, mé nem megy ez a xar ennyi rammal, mi ez a xar grafika és egyéb csodák... 
Sebaj, majd holnapra lesz olvasnivaló amíg letöltöm.. -
yeah!
fuck YEAH!!!!!!!!!!! -
Fenn van magon. -
Amúgy olcsóbb a RAM mint a játék :) -
mester1987 #692 Igen én is erre gondoltam, mivel az előző sima crack nem tartalmazott .exe-t, de csak saját felelősségre. Esetleg készítsd bizt. másolatot az eredetiről, de mégegyszer írom; nem ajánlom.
Lehet, hogy meggondolja magát az IW/Activison és ad ki hozzá támogatást, ki tudja. -
Én nem tenném a helyedben... a VAC úgy kibasz ha észreveszi a mókolt .exe-t mint a szart
-
Baxo #690 de lehet csak annyira "megmókolt" .exe csak, hogy nem engedi ellenőríztetni a rendszer hardverével a játékot. Nekem annyi elég. :) Van egy sima ramfix, amit belinkeltem, abban sok a steam fájl, azok kilőve! -
mester1987 #689 @Baxo: Inkább hagyd, lac coo-nak igaza van! -
Igen ...eredetihez nagy okosság egy tört exe ....:))) -
mester1987 #687 Próbáld meg csak az .exe-t a 3DM-esből, hátha. A .dll-eket nem ajánlom, mert hozzányúl a védelemhez. -
Baxo #686 Nekem a Crackből csak a ramfix érdekelne az erdeti példányomhoz. Valaki ki tudná nekem bogarászni melyik fájlra lenne szükségem a crack fájljaiból?? :) -
Meglátjuk, remélem azért de egyenlőre virágbolt az biztos....
30GB lejön 5-6 óra alatt, de szerencsére megyek dolgozni :D -
Baxo #681 Ez csak egy ilyen ellenőrzés, ha nem talál annyit akkor nem indul el. Csak ki kell kerülni ezt a műveletet. -
Baxo #680 Már van ramfix és állítólag működik! Éjfélkor kiderül, hogy megy eredetiben is.. -
Ha ez az marad a divat, venni kell néhány terra hdd-t :))) -
:P -
mester1987 #677 Ki lehet kerülni, hogy a Windows kevesebbet használjon, csak kérdés, hogy lesz-e rád mód, hogy a játék így el is induljon majd
-
Ha ott is 6GB ram a minimum, akkor lehet hogy nem fog futni, erre felkészültél?
-
Gabe18 #675 Lehet nem túl jól ha 6 giga ram kell neki... :D -
Baxo #674 már le van töltve! Preload Steam-en pár napja és koliban vok. Lentebb írtam tegnap, hogy 4,4-5Mb-al töltöttem ;) Csak az élesítést várom.. :) -
"RAM usage is currently at 1.9 GB, unsure if it'll continue to grow as the game goes on but maybe it doesn't properly unload those cached resources?"
ROFLMAO! -
mester1987 #672 Ha addig lejön akkor már jó neted van :P -
Baxo #671 Nekem lesz reggel 7:45től angolom, lehet piros lesz a szemem... :) -
mester1987 #669 ...és akkor a Rivals-ról nem is beszélek így előre, hogy az mekkora lesz ha tényleg gyengébb tömörítés is van a háttérben a Frostbite 3-ban :D -
ne aludjak este? -
2 videó, de a multi tartalom nem tudni mennyit vesz el melyik játéknál.... -
Baxo #666 Éjfélben élesedik Steam-en, majd kiderül, miért ilyen nagy valójában a mérete, persze ha képes lesz elindulni 4Gb-on. :) -
mester1987 #665 Abban kb. 2 videó van az is a betöltés miatt. -
Válaszoljak magamnak?:
- gyengébb tömörités
- sok szinkron, átvezető
- sok nem használt kod, lehet dlc-k maradványai stb.
- több platform fájljai.
- multiplayer tartalom.....
kb hirtelen ennyi minden fordulhat elő