Call of Duty: Ghosts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
Bár mindig hozzáteszem azt éjjeles után alvás nélkül toltam és sokszor haltam és kezdtem újból részeket.
De majd pc-n megnézem mert ott is végigtolom!
Szerintem szebb mint a BF4.
BF4 az egy dologban jobb ennél singleben az a gametime semmi más!
Mert BF4-nél tuti mondták.Itt ennél nem emlékszem.
De ez a maga 4 óra 55 percével nem mondhatja magáról,hogy hosszú.
A kutya meg
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Válaszokat csak spoilerben ha lehet.
If you give a little love you can get a little love of your own
Szinte alig van változás az egyjátékos terén...hát nem tudom, de kezd elmenni Need for Speed színvonalba úgy látom, mellesleg megvárjuk, hátha csak vaklárma az egész 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
SPOILER csík alatti bejegyzések, nem ide illõ provokatív vagy más személyeskedések azonnal törlésre kerülnének.
(mester1987
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Végre pénzre tudtam váltani a sodexos utalványomat így mintha nem is lenne az a pénz vettem is egy 1TBos 2.5" külsõ HDD-t + 120GB-os SSD-t!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csak itt felejtsd el a lopakodást <#nevetes1>#nevetes1>
nekem tecccccccccc 😊
Just do it :)
"Azt hittétek, hogy a múlt heti lesz az utolsó Call of Duty: Ghosts trailer? Hát nem, ma ugyanis bemutatkozott a részleteiben már kiszivárgott Extinction mód, melyben a sorozat népszerû zombihordáit most a földönkívüli lények váltják fel. A lényeg azonban nem sokat változik: 1-4 játékos, különbözõ kasztos, bázisvédelem és... nos, rengeteg alien. A többit már sejtitek. "
Tehát nyilván az alap "single" részben nem lesznek ufo-k, csak egy coop kiegészítõ. Zombikat már lenyúlta a Treyarch, hát õk raktak bele alient.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mondjuk meglepetésként ért volna, ha nem nézem meg a trailert az tuti 😄
De ez nem biztos, ettõl független rémisztõ, hogy ez eszükbe jutott.