Call of Duty: Ghosts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AkAfinucsi
IGEN igen 😄 Csak hiába mert várni kell 😄!

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Helyes <#eljen>
grebber
Egyébként a pályák elég változatosak voltak helyszínileg:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dzsungeles,ûrös,tankos sivatogos,víz alatti, helikopteres darálós

Next PC upgrade: 2022

Oké, majd kíváncsi leszek.
grebber
Én saját gametime-ra értem.
Bár mindig hozzáteszem azt éjjeles után alvás nélkül toltam és sokszor haltam és kezdtem újból részeket.

De majd pc-n megnézem mert ott is végigtolom!

Battlefield 4-et 4 óra alatt is végigvitték YT-on, szóval akkor csak hosszabb.
grebber
Konzolon nem sok szép játék van így inkább nem mondok róla semmit.
Szerintem szebb mint a BF4.

BF4 az egy dologban jobb ennél singleben az a gametime semmi más!

Kandurex
Milyen a grafika?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Ennél is voltak amúgy igérgetések,hogy hoszabb lesz a single?
Mert BF4-nél tuti mondták.Itt ennél nem emlékszem.

De ez a maga 4 óra 55 percével nem mondhatja magáról,hogy hosszú.

A kutya meg
nem hal meg ,csak megsérül és nekünk kell kézbe kimenekíteni

Szerintem tuti. Már elõre annyira adja magát ilyen szívfacsaró drámai befejezésnek, hogy nem lehet kihagyni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Béluska74
Kicsit félve teszem fel ezt a kérdést,de igazán csak azok tudják megmondani a választ akik már végigvitték. Tele a net az olyan kérdésekkel,hogyasszondja :
A kutya tényleg meghal a kampány során vagy nem?

Válaszokat csak spoilerben ha lehet.

If you give a little love you can get a little love of your own

Jah csak azt hittem többen vannak (Respawn Entertainment).
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
?

Csak 2-en?! <#wow1>
grebber
Már nem mert vége lett!

Fpocok
A tehetségek már leléptek. Respawn néven vannak.

Nem tudom mi lett veled Infinity Ward - vagy a tehetségesek leléptek anno vagy már minden ötletetek elfogyott<#confused>
Szinte alig van változás az egyjátékos terén...hát nem tudom, de kezd elmenni Need for Speed színvonalba úgy látom, mellesleg megvárjuk, hátha csak vaklárma az egész 😄
Systore
páran streamelik a játékot itt
Kandurex
na az érdekesnek tûnik, de azért megvárom az itteni véleményeket...te tolod már?

grebber
és = is

grebber
Már többször írták mindenhol már az elsõ 1 óra és vérig alázza az egész BF4 pereputtyot!

Kandurex
na, kint figyel warezon, mik a vélemények? fõleg az érdekel, hogy BF4 mellett milyennek tûnik a menet

Shep
Hát ha gyufásdoboz méretûek a pályák akkor pont ideális. Egyébként vicces. Ja, multiban lesz kutya? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

*Azaz SPOILER csík nélkülözése SPOILER esetén - akart lenni.
Mivel senki nem írt, így a 500 hozzászólásnál Házigazda kérelmet kérnék.

SPOILER csík alatti bejegyzések, nem ide illõ provokatív vagy más személyeskedések azonnal törlésre kerülnének.

(mester1987
DarkSector
Ekkora felbontásban lehetetlen rögzíteni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
kintvn ps3ra és egy gameplay sincs? mivan itt kérem? 😄
grebber
Eredetis topikba akartam de eltévedtem ez van ha 30 fül van megnyitva 😞

Shep
Ez nyilván sokakat érdekel a Ghost topicban 😄 Nyilván nem ide akartad de hát már mindegy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
OFF:

Végre pénzre tudtam váltani a sodexos utalványomat így mintha nem is lenne az a pénz vettem is egy 1TBos 2.5" külsõ HDD-t + 120GB-os SSD-t!

Ezt bírom, a játék még nincs sehol de mindenki szapulja. Közben meg az ideg szétveti hogy mikor csörög a futár vagy hogy mikor kerül már fel a torrent oldalakra.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Shep
Persze, járjuk körbe a él világot, lõjünk le mindenhol legalább 100 katonát, aztán kiderül ,hogy a fõgonosz nem is az akinek eddig hittük. Ja és lesz benne kutya. 😊

ozimak
😄DD
Remélem valami jó sztorit kapunk!
Muttley
ps3-on kint van

Just do it :)

DarkSector
Na Neeeeeeeeeeeeeeeeee.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
APA KEZDÕDIK!

Muttley
Crysis szag van... 😊
csak itt felejtsd el a lopakodást <#nevetes1>
nekem tecccccccccc 😊

Just do it :)

DarkSector
😊

Közben már informálódtam 😄
DarkSector
😊

Ja akkor már értem, nem baj jó lesz ez! Mint kiegészítõ elemként megállja a helyét a játékban.
Gamer365.hu:

"Azt hittétek, hogy a múlt heti lesz az utolsó Call of Duty: Ghosts trailer? Hát nem, ma ugyanis bemutatkozott a részleteiben már kiszivárgott Extinction mód, melyben a sorozat népszerû zombihordáit most a földönkívüli lények váltják fel. A lényeg azonban nem sokat változik: 1-4 játékos, különbözõ kasztos, bázisvédelem és... nos, rengeteg alien. A többit már sejtitek. "

Tehát nyilván az alap "single" részben nem lesznek ufo-k, csak egy coop kiegészítõ. Zombikat már lenyúlta a Treyarch, hát õk raktak bele alient.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pedig ez várható volt. kell egy Jövõbeli hadviselés is ha a Modern Warfare-nak vége...vagy amolyan Future Soldier féle stílus.
Mondjuk meglepetésként ért volna, ha nem nézem meg a trailert az tuti 😄
Shep
Hát legalább nem zombik vannak 😊

DarkSector
Pontosan, nem is játszottam vele. 😄

DarkSector
Valami játékmod, alapjáték egy része tudtommal, az alapjáték ugrál stilusokban majd tudtommal ahogy az utóbbi BO2.
De ez nem biztos, ettõl független rémisztõ, hogy ez eszükbe jutott.

Seth
Ez egy ugyanolyan poén játékmód,mint a zombis a Treyarc-os COD-okban

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Ha az alapjáték ilyen alienes az tényleg gáz, mondjuk alapból ez fel sem merült bennem, csak, mint egy idióta dlc lehet.