Call of Duty: Ghosts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Mondjuk amitõl mindig agybajt tudok kapni,hogy már ezer éve készülnek a game-ek és még mindig agyfaszt okozó dolog tud lenni, amikor darálsz ezerrel és a hülye gépi társa csutkára beáll elém és szarrá löveti magát velem.
Nem tudom elhinni,hogy ezt olyan nehéz lenne leprogramozni hogy ne legyen ilyen!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Pár nagy pillanat volt, amire nem fogunk emlékezni, nekem inkább a BF3 ugrik be mintsem a 4, ha netán ilyen nagy dolgokra kell emlékezni, ha meg nem BF, akkor Crysis.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ozimak
<#worship> Kösz a választ! Én is pont ezen filóztam. Addig nem tudják meg-crackelni sem.
Nem hinném, mivel gondolom szokás szerint a megjelenéskor a steam még tölt le némi adatot. Tehát a "full" játék még senkinek sincs a birtokában, akkor sem ha esetleg maga a lemez nála van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pedig szerintem BF4 se volt most olyan rossz single-be. Egész jó harcok voltak, meg volt benne pár nagy pillanat.
De a bugok, hát azok nagyon ott voltak. A nulla IQ-s társak, a hasonló ellenfelek. Meg olyan program hibák hogy a hajam égnek állt. Pl. a repülõ hangárban volt egy harc, elvileg meghalt minden ellenfél. Megyek a végébe, társaim már ott vannak. Erre azt látom hogy két emberem áll egy helyben, tõlük 3 méterre két ellenfél nézelõdik békésen. Reakció semmi. Majd mikor rájuk lövök, nagy riadalom, lövöldözés...
De a legjobb ez volt:

De az biztos ebben a scriptelt történetmesélésben, és a vele felépített játékmenetben eddig is a CoD volt a király. Most hogy ez kinek tetszik, kinek nem, az más kérdés. Úgyhogy ha azt mondjátok az még jobb idén is, hát csak annál jobb.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ozimak
Vajon van rá esély, hogy ma kijön a tört? Legutóbbi eseteimbõl tanulva, mindenképpen kipróbálnám mielõtt megveszem. Többek között MW3 és a BO2 is itt lóg a falon, de játszani alig játszottam velük 😞 Mikor szoktak kijönni a tört verziók?
<#eljen>
DarkSector
+1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
BF4 nekem csalódás volt ...Remek pályák vannak, de az AI valami botrány, kínlódás az egész ...... Inkább scriptelt botokat raktak volna bele, többet érne ..... A történet szokás szerint olyan találjunk ki mi olyan jó dolgokat mint Codék, de aztán egy önmaga paródiája lett sokszor ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ennyit errõl. Megnéztem az elsõ 3 missziót, mint amolyan demo és már most ez a véleményem 😉
grebber
"Sokban nemigen fog eltérni a riválisától szerintem. Annyi, hogy többféle helyszínen kóborlunk majd."

Erre csak annyi tudok mondani,hogy elõször tolja mindenki le a BF4 single-t majd a CoD Ghost-ot. Kb sokkot kaptok olyan ég és föld a 2 game a Cod javára!
BF4 kb mintha egy indie próbálkozás lenne...

Kár hogy nem jön single orientált Cod is egyszer akkor még meg is venném! De 5 óráért nem akarok fizetni.

sparrow35
Jól látom a rendszer követelményeket hogy a Crysis 3-hoz hasonlóan ez sem fog elindulni a dx 10.1-es videókártyámmal(HD4850)?

I want to be a mighty pirate ever!

Sokban nemigen fog eltérni a riválisától szerintem. Annyi, hogy többféle helyszínen kóborlunk majd. De ne legyen igazam, sokszor írom 😊
DarkSector
Jaja, halottak (szellemek) napja van. 😄

ozimak
Kinyithatna már a virágbolt... <#alien>
Ajajjj, jönnek még itt trailerek, meg a HYPE hegyén hátán <#nyes>

DarkSector
Igen, én üzenem hogy bekaphatják, csalás mindenhol van és lesz is...trainer-ek is vannak szinte megjelenés elõtt.

Muttley
CoD Premium Pack <#idiota>

Just do it :)

grebber
Az elsõ DLC-ben többek között a leghûségesebb társunk is kap új skint:

<#idiota><#banplz>

BO2-ben szerintem egész jó védelem volt. Volt egy-két érdekes szituáció, de nem ez volt a jellemzõ. MW3-nál inkább; nem is játszom vele, mert minden 2. meccsen van egy sebezhetetlen ellenfél, aki végigírtja a meccset.
DarkSector
Hát akár lehetne, steam-en megoldható.
Vagy xfire mindegy. 😄

Össze kéne hozni már egy ilyen társaságot. úgy tudom van Xfire-n is SG csoport stb...
DarkSector
Én ezért nem multizok általában, hacsaknem coop vagy haverok ellen.

ozimak
Én is inkább azon lepõdnék meg ha nem lenne csaló, ebben igazad van. De azért mindig azt hiszi az ember, hogy haladunk a korral(igyunk kv-t borral)... Vagy legalábbis reméli...
DarkSector
Nem, de most komolyan...nem tartod furcsának hogy meglepõdtél egy full természetes dolgon? 😄
legalább 4-5 éve ez van ha nem elõbb.
2007 óta tuti.

ozimak
Nyugi már... kicsit túl vagy feszülve a játék miatt nem? 😊
DarkSector
ja

Preload-ba talán holnap már, de az hiányos, ha igaz.
DarkSector
Én már most játszanák vele.
De sajnos félek nem fogok, bárcsak igazad lenne és már holnap tölthetnénk....vagy ma? 😄

Jaja max 7-8 órával elõbb US-ben. Igazad van.
DarkSector
felejtsd el...bárcsak igazad lenne, de kedd 5.-e, és idõeltolódás végett max 9 órával elõtte lesz US-be aktiv tudtommal...de steam régiókat bogarászd végig hol aktiválják legelsõnek.

Holnap már szerintem lesz preload vagy unlock is.
DarkSector
😄DDDDDDD

yes, jopofák. 😄

/kutya ugat. 😄

DarkSector
irtam, hétfõ este valszeg, 4.-e. 😄

Mint valami szupercsapat 😊
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
5-ig nem lesz. Vagyis inkább 4.

Tuti.
DarkSector
Call of Duty Ghosts SKIDROW

érdekes. 😄
emlegetett szamár, de valszeg kamu.

DarkSector
Nem lesz védelem cheat ellen.
A bann, de az sem elég visszatartó erõ, sajnos.

Nem is újdonság. Majd ha lesz új védelem, annál nem biztos, hogy fog menni a dolog, de az is PC-n.
DarkSector
akkor kb 1 nappal elõbb lesz aktív us-be.....
vagyis hétfõ este várható.

steam aktiválást kell mindig megvárni a csapatoknak.

DarkSector
Háde wtf.

Mindenkinek szól, lehet megsértõdni.

Mifasz gamerek vagytok? Ti hisztek a mesébe?
Mit gondoltatok hogy létezik játék amit nem tudnak meghekkelni.
Na nemár.

Számomra az a döbbenet hogy egy gémer megdöbben ezen.

BF3 beta-ban volt már hekk, nemhogy a full-ban. ÉBRESZTÕ.

grebber
November 5!

scomcomputers
Mikor jön ez ki?
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

ozimak
Hát nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek... <#szomoru1><#csodalk>
Fpocok

7.5 GB = Single Player
23.5 GB = Multiplayer

<#wow3>
Preload Now
AkAfinucsi
http://www.kephost.com/images4/2013/11/1/a1_2013_11_1_1obolyt5mk.png

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!