1429
-
mester1987 #753 Mi a...???
Battlefield 4 is 90%-on ment, de az, hogy 8 magoson...
-
empie #752 "A játék feloldásáig körülbelül 2 óra van hátra." 
-
lol -
Hát nekem egyenlőre a single eszik vagy max. 2 gigát... átvezetőknél viszont zabálja a procit rendesen! A 8 mag 100%-on megy és akadozik a videó... -
mester1987 #749 Én pendrivval használom most a gépen ReadyBoosttal, elvileg az is segít nem keveset.
CIKK -
Miért?
Unreal-ban sem volt.... beletenni lehet funkciókat, meg kivenni is. -
Fasza a banner!
-
mester1987 #746 Nem hiszek én a DX11-ben egy IW Enginnél, bár... -
végülis kis felbontásban biztos. -
minek vegyek ujat ha minden elmegy rajta?
eddig ami nem ment az a crysis 3 meg ez ami dx11 only.... -
Baxo #743 Most nézem nem csak dx11ben véreztél el hanem a 4x1GB rammal is. Bár utóbbira szoftveres original megoldást várjuk. Én legalábbis biztos. :) -
Ja csak viccelek, ismerem, csak nem hittem hogy valaki akar még ezzel játszani. :D -
Baxo #741 1 éve azt cseréltem le 7870es-re. :) Jó kis kari volt, de igen ez a beújítás, hogy dx11 only, meg már minimumba is.. :S -
Mi az a GTX260? -
bakker most nezem hogy dx11 a minimum neki :S akkor igy a gtx260-al mar felejtos :/ -
mester1987 #738 Szerintem sem, de miért köcsögösködnek...na mind1. -
Baxo #737 Így látatlanba mondom neked, hogy biztos nem. :) -
Most tettem föl a virágboltit, 29 Gb. Most fogom kipróbálni és akkor leírom mennyi RAM-ot eszik valójában. -
mester1987 #735 Egyenlőre jó lenne tudni 100-ra, hogy ki-e használja a 6 GB-ot vagy mégse. -
Baxo #734 Lehet, ha minden igaz :) -
Baxo #733 Annyi bajom van, hogy húztam a procit és nem biztos, hogy találnék pont ilyen ddr2 Kingmax modult. Ezen ramoknak nem probléma a q6600-om (2.4)-ről 3.4Ghz-n működtetése. Volt régebben Corsair kit meg minden díjnyertes faxa ram, az már egy pici proci húzást sem preferált, mert el sem indult a gép. amd 7870-es VGA-nak meg kell a magas órajelű proci, hogy legalább 80%osan kihajtsa. Maradok egyelőre a szoftveres megoldásnál. Remélem valaki talál rá hamar megoldást amit originhez is használhatok. -
empie #732 Éjfél után 1 perccel lehet tolni vagy valamit nagyon benéztem? -
mester1987 #731 Thx, szólok, ha úgy van
-
SergioAmigo #730 látom bannerkbe otthon vagy szóval nyomass valamit és berakom offba :D -
mester1987 #729 Innentől a warez jellegű dolgok a WAREZ topikban, a spoiler jellegű dolgok spoiler makró alatt menjen.
Az eddigi warezzal kapcsolatos hsz-eket törlöm.
-
Nem tom...
Vegyél ramot , , ne szarozz!
Amúgy arra kíváncsi leszek mennyi ramot eszik játék közben az igényelt 6-ból :))) -
Baxo #726 Ennek ilyen crack szaga van. Sok a steam-es dll fájl benne. Vagy ez mind kell ahhoz, hogy kikerülje a ram ellenőrzést? Crack az mely fájlokat cseréli, azokkal össze lehetne vetni. -
Amit én láttam fixet az beleturkál rendesen ....
http://rghost.net/49935608?r=631
-
Baxo #724 Na akkor, a továbbiakban, elsősorban 4Gb-os ramfix megoldásokat várok eredeti példányokhoz, amivel sikerülni elérni, hogy se a VAC, se a STEAM ne tiltson le. ;) -
SergioAmigo #720 első topiknak megteszi nekem megcsinálom én :D -
Blackboxot csak azért nem szeretem, mert ugyanannyi idő elvész a telepítéssel. Annyira be van tömörítve általában, hogy horribilis időt vesz igénybe a telepítés. Gyorsabb letöltés+5xannyi telepítés=ugyanott vagy. Bár ha valakinek nagyon lassú a net akkor megérheti... -
Baxo #718 Meg sztem jó lenne elkülöníteni az eredeti-t és a warezos Ghost-ot. Nem bántás képen én is szoktam warezolni.. -
mester1987 #717 Extinction mód is benne lehetne, jó lenne ha nem kéne az után keresgélni. -
Egészen nyugodtan :) -
majd +várom blackboxot....
-
Baxo #714 Nekem még mindig az originhez kell a ramfix! Valaki talált már valamit?? Tudom majd csak éjféltől indul a mandula, de valaki addig kiokoskodhatna valamit.. :) -
SergioAmigo #713 hozzáadlak bf4ben me sztem még nemvagy fent nálam listában :D -
Most már mindjárt lent van... -
Pontosítok! :) Még nem tettem föl, de gondolom kb. annyi lesz ha ki lesz bontva a DVD-ből minden xar :) Ráadásul a rendszerkövetelmény is annyit irt :) De 30 perc és fent lesz! -
SergioAmigo #710 CALL OF DUTY GHOSTS Repack Coming Soon ...
DZ Repack team
https://www.facebook.com/rpkteam