1429

• Piko888
    Valaki tolja már a multit, ha igen írhatn a egy rövid összefoglalást.
  • Shep
    Hát ez hatalmas :D
  • Shep
    Azért, mert PC-n közel ülsz a monitorhoz ennek következtében a szemed még keresné szélen a dolgokat de nincsenek ott és ez sokaknál pl fejfájást is okozhat. Ko9nzolokon ahol messze ülsz a TV-től ideális a 60-65 PC-n viszont minimum 80-85 kell de inkább felette.
  • Shep
    Hát akkor ez elég szánalmas.
  • EasyLife
    2013-ban azért többet vár az ember sztem... elég gagyi :S
  • cylonflatus
    Hali! Srácok nekem 8Gb van gépben, mégis azt az üzenetet kapom indításnál, hogy nincs meg a minimum... esetleg valaki, valami ötlet? Nekem fingom sincs, de eléggé ki vagyok akadva. BF4-ről mindenhol azt olvastam, hogy jaj milyen jól optimalizált - hát nem tudom, nincs rossz gépem, az ajánlott fölött van nem is kevéssel, és hát két akadás között tényleg szépen fut. Most meg ez... Képesek így kiadni egy játékot? Csesszék meg!
  • Fpocok
  • Fpocok
    Már múltkor is elmondtam, nem fogom még egyszer.
  • grebber
    Mondjuk azt a mai napig nem tudom megérteni,hogy a Call of Dutyknál (ami kb soha a büdös életbe nem a grafikáról szólt) miért mindenki a grafikával foglalkozik.

Játszatók vele basszátok meg ez a tömény hangulatról akcióról szól. Abban pedig a BF4-et (ami hiába szebb és pláne hogy min 2x nagyobb a gépigénye) porrá zúzza.
  • Maxtreme
    hát ja.. Azért egy 14 éves motorral csodát már nem lehet művelni..
    Pedig anno büszkén verték féltéglával a mellüket hogy na most bizony ennél a résznél engine váltás lesz. Aztán közben kiderül hogy mégsem...
    A képeket nézve ez ugyanaz mint eddig, helyenként (!!) jobb minőségű textúrákkal.
  • Fpocok
    BAZMEG... VÍZ EFFEKTNEK BERAKTAK EGY KIBASZOTT SPRITE-OT!
  • Lacee86
    Talán egy kis csinosítgatáson kívül ez ugyanolyan, mint volt. Ehhez képest 2x akkora gépigény... Röhej.
  • kill3r21
    Igen, a videók akadoznak :d
  • Fpocok
    Ez a játék annyira next-gen, hogy még az előre felvett videókat sem tudja lejátszani szaggatás mentesen :D
  • Gabe18
    Ha nem akarsz multizni akkor természetesen nem éri meg megvenni.
  • kill3r21
    Megy ez mint az ágybakaki :)

6GB ram LOLOLOLOL :D

Azért a vétel necces, eredetire ramfixet tenni kockázatos, vagy game+ram vétel, de vajon 4 óra singléért megéri?
  • kill3r21
    Értem, hát boxon nem láttam semmi zavarót...
  • Fpocok
    Tedd fel és utána kérdezd, hogy ez miért baj.
  • kill3r21
    Srácok ezt a FOV témát valaki elmagyarázná nekem?
    Miért baj az hogy 65re van belőve?
  • Kandurex
    végül is, az is pozitív, ha van
  • kill3r21
    Nah eredetisek 4GB rammal, hogy áll a helyzet?
  • DarkSector
    Yes de legalább vannak.
  • DarkSector
    Jut eszembe nehogy bárki is magával a játékkal foglalkozoon, csak a grafika legyen a lényeg!
    Nehogy csak simán játszatok és élvezzétek a játékot, hanem legyetek grafbuzik, bencsmárkoljatok, mutogassatok 1000 képet meg videót, amit mindenki lát ha elinditja a gépén a játékot.
    És mindenki kibaszottul kiváncsi rá.

Megtiltom hogy simán csak játszatok vele.

Sőtt segberúgom a házigazdit ha nem törli majd a korrkt normális gamer hsz-kat.

Ja és ne felejtsetek el vitatkozni hogy nextgen vagy nem nextgen (amúgy tisztázva lett hogy nem az, vagyis nincsen olyan hogy nextgen játék, ez egy kifejezés a konzolok generációjára, vagyis minden játék nextgen ami fut rajtuk, de ez senkit ne érdekeljen), illetve panaszkodjatok sokat hogy nem fut, meg mi a gépigény, stb.

Úgy is mindenki megvette jó drágán.
  • Kandurex
    kissé fakó..színek valahogy nem az igaziak
  • DarkSector
    Hálisten. :D
  • DarkSector
    Olvass már utána, 100 le volt írva, fejlesztők is elmondták.
  • csuuzli
    srácok ez akkor most nextgen grafika?
  • Fpocok
    Szerintem már az MW2nél is gond volt a fovval. Na most 4 évvel később ugyanott vagyunk. Szégyen.
  • lac coo
    Nem baj csak rosszabb ne legyen , mint az 1-2-3 ! :)

( Amúgy melyik fps folytatás nem dlc manapság ....) Bár egy ilyen "DLC" belekerül néhány milla dollárba, és pár ezer munkaórába még így is ....
  • ozimak
    1.5 óra single után üzenem az eredetiseknek: 3 perc múlva játszhattok ti is az MW3 legújabb DLC-jével
  • ozimak
    De de, csak azért meglepődtem :) Elkezdett akadozni és nem is kicsit :)
  • Fpocok
    Jah. De az csak multiban működik. SP-ben nem.
  • Shep
    Hát az unlocker erősen javallott lesz hozzá, bár van olyan aki szerint ez csak vergődés és neki jó minden játékban a 60 is.
  • Fpocok
    Ejj... akkor már nem is érdekel. Hihetetlen.
  • Shep
    65-ös FOV, áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • Shep
    Hát nem egy C3.
  • mester1987
    Szép-szép, de ilyen gépigény mellé olyan sztorit is kell adnia...minden lehúzás nélkül!
  • ProGabe #756
    "átvezetőknél viszont zabálja a procit rendesen! A 8 mag 100%-on megy és akadozik a videó..."
    Nem azért, mert az átvezetők közben tölt?
  • Fpocok
    Call of Duty: Ghosts PC apparently uses 2GB RAM at maximum settings, users create MP FOV unlocker
  • ProGabe #754