Call of Duty: Ghosts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most nézem nem csak dx11ben véreztél el hanem a 4x1GB rammal is. Bár utóbbira szoftveres original megoldást várjuk. Én legalábbis biztos. 😊
DarkSector
Ja csak viccelek, ismerem, csak nem hittem hogy valaki akar még ezzel játszani. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

1 éve azt cseréltem le 7870es-re. 😊 Jó kis kari volt, de igen ez a beújítás, hogy dx11 only, meg már minimumba is.. :S
DarkSector
Mi az a GTX260?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hunter of Deer
bakker most nezem hogy dx11 a minimum neki :S akkor igy a gtx260-al mar felejtos :/

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Szerintem sem, de miért köcsögösködnek...na mind1.
Így látatlanba mondom neked, hogy biztos nem. 😊
ozimak
Most tettem föl a virágboltit, 29 Gb. Most fogom kipróbálni és akkor leírom mennyi RAM-ot eszik valójában.
Egyenlõre jó lenne tudni 100-ra, hogy ki-e használja a 6 GB-ot vagy mégse.
Lehet, ha minden igaz 😊
Annyi bajom van, hogy húztam a procit és nem biztos, hogy találnék pont ilyen ddr2 Kingmax modult. Ezen ramoknak nem probléma a q6600-om (2.4)-rõl 3.4Ghz-n mûködtetése. Volt régebben Corsair kit meg minden díjnyertes faxa ram, az már egy pici proci húzást sem preferált, mert el sem indult a gép. amd 7870-es VGA-nak meg kell a magas órajelû proci, hogy legalább 80%osan kihajtsa. Maradok egyelõre a szoftveres megoldásnál. Remélem valaki talál rá hamar megoldást amit originhez is használhatok.
Éjfél után 1 perccel lehet tolni vagy valamit nagyon benéztem?

Thx, szólok, ha úgy van <#eljen>
látom bannerkbe otthon vagy szóval nyomass valamit és berakom offba 😄
Innentõl a warez jellegû dolgok a WAREZ topikban, a spoiler jellegû dolgok spoiler makró alatt menjen.
Az eddigi warezzal kapcsolatos hsz-eket törlöm.

<#worship>
lac coo
Nem tom...
Vegyél ramot , , ne szarozz!

Amúgy arra kíváncsi leszek mennyi ramot eszik játék közben az igényelt 6-ból 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ennek ilyen crack szaga van. Sok a steam-es dll fájl benne. Vagy ez mind kell ahhoz, hogy kikerülje a ram ellenõrzést? Crack az mely fájlokat cseréli, azokkal össze lehetne vetni.
lac coo
Amit én láttam fixet az beleturkál rendesen ....
http://rghost.net/49935608?r=631

Na akkor, a továbbiakban, elsõsorban 4Gb-os ramfix megoldásokat várok eredeti példányokhoz, amivel sikerülni elérni, hogy se a VAC, se a STEAM ne tiltson le. 😉
elsõ topiknak megteszi nekem megcsinálom én 😄
ozimak
Blackboxot csak azért nem szeretem, mert ugyanannyi idõ elvész a telepítéssel. Annyira be van tömörítve általában, hogy horribilis idõt vesz igénybe a telepítés. Gyorsabb letöltés+5xannyi telepítés=ugyanott vagy. Bár ha valakinek nagyon lassú a net akkor megérheti...
Meg sztem jó lenne elkülöníteni az eredeti-t és a warezos Ghost-ot. Nem bántás képen én is szoktam warezolni..
Extinction mód is benne lehetne, jó lenne ha nem kéne az után keresgélni.
ozimak
Egészen nyugodtan 😊
Frank99
majd +várom blackboxot....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nekem még mindig az originhez kell a ramfix! Valaki talált már valamit?? Tudom majd csak éjféltõl indul a mandula, de valaki addig kiokoskodhatna valamit.. 😊
hozzáadlak bf4ben me sztem még nemvagy fent nálam listában 😄
Fpocok
Most már mindjárt lent van...

Parasite Eve 2, best game EVER!

ozimak
Pontosítok! 😊 Még nem tettem föl, de gondolom kb. annyi lesz ha ki lesz bontva a DVD-bõl minden xar 😊 Ráadásul a rendszerkövetelmény is annyit irt 😊 De 30 perc és fent lesz!
CALL OF DUTY GHOSTS Repack Coming Soon ...

DZ Repack team

https://www.facebook.com/rpkteam
DarkSector
50?

mi??
ugye viccelsz.

Akkor sztem én megvárom azt.
A multi 3*-szor több helyet foglal, mint a single? <#wow1> Ez, így Repackban/Ripben 1*DVD5 lesz tömörítve. <#vigyor3>
WTF?? az nagyon sok baszki lassan már egy ssd / játék lesz ez
ozimak
telepítve cirka 50...
Frank99
ne vicceljünk már!!!!!!!!!!!!
32 giga????????????????????????????

Frank99
a bf4 ui. fos.

multi nélkül nehogy megvegye valaki!!!!!!!!!!!!

Mire ez lejön faszom 😄
Minnél késõbb csodálod, annál jobb, mert lesz még mit bepótolnod, de ha végigviszed már nem biztos 😛PP
kill3r21
detto 😊
DarkSector
Hali játszak az egészségedre én is? 😊
Viccen kívül részvétem ez a legszarabb érzés mikor vársz valamire és pont akkor jön ki amikor dolgozni kell. 😊

Nagyszerû, én meg mehetek éjszakára dógozóba. Lemaradok itt az éjszakai nagy rácsodálkozásokról. Kutya, halackák, mé nem megy ez a xar ennyi rammal, mi ez a xar grafika és egyéb csodák... <#hehe>
Sebaj, majd holnapra lesz olvasnivaló amíg letöltöm..

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
yeah!
fuck YEAH!!!!!!!!!!!

Fpocok
Fenn van magon.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lac coo
Amúgy olcsóbb a RAM mint a játék 😊

Igen én is erre gondoltam, mivel az elõzõ sima crack nem tartalmazott .exe-t, de csak saját felelõsségre. Esetleg készítsd bizt. másolatot az eredetirõl, de mégegyszer írom; nem ajánlom.

Lehet, hogy meggondolja magát az IW/Activison és ad ki hozzá támogatást, ki tudja.
ozimak
Én nem tenném a helyedben... a VAC úgy kibasz ha észreveszi a mókolt .exe-t mint a szart <#buck>
de lehet csak annyira "megmókolt" .exe csak, hogy nem engedi ellenõríztetni a rendszer hardverével a játékot. Nekem annyi elég. 😊 Van egy sima ramfix, amit belinkeltem, abban sok a steam fájl, azok kilõve!
@Baxo: Inkább hagyd, lac coo-nak igaza van!
lac coo
Igen ...eredetihez nagy okosság egy tört exe ....😊))