1429
-
Gyors vélemény:
A single rész teljesen jó, nincs gond vele.
A multi rész viszont MW3 Season Pass 2 :P - de lehet csak én látom így :D -
igen, el.
Amúgy nem 8, a quake 3 1999-ben jött ki
-
mester1987 #878 Valakinél elmenti ezt a beállítást???
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vagy ezt???
Ennyit szarakodni egy 8 éves grafikus motorral...
-
Engem amúgy ez a baszottul kicsi fov zavar, de az nagyon. Nincs valami megoldás rá? (az mp-re láttam hogy van, az sp-re nincs?) -
mester1987 #876 Rohadna le a kezük, csak a .cfg-be kell turkálni, hogy elmentse a textúrabeállításokat.
Persze "Natív" opció a "Képminőség"-ben miért is lenne. -
Gabe18 #875 Kösz, akkor azt majd kipróbálom. -
Depth of feild es a Terrain Detail - t kikapcsoltam nalam ugy nem fagyott
(windows 8.1 ,catalyst 13.11 beta 8 ) -
A bug, az agyonhypeolt HBAO+ (a falon a csíkok)
-
Gabe18 #872 Szerintem jövőre már a EA másik sikersorozatát is betámadja az Activision... 
-
Gabe18 #871 6870 Radeon mellett detto. Ezzel szenvedek már vagy egy órája.
Most úgy nézem ha visszarakom a beállításokat arra amit ő "optimálisnak" gondol akkor nem csinálja. Csak így már kb úgy néz ki mint a CoD4 6 éve.
Lehet egyetlen beállítás nyírja ki, de hát azt most itt kitalálni hogy melyik... -
empie #870
Játék közben GTX 660 TI mellet random kifagy a gép (sötét lesz a monitor és se kép se hang)...
Legfrisebb driver illetve win 8.1 -
Ez kérlek, randa. -
nem értem mi az extra ebbe a képbe :d -
mester1987 #867 Úristen most látom, eddig nem jelenítette még meg a képet :D -
Mik azok a vonalak a falon?
Belelézereztél ? :D -
mester1987 #865 Ez a régi hát, minden makacs elemét ismerem már csípőből is. -
Nekem 1 kérdésem lenne, ez már tényleg új engine vagy ez is a régi tuningja? -
mester1987 #863 Sok értelme van ha a motor maga már egy egy fos-sufnituning-barkácsolt szar. Még ALT+TAB-bal se lehet lelépni, mert kifagy a drága kincs. -
jah, egész jól néz ki nálam az NV-s HBAO+ effekt :)
A legújabb beta driver van fent. -
mester1987 #861 Nincs még hivatalos ramfix!!! Ha lesz azt a steam úgy is majd letölti!
Egyéb esetben: [nagy]WAREZ[/nagy] -
Biztos nem gyorsít. Meg olyat olvastam máshol, hogy arra panaszkodtak azok akik használják, hogy nem tudják a médium/normal szint fölé állítani pl a textúrákat. -
BaleniX #859 Néztem gameplay-t, de néhol a kutya mozgása elég béna, csúszkál a talajon, meg hasonló dolgok. Kicsit érezni rajta az ötlethiányt... -
Az a durva, hogy nekem 8Gb van a gépben, mégse akarja elindítani a gémet, hanem dobja az ablakot a RAMra... ??? -
Ramfix csak a korlátozást szedi ki, vagy gyorsít[fps] is a játékon? -
Sziasztok!
Ha van 8GB ramom akkor is érdemes fixálni ezt a ramos dolgot? -
Aztán akkor most a dedikált szerverekkel mi is van? -
kanduhr #854 Szerintem ott se, de akkor se lenne hivatalos. -
mester1987 #853 system.cfg-ben? -
mester1987 #852 Akkor hagyd. Nem olvastam. -
kanduhr #851 Hivatalosan nem, viszont a Black Ops 2-ben optionsból állítani lehetett. Úgynézki, 1 év alatt visszafejlődtek picit... -
Piko888 #850 ilyen vol az MW3-ban? -
Piko888 #849 Akkor miért van alul figyelmeztetés? Ezért banolhatnak a steamről? -
mester1987 #848 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mester1987 #847 Igen ez legális. Ez a látómezőt tágítja ill. sűríti. Másnéven: Field of View -
Baxo #846 Én is leszedtem, nem tudom, neked megmondani, hogy megy-e eredetivel, mert én még mindig a hivatalos ramfixre várok.. -
Piko888 #845 Enélkül mi lesz más? Mehet ez eredetivel is? -
mester1987 #844 Call of Duty Ghosts FOV changer
*Játék közben használjátok és többjátékos only. -
Belátom, igazad van.
Szerintem pár nap múlva felhasználói nyomásra engednek majd ebből, és törlik a minimum 6GB elvárást. -
Azt már látom, h a 6 GB memóriaigény humbuk. De mi a helyzet a VGA-val? Tényleg kell ennek GTS450/5870?? -
Baxo #841 Enyém 6 éves, de vinné fullon :) Amit tudtam bővítettem, de az alaplap, 4gb ram meg a proci-t(q6600) nem cseréltem. Csak vidikarit és a tegnapi napig elég is volt ez a konfig. Vagy várok egy hivatalos megoldásra, vagy veszek 2gb ramot és akkor visszafojtom a procimat 3.4Ghz-ről 2.4-re ezzel lefojtva a 7870-es VGA-at (külön nem részletezném miért, aki ért hozzá azt tudja mivel jár egy régebbi konfigból való maximum teljesítmény kihozása :)). Akkor is nevetséges a dolog, hogy egy BF4-et Ultrán tolok végig minden egyéb beállítás kikapcsolásával, akadás mentesen 4Gb rammal. Csak ennyit kérnék, hogy az ablak ne jelenjen meg a 6Gb miatt. A többit bízzák a felhasználókra, hogy szaggatva, akadozva, vagy maguknak megfelelően beállítva a grafot és játsszák úgy ahogy ők akarják.