Call of Duty: Ghosts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tolja már a multit, ha igen írhatn a egy rövid összefoglalást.
Shep
Hát ez hatalmas 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azért, mert PC-n közel ülsz a monitorhoz ennek következtében a szemed még keresné szélen a dolgokat de nincsenek ott és ez sokaknál pl fejfájást is okozhat. Ko9nzolokon ahol messze ülsz a TV-tõl ideális a 60-65 PC-n viszont minimum 80-85 kell de inkább felette.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát akkor ez elég szánalmas.

2013-ban azért többet vár az ember sztem... elég gagyi :S

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

cylonflatus
Hali! Srácok nekem 8Gb van gépben, mégis azt az üzenetet kapom indításnál, hogy nincs meg a minimum... esetleg valaki, valami ötlet? Nekem fingom sincs, de eléggé ki vagyok akadva. BF4-rõl mindenhol azt olvastam, hogy jaj milyen jól optimalizált - hát nem tudom, nincs rossz gépem, az ajánlott fölött van nem is kevéssel, és hát két akadás között tényleg szépen fut. Most meg ez... Képesek így kiadni egy játékot? Csesszék meg!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Már múltkor is elmondtam, nem fogom még egyszer.

grebber
Mondjuk azt a mai napig nem tudom megérteni,hogy a Call of Dutyknál (ami kb soha a büdös életbe nem a grafikáról szólt) miért mindenki a grafikával foglalkozik.

Játszatók vele basszátok meg ez a tömény hangulatról akcióról szól. Abban pedig a BF4-et (ami hiába szebb és pláne hogy min 2x nagyobb a gépigénye) porrá zúzza.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
hát ja.. Azért egy 14 éves motorral csodát már nem lehet mûvelni..
Pedig anno büszkén verték féltéglával a mellüket hogy na most bizony ennél a résznél engine váltás lesz. Aztán közben kiderül hogy mégsem...
A képeket nézve ez ugyanaz mint eddig, helyenként (!!) jobb minõségû textúrákkal.

Fpocok
BAZMEG... VÍZ EFFEKTNEK BERAKTAK EGY KIBASZOTT SPRITE-OT!

Lacee86
Talán egy kis csinosítgatáson kívül ez ugyanolyan, mint volt. Ehhez képest 2x akkora gépigény... Röhej.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

kill3r21
Igen, a videók akadoznak :d
Fpocok
Ez a játék annyira next-gen, hogy még az elõre felvett videókat sem tudja lejátszani szaggatás mentesen 😄

Ha nem akarsz multizni akkor természetesen nem éri meg megvenni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kill3r21
Megy ez mint az ágybakaki 😊

6GB ram LOLOLOLOL 😄

Azért a vétel necces, eredetire ramfixet tenni kockázatos, vagy game+ram vétel, de vajon 4 óra singléért megéri?
kill3r21
Értem, hát boxon nem láttam semmi zavarót...
Fpocok
kill3r21
Srácok ezt a FOV témát valaki elmagyarázná nekem?
Miért baj az hogy 65re van belõve?
Kandurex
végül is, az is pozitív, ha van <#gonosz3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kill3r21
Nah eredetisek 4GB rammal, hogy áll a helyzet?
DarkSector
Yes de legalább vannak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jut eszembe nehogy bárki is magával a játékkal foglalkozoon, csak a grafika legyen a lényeg!
Nehogy csak simán játszatok és élvezzétek a játékot, hanem legyetek grafbuzik, bencsmárkoljatok, mutogassatok 1000 képet meg videót, amit mindenki lát ha elinditja a gépén a játékot.
És mindenki kibaszottul kiváncsi rá.

Megtiltom hogy simán csak játszatok vele.

Sõtt segberúgom a házigazdit ha nem törli majd a korrkt normális gamer hsz-kat.

Ja és ne felejtsetek el vitatkozni hogy nextgen vagy nem nextgen (amúgy tisztázva lett hogy nem az, vagyis nincsen olyan hogy nextgen játék, ez egy kifejezés a konzolok generációjára, vagyis minden játék nextgen ami fut rajtuk, de ez senkit ne érdekeljen), illetve panaszkodjatok sokat hogy nem fut, meg mi a gépigény, stb.

Úgy is mindenki megvette jó drágán. <#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
kissé fakó..színek valahogy nem az igaziak

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Hálisten. 😄

DarkSector
Olvass már utána, 100 le volt írva, fejlesztõk is elmondták.

srácok ez akkor most nextgen grafika?
Fpocok
Szerintem már az MW2nél is gond volt a fovval. Na most 4 évvel késõbb ugyanott vagyunk. Szégyen.

lac coo
Nem baj csak rosszabb ne legyen , mint az 1-2-3 ! 😊

( Amúgy melyik fps folytatás nem dlc manapság ....) Bár egy ilyen "DLC" belekerül néhány milla dollárba, és pár ezer munkaórába még így is ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ozimak
1.5 óra single után üzenem az eredetiseknek: 3 perc múlva játszhattok ti is az MW3 legújabb DLC-jével <#nevetes1>
ozimak
De de, csak azért meglepõdtem 😊 Elkezdett akadozni és nem is kicsit 😊
Fpocok
Jah. De az csak multiban mûködik. SP-ben nem.

Shep
Hát az unlocker erõsen javallott lesz hozzá, bár van olyan aki szerint ez csak vergõdés és neki jó minden játékban a 60 is.

Fpocok
Ejj... akkor már nem is érdekel. Hihetetlen.

Shep
65-ös FOV, áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Shep
Hát nem egy C3.

Szép-szép, de ilyen gépigény mellé olyan sztorit is kell adnia...minden lehúzás nélkül!
ProGabe
"átvezetõknél viszont zabálja a procit rendesen! A 8 mag 100%-on megy és akadozik a videó..."
Nem azért, mert az átvezetõk közben tölt?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mi a...???
Battlefield 4 is 90%-on ment, de az, hogy 8 magoson...

<#help>
"A játék feloldásáig körülbelül 2 óra van hátra." <#gun>

DarkSector
lol

ozimak
Hát nekem egyenlõre a single eszik vagy max. 2 gigát... átvezetõknél viszont zabálja a procit rendesen! A 8 mag 100%-on megy és akadozik a videó...
Én pendrivval használom most a gépen ReadyBoosttal, elvileg az is segít nem keveset.

CIKK
DarkSector
Miért?
Unreal-ban sem volt.... beletenni lehet funkciókat, meg kivenni is.

DarkSector
Fasza a banner! <#pias>

Nem hiszek én a DX11-ben egy IW Enginnél, bár...
DarkSector
végülis kis felbontásban biztos.

Hunter of Deer
minek vegyek ujat ha minden elmegy rajta?
eddig ami nem ment az a crysis 3 meg ez ami dx11 only....

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k