1429

• lac coo
    Melyik a jobb ez a scriptelt hangulatos játékmenet, vagy a valódi AI ami általában segghülye ? :))))

COD sorozat így jó ahogy van, aki most meglepődik ezen, hogy milyen, az eddig valami hibernátorban volt :) Volt jó pár év, hogy mindenki tisztában legyen velemi milyen és hogy szereti-e vagy nem ....

De tudjuk, BF3......
  • DarkSector
    Dehát tisztán le volt írva minden, CoD játék lesz, a régi motor megspékelt változatával.
  • Fantasy18
    jézusom!! nincs sehol a gépen?? lehet hogy az interneten bujkál!
  • Piko888
    :-) miért is? minden más megy csak a Ghost nem indul. Sajna sehol se találok direcx installert.
  • Fantasy18
    havernak üzenném hogy akkor gyorsan kapcsolja ki a gépet mert ez a hiba akkor van ha végleg tönkre ment a gép! venni kell újat!
  • Piko888
    Havernak directx hibát ír ki az inditáskor, hogy lehetne megoldani?
  • Fantasy18
    kicsit azért másra... nemgondoltam volna hogy ennyire rossz.. és szépen fogalmaztam...
  • DarkSector
    Meglepődtél? másra számítottál?
  • Fantasy18
    gyerekek azért 2013 at írunk... és semmi fizikája a játéknak ami még csak nem is lenne nagy gond... de írtó buta MI... ha egy ponton álsz akció közbe végtelen ideig jönnek a katonák rád.. de ha befutsz/ mész előre akkor egyre kevesebb :D vicc... max grafikán is undorító grafika.. azért bf campaign rész se volt angy szám de azért kárpótolt egy gyönyörű grafika és egy megfelelő élethű fizika nem mellesleg élethű hangok... komolyan játszok ezzel már csak a történet miatt és retro hangulatom van :D ps2 es korszakom jött elő :D amúgy mai világba ezt eladni botrány.. de lehet hogy a 13 éveseket ez emgtudja fogni még de ez az engine undorító és elavult már vagy 6-7 éve.. sajnálom azt aki ezért pénzt adott ki!! nagy csalódás! és valami elképesztő lehúzás!! multi meg valami röhejes bf után :D 13 éveseknek jó lesz monitor huszárkodni!
  • lac coo
    Szerintem egyenesen szuper a kampány .....
    Multi nem érdekel :)
  • Prince23
    Nekem egy fagyás sem volt, pont 5 órás a kampány, végigjátszva. Jó lett a kampány része... nem értem a sok sírókat :)
    A multi viszont egyelőre.... MW3 Season Pass 2
  • NEOreg3
    intel E8400 3ghz, 4gb ddr2 ram és AMD HD5770-el gond nélkül végigjátszható a kampány a ramfix segítségével (természetesen elég alacsony beállítások mellet, de stabil framerate-tel)
  • lac coo
    Ebben is azt szeretem mint a többiben: tele van jó ötletekkel. Egyszerűen az embernek mindig az jut eszébe, hogy ezt eddig miért nem csinálta meg senki ?! :)) Ezt a singlét is bánni fogom ha vége lesz ....
  • mester1987
    Jól működik, nincs vele gond.
  • Piko888
    neked már kifagyott?
  • mester1987
    Jelenleg a leguccsó a Catalyst 13.11 BETA 8, bár a 13.10 a stabil.
  • Piko888
    Köszi, így már megy :-)
    Kinek milyen AMD driver van fent?
  • JaSoN HuNTeR #904
    1440x900 nálam vajsimánfút maximális beállítás mellett :)

A Ghost nekem jobban tetszik mint a BF4 egyjátékos kampánya.
  • Kandurex
    Istenem....
  • lac coo
    Nekem tetszik, aki szerint ez ronda az igy jart....Konzol miatt muszaj sporolni, realtime.tukrozodes itt nincs.....Van a semmire valo Crysis , az szep .... :)
    Single resz kivallo, a vizzel elarasztott palya egyenesen zsenialis.
  • mester1987
    Ugyanez volt az érzésem volt nekem is már a Black Ops II-nél :D
  • Gabe18
    De azért fantasztikus milyen gány megoldásokkal van ez tele.
    Pl. a tükröződés zseniális. Minden üveg felületen ugyanaz van, aminek persze köze nincs ahhoz ami mögöttünk van. Vagy nem tudom ezek esetleg kapuk egy másik dimenzióra...

• mester1987
    Próbáljatok meg írni a játék steam fórumába esetleg, csak ahogy látom, csak angol van sajnos.

Call of Duty: Ghosts Steam Forum
  • zooleeh
    szivesen
  • empie
    Nekem úgy is fagyott...
  • Gabe18
    Megerősítem, kipróbáltam én is úgy hogy ezt a két opciót kilőttem, és nagyjából High beállításokkal 20-25 percet ment gond nélkül. Eddig meg 5-10 perc alatt fagyott.
  • Piko888
    Nem hiszem el minden megfelel a rendszerkövetelményeknek és mégis lefagy multiban.
  • empie

Nvidia GTX 660 TI mellett állandoan fagy..
  • Tatyla
    na Depth of field es a Terrain Detail off és akkor nem fagy többi extrán van
  • kill3r21
    Ha wrz akkor ramfix, ha eredeti akkor semmit nem tudsz tenni csak ramot venni egyenlőre...
  • Szasza20
    Ezzel mit lehet csinálni hogy kiírja hogy nincs elég ram és így nem indul?
  • mester1987
    Ja semmi gond, csak szar látni, hogy akik megvették itt szopnak vele.
  • Tatyla
    bocs visszavontam mert látom másnak is ugyan ez a gebasz van
  • Prince23
    Nvidia kártyákon tökéletesen fut a játék. Havernak AMD-je van és erőműgépe is ráadásul és lowon tud játszani csak, minimális felbontással.
    Én meg tolom max grafikán, DoF off-al :) Eddig nem fagyott ki

Szerintem itt az AMD-s kártyákat nem szereti a Ghosts :D
  • mester1987
    Gyönyörű mondhatom...
  • Piko888
    Srácok nekem ma már másodszor fagy ki multi közben.
    Kikapcsoltam a depth of field is.
  • frango
    Én is ezt kérdezem, hogy akkor most hol vannak a dedikált szerverek?
  • Piko888
    Bakker nincsenek szerverek a multiban :-(
  • ozimak
    Ha kérhetem, majd írjatok véleményeket a multiról. Várok a megvétellel mert az MW3-al és a BO2-vel is befürödtem.(MW3-szar pályák,BO2-szar kapcsolat/IWnet/netcode miatt) Szeretnék először JÓL tájékozódni a játékról :) Köszönöm, és jó játékot mindenkinek!
  • mester1987