1429
-
Games.ch – 90/100
IGN – 8.8/10
Lazygamer.net – 8.3/10
Gamestar Hungary – 8.5/10
OXM – 8/10
OPM – 8/10
Eurogamer.de – 8/10
Gamespot – 8/10
NowGamer – 7.5/10
Gamefront – 74/100
Eurogamer – 7/10
GameTrailers – 7/10
Joystiq – 3.5/5
Videogamer – 7/10
CVG – 7/10
DigitalSpy – 4/5
USGamer – 3/5
GiantBomb – 3/5
Kotaku – ‘Not Yet’
Polygon – 6.5/10
Push Square – 6/10
Destructoid – 5/10
-
Kb nyüg nekik a pc nem is értem miért adják még mindig ki a codokat rá ha ennyire leszarják.
Xbox 360, Xbox One, PS3,PS4 elég eladást hoz majd nekik. -
mester1987 #962 Ez már vicc. -
-
ez ám a hozzáállás öcsém, menjenek az anyjukba -
Az Activision letiltat minden FOV- és RAM-fixáló segédprogramot
-
mester1987 #958 Jaja, csak a megérzésem teljesen szubjektív az a helyzet, tévedni viszont tévedhetek. Majd PH-n körülnézek valamikor és küldök ha van ilyen. -
Egyébként én tök osztanám a véleményed, csak mutass (linkelj) ezzel kapcsolatos cikkeket teszteket....elolvasgatnék :) -
mester1987 #956 Thx az infókért
-
A prociknak 150% os hajtást is birniuk kellene bizonyos ideig, 100% on meg beton keményen stabilnak kell maradnia, igy vannak tervezve, akkor lenne veszélyben a téma ha 150%on hajtanád....szerintem ki van ez találva, maxot birniuk kell minőség romlás nélkül... -
Semennyire nem árt!Kb olyan bullshit lehet az a leírás mint a játéknál a 6gb ram megléte hog elinduljon a játék.
Meg gondolom valami ilyesmi lehet ezekben az "ártó" leírásokban, hogy jaj ne futass semmit mert 50 évről csökken az élettartam 10 évre.Ha létezne is ilyen csak kb téged zavar ,mert game-er ember jó ha 2-3évét nyüstöl egy procit aztán úgyis fejleszt. -
mester1987 #953 Pont ez a bajom 
De olvass inkább utána mennyire árt / mennyire nem árt mielőtt hasraütésszerűen megint beírod megint ezt...tisztában vagyok vele, hogy más szarik rá magasból
Ha tudsz felmutatni érvet, hogy márpedig kíméletes a dolog akkor egy kurva szót nem szóltam
-
Én is csodálkozok ezen. Eddig mindig az volt a baj, hogy alig használja a CPU-t/GPU-t, most meg itt is, meg bfnél is azon sírnak, hogy jajj de meghajtja őket :D -
igen, csak a bf-nél érthető a dolog miértje. -
Nekem csak grafikus kijelzés van ram használatra, de közelít a 6 gigához...
Hogy a magokat használja az nem is értem miért gond mostanában ??!! :)))
BF3 egyébként sokunknál 100 %-on hajtja a magokat. De hajtsa is, nem azért van hogy ne ketyegjenek :))) -
SergioAmigo #949 Akkor nem csak nekem vannak érdkességek a játékban , tipikus driver gond amúgy :D Következő driverekben majd javítják -
Pont ez a nagy baj a játékokkal veszi az ember a félmillás gépeket és malmoznak a proci magok mert semmi nem használja őket.
-
Valamit itt a gonoszok belefolyattak a vízbe, de csak ide.. :o -
Skyline #945 A BF4 sem használja ennyire a procit.... A két játék között pedig látványban techben fizikában fényévnyi különbség van a BF javára... -
No akkor még1x:
-
Nem vetted még észre hogy a 80-90%-os proci kihasználtság az egész világon csak szerinted necces? -
Már egy ideje fanyalogtam, hogy semmi fejlődés nem történik a sorozatban, de ennek ellenére a single-t mindig élveztem. Most viszont nem kapott el egyáltalán. Ez egy rakás szar! Multit meglestem: sokkal rondább, fakóbb mint a single. Maga a játékmenet unalmas volt. 

-
Jó nem gond warez, ingyen volt nem panaszkodom, max várok. -
mester1987 #939 Lehet a Ram fix miatt, mert a textúrák miatt többet kérne, nem tudom...ez nekem is bonyolult már. De másnál érdekes engedi 4 GB Ram-nál is beállítani Extra-ra és nem lép ki "tudtommal". -
2. pálya előtt error, és kilép a játék. :D -
mester1987 #937 Jó, tiszta meglátás és ezt FULL komolyan értem
-
Skyline #936 A Single miatt lehúztam kb ennyit ér a játék nemhog tizenezret. Úgy is halott lesz a multija is pc-n 1-2 hét (maximum hónap) múlva mint a többi résznek az MW2 után...
Kábé erre számítottam..Csak kábé. A single dologra nem térnék ki spoilermentesen elég nehéz nyilatkozni egy csőpályán előreromboló full scriptelt játékról.
Arra is számítottam hogy a nagy nextgen mendemondák hazugságok lesznek és továbbra is a réges rég elavult motor szanaszéttupírozott változatát bámulhatjuk..Ez is lett... DX11? Na persze ne röhögtessenek..:)
Amire viszont nem számítottam az az hogy ilyen a mai játékokhoz bizony gyenge látványvilág és elavult grafikus motor mellett a gépemen amin a BF 4 (és most itt nem vitát akarok kirobbantani,pusztán a látványról beszélek) 1080p-ben ultrán 80-90fps-el szalad, ez a játék kimaxolva 1080p-ben épphogy jobban fut nagy jóindulattal... Tetszik nemtetszik (és ezt nem csak én állítom hanem a legtöbb nem fizetett szaklap is) a látvány és a tech köszönőviszonyban sincs sem a Crysis 3-al sem a Bf4-el semmilyen téren... Van pár dolog ami szépen ki van dolgozva de összességében egy szögletes alacsony felbontású textúrákból összerakott fizikát maximum látásból ismerő full statikus pályaelemekkel rendelkező csőpályás shooterjátékról beszélünk ami ráadásul épphogy (már ha) jobban fut az említett címeknél...
Nevetséges....
és most jöhetnek a kövek amiért nem vettem meg--> Ennél tartalmasabb szórakoztatóbb alkotások 0-day OLCSÓBBAN megvásárolhatóak amik mögött még tartalmas munka is van nem egy elavult ősrégi motorra épített pálya skin és zenecsomag minden évben....
-
mester1987 #935 Nekem gyanús ez, csak ezt akarom kinyőgni, míg más játék ilyen 40-50%-kal megy ez meg maxon... -
mester1987 #934 Nekem is, de nézd meg a procid mennyin megy, beszarsz majd; 80-90%-on és mindig az a necc... -
Ja látom mire írod, az alsónál csak Normal-t enged, a HIGH-EXTRA helyett! :D
Mindegy, nekem így fut : 20-25 fps.....
-
mester1987 #932 Nekem is jó lenne, ha nem lenne a lent írt jelenség + lehetne alkalmazni a videobeállításoknál az alsó 3-at, mert csak normalon engedi a mocsokja.
Vagy direkt ezért eszik ennyit?! Hogy basznák meg. -
Mi? -
Pontossan, a hekk is 4GB-ig engedi csak! -
mester1987 #928 Ez is, mint a sokak által riválisaként nevezettje is 90%-ban zabálja a CPU-t (magonként).
A rendszerrel együtt 3,5 GB-ot használ MAX!
Jelenleg a processzorkihasználtság végett el sem indítom, mert ide hallom, ahogy "dolgozik". -
Na leszedtem egy Ram unlock-ot.
Elkezdtem.
1920x1080-ba fullosan fut a játék.....értitek fullosan, nem akad sehol.
És ahoz képest hogy a régi motor PISZOK durva, talán a sok effektnek, amik mozgás közben jönnek elő, a fegyók zsirak, a terepen a kis szir-szar berendezések full ki vannak dolgozva, eszméletlen pl az ürbázis belseje....
Még ha a távoli bolyó egy kicsit 2d-s is, de állat.
Karakterek is piszokjók.
Szóval én kellemesen csalódtam, mert Nem vártam ennyit azért.
Nekem tetszik.
Szóval nem kell ide atomerőmű, nekem legalábbis.
Have Fun!

-
mester1987 #926 Nem lesz ebből semmi. A gyávák hallgatnak, a buták veszik, aki meg reklamál azt leszarják. Sajnos most itt vagyunk. Tisztelet persze a kivétel(ek)nek!!! -
kjhun #925 Lehet, hogy mégis felzabál 3-4GB VRAM memóriát??
PH-ról, darky@ képe, Playclav5-tel kiíratva az infókat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mester1987 #924 hihi -
Már végigvittem a CoD Ghost-ot! 
-
kjhun #922 Botrányt okozhat a Call of Duty Ghosts gépigénye <--- Majd, kiderül, mekkora botrány lesz belőle.