Call of Duty: Ghosts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem pár nap múlva felhasználói nyomásra engednek majd ebbõl, és törlik a minimum 6GB elvárást.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mondjál már nekem egy olyan játékot, ami csinált ilyet! Tehát nekem nem azzal van bajom, hogy 6 gigát írtak egy táblázatba, hanem azzal, hogy ez mindig is csak egy mutatószám volt. Teljesen hülyének nézik az embereket, a saját vásárlóikat. Nem igaz, hogy ezzel neked nincsen semmi bajod.
Eszem-f*szom megáll, tényleg mindent meg lehet csinálni ebben a k*rva világban, csak elõtte le kell írni?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vannak professzionális programok, amik pl. nem hajlandók települni 64 bit alatt, de nehogy már egy játékos ne dönthesse el, hogy mit akar elindítani és mit nem. Ez egyértelmû átverés. Jogilag biztos nem lehet belekötni, de ez így akkor is egy olyan dolog, amitõl remélem leég a kiadó pofájáról a bõr.
Ráadásul nekem még mindig nem tiszta, hogy most akkor bevallották, hogy ez nem új engine, vagy sem? Mert tök egyértelmû, hogy ez a régi polírozott változata. Ez megint olyan dolog, hogy azt mondanak, amit akarnak, meg õk döntik el, mitõl is hívják ezt újnak, ill. tulajdonképpen lényegtelen is, de egy komoly vállalat ilyet sem tesz a vásárlóival.
Ebbõl az egészbõl látszik, mennyire veszik komolyan az ügyfeleiket.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
kastil: természetesen. Most néztem meg a GT rivjút, a legalacsonyabb pontszám, amit valaha CoD kapott. Ki is mondják kerek perec, hogy ez nem next-gen, sem grafikailag, sem játékmechanikailag.
Én kipróbáltam egyébként egy õsrégi gépen. Radeon 5700, 3 giga ram, C2Duo [email protected] GHz + SSD és 1680x1050-ben, (minden minimumon, kivéve a lényeg, vagyis az image quality) és röccenésmentesen fut! Szóval szánalmas ez az erõlködés a 6 gigával. Oké, néhol undorítóan néz ki, mert nagy pacák vannak, de csak egy kicsit jobb gép, amit szerintem megkapnék - hasamra csapok - 50 ropiért, már egészen máshogy festene.
Tl; dr: ez egy sima, futószalagon gyártott CoD. Ez ugyebár azt jelenti, hogy nem nagyon nyúlhat mellé az, aki szereti a single és/vagy a multi részét.
Amúgy remélem az IW öntudatra ébred, bár ebbõl elég nehéz, de hogy az Activision ezzel elkezdte az öncsonkítást magán az tuti 😄

Olvastam, hogy valakinél ennél is 90%-on megy, nyugtassatok meg, hogy nem így van!
Vagy csak sokan mar belefaradtak ismetelni magukat evrol evre, mivel sok pozitivumot sem tudnak mar az emberek felsorolni, igy az osszes negativumot is elpuffogtuk mar az evek alatt 😊
Mondanam, hogy jovore mar biztos nem lesz kepuk ugyanezzel az engine-nel kiadni a kovetkezo reszt. Most mar villantaniuk kell, de ha megnezzuk az aranyokat jovore mig mindig tobbszorose lesz a regi konzolok aranya a kozkezen, nem hinnem, hogy koltenek annyit, hogy alapjaiban kulonbozo jatekot csinalnanak a ket generaciora. Na majd kiderul.
Mondnam azt is, hogy azzal nagyobb tabort megtalalnak, hogy elmegy regi gekepen is, mig a bf4 nem, de ezzel a 6 Gb-os hulyesegukkel, nem igazan tamasztjak ala ezt a felvetest. Bar mar korrigaljak de akkor is.
szerintem
mert playstorból nem tudom letölteni mert azt írja nem compatibilis eszköz... Ez nagyon idegesítõ mert nem gagyi készülékeim vannak.
tudtok rá valami megoldást ? Legjobb lenne ha a Sony tablet Z mûködne de az is jó ha a HTC ONE telomon mûködne.
Egyáltalán milyen eszközön mûködik ez a program ???
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Codot fikázni az némelyeknek egy életérzés ,kb olyan mint levegõ nélkül az élet.El se tudják sokan képzelni az életet ha nem fikázhatnák az aktuális részeket.
Hangulatbomba pörgõs akciótenger egy rövid fps be ennél nem kell több.És ez évrõl évre hozza a CoD!
Next PC upgrade: 2022
De ez az elso 10 perc amikor megy a jatekokban az erofitogtatas, igen hangulatosra sikerult, az engine kepessegeit, korlatait nem keresve, hanem csak az osszkepet nezve, a hangulatot, azert sikerult megint allva hagynia a bf4 single reszet.
Amugy azt nem ertem, pl a BioShock Infinite-nel elmaradottabb, reszlethianyosabb jatekot nem igazan adtak ki az elmult evekben, ott erdekes modon mindenki tullendul rajta, ott miert sikerul az embereknek az osszkepet nezni, nem a viztocsakat nezgetni, nem is ertem.
szerintem
Next PC upgrade: 2022
pl a futo bonbeszore kattintva elo tudjatok csalni? Felteve ha a jatekot is fullscreenben hasznaljatok.
Nekem a cod fekete kepernyovel mindig felul van semmit nem latok a taskbar-on kivul.
Emlekszem anno, meg egy kis hazi programot is futtattunk, ehhez kapcsolodoan, hogy mukodjon.
szerintem
Torne el a kezuk...
szerintem
Multiban vannak BOT-ok, vagyis gépi ellenfelekkel lehet játszani? (természetesen ha megveszem az eredetit példányomat).
Elõre is köszi!
(Sok-sok gyakorlás után kipróbálnám azért azokkal is akik napi 5+ órában nyomják <#idiota>#idiota> )