1429

• Baxo
    Imádom az olyan hozzászólásokat, akik meg sem vették, csak lewarezolták és oltják, hogy mennyire fostalicska játék. Nekem tetszik ez a lényeg. :) Eddig csak a kampányt toltam végig, az nagyon bejött, szokásos jó codos pörgős hangulat. Olyan mint egy film csak ezt végigjátszod egérrel meg bill-el. Most jön a multi móka.. :)
  • lac coo
    Telefonnal volt a legegyszerűbb lekapnom és feldobni netre, a lényeg látszik :

• lac coo
    Nekem pl Stalker egy unalmas kalap szar :)))) Ízlések és pofonok ! ;)
  • Buscemi
    Mindenkinek aki még nem próbálta, ajánlanám e helyett a fos helyett a STALKER call of Pripyat-ot! Csak, hogy lássák micsoda különbség van egy igazán eredeti és hangulatos, többször végigjátszható, szép de mégis kis gépigényű remek JÁTÉK és egy kalap SZAR között!
  • Krisztiam #1001
    micsoda szar ez a játék :DD
    nevetek rajta :DD kár volt letölteni is :DD
    grafika az nem rossz, de a többi...
  • kastil
    már ha egyáltalán hozzányúl, de amugy jah, már előre látom az idegbeteg ordibálását
  • Baxo
    Csak vettem + 4Gb ramot :) Egész jó áron jutottam hozzá, így végre játszhatok az eredetivel! :)
  • DarkSector
    Ja oks
  • Fpocok
    A pc az all-gen. Mi is a jobb változatot kaptuk... már akinek bírja a gépe.
  • DarkSector
    Nekem ez érdekes:

"Az Activison új lövöldéje november 5-én jelent meg PC, Xbox 360, PS3 és Wii U platformokon. A next-gen változat az új konzolokkal egy időben lát majd napvilágot."

Vagyis a nextgen változat? Azt úgy értik hogy amit pc-re kiadtak az is még egy csökkentett minőség, mint konzolokra?
  • Fpocok
    Ócska gameszar jó beszopta.

Call of Duty: Ghosts ships over $1 billion at retail stores worldwide as of day one
    Ami nem egyenlő az eladással, csak ennyit szállítottak ki.
  • kill3r21
    Nem kell nekünk megvenni, van elég pistike aki megveszi :)
    1milliárt dollár 1 nap alatt :)
  • Gabe18
    Hát de ha nyűg meg leszarják, akkor nem mindegy lenne nekik hogy szerencsétlen játékos hogy próbál segíteni magán?
    Ráadásul valaki megveszi a nyomorult játékukat és akkor csak annyit akar hogy játszhasson vele a 4 giga ramjával, amivel láthatóan lehet. ás akkor bannolják? Hát elmennek az anyjukba...
    Én meg akartam venni, de ezek után lehet előbb veszem meg a BF4-et.
  • cylonflatus
    Angry Joera leszek kíváncsi :)
  • Muttley
    limited edition

• lac coo
    Multi nem erdekel, de a friss BF4 utan azert ez fenyevekkel jobb......Grafikaval sincs bajom, aki szering ez ronda annak ugy kell, fut is szepen a gepen..........
  • mester1987
    Nem akarok nagyon offolni, de szerintem ha a kisebb nem ismert csapatok odafigyelnek, akkor a mostani copy + paste színvonalt kenterbe verhetik, mert már van tapasztalatuk. Lásd pl.: 4A Games vagy a City Interactive - de utóbbinak azért kell még idő.
  • mester1987
  • Fpocok
    Hát az elég indie nek tűnik, de én pl NAGYON VÁROM :D
  • mester1987
    Nordic Games. Játékuk: Deadfall Adventures és kb. ennyi FPS-ből egy ideig.

Viszont Call of Duty: Béke poraidra!
    Ahogy írod is Jason West, Vince Zampella letett valamit az asztalra, de még úgy tudom legalább 40 ember távozott a régiek közül 2009/2010 körül, az mind Respawn-ba vannak vajon?
  • ProGabe #985
    Melyik az a nem nagy csapat?

Számomra meg egyértelmű, mi fog hozni egy kis változatosságot ebbe a haldokló ágazatba: Titanfall. Remélem nem kell majd csalódnom, azért a Jason West, Vince Zampella páros letett egyet, s mást az asztalra.
  • mester1987
    Hát az idei év nem sült el annyira amennyire vártuk FPS-ek terén, de még van 1 utolsó láncszem.
    Nem nagy csapat, nagyjából bevált stílust követnek, de bőven esélyes. Ezek után főleg.
    Kivéve: BioShock Infinite.
  • bajsz
    :D az igen!
  • mester1987
    Ja vagy úgy, okés...:DDD
  • kastil
    Már végigjátszottad az előző 3 részben.
  • Fpocok
    spoiler.
    LOL BMEG :D

• mester1987
    Egyáltalán érdemes végigjátszani vagy még azt sem? :)
  • kastil
    Hát ez egy nagy rakás szar. bár lehet az a baj, ami Mw3 kipróbálásánál volt.. bf3 és moh:w után rohadt kevés volt. ahogy most ez is bf4 után. azért az ember azt hinnné, hogy van egy minimum színvonal, amit én mondjuk úgy a cod2 környékére tennék, de ez még azt sem üti meg.
  • alma2
    Lehet, hogy nincs eleg videomemoriad, aztan visszaveszi, de csak egy tipp.
  • Szasza20
    valakinek nem tetszett a hozzászólásom, aztán törölte! na mindegy! megkérdezném mégegyszer hogy a textúra beállítás hogy marad extrán, mert visszaugrik normálra
  • alma2
    Picit megkerdojelezem en is ezt, hogy a fovra van fogva. Ket ismerosom is, ugy "ánblokk" nem birja az fps jatekokat, mert szedul tole, foleg,ha nagyon szep folyamatosan fut. Tok mindegy milyen a fov. Foleg, hogy a FOV a jatekbeli latoteret noveli meg, amin belul meg csak viszonyitasi alapod sincs a valo elethez. Nem azt a latoszoget, amit te es a monitorod es kornyeken van, hiszen az nem valtozik.

De mondhatni elso kezbol is beszamolhatok rola, mint ahogy pl az ARMAban, ha be van kapcsolva, hogy "bologasson az ember", vagy eleg csak ezt a reszt nezni, a jatek elso 10 perce, amikor fegyver nelkul maszkalunk es szinten idetlenul szimulaljak a fej mozgasat, na ott nekem is felfordul a gyomrom. Persze embere valogatja.
  • mester1987
    Főleg akkor észrevehető, mikor a fegyver már a nyakadban van. Battlefield: Bad Company 2 szindróma, ha volt szerencséd hozzá.
  • Bence94
    Elég hamar
  • kalif
    Időhiány miatt eladó Cod ghosts account olcsón.Érd pm.
  • lac coo
    Mi idonkben ez siman csalas volt :))))
  • Fpocok
    "Fejfajas szedules a fov miatt ???"

Pedig van ilyen, akármennyire is hülyeségnek tartod. Ez komoly probléma.
  • lac coo
    Fejfajas szedules a fov miatt ???!!! Lol...Milyen hurka cikk ez ? :) Az meg hogy nem hasznal 2 giganal tobbet, netto baromsag !
  • grebber
    Elég jóféle hogy így írta ki mivel csak egy szóköz - (kötőjel) és szóköz volt a weboldal nevek után. De ahogy nézem most már ez is nagy feladat az SG-nek :(
  • Maxtreme
    Egyre szimpatikusabb az iw-activision páros...
  • Fpocok
    A fórummotor monnyon le!