40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #37030 -
Negritis #37029 áremelés? kutyanemiszerv
tessék itt az igazi lehúzás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #37028 Aaa. Már régen voltam ragelni.
Jade Druid ellen mentem Reno Priestel. Nagy nehezen leküzdöm a jadeeket, enyém a board, következő körben valószínűleg veszített volna, mert üres volt a keze.
Erre, lerakja yoggot. Az még hagyján, hogy első spell egy jade idol volt, majd idézett neki egy call of the wildot, de csinált egy doomot is neki. Amivel felhúzta a teljes lapkészletét, majd elnyomott két innvervétet és csinált 4db jadet. 10/10 11/11 12/12 13/13 ühüm. Olyan alt+f4-et nyomtam, hogy szerintem a játék is letörlődött egyből.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.03.16. 20:17:29 -
Nem török semmit, kivéve a sámán lapokat, ott minden megy dustnak. -
Matte #37026 azonnal török mindent ami wildba kerül -
Nem török semmit.
Az új kieg legendjei is olyanok lesznek, mint a régebbiek, lesz 3-4, ami kötelező craft lesz, lesz szintén 3-4, ami jó craft, a többi felejtős lesz. A régebbi játékosoknak annyi előnyök lesz most, hogy az a 3-4 kötelező craft most kapásból meglesz nekik. -
Madi92 #37024 Hjaj, én török mindent, ami wild vagy akár csak haszontalan lapnak tűnik. :D -
Zozo0122 #37023 23 legendary lesz. 9 class legend, 9 class quest és 5 neutral legendary, amiből az egyik 100%, hogy az újfajta Elise Starseeker lesz. -
1Darton1 #37022 Én sem töröm soha a nem használt lapokat. -
Negritis #37021 én nem és nem is fogom
mondjuk még megvárom a revealt aztán lehet h kuka az egész játék számomra - így se játszok kb 2-3 hete -
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az itteniek közül hányan törték be eddig folyamatosan a Wild lapokat, az összeset(vagy akár a legendarykat).
Mármint, tényleg kíváncsi lennék.
Nekem megvan az összes lap, leírnátok többiek mindannyian, hogy ki törte be / ki hagyta meg a Wildba került lapokat?
Érdekelne a statisztika.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.16. 15:23:44 -
Igen? Uhh elsőre nagyon soknak tűnt nekem. Látszik, hogy még soha nem számoltam össze.kiegészítőnként. -
Az Old Goods 21 db, a TGT 20 db, a Gadgetzan 20db és a GvG is 20 db legendary lapot tartalmazott. -
cesar22 #37017 fogadni mernék hogy abból a 20 legendaryból nem akarom majd az összeset lekraftolni -
Matte #37016 userek egy jelentős része szerintem automatikusan töri ami wildba kerül, ha most jönne 11-12 legend, akkor zömét le is tudnák craftolni (lényegesebbeket mindenképp), így egy csomó pénztől esnének el. -
Persze...ha betöröd akkor igen. Amúgy meg összesen 2 legendary dust árát kapod meg, Sylvanasét és Ragnarosét.
Tehát 2 legendaryt lehet "levonni" a szükségesből ami elég karcsú.
Na majd meglátjuk...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.16. 11:56:52 -
Matte #37014 azért csinálják ezt, mert rengeteg legendary kirotálódik, abból azért jön dust -
Egyébként olvastam, hogy több mint 20 (asszem 23) legendary lesz az Un'goroban.
F2P alapon ha csak a felét meg akarjuk szerezni ennek a rengeteg legendarynak és 20 pakli / legendaryval számolok(ami nagyon ideális mert mint tudjuk 40lap / 1 legendary a garantált és akkor még a duplikációval nem is számoltam) akkor az minimum 200 pakli...Totál esélytelen F2P alapon fizetés nélkül...Én örülni fogok ha 3 ütős paklit kirakok amit imádok(azt is csak majd x hónap után fogom az tuti).
-
Ezen nem fogunk összeveszni, legyen "Szemét húzás" nevezhetjük ígyis :) -
Negritis #37011 nem tartom gerinctelennek az áremelést, elvégre ez sajnos-nem sajnos de a kapitalizmus része
azt adom hogy idióta és "szemét" húzás, ami nem ok nélkül vált ki ellenszenvet de a gerinctelen az lenne ha be sem jelentik csak fusiban növelik az árat -
Pontosan, legalább a marketingben kiválóak, ha már a kártyás játék fejlesztésben nem annyira. Persze azért 3 évig egész jól elvoltak a külsőségekből :) -
+ Marketing és mézesmadzag, hogy a játékos mindenképp visszatérjen április közepén, mert csak akkor tudja majd kibontani.
-
Apró pozitívum a gerinctelen áremelés után...de legalább ez pozitívum. -
A héten nem Classic Pack jár a Brawl-ban:
-
-
Negritis #37005 nem, a summon az elvileg a spellek esetében is számít
ergo egy jól időzített unleash elég :D
a "play" az amit kézből kell kijátszani
wikiről:
"Summon is an ability which summons one or more minions.
Distinct from regular summoning, a minion generated by the summon ability does not consume or come from an existing card, is usually uncollectible, and does not incur its mana cost. The ability is found on hero powers, spells and minions, and is often triggered by a Battlecry or Deathrattle. Transform effects function similarly to summon effects in that they bring new minions into play, but do so by replacing an existing minion with another, and therefore do not trigger summoning-related effects."
de az is lehet hogy én tévedek
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.03.15. 15:45:51 -
Matte #37004 ha neked van igazad, akkor ez halott már most :D -
A Battlecry play from hand-el van szövegezve.
Ott van a Starwind Buzzard, az is úgy működik, mint ez a quest fog szerintem. -
Zozo0122 #37002 Nem. A HS-ben a "summon" nem úgyműködik, mint pl. a Legendsben meg az összes többi következetesen megalkotott kártyajátékban :D Itt csak az a summon (lásd pl. battlecry-ok is csak így aktiválódnak) amit a kezedből manaköltségért cserébe idézel meg. Amik más lényekből jönnek, pl 2 kicsi az oroszlánból, nem fognak számítani :D Legalábbis én így értelmezem :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.15. 14:26:02 -
cesar22 #37001 a quest lapok sikeressége azon fog múlni hogy adnak-e újabb aggro szutykokat, illetve adnak-e valamit az ellen hogy fogni lehessen a sámánokat meg a kalózokat, különben senkit nem fog érdekelni hogy milyen rewardokat ad, ha simán nyernek anélkül is -
cesar22 #37000 így hogy már a reno is kimegy, a hunter 0 darabbal lappal tud healni, kártyahúzása sincsen, amíg ez nem változik nem lesz semmilyen control hunter, ez a quest simán jó lehet viszont a szokásos midrange hunterbe, mert 9 beast az összejöhet 6-7 körre, mert summon van, nem play, tehát alleycat, 1 manáért rögtön 2, aztán az a 4 manás amiből két 1/1-es esik az már 3, az oroszlán szintén 3 -
Jó, jó de a control hunterhez még elég sok minden kell, ráadásul szerintem az összes kveszt halott lap lesz, amíg az 4-6 kör alatt nyerek paklik életképesek. -
Negritis #36998 mondjuk az a hunter quest akár segíthet is egy controlabb hunterben
de nekem túl káosznak tűnik
ha akarod az effectet akkor gyorsan kell idézned beasteket
viszont a beastek inkább az aggro/mid range deckekbe passzolnak
ergo kapunk egy katyvaszt ami vagy op-op vagy kuka -
Zozo0122 #36997 Na, kis szivárgások.
Először is a Paladin beast quest legendet biztos láttátok már, egyelőre szöveg nélkül. Ez tuti egyébként. itt van
Aztán, elvileg ez is hivatalos, lesz egy ilyen nevű legendary:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Valamint, itt a kiszivárgott hunter quest, 90%, hogy tényleg ez lesz. Nekem bejön, érdekes lenne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #36996 Ennyi :DDD -
Zozo0122 #36995 Tanulságos listák itt :) -
Köszi, fel is iratkoztam a bétára, tetszik nagyon,egy próbát megér ;) -
Zozo0122 #36993 Ez tényleg jónak tűnik, néha ránézek majd. -
Tényleg nagyon hangulatos:)
Csak lesz-e több is benne a hangulaton kívül? -
Azt hiszem megvan az a játék ami kb hangulatban-számomra- hozza azt(sőt) amit a hearthstone hozott:
Fable Fortune
Én ma (vagyis kb fél órája) hallottam erről a játékról először,de ez a hangulat ami árad a videókból...omg.