Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Amiért pénzt fizetsz az megmarad.(pontosabban nem a kártyák hanem kapsz egy új csomagot amiben újra random lapok lesznek)

jazzy
Igen mindenki 0ról kezd.
Valaki nem tudja megmondani, hogy a Beta-ba behívott emberek acc-ja reset-ve lesz a játék kiadásakor?
Fehercsoki
Nem lesz Monk meg DK=/

jazzy
+fav

Nagyon várom ezt a játékot már, remélem inkább Starcraft szintet fog hozni mint Diablo 3-at.

Jött egy új duel:

bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

1 órás livestream, 4 duel van benne.
Maga a játék menete nem egy komplex valami. Mana pontot kapsz +1et minden körben, plusz minden manapontod feltöltõdik kör elején, manából használod a kártyákat, majd támadsz a lent lévõ kártyákkal kb ennyi. Ami igazából érdekessé teheti az a kártyák milyensége, változatossága.

Fehercsoki
Nekem tetszik, ingyenes játéknak lazán elmegy, a kérdés az, hogy elég komplex-e a játék ahhoz, hogy sokáig lekössön.

Valaki nem tapasztalta még, hogy a beta jelentkezésnél az adatküldõ progi sz*rt sem csinál? és meg tudta oldani a problémát? mert én nem jövök rá, hogy kéne :S
TurboX
érdekes, nekem is ugyanez a gondolat futott át az agyamon mikor megláttam a játékot😊
tigeroo
hát a tabletekben van biznisz manapság, gondolom meglovagolják azt a piacot is
TurboX
Blizzard-féle -Free to Play- (ami persze nem feltétlenül fedi a valóságot) kártyagyûjtögetõs játék.

Platform: PC, Mac

Beta Sign-up

Béta indulás: nyár (ill. soon..)
Megjelenés: idén

Remélhetõleg klassz kis minijáték lesz a mûfaj kedvelõinek, még ha nem is egy tág rétegrõl van/lesz szó😊