40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Látszik, hogy karácsony van, sikerült kinyitni a második Flame Leviathanomat :) -
hunter az tipikusan olyan, hogy ha drafton jönnek a lapok, akkor sztár, ha nem, akkor max 3 win :D -
Folytattam ma huntert arénában... tarolás továbbra is. Nem hiszem el, hogy ennyire op. legyen ez a kaszt ^^ -
Azt meg meg sem néztem... a fene, pedig druidhoz is de finom lenne :-( -
warrior only lap sajna -
Pont tegnap kaptam meg priest-es aréna végén ezt a lapot, nem kicsit lepődtem meg... na meg rögtön felcsillant a szemem, mert szvsz Druida és Warrior deckbe van benne fantázia. -
Egyik kedvenc deckem a warrior, de én nem használom ezt a lapot még, mert nincs meg. :)
Amúgy nekem így elsőre kicsit lassúnak tűnik. Persze akkor csodálatos, ha van lent két armorsmith, egy acolyte, és van nálad egy whirlwind. :) Van teste, szóval nem rossz, egy próbát meg fog érni nekem is, ha meglesz. -
vmi sztár miatt valszeg. én nem warrizok az biztos :D
mech priestelek most inkább
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.12.24. 07:51:07 -
Negritis #8095 egyre több wari használja a siege engine-t ami engem meglep
vélemények róla? -
Negritis #8094 control wari vs mechmage úgy hogy majdnem minden lapunkat előttük :D
de vhogy nyertem, élmény volt :P -
karmacoma #8093 Golden Hemet Nesingwary. -
Akkor andre a következő neked, -
Lejátszottuk Zozo-val a meccseket. 2-0-ra nyertem. -
Zavart érzek az erőben! :)
Ha jön még pár kieg ez tovább fog változni. Minél szélesebb lesz a paletta, annál többféle deck lesz. Persze lesz akkor is pár közkedvelt (utált) deck.
Más:
A kombó deckeknek mindig is lesz jövője, lehet most aggódni a force of nature+savage roar miatt, de felesleges. Kétségtelenül bosszantó, ha azzal győznek le, de ahhoz a két lapot fel is kell húzni, tisztán (tauntmentesen) kell tartani a boardot, életben kell maradni, stb. Mivel játszom ezt a decket, tudom, hogy nem olyan egyszerű az, és jelen pillanatban SZERINTEM abszolút nem kedvez a meta ennek a decknek.
De lesz ez még másképp is, komolyabb kombók fognak jönni ha bővül a lapkészlet, bár az remélem még kicsit odébb lesz, hiszen a GvG-ből még sok lap hiányzik.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek! ;) -
Boldog Karácsonyt neked is és minden HS-rajongónak. -
átalakult tempó irányában az aréna meta.
belező Csabi mondta, hogy ha 4. körben megvan a tempóelőnyod, onnantól nehéz veszíteni meccset.
Felértékelődtek az 1 manás lények a tempó miatt, mert ha már hero powert használ vki 2. körben valszeg tempót veszít... 2 manásoknál is felerősödtek a 2/3-asok, pont emiatt. változás van jah. -
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hú de jó kis meccseket játszottunk Csoszival. Az utolsó Priest vs Priest különösen izgalmas volt. Akadt pár igen szép megoldás mindkettőnk részéről, ezért szép a priest. Végeredmény: 2-1 nekem. -
Zozo0122 #8085 Jaja, bár általában ha nézi valaki elkezd beszaggatni mint az állat :D De nézhetitek ha lesz kedvetek :) -
Pio #8084 Szerintem valamit félreértettél. Csak azért szólok, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen részed. :)
Egy fel ora es gepnel leszek, akkor feltoltom neked. Ha addig raer.
Nekem az a verzio van meg amibe mar at van irva. Nem kell hozza root. -
Mitttomén #8083 Köszönöm a mindenkinek a bemutatást, az első képpel illusztrált helytálló volt, a második már kevésbé, több lengedary lapom hiányzik ugyanis mint ami megvan, GvG-ből például összesen csak 5 db van meg... 
Ma este le tudjuk játszani a meccseket ha leszel, ha nem akkor csak holnap után, mert holnap egész nap nem leszek gépközelben, valami hülye ünnep miatt ami lesz vagy mifene...
-
Így viszont mindenki láthatja és akár lehet nézni is, ha valakinek valamelyikük fel van véve :) -
Már későn szóltál... -
Negritis #8080 1 tanács, az időpontot talán jobban megéri privát üzenetben rendezni -
Zozo0122 #8079 Okés, mehet :) -
Fél 11-11 az jobb lenne. -
Zozo0122 #8077 9re megyek edzeni :D Na akkor viszont fél11-11? :) Vagy esetleg éjfél után, nem tudom meddig szoktál fennmaradni, hátha :D -
9 után tudok játszani, mert vigyázok a kislányomra. -
Bontottam délelőtt egy Steamwheedle Sniper-t. Egész jó kis lap, de ettől is (meg a windfury-tól is) úgy félnek, mint a tűztől: lehoz egy Unleash the Hounds-ot 2 kutyával + Hunter's Mark, hogy lecsapja. Jó kis hátrányba is került miatta az ellenfelem... -
Zozo0122 #8074 Most lenyomhatjuk, ha gondolod :D Bár jelenleg nagyon elegem van a gameből, játszunk :) Aztán max kikapok 2:0-ra
-
Akinek minden legendaryja megvan és Baron Geddonnal lealáz :D -
Te vagy Van Damme? Hát nekem este 8 után jó ha neked is, vegyél fel! -
icyshadow #8071 A játék készítői mondták, hogy nem támogatják az olyan kombókat, illetve paklikat, amik egy kör alatt ölnek és nem reagálhatóak le valamilyen formában. Ezért kapott nerfet anno az Unleash the Hounds és a Blizzard/Frost Nova spellek is.
Ugyanakkor valahol meg kell húzni a határt, mert szerintem a másik véglet sokkal rosszabb. Gondolom senkit nem érdekel, de meglehetősen unalmas naponta olvasni a fórumon, hogy ki hogy nem szereti a gondolkodást nem igénylő lap pakolgatást a huntereknél és zoo warlockoknál. Bár azzal, hogy a hunter/zoo paklik ne igényelnének játéktudást, továbbra sem értek egyet, de ha a Blizzard még jobban korlátozná az interakciót a kártyák között, megszüntetve pl. a Druid egyáltalán nem OP FoN-SR kombóját, az nagy eséllyel vezetne agyatlan lap pakolgatáshoz hosszútávon.
Nem szorosan ide kapcsolódó téma, de úgy érzem, hogy GvG után az aréna nem épp jó irányba mozdult el. Bár volt egy jó féléves kihagyásom GvG előtt, és korábban sem volt pozitív arany mérlegem aréna költség/nyeremény terén, de most nagyon úgy érzem, hogy a játék eleji laphúzáson dől el a meccs. Persze a draft továbbra is számít, de leginkább 2-3 manás lényeken múlik az eredmény. Egy Spider Tank pl. egyedül lehoz egy meccset, ugyanis az első körökben megszerzett boardcontrollt, illetve tempóhátrányt sok esetben lehetetlen megfordítani, vagy ha sikerül is, addigra a HP-m már semmire sem elég. Nyilván a kevesebb AoE az oka, hogy aggresszívebb az aréna, de nem tetszik. (Az, se, hogy nem ajánl fel a draft egy darab silence-t se, aztán jön a Piloted Sky Golem->Piloted Shredder és hasonló viccek.) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kulaba o kicsoda? Vele kene mennem a kovi korbe. -
A mi meccsünket Zozo mára halasztotta, de ma még nem jelentkezett... -
csoszi87 #8067 Akkor mi megyünk?
Mikor legyen? -
Mephi lemondott a további játékról így én mentem tovább a vigaszágon. -
Erről beszélek, ezeknek nem itt lenne a helye. Egyik hősnek sem lenne szabad ilyen kombókat engedni. -
karmacoma #8064 A druidnak szinte egyáltalán nincs manahatékony mid-late removalja. Ha megszerzed a boardot, akkor a kombót bele kell vernie a minionjaidba. Persze a wild grow-innervate-Lore druidhúzás kb megállíthatatlan, mint a Cleric+PW majd blademaster+circle pl.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.23. 16:57:52