40521
  • Zozo0122 #8023
    Az előbb egy ellenfél kirakta a madder bombert - 1 találat az egyik minionomnak, 5 telibe az ő hősének :DDDDD
  • Negritis
    összekéne raknom egy palát 60goldos questre, de esélytelen
    nincs meg a combo így meg szenvedgetek egy hobgoblinos valamivel
  • Negritis
    nekem sajnos időben nem fér bele, pedig érdekelne
    és streamen keresztül még látványosabb lehetne
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.22. 23:15:07
  • csoszi87

Én is pont ilyenen gondolkodtam.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.12.22. 22:52:27
  • Shep
    Én benne vagyok.
  • Zozo0122 #8018
    Simán lehetne ilyesmit is, én megnézném.
  • kabel15
    Amúgy arra nem lenne igény, hogy mondjuk páran össze ülnénk TS en és valaki játszana, és közbe ki elemeznénk a játékát, mármint mondjuk én kezdek egy arénát és össze ülünk 3 an mondjuk és meg beszélünk minden drop ot aztán mikor kezdődik a játék meg beszéljük a play eket, persze csak 1 ötlet, de lehet tanulságos lenne. Bár mindenki más stílusban arénázik, lehet nem lenne értelme.
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2014.12.22. 22:04:39
  • Devv
    Persze, nem gond.
  • Zozo0122 #8015
    Most nyomtam egy 3:1-es arénát :D Sokat hibázok meg idegeskedek mostanában, szerintem mára ennyi a HS. A meccseket nyomjuk le hnap ha nem gond :)
  • Shep
    Hát ez elég szar vicc volt :)
  • csoszi87
    Na jó, még mielőtt valaki komolyan gondolná és Kabel is megharagudna, nem hülyéskedek többet.
  • Devv
    Aréna: 5-2-nél tartok, még egy győzelem pont megdobná a nyereményt, bár eddig is egyéni rekord.
  • Shep
    Az sem feltétlenül jó ha elszállnak a lapokkal, mert egyre nehezebb lesz kézben tartaniuk, ráadásul egyre nagyobb előnybe kerülnek a régen játszók ill akik pénzt tudnak bele tolni és akkor a játékosok elkezdenek elmaradozni, csökken a népszerűség, a fizetős tornák száma is csökkenne, aztán pedig elég hamar elfelejtődne a játék. Fenn kell tartaniuk folyamatosan az érdeklődést, de úgy hogy az ingyen játszók ne szakadjanak le túlságosan, mert ők vannak többen és lehet, hogy közvetlenül nem de közvetve bizony belőlük él meg a játék.
  • Zozo0122 #8010
    Szerintem mindenkinek meg akarnak felelni. Pedig ezt pont nem így kéne...a herospecifikus lapoknál balanceot kéne tartani,a közösöknél meg "szarni" a játékosokra és nyomni kifelé ezerrel a rengeteg fajta lapot, hogy minél többféle pakli sülhessen ki az egészből. Jó nyilván nem eltúlzott lapokat, de azért mégiscsak rengeteget és sokfélét. Ehelyett most az van, hogy van 1-2 hero amit nagyon könnyű játszani, némelyiket meg baromi nehéz, van aminél olcsó egy jó deck, van aminél nagyon drága. Van, amivel a 12 éves Jurij Oroszországból agyonver 6. körben, és van, amivel nehéz jól játszani, pl. priest és kevesen is tudnak. Én úgy veszem észre, hogy a hősök között elsődlegesen nem az számít, hogy mennyire különbözőek, hanem hogy nehézségi különbségek legyenek köztük.
  • Shep
    Ott van pl. a mágus, alapból is rohadt jó lapjai vannak, amik magukban is igen erősek és kap melléjük egy enyhén OP instabil portált. Ok, néha szar lényt dob, de átlagban elég komoly előny tud lenni még akár egy random 3 manás lény lejátszása 0-ért, de pl. nekem adott már Boom-ot, az előbb yetit (1-manárét, nem durva áááá dehogy), sőt igazából nagyon kevésszer kaptam szinte semmire nem jó valamit. Hasonlítsuk össze pl. a hunter 1 manás pókjával, visszadob valami random beastet, azért legtöbbször valami vackot dob, a papgáj pl nagy sláger. 2 manáért igazi főnyeremény 1/1 meg egy semmit nem érő képesség, ok, a pók alapból is egy lény, meg DR-es jó a sírásónak de azért mégiscsak na. :) Szóval továbbra is azt mondom, hogy nem egyforma a hősök támogatása a Blizz részéről ,hogy ennek mi az oka azt csak ők tudják pontosan, mi csak találgathatunk.
  • Shep
    Hát az sem nagy szám, kell hozzá egy 2 manás gyógyítás amúgy csak egy random 2 manás lap, simán jó helyette a késdobáló, annyiból tényleg nem rossz, hogy 2/3.
  • Zozo0122 #8007
    Mondjuk a shadowboxer azért nem rossz :)
  • Devv
    Jogos. Egy Shrinkmeister-t beletettem, eddig mindig tudtam használni, de a Velen's Chosen-t kivettem, mert azt meg nem.
  • Shep
    Hát de, az szabályszegés. Úgyhogy ez min. rematch.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.22. 20:06:20
  • csoszi87
    Amúgy így utólag lehet fölösleges vergődnöm, de nem úgy volt, hogy különböző herokat kell hozni?
    Kabel felajánlotta, hogy 3 hunterből bannoljak 1et.
  • Shep
    Minden jó lapokat kapott csak a fos priest nem. Az összes kapott lapja egy kombós szituációs szar, ami magában szinte semmit nem ér, kivéve a lightbombot de az természetesen nincs meg, meg rohadt drága is. Shrinkmaster szar, mert ha berakod akkor ugye megtartod hogy áthozz vele valakit, vagy leszedj vele valakit, de akkor az egy halott lap a kezedben egészen addig amíg nem jön hozzá a kombó másik fele. a legendary is iegy vicc, mert üres boardra kijátszhatatlan, ha nincs lent 5-6 hp-s lény szintén halott lap. Na most ezzel szemben meg lehet nézni pl. a warlock lapokat, vagy lényegében bárki másét. Zeta sem rakott be szinte semmit az új lapok közül a deckjébe és mégis megint legend lett.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.22. 19:58:19
  • kabel15
    Mivel bannoltátok a másik deck emet nem volt mit tenni
  • Zozo0122 #8001
    Hunter. Lehetne káromkodás is amúgy lassan :DDD A hunteres mindenit ennek a játéknak :D Amúgy grat kabel15!

Most kiidegletem magam arénán, palát pickeltem, de lenyomott egy másik pala, ki is léptem :D A hunterségit Hihetetlen egyes emberek milyen lapokat kapnak, én még csak epicet se, ez meg felsorakoztatott vagy hármat :D De legalább van mustáros battle, az tetszik, meg egyébként is a pala szerintem elég jó lapokat kapott a kieggel.
  • Devv
    Értem. Tehát Hunter. Vállald fel annak ellenére, hogy itt sokan szidják (én nem).
  • csoszi87
    Szemét vagyok, kikotyogom, hogy Murlock druidával jött.
    Bocs Kabel, nehezen viselem a vereséget.
  • kabel15
    Ilyen bizalmas információkkal nem szolgálhatok
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2014.12.22. 19:33:08
  • Devv
    Grat! Hunter?
  • csoszi87
    Bizonyítsd be, hogy nem én nyertem!

Látta valaki?

Gratulálok.
  • kabel15
    Lejátszottuk a kövi mérkőzést OrsosVanDame al, 0-2 re sikerült lehoznom :)
    De jó mérkőzés volt főleg a Paladinos :)
  • Yserac
    Baron Geddon-t nevezem úgy. Az egyetlen ami néha megjelenik kombinációs paklikban.

A halászt nerfelték nem éri meg a helyet. Deathwing-et nem tudom hova tegyem, szerintem gáz lap az is, nagyon szituáció függő és szintén nem ér meg egy helyet a "hátha jól jön a végén".
  • dave9004
    hajrá. nekem tegnap lett rekord 8-3 mage-el
  • dave9004
    haláltűz az melyik?
  • Devv
    4-1-nél tartok arénában, ez eddig a legjobb eredményem (korábban 3-3 ).
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2014.12.22. 18:36:44
  • Yserac
    A halá-szt, halá-lszárnyat, halá-ltüzet szívesen, azok nem is értem miért nem csak kékek vagy lila :)
  • Shep
    Egyet nekem adhattál volna :)
  • Yserac
    Egyetlen legendary kártyám esett. EGY! Az is egy kalap szar, leszed egy random beastet.

Nekem eddig 6 abból 3 fos és 3!!! Ysera kicsit se voltam idegbeteg :)
  • Shep
    Én meg inkább paklit nyitok :)
  • Shep
    Többnyire tényleg jó, de azért van ,hogy nem azt adja amit kellene, meg hát ugye nem árt ha sikerül felépítened hozzá egy megfelelő őrposztot.
  • Zozo0122 #7985
    Az lesz, ma is fogok este egyet :D
  • Zozo0122 #7984
    Nekem tetszik, egyedi :D Ez a mechano nagyon király lap...nem bánnám ha nyitnék egyet...