Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól van. Legalább nem csak nekem van ilyen. Akkor nem barmolom szét a rendszert. Remélem megoldja a Blizz. Amúgy arra tippeltem, hogy szerintem az új rendszer kavar be neki.
Most néztem, hogy beloggolok és ahogy rányomok az Acc. gombra utána kéri megint, hogy logg-jak be. -.-"
Más böngészõt nem használok. Ezt az 1-t használom sok éve már. Idáig nem volt vele ilyen gond. És szerintem most sem a Firefox a gond.
Amúgy kb 2 hete használtam vele a battlenet-t és akkor semmi baja nem volt.
Nálam meg van gajdúlva a Battlenet. Beloggolok és akár mit csinálok mindig kéri, hogy loggoljak be. Viszont már be vagyok. És ha kinyomom akkor nincsen semmi baj, mert eltûnik az ablak és minden oke. Viszont, ha megint kattintok valahova akkor ismét kéri, hogy loggoljak be. Valakinek van még ilyen gondja? Mi lehet a baj? Eddig nem volt ilyen és igazából semmi nem változott a gépen.
Kicsi az esely. :/
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
ami pedig külön negatívum,hogy kõ/papír/olló itt is megvan!! ez elég hülye ötlet volt a blizztõl....
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Persze nem kell semmi komolyra gondolni, a 16 legnépszerûbb Heartshtone streamer fog egymással versenyezni egyenes kieséses módon. Hamarosan indul.
A streameket itteni ido szerint hajnali 1-2 korul szokta tolni, szoval azok felejetosek nekem.
TB legtobb dolgat alapbol megnezem, mert szeretem es tisztelem az urget.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
A jatekot tenyleg meg kell venni egyszer(mondjuk nem veszes, 15 dolcsi), de elvileg utana tobbet nem kell ra kolteni.
Tekintve, hogy a The Scrolls egy Trading Card Game es nem egy Collectible Card Game, mint a Hearthstone, kartyakat nem kell venned, az ingame chat es a forum segitsegevel tudsz adni es venni, ill. cserelni kartyakat.
Van mar egy-ket mod is a jatekhoz, ami a kartyak cserejevel/kereskedelmevel kapcsolatosan probalja meg jobban megkonnyiteni az ember dolgat.
A shop-bol barmilyen, neked tetszo kartyat amugy sem tudsz venni, a shop kinalataban aktualisan megtalalhato 5-6 kartyat a jatek szemelyre szoloan ajanlja fel mindenkinek megvetelre es ez a kinalat hetente valtozik.
Kis OFF:
Egyebkent nekem meg a Scrolls az, ami tetszett. Amiota megismertem, azota agyalok azon, hogy megvegyem. O is az egyszeru kategoriaba tartozik azzal a kiegeszitessel, hogy ott megis csak van resource management, illetve mindegyik fajta paklihoz van sajat resource es ezeket lehet vegyesen is hasznalni.
Valamint otvoztek a hagyomanyos TCG-t a Heroes of Migh and Magic csataterevel kicsit, tudni illik van mindket jatekos terfelen egy-egy 5x3-as tabla, es oda kerulnek ki a kartyaval idezett lenyek, ahol is lehet veluk mozogni valamint egyeb taktikai dolgokra ad lehetoseget. A tablas harcteret egyebkent ki is hasznaljak a kartyak, szoval jol osszerakott rendszernek tunik nekem.
Bennem a régi HKK-s idõket idézi fel a 90-es évek közepérõl, amikor még csak alappakli/hõskorszak/chara-din visszatér voltak. Az is egyszerû volt, mint a faék, mégis akkor játszottam a legélvezetesebb CCG meccseimet.
Persze lehet, hogy csak túl nagy a nosztalgiafaktor, ha jön az EU béta/megjelenés majd meglátom.
Resource-management eleg egyszeru lett, de amugy nekem elegge tetszik a kicsike.
de egyébként a #16 -ra: bétában nincs nyitva a store, nem tudsz venni pénzért kártyát
update: hm, mégis, van egy ilyen string:
GLUE_STORE_DISCLAIMER_DETAILS_2 After the account wipe, you will receive at least one new pack for every pack purchased during the Beta.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy adhatnák már a meghívókat. Mert idáig nem sok minden történt. Pedig még ebben az évben ki akarják adni, ha jól olvastam.
Viszont, ha kapok meghívót akkor közlöm veletek. 😊