40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
ha lesz is mondjuk 2/2-es. v nemtudom. undertakert se nerfelik ja, meg sokmindent nem nerfeltek.
Dr.Boom is nerf esélyes, ha minden deckben benne lesz. bár őrá ott a BGH. -
Mechwarper nerf szerintem is lesz. Bár a fene tudja, én azt hittem lesz undertaker nerf is, mégsem lett. -
karmacoma #8141 Na megvolt a művelet. Kicsit más lett az életem. :D Control Priest, Ramp Druid megvan, és már paladinból is tudnék értelmeset kihozni. 5/4-et nyertem is gyorsan. Kicsit egyszerűbb lesz a questelés. :) -
mech-et.
recombal mi javulna? -
Negritis #8139 giantet vagy mechet? a mech brutál most raktam össze zsinórba 3 handlockot úgy hogy pislogtak sztem csak :D
kéne bele 2 recomb és a bilibe lógna a kezem :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.25. 14:11:17 -
Negritis #8138 hamarabb lesz 4 manás az SR mint hogy a GVG lapokhoz nyúljanak szvsz
de eleve a blizzt ismerve Februárig nem lesz nerf (buff meg úgyse lesz :D)
mondjuk én egy 9/7et szivesebben látnék ragnaroson mint a 8/8at de ilyet nem lépnek meg az 100 :D
mechwarper nerfet várok első körben, sztem 2/2 vagy 1/3 lesz esetleg az hogy a mech-k legalább 1be kerülnek (mint a summoning portál) -
karmacoma #8137 Amúgy sztem se. Alapból sztem adnak 3-4 hónapot gvg-nek, mielőtt változtatnának, ez a lego meg klasszikus használaton kívüli legend lesz, amivel még a Blizz se foglalkozik. Ha 4 év múlva tömve lesz beteg beastekkel a játék, akkor lehet egy tech card versenyeken.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.25. 14:01:01 -
karmacoma #8136 Amúgy sztem se. Alapból sztem adnak 3-4 hónapot gvg-nek, mielőtt változtatnának, ez a lego meg klasszikus használaton kívüli legend lesz. Ha 4 év múlva tömve lesz beteg beastekkel a játék, akkor lehet egy tech card versenyeken. -
ha változtatnak rajta. de kétlem h azon a beatölősön javítanának v ronatnának a jövőben. -
Negritis #8134 sztem igen -
karmacoma #8133 Amúgy ha változtatnak egy lapon, akkor a goldot 3200-ért lehet zúzni? Csak mert azon agyalok, hogy ezt a gold beastlövöldöző legendem bezúznám és lecraftolnám a hiányzó expert packos lapokat. Priestet, Druidot és Paladint rendbe tudnám rakni. Nagy a kísértés Ragnarosra/Alakirra is, de azok ráérnek. -
megcsináltam én is hunt/mage quest miatt... eszméletlen :D -
Negritis #8131 dehogy, a mechmage nekem tetszik -
fu. megcsinálod a giants mage-t? :D -
Negritis #8129 8W-s aréna + 2 packot nyitottam ma :D
erre 2 echo és egy Mogor :P -
imikszde00 #8128 Es ha meg ketto echo van nalad. :D -
Na megcéloztam a rank 20-at hó végére. Remélem sikerül! -
Mágus murloc, hát beszarok milyen paklik vannak. -
Negritis #8125 olyat még nem láttam, de kb ugyanaz a kategória :D -
duplicate?? frászt echo of medivh....kivág két moltent 1-1-manáért echo, aztán kivág még kettőt :D:D:D -
Negritis #8123 duplicates giant mageről kiderül hogy az, akkor kb buktál :D -
ott ott. mechpriesttel eléggé aprítottam reggel párat 11-10 környékén. Giants mage volt amitől durván kikaptam :D -
szavakkal nem leírható az az érzés mikor Anti a legutolsó lap a pakliban és már nincs mivel használni. -
Úgy látom az összes szar zoo itt ragadt 13 környékén. -
Zozo0122 #8119 A legszebb hátlap! Kár, hogy visszamenőleg nem megszerezhetőek, de egyben jó dolog is, mert mutatja már akár csak ez is, hogy tapasztalt játékossal állsz e szemben. Bár sok egyéb dolog is mutathatja...pl coin hero power, azért ez csak kevés esetben jó play. (pl. rugóval ha van a kézben auto barber akkor jó) -
Dreadshade #8118 jaja mindkettőt bent hagytam és így sokkal jobb lett. Thx a tippet! -
Dreadshade #8117 Kipróbáltam és hát kb amiatt nyertem meg 5-ből 3 matchet :D tényleg jó legendary lett, pedig kételkedtem benne kicsit, de sokat számít, hogy csak úgy 4 lapot a kezedbe nyom. -
Coming out:
Soha nem sikerült még sehol elvernem piros hátlapos ellenfelet (április óta játszó player). Végre arénában ez is összejött, ráadásul Huntert nyomtam le rugóval.
Hihetetlen mennyire látszik egy ilyen playeren, hogy mennyire jól játszik... a build elgondolása is egészen egyedi volt, a 2. körben ott álltam 20 HP-vel, de sikerült megfordítani. -
Zozo0122 #8115 Valszeg igen, de nem ismertem. Néha vannak magyar nevűek :D -
ellened is magyar? :d
Fletley: murlocosba nem jó ja. mid sámánba használható al'akir mellé -
Kifagyott a játék :DDDDDDD -
Pio #8112 Why not both? Nekem mindkettő benne van a sámán deckemben és szerintem nagyon jó.
Igaz, hogy murlocokat ad, de egyrészt a murlocok sokszor nagyon jól kombóznak, másrészt a sámán deck sokszor könnyen kifogy a szuflából és ezen nagyon sokat segít a +4 lap.
Amúgy nem murloc deck, nincs is benne egyáltalán murloc lap -
Zozo0122 #8111 Shep kitalálod mi következik?
Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Fletley9 #8110 Murlockosban se annyira jó Neptulon. Kipróbáltam játszottam 15-20 kört már, de az van, hogy 7 mana ugye......Na már most a hetedik körüg egy murlockosol paklival nyersz vagy már mindegy. De tegyük fel elhúzódik a meccs és úgy érzed még hozható akkor húzol négy murlockot de ott a 3-as overload. Nem egy meccs ment el ezen. Pedig nem tűnik rossznak, de a gyakorlatban meh... van nála nagyobb value főleg nem murlockos pakliba. -
karmacoma #8109 Tényleg, mielőtt elfelejteném. Boldog karácsonyt mindenkinek! -
jó bizony 7/7 + 4 lap, amik még jó esetben kombóznak is egymással. plusz jó az intrója -
Dreadshade #8107 Köszi a válaszokat :D Amúgy meg Boldog karácsonyt mindenkinek! és nyissatok sok legendary/epic lapot :D -
karmacoma #8106 Nekem nincs meg, de neten dicsérik és versenyen is láttam. Kontrolosabb sámánban nagyon jó. Addigra mire jönnek a kis szarok gyakran kifogynak a normális removalokból az ellenfelek. Ráadásul a charge-os buffolós izék még komoly burstot is adhatnak. -
7 mana 7/7 simán jó lap, és még ad +4 lapot, amik akár kombók is lehetnek. Lényegében lerakod és meg van a kövi köröd. -
Dreadshade #8104 Nekem meg egy Neptulon, Recombulator, madder bomber volt a mai packben amik értékelhetőek :D Kár, hogy nem Vol'jin, most őt szeretném nagyon megszerezni. Egy kérdés még: Neptulon-nak van értelme shaman pakliban, ami nem murlockos szerintetek? mert ha belegondolok + 4 lap attól, hogy murlockok, bár lehet maradok a jó öreg Al'akir-nál.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2014.12.24. 12:23:47