40521
  • Zozo0122 #8183
    Egy card back felemelt középső ujjal :D De az is valami :D
  • Zickler
    Nagyon vicces hogy most azon hergelitek magatokat, hogy xy-tól nem kaptatok ajándékot :D
  • Shep
    Csődbe ment volna a cég, úgyhogy megértem őket.
  • Negritis
    nem blizz way :D
    max egy card back jött volna
  • Zozo0122 #8179
    Amúgy tényleg simán adhattak volna egy ajándék paklit mindenkinek. Nem lett volna nagy ügy.
  • Shep
    Játékon belülről beszéltem. Nem mindenki nézeget ilyen szarokat.
  • Negritis
    vagy mégis volt happy holidy?

https://twitter.com/PlayHearthstone/status/547572407167238146
  • Tinman #8176
    +1
  • Tinman #8175
    +1
  • Negritis
    ez a review számomra semmitmondó :D nem ismerem a srácot de nem is érdekel :D

sztem ha kellene egy Cairne a deckedbe akkor helyette jó
  • AntiHero

Végül is. :)

Bár egy Neptulont jobban elfogadnék. :D Annak a a belépője elég vad :D

• Negritis
    szerintem jó lap az, mechmage-be lassú de egy mechesebb midrange dudu imádja
  • dave9004
    nekem nincs meg, ellenem még nem használták, de ezt rank8 körül mondom.
    van benne fantázia sztem de nemtom mi
  • AntiHero
    Persze, hogy ha legend akkor.... (vagy jó? új kártyákhoz meg nem nagyon értek)

• Devv
    Mech priesttöl én is kikaptam. Egy mech huntert teszteltem...
  • dave9004
    fuh mech priesttel megállítottam a mechmage-t. 2hp-n nem jött neki a frostbolt ami maradt a paklijában. onnantól tisztítás és win. nagy csata volt!
  • Shep
    Dehogy durva. Ha nem jönnek a lapok bárki elveri, márpedig sokszor nem jönnek.
  • avengir
    Nagyon nem, csak az uj mage legendet lecraftolni feleannyi minta huntert, es legDurvabb tovabbra is a kontroll priest
  • Shep
    Na mégis adott a Blizz karácsonyi ajándékot. Nyitottam egy Beastet, asszem ebből törés lesz.
  • Shep
    Mióta kijött a kieg szinte csak mágusok ellen kell játszani. Ennyit ért az egész kieg, huntereket leváltotta a mage.
  • imikszde00
    Wowban pl van karacsony. :)
  • Shep
    Hát mert a kiírom ,hogy boldog karácsonyt az hú de nagy belefolyás. Lehet ezt csűrni csavarni, de az összes világméretű cég tesz egy apró gesztust a vásárlói felé karácsonykor legyen az akármilyen vallású is. A Blizzard ennyire sem volt képes. Ráadásul a Karácsonyt nem csak keresztények tartják már meg. Ja és egyébként meg más külföldi cégek a születésnapodon felköszöntenek, vagy akár a kínai újév alkalmából is adnak ajándékot nem csak a kínaiaknak.
  • csoszi87
    A kínai újévet alig 2 milliárdan ünneplik...
    Inkább nem folynak bele semmi ilyenbe és nekik is nyugi van.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.12.26. 11:55:49
  • Shep
    Jól van akkor. Magyarázat mindenre van. Még ha nem a legszélesebb körben ünnepelt eseményről lenne szó talán elfogadható is lenne de ...
  • Devv
    Shep kérdésére válaszolva, hogy hogy lehet mindig nálunk? Úgy, hogy már a kezdőkézben bérelt helye van:
  • qetuol
    mert tuti minden játékos ünnepli a karácsony. és akkor már kívánhatna minden hónapban boldog ramadánt, hanukát, új sárkányt, megvilágosodást meg hare krisnát -.-'
  • Shep
    A Blizz még Boldog Karácsonyt sem tudott kívánni a szaros játékosainak a játékon belül?
  • Devv
    Ja de, az lehet! Köszi! :)
  • qetuol
    nem lehet, hogy void caller hívta a boardra és nem ő rakta ki?
  • Devv
    Én olyan anomáliába futottam bele tegnap, hogy az ellen Doomguardja után nem dobott el két lapot, pedig volt 3 a kezében. Lehetséges ez? Vagy álmodtam?
  • Shep
    8 lapos kombó és a kezében van. Aha.
  • karmacoma
    Igazából jól megvagyok most. Amíg nem muszáj nem zúzok. Ha nagyon kell majd valami, akkor betöröm őket. Most még úgy is gyűjtögetem gvg-t arénában, constructedre meg van 3-4 jó paklim végre. Addig is ki tudja, lehet nerfelnek pár lapot, és több dustot tudok szerezni majd.
  • Zickler
    És mire vársz? Hogy legyen 80 db ?:D
  • karmacoma
    Nekem is 3 minimage-em van(meg két junkbot). Már 500 dust lenne ha lebontom a 2+-osokat, pedig nem 10-esével nyitogatok.
  • Devv
    Vicc ez az egész bontás: MINDIG ugyanazt a 2-3 rare-t bontom! Rohadjon meg!
  • karmacoma
    Spare partsos pakli ellen mekkora király lehet. :D
  • Shep
    Én se nagyon de vannak akik szerint igen, mint a példa is mutatja :)
  • Negritis
    nem tudom elképzelni hogy az működik Rankedon amúgy
  • Shep
    Rogue pakliban 2 Fel Reaper is volt a gyereknek. Hát így is oda lehet adni a másiknak a győzelmet :)
  • karmacoma
    Tolják csak. Van belőle vagy 8. :D