40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #8183 Egy card back felemelt középső ujjal :D De az is valami :D -
Nagyon vicces hogy most azon hergelitek magatokat, hogy xy-tól nem kaptatok ajándékot :D -
Csődbe ment volna a cég, úgyhogy megértem őket. -
Negritis #8180 nem blizz way :D
max egy card back jött volna -
Zozo0122 #8179 Amúgy tényleg simán adhattak volna egy ajándék paklit mindenkinek. Nem lett volna nagy ügy. -
Játékon belülről beszéltem. Nem mindenki nézeget ilyen szarokat. -
Negritis #8177 vagy mégis volt happy holidy?
https://twitter.com/PlayHearthstone/status/547572407167238146 -
+1 -
+1 -
Negritis #8174 ez a review számomra semmitmondó :D nem ismerem a srácot de nem is érdekel :D
sztem ha kellene egy Cairne a deckedbe akkor helyette jó -
Végül is. :)
Bár egy Neptulont jobban elfogadnék. :D Annak a a belépője elég vad :D
-
Negritis #8172 szerintem jó lap az, mechmage-be lassú de egy mechesebb midrange dudu imádja -
nekem nincs meg, ellenem még nem használták, de ezt rank8 körül mondom.
van benne fantázia sztem de nemtom mi -
Persze, hogy ha legend akkor.... (vagy jó? új kártyákhoz meg nem nagyon értek) 
-
Mech priesttöl én is kikaptam. Egy mech huntert teszteltem... -
fuh mech priesttel megállítottam a mechmage-t. 2hp-n nem jött neki a frostbolt ami maradt a paklijában. onnantól tisztítás és win. nagy csata volt! -
Dehogy durva. Ha nem jönnek a lapok bárki elveri, márpedig sokszor nem jönnek. -
Nagyon nem, csak az uj mage legendet lecraftolni feleannyi minta huntert, es legDurvabb tovabbra is a kontroll priest -
Na mégis adott a Blizz karácsonyi ajándékot. Nyitottam egy Beastet, asszem ebből törés lesz. -
Mióta kijött a kieg szinte csak mágusok ellen kell játszani. Ennyit ért az egész kieg, huntereket leváltotta a mage. -
imikszde00 #8163 Wowban pl van karacsony. :) -
Hát mert a kiírom ,hogy boldog karácsonyt az hú de nagy belefolyás. Lehet ezt csűrni csavarni, de az összes világméretű cég tesz egy apró gesztust a vásárlói felé karácsonykor legyen az akármilyen vallású is. A Blizzard ennyire sem volt képes. Ráadásul a Karácsonyt nem csak keresztények tartják már meg. Ja és egyébként meg más külföldi cégek a születésnapodon felköszöntenek, vagy akár a kínai újév alkalmából is adnak ajándékot nem csak a kínaiaknak. -
csoszi87 #8161 A kínai újévet alig 2 milliárdan ünneplik...
Inkább nem folynak bele semmi ilyenbe és nekik is nyugi van.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.12.26. 11:55:49 -
Jól van akkor. Magyarázat mindenre van. Még ha nem a legszélesebb körben ünnepelt eseményről lenne szó talán elfogadható is lenne de ... -
Shep kérdésére válaszolva, hogy hogy lehet mindig nálunk? Úgy, hogy már a kezdőkézben bérelt helye van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mert tuti minden játékos ünnepli a karácsony. és akkor már kívánhatna minden hónapban boldog ramadánt, hanukát, új sárkányt, megvilágosodást meg hare krisnát -.-' -
A Blizz még Boldog Karácsonyt sem tudott kívánni a szaros játékosainak a játékon belül? -
Ja de, az lehet! Köszi! :) -
nem lehet, hogy void caller hívta a boardra és nem ő rakta ki? -
Én olyan anomáliába futottam bele tegnap, hogy az ellen Doomguardja után nem dobott el két lapot, pedig volt 3 a kezében. Lehetséges ez? Vagy álmodtam? -
8 lapos kombó és a kezében van. Aha. -
karmacoma #8152 Igazából jól megvagyok most. Amíg nem muszáj nem zúzok. Ha nagyon kell majd valami, akkor betöröm őket. Most még úgy is gyűjtögetem gvg-t arénában, constructedre meg van 3-4 jó paklim végre. Addig is ki tudja, lehet nerfelnek pár lapot, és több dustot tudok szerezni majd. -
És mire vársz? Hogy legyen 80 db ?:D -
karmacoma #8150 Nekem is 3 minimage-em van(meg két junkbot). Már 500 dust lenne ha lebontom a 2+-osokat, pedig nem 10-esével nyitogatok. -
Vicc ez az egész bontás: MINDIG ugyanazt a 2-3 rare-t bontom! Rohadjon meg!
-
karmacoma #8148 Spare partsos pakli ellen mekkora király lehet. :D -
Én se nagyon de vannak akik szerint igen, mint a példa is mutatja :) -
Negritis #8146 nem tudom elképzelni hogy az működik Rankedon amúgy -
Rogue pakliban 2 Fel Reaper is volt a gyereknek. Hát így is oda lehet adni a másiknak a győzelmet :) -
karmacoma #8144 Tolják csak. Van belőle vagy 8. :D