Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, 10 kulcsot osztanak ki, olyan nagy esélyed nincs😛 (amúgy warezold le a gamestart, sok helyen fent van, de többet nem segítek, csak az én esélyeimet rontod😄)
ÁÁÁÁ Én megkaptam a BÉTÁM !!!! 😄 😄 [#banplz
Üdvözöllek a Blizzard-béták világában 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Meg hát ez a játék aztán minden gépen elfut, szóval biztos, hogy nem érdekli õket, hogy kinek milyen gépe van.
A kulcsokat nem folyamatosan, hanem hullámokban küldik, szóval valószínû, hogy egy hullám elõtt regelt be a haverod és akkor ugyanannyi esélye volt mint bárki másnak.
tegnap szemem elött rakott össze egy kollegám legujabb core i 7 gépet . Beregelt bétára 5 perc mulva ott volt a béta kulcs.
nem kamuzok , tényleg igy volt.
nem kamuzok , tényleg igy volt.
Hihetetlen, hogy három emaillel vagyok beregelve bétára... és egyre se jött semmi😄 remélem egyre sûrûbben lesznek a wavek ahogy mondjátok és kapunk kulcsot :// már félre is raktam zsét a kártyákra😄
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Ma is volt wave, nekem nem jutott 😞
De biztatóan hangzik ez a napi kulcs áradat, holnap már 10% esélyem lesz bekerülni, egyesek számolgattak redditen és van benne ráció!
De biztatóan hangzik ez a napi kulcs áradat, holnap már 10% esélyem lesz bekerülni, egyesek számolgattak redditen és van benne ráció!
Még nekem sem jött. :S Kb 1 hét körül megyek ki Németbe és ki akarom próbálni, de érzem, hogy amilyen az Én szerencsém. Akkor kapok kulcsot mikor kiértem. :S
Pedig tényleg nagyon várom már! ( bár szerintem sokan vagyunk így ezzel )
Pedig tényleg nagyon várom már! ( bár szerintem sokan vagyunk így ezzel )
kódot kaptam
Én se kaptam, nem is fogok már. 😄
Én kaptam a napokban, meg a fél wowos guildem is.
Mindenesetre van 3 mailem 😄 szal egyikre csak jön D:
Az lehet, hogy az open bétával várnak addig, de szerintem addig is nagyon sokan kaphatnak kulcsot.
Hát igen, de sokan meg azt mondják, hogy a BlizzConig várnak az Open Bétával ami közel 1 hónap :/ bár nem gondolom, hogy addig húznák...
Amúgy szerintem folyamatosan fogják mostantól küldeni a kulcsokat, hiszen a szerverpark is már közel végleges, a játékosok által szidott dolgokat már nagyrészt megcsinálták. Szóval lehet reménykedni.
Én arra lennék kíváncsi, hogy a Hearthsteedet WoWban hogy lehet majd megszerezni... Mert az már kiderült hogy nem a bétások kapják ha vesznek kártyát.
Vágom, csak maga az elv egy elég szemét húzás szerintem 😄 mindenesetre fontolgatom, hogy veszek majd egy vagy két nagyobb pakk kártya csomagot. Sajna az ilyen játékok a gyengéim + Warcraft bb social life 😄
Az a legundorítóbb az egészben, hogy nem lett Open Beta és Wipeoltak, tehát aki most Closed Bétában van az már rég 60-as lesz rohadt jó kártyákkal amíg mi basic cardokkal fogunk harcolgatni😄 hát ez aztán rohadt igazságos, ugyanis nem lesz több wipe.... nyomorult szar Blizzard
Én is kimaradtam, pedig több accal is jelentkeztem, mindegyiken különbözõ konfigokkal jeletnkeztem. Most még Warcraft 3 + TFT-t is raktam az accomra, hogy hátha akkor majd nagyobb az esélyem de nem=/
Nah úgy néz ki küldtek most EU keyeket, de persze kimaradok mint általában. 😄
Szerintem még nem küldik egybõl patch után, hanem kicsit késõbb. Elsõnek megnézik megy e rendesen. 😄
Ha valakit érdekel szép grafikától mentes Hearthstone akkor googlebe írja be, hogy Hearthstone Deck Tester.
Tuti nem kapott õ se ... -.-
Ez sajnos ilyen, aki el akarja adni kap, aki kipróbálná és körbeadná a többi játékos között az nem kap.
Nem akarok teleírni a fórumot ezzel, de megjavult a Battlenet. Most már nem csinálja a jelszókunyizást. 😄
Amúgy Én sem kaptam még kulcsot. 😞 2 acc is van, de még egyik sem kapott. Pedig nagyon szívesen kipróbáznám. Ilyen az Én formám mondjuk. 😊
Amúgy Én sem kaptam még kulcsot. 😞 2 acc is van, de még egyik sem kapott. Pedig nagyon szívesen kipróbáznám. Ilyen az Én formám mondjuk. 😊