Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most nézem itt már majd sorsolnak.... ekkora farkakat...
na kiv. vagyok asszem megint én válaszoiltam elõször...
Battle.neten belépsz az accoddal, ott bétás részen elõször le kell töltened egy programot, amivel felmérik, hogy milyen géped van, aztán kiválaszthatod, hogy mire akarsz jelentkezni.(csak kipipálod, hogy HS)
detto...
+1 :/
Akkor 2 hónap és talán én is kapok. 😄
közben ebayen 150 kulcs volt eladó pár napja... minden egyes wave után újabbak jelennek meg... én meg megmondom õszintén ha lenne is plusz max redditen odaadnám valakinek, kisorsolnám, játsszon csak olyan, akit igazán érdekli és nem holnapi 20-30e forintot lát benne...
blizzard ért a hypeoláshoz, kétségtelenül szenzációsan csinálják, csak így sok igazi fan mérgelõdik már lassan több hónapja...
semmit.. nem is vártam többet 😄
áh megyek szökést nézni ennyit a GS-rõl...
1x szerepel úgy, hogy nincs elõtte a "PC" szó.(bár mondom nem igazán értem, hogy mit jelent az, hogy önállóan...)
vagy 3 vagy 4 a fene tudja ezeknél.. én 4et küldtem, szerintem ez a nosztalguru számít nem egyedülinek.
na pics... télleg 😄 sebaj ugyis kissebb az asély arra hogy nyerek mint arra hogy nem 😄
Igen csak mit jelent, hogy önállóan? Mert ha azt jelenti, hogy a "PC" sem lehet elõtte akkor csak 1 van.
átlestem még1x most is 4 jött ki... bár lehet a "Guruban!" nem jó és akkor 3 😄
3 önálló Guru szó van(címben "Guruban" van, azaz már nem önállóan szerepel) amibõl csak 1nél nincs mellette a PC szó. De alapból faszság az egész=/
4et számoltam
most a guruhoz is pályáztam .... 😄
Van normális játék is ezen a gamestaron, vagy csak ilyen retardált keress a cikkek között valami szart és EGY ember kap kulcsot?
írtam nekik aztán majd kiderül de nem számitok semmire... eseteleg egy "bocs" válaszra de kulcsra nem....
áh nem csinálok seggeta számból csak nem érzem fernek...
Láttam, tényleg te voltál az elsõ😮 Szerintem írj nekik egy privát üzenetet, hogy kicsit elnézték, de nem baj csak adjanak neked is kulcsot.
egy nagy szar ez a fészes gs játék is
hiába irtam be 1. re a helyes választ mégis a 2 kapta a kódot... tiszta játék ugyebár 😄
hiába irtam be 1. re a helyes választ mégis a 2 kapta a kódot... tiszta játék ugyebár 😄
Érdekes, hogy gamestarosok mennyi kulcsot osztanak szét és frostshocknak meg nincs kulcsa amit szét tudna osztani😮