40521
  • Shep
    Na az szerintem hülyeség. 4/2-vel egy szar lap, semmire nem jó igazából csak a leszedésre, de ha meg nem jön az óriás, vagy a közkedvelt Boom akkor csak egy halott lap a kezedben, vagyis 2 :)
  • Shep
    Olyan mélységek vannak benne ,hogy azt csak az igazán pro-k és a beavatottak ismerhetik, érthetik meg. Neked erre esélyed sincsen :)
  • dave9004
    errefel meg mindenki 2 BGH-t rak a paklijába :D
  • Zozo0122 #8220
    Várj, most olvasom ezt a szót: "mélység". Mire gondolsz? Komolyan kérdezem amúgy, lehet én nem látok meg valamit a zooban amit illene...
  • karmacoma
    Agyaltam is, hogy berakok egy lightbombot a Priestbe, mert borzalmas szar matchup, így komoly burst hiányában. A Druid és a sámán viszont szépen öli őket.
  • Zozo0122 #8218
    Próbáltam már olcsó zoot, de nagyon hamar beleuntam és rájöttem, hogy abból nem kapok élvezetes meccseket. Azt szeretem, ha elhúzódik, sokat gondolkodok és ha kell minden lapunkat kijátsszuk.
  • Shep
    Azért van mert Trump csinált ilyen anti agro handlockot, na azt nyomja mindegyik.
  • 1Darton1
    Ha majd egyszer megtanulsz tempo deckkel játszani, akkor megérted a zoo mélységét is.
  • karmacoma
    A handlock nagyon divatos lett. Control priestet gyakorolgattam casualon. 6 meccs 5 lock. Annyi, hogy most mintha gyorsabban próbálnának játszani. Nem a tap tap Drake megy, hanem Watcher silence előkészítve, giant ha van és Dr Boom minél hamarabb. Talán kicsit kevesebb a taunt és healbotok párosával.
  • Tinman #8214
    Szakadok :-DDD
  • Nirz
    jah a legrosszabb a winrate ellenük :/
  • Pio
    A priest eléggé antizoo deck, szóval készülj fel, hogy ellenük nehéz.
  • Nirz
    Zoo az tempo deck,nem az arcra megy hanem a board controllra elsősorban vannak esetek amikor arcra kell menni de általában véve az ellenfél lényeit effektive akakrod letakarítani,szóval egy interaktiv deck ami fényévekkel a control deckek előtt van.
    Mint pl a control warrior armor acolacyte armorsmith armor armor legendary spam.
    Vagy ramp driud ami szinte saját magát játssza.
    Én csak zoot szeretem.
  • Zozo0122 #8210
    Majd én kimondom. Rank 13 egy nap alatt...az igen. Pedig a paklid a következőből áll:

-Coin+undertaker/leper gnome stb.
    -támadás arcra
    -tap
    -arc
    -tap
    -arc
    -tap
    -ez folytatódik
    -enhance o mechano
    -win.

Nem személyeskedés, de most komolyan...tényleg nem szórakoztat semmilyen másféle pakli? :D Ha nem, akkor elfogadom, több stílusú játékos létezik, csak tudod bátor vagy, hogy ilyeneket írsz, hogy a zoo a kedvenc, a többi meg untat :D
  • Nirz
    Rank 13 ig 1 nap alatt - szinte folyamatos győzelem elsősorban azért mert nagyon ineffektiv lényeket használtak a játékosok értsd nagyrészük kezdő volt nem értem mi izgalom lehet akik folyamatosan rank 20 ra szorítják magukat vagyis dögunalom
    Rank 13- Rank 11- 2 nap hol győzelem hol vereség , finomítanom kellett a decken hogy végül tovább menjek
    Rank 11- Rank 9 ma kezdtem de itt már abszolút netdeckeket talál az ember betűre pontosan:
    - Handlock sok
    - Zoo viszonylag kevés
    - Ramp druid viszonylag kevés
    - Priestek sok
    - Control warrior elég kevés ( nagyon könnyű)
    - Mech mage sok
    -Control Paladin néhány
    -Hunter rengeteg de rengeteg (coin flip az eredmény)

Nincs rogue
    Nincs sámán
    Gondolom mivel a jelenlegi meta borzalmas számukra
  • qetuol
    meddig tartott eljutni 9-ig zooval?
  • Nirz
    Azaz javítok,kizárólag zooval játszom állandóan a többi untat.
    A priestekkel vagyok gondban most 3szor zsinórban....
  • Zozo0122 #8206
  • Nirz
    Kedvenc deckemmel Zooval rankedezek sajna 9 nél megragadtam egy órája :/
  • Devv
    Crafting mode + megszámolod! Itt meg van egy kis meta jelentés.
  • dave9004
    ezt hol látom h mennyi hiányzik?
    megszámolva 37, de vagy 10-et biztos lecraftoltam már. (tehát ami egy sincs)
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.12.27. 15:29:21
  • Negritis
    http://hearthstone.gamepedia.com/Pack
    elvileg ennyi
  • Devv
    Ugyanannyi nem?
  • Zozo0122 #8200
    Most így a GvG után mennyi az esélye annak, hogy legendaryt dob egy common és mennyi, hogy legendaryt dob egy GvG pack? Ugyanezeknél mennyi az esélye annak, hogy egy kártya golden?
  • Devv
    Nekem 66 hiányzik. :) Legendem nekem sincs...
  • Negritis
    dr.boom most menő, de sztem ki fog kopni
  • Shep
    GvG-ből csak a bombás fazon az ami univerzális, vagy van még valami?
  • Shep
    57 lap hiányzik még a goblinosból ( tehát amiből 1 sincsen az 57) legendary egy sincsen, bezzeg retkes druid lapok azok szarásig.
  • Negritis
    tegnap 3x szopatott be a summoning portal
    ma meg turn3-ra le tudtam tenni Gazlowe-t :D
  • Pio
    4 pakli bontásából ~58% eséllyel lesz 1 epiced, ~23% eséllyel lesz 1 legendaryd, ~68% eséllyel lesz 1 epiced VAGY 1 legendaryd.
  • Tinman #8193
    Volt felesleges 400Goldom, na mondom ne csak aréna meg GvG paklik legyenek, nyissunk régieket is, elvégre csomó kártya hiányzik.

Nyitottam 20 lapot.

NULLA legendary.
    NULLA epic.

70% szemét, 20% soha nem használom 5% betöröm, mert extra lap, 5% korrekt lap, de olyan kaszthoz, mellyel nem játszom.

Véleményem: SDFSDGFR%Z!+%Ertgoiedjugoijuho43e5gjh8i45895okijlrflkf.
  • Shep
    Én se. Retek priesttel megint nem tudok nyerni, szarrá szívat mindennel. Sose lesz így meg az 500. Jövő hónapban nem mozdulok el 20-ról, úgy döntöttem. Azt amúgy bírom mikor az ellen olyan gyönyörűen húzza a lapokat, hogy rajzolni sem lehetne szebbet, ilyenkor teljesen elmegy a kedvem az egész szartól. Egyébként úgy örülnék egy beszólós lehetőségnek, hogy ne csak az fény égessen-t kelljen nyomatni átkozódás gyanánt. :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.27. 00:08:41
  • Zozo0122 #8191
    Egy bug valszeg nem bugosodik tovább. Bár ki tudja. A legnagyobb bug, hogy GVG-ből még nem nyitottam legendaryt :DDD
  • Shep
    Náluk mi nem járhat buggal? :DDDDDDD
  • Negritis
    az a gond hogy az ingame "üzengetés" buggal járhat
    anno volt akinél befagyott a játék mikor bejött a Nax, tekintve hogy most jött ki droidra sztem nem is akartak ezzel szarakodni

de aki ismeri a blizzt az tudja hogy leszarják a köz ünnepekt
    van Blizzcon és csók
  • Shep
    Hát ez igen rossz példa volt. Na de ha a példádat vesszük akkor ez olyan mintha fel akart volna hívni de csak a tárcsázásig jutott vele, ugyanis, mint írtam nem mindenki néz ilyen szarokat. Éppen ezért ahogy ki tudják írni ,hogy x nap van még hátra szezonból ugyanennyit megtehettek volna ... Egyébként meg igazatok van.
  • Negritis
    a twitter-facebook köszöntés a GESZTUS
    neked melyik a jobb? ha a főnököd beköszön hozzád hogy boldog karácsonyt te kis csicska, dolgozz továbbra is vagy nem lesz cash (fizetsz vagy sokat játszol a packokért) vagy hogy felhív telefonon hogy boldogot? (twitter)
    nekem utóbbi
  • Shep
    Egyébként egy spéci hátlap csak erre a pár napra bizony nem lett volna hülyeség.
  • Zozo0122 #8185
    Áhh dehogy. Egy pillanatig se hidd, hogy ez a legkisebb dühöt is kihozza pl. belőlem, inkább csak szarkazmus ez :D Továbbra is a játék van a játékosokért és jó fej gesztus lehetett volna.
  • Shep
    Bizony, a játékon belül beírni ,hogy Boldog Karácsonyt nagy dolog lett volna. Értem én, hogy a játékosok 99%-a ahogy te is leszarod de a gesztus, tudod ez a lényeg. Mondjuk olyan proknak, mint te ez lehet semmit nem jelent de vannak akiknek igen.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.26. 22:24:42