Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Azért nem 1 hónapja, nem rég kezdték wavekben szórni a kulcsokat, addig nem sokan kaptak.

attiGT
Tuti fognak. Bizakodjunk csak, ahogy azt több mint 1 hónapja tesszük! 😄

Fehercsoki
Remélem holnaptól újra mennek a wavek=/

most nézem itt már majd sorsolnak.... ekkora farkakat...
na kiv. vagyok asszem megint én válaszoiltam elõször...
vegeta22
Köszönöm!

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

Fehercsoki
Battle.neten belépsz az accoddal, ott bétás részen elõször le kell töltened egy programot, amivel felmérik, hogy milyen géped van, aztán kiválaszthatod, hogy mire akarsz jelentkezni.(csak kipipálod, hogy HS)

vegeta22
Üdv!
Hol tudok regisztrálni a bétára?

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

detto...
+1 :/
Fehercsoki
Na gamestaron megint nem nyertem=/

Akkor 2 hónap és talán én is kapok. 😄

Fehercsoki
Jövõ héttõl napi 30k kulcsot fognak osztani.

attiGT
közben ebayen 150 kulcs volt eladó pár napja... minden egyes wave után újabbak jelennek meg... én meg megmondom õszintén ha lenne is plusz max redditen odaadnám valakinek, kisorsolnám, játsszon csak olyan, akit igazán érdekli és nem holnapi 20-30e forintot lát benne...

attiGT
blizzard ért a hypeoláshoz, kétségtelenül szenzációsan csinálják, csak így sok igazi fan mérgelõdik már lassan több hónapja...

semmit.. nem is vártam többet 😄
Fehercsoki
Azért Blizzard jól csinálja, eddig is érdekelt a játék, de már kurvára szeretnék játszani=/

Fehercsoki
Mit írtak?

áh megyek szökést nézni ennyit a GS-rõl...
Fehercsoki
4 van összesen, abból az egyik "Guruban", szóval az úgy biztos kiesik. Szerintem 3.

jazzy
Akkor átjavítom 3-ra 😄
Fehercsoki
1x szerepel úgy, hogy nincs elõtte a "PC" szó.(bár mondom nem igazán értem, hogy mit jelent az, hogy önállóan...)

jazzy
1 hogy lenne?
Fehercsoki
Hát biztos nem 4, 3 vagy 1.

jazzy
vagy 3 vagy 4 a fene tudja ezeknél.. én 4et küldtem, szerintem ez a nosztalguru számít nem egyedülinek.
na pics... télleg 😄 sebaj ugyis kissebb az asély arra hogy nyerek mint arra hogy nem 😄
Fehercsoki
Meg mikor sorsolnak? Arról semmit nem írtak...

Fehercsoki
Mind1 én 3at küldtem el megoldásként...

Fehercsoki
Igen csak mit jelent, hogy önállóan? Mert ha azt jelenti, hogy a "PC" sem lehet elõtte akkor csak 1 van.

átlestem még1x most is 4 jött ki... bár lehet a "Guruban!" nem jó és akkor 3 😄
Fehercsoki
3 önálló Guru szó van(címben "Guruban" van, azaz már nem önállóan szerepel) amibõl csak 1nél nincs mellette a PC szó. De alapból faszság az egész=/

Fehercsoki
Annyi biztos nincs.

4et számoltam
Fehercsoki
Te mennyit írtál?😮

jazzy
és 3 vagy 4? 😄
most a guruhoz is pályáztam .... 😄
jazzy
Van normális játék is ezen a gamestaron, vagy csak ilyen retardált keress a cikkek között valami szart és EGY ember kap kulcsot?
Fehercsoki
Van egy csomó kulcsuk, szóval biztos tudnának neked is adni...

írtam nekik aztán majd kiderül de nem számitok semmire... eseteleg egy "bocs" válaszra de kulcsra nem....
Fehercsoki
Jó de megérdemelnéd a béta kulcsot...

áh nem csinálok seggeta számból csak nem érzem fernek...
Fehercsoki
Láttam, tényleg te voltál az elsõ😮 Szerintem írj nekik egy privát üzenetet, hogy kicsit elnézték, de nem baj csak adjanak neked is kulcsot.

egy nagy szar ez a fészes gs játék is
hiába irtam be 1. re a helyes választ mégis a 2 kapta a kódot... tiszta játék ugyebár 😄
Fehercsoki
Na gamestartól nem nyertem béta kulcsot.(persze annyira nem lepett meg)

Fehercsoki
Nem nagyon van ebayen sem.

attiGT
Vagy azok is feldobják ebayre

Fehercsoki
Érdekes, hogy gamestarosok mennyi kulcsot osztanak szét és frostshocknak meg nincs kulcsa amit szét tudna osztani😮

attiGT

Fehercsoki
Akkor meg hol a kulcsom?😄

attiGT
szerintem még a tegnapi, redditen semmit nem írnak mai lemondott kulcs áradatról