40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #8263 Vizsgálja meg a következő mondatot!
"A zoo-hoz nem kell ész, csak rakni kell a lényeket."
Most válasszon az alábbiak közül:
A - A mondat első fele igaz, a második hamis.
B - A mondat második fele igaz, az első hamis.
C - A mondat mindkét része igaz.
D - A mondat mindkét része hamis.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A helyes válasz az A. Ész valóban nem kell, ellenben a lényrakás nem elég, mert tapelni is kell, amikor lehet. Na jó, csak trollkodok

-
Ez kb olyan általánosítás, mint azt mondani, hogy a zoo-hoz nem kell ész, csak rakni kell a lényeket. Egyik állítás sem igaz. -
Nirz #8261 A control lényege hogy húzza a játékot félórás fatigue mecsekbe nem?
Meg egymás ellen dobáljátok a legendaryt aztán amit rögtön removaloztok is.
Ezért mondom hogy borzalmasan unalmasak. -
Játszd, úgy ahogy én...
- Próbálgass teljesen más hősöket!
- Arénázz, ott minden lap elvileg szerepelhet.
- Játssz más játékkal és a HS-t csak ilyen levezetésnek...
- Ha fáradt vagy csak annyi időre lépj be, hogy felvedd a napi questeket és ha nincs kedved 3 naponta teljesítsd csak őket, átfedés úgyis gyakori.
Nekem így kb. még 5 év van a játékban és nem bánom :-) -
nemstabil portálból ancient watchert kapni....de ott egy bagoly a kézben :D:D:D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.12.28. 16:58:13 -
Nekem rankeden mostanában jókat ad 1-3 manás vackokat, bár mikor Ragnat adott annak nem örültem :) -
Úgy érzem véget kell vetnem a régóta ápolgatott Deathlord kapcsolatomnak arénában.
Első aréna körömben adott egy Bolderfist Ogre-t.
Második aréna körömben meg Force-tank MAX.
Köszönöm szépen 2-3 -
Kurva undorító ez a játék. Az aggro fosok unalmasak, a control paklikkal meg nem lehet haladni sehova, mert ha nyersz az is rohadt sokáig tart, normális win streaket meg megoldja az rng, hogy még csak véletlenül se legyen belőle túl sok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyere dart!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.28. 13:32:32 -
rank 7-nél fogok ragadni ha nem veszek elő vmi cancert. csak hunter és warrior jön -
Mitttomén #8254 Velem most nagylelkű volt arénában, mondjuk ideje is volt amiket mostanában mentem....
Paladinnal 9-3 lett a vége, de a lényeg a golden legendary utána jött csak a pakliból
Más kérdés, hogy pont egy használhatatlan ami már meg is volt simában (vagyis az új rouge legend lap), de dust-nak ettől még nagyon jó volt, lett belőle Black Knight.
Ez volt az első golden legend amit sikerült kibontanom, alig pár száz pakli, és több, mint egy év kellett csak hozzá.
-
csoszi87 #8253 Ez viccnek is rossz. -
szerintem ez megorítaná az eddigi játékot. the coin for president! -
Gondoltam arénázok egyet. Persze ezt a program megérezte és rögtön lefuttatta azt a kódsort, hogy ne kapjak olyan lényt, ami végjátékban használható. Így sikerült elérnie, hogy egyszer ajánlott a pickelés elején egy 7/7-es wargolemet, amit akkor még nem választottam ki, többet nagytestű lényt nem adott. Így ha jól emlékszem 5/6-os lett a legnagyobb lényem. Imádom... -
Szerencsére nem számít, hogy megvan-e az összes legendary vagy sem. Az arany kártyákat is a tudásért és skilljeidért kapod és nem azért, mert apádat Mászter Kárdnak hívják.
...és akkor felébredtem :-)
Bonus: A Hunter annyira op tud lenni, hogy minap 2x missplayeltem arénában (közben reggeliztem, meg asszony ugrált a nyakamon) és mégis nyertem. Vitz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.28. 08:13:57 -
Az sem lenne rossz. -
meg egy kussolj emote :D (vagy tudatni vhogy h squelchelve van) -
Ebből a játékból egy dolog hiányzik. Egy büdös nagy rohadjál meg gomb :) -
Zozo0122 #8246 Ez is érdekes, elvileg ez egy alternatíva lehetne a coinra.
-
Most már igen :) -
Zozo0122 #8244 Azt tudtátok, hogy ha minden lapotok arany a pakliban, akkor a coint is arany verzióban kapjátok?:D -
Nirz #8243 Update:
Egy kis változtatás után folyamatos győzelem ezen típusok ellen
Zoo mirror, paladin, control warrior, ramp druid rank 5 ig el is jutottam, végül egy arany hunter szakított meg összes lapja arany volt és ami meglepett hogy teli volt legendaryval tehát nem face hunter volt,dr boom, slyvanas xD -
karmacoma #8242 Igen éjjel meg NFL. Ha napközben van jó időpont, akkor úgy alakítom a napom. -
Kicsit már berúgtam, mert voltak vendégek. Holnap is dolgozol? -
karmacoma #8240 Igen. -
Ma? -
karmacoma #8238 11-ig dolgozom. Utána egy 15-20 percel jó? -
Andree-vel mi is hamarosan lejátsszuk a meccsünket. -
Itt a nagymester, kérjél tőle tanácsot! -
Nirz #8235 Már kezdet jól alakulni de most meg a face hunterekkel gyűlt meg a bajom, sorozatos vereség.... -
Örülök ,hogy megint igazad van, gyere holnap is, hogy tudjál etetni, nélküled éhen halnék! Amúgy hatalmas figura vagy, nélküled olyan sivár a topic, remélem minden nap tiszteletedet teszed ezentúl, hogy morzsáiddal mindannyian jól lakhassunk és tovább tudjam fejleszteni hazudozási készségemet, talán egyszer olyan magas szintre is eljuthatok majd, mint ahol te állsz MESTER!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.27. 20:37:01 -
1Darton1 #8233 Örülök, hogy etethetem a komplexusodat, és még mindig rutinszerűen hazudozol. -
Mitttomén #8232 Lejátszottuk a meccset kabel15-el, főleg az utolsó egész jó volt, és még egy bazi nagy hibám ellenére is sikerült nyernem, úgyhogy 2-1 lett a vége, 0-1-ről fordítva. -
1Darton1 #8231 Azért jó, mert sok megoldása van ugyanarra a helyzetre, viszont ezek közül korántsem olyan könnyű kiválasztani a legmegfelelőbbet.
Számomra az egyik legkevésbé stresszes játékstílus, de ettől még nem ez a kedvencem. -
Zozo0122 #8230 A druidommal vagy egy palával nem nagy ellenfél, csak nehéz megérteni miért annyira jó ez. Jó kis kaszt amúgy a warlock, de biztos hogy nem zoo paklit fogok csinálni belőle, hanem valami démonosat. -
Ezt nem tudom honnan veszed, mert sosem mondtam ilyet de amúgy már hiányoztál. Nem volt itt senki aki rugdossa a másikat. Jó, hogy visszatértél! -
1Darton1 #8228 Amíg nálad egy deck komplexitása a meccsek hosszától függ, addig nincs mit megértened. -
1Darton1 #8227 A zoo nem arról szól, hogy ész nélkül pakolod ki az olcsó lapokat (feltételezem, hogy erre épülő decket raktál össze). Az tuti, hogy addig nem fogod megszeretni, amíg a hosszú meccsekre vagy rákattanva. Viszont nem értem, hogy jól összerakott control deckkel (például priest, warrior vagy handlock) hogyan okozhat gondot ellenfélként. -
Zozo0122 #8226 Ja, értem :DD De mire én leszek pro, és megfelelő lapkészletem lesz addigra valszeg lesz 1-2 egyénileg kidolgozott paklim amikkel jól elleszek és akkor már végképp nem fogom megérteni :D -
Ezt mondtam én is. -
karmacoma #8224 Metatól függ. Amíg Hunter/zoo-ra kellett menni, addig tényleg gyengus volt, de lock-warrior metaban bőven lehet keresnivalója(kettőt amúgy soha nem raknék be én se).
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.27. 18:33:02