40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Dreadshade #8543 Na az remek, thx a válaszokat mégegyszer, én meg szétnézek itt, gondolom van egy-két okosság, amit ellehet lesni. -
Igen ,egyik legjobb oldal. -
Dreadshade #8541 Értem, sejtettem, hogy ezek fontos lapok, van 800 dustom szóval most kettőt letudnék craftolni.
Csoszi87:
Szerencsére béta óta játszok és nagyon sok lap megvan, pl ha warrior is szóba jött ilyeneket nyitottam, hogy Baron Geddon, Sylvanas, Grom sőt ragnarosom is van még béta idején craftoltam, többi lap meg így kigyűlt igazából (Handlockhoz is van jaraxxus meg gianteket is sikerült kinyitnom). Azért kérdezem, mert nem nagyon szoktam nézni ilyen deck építős oldalakat, néha elcsípek valahol egy-egy decket meg látom mit játszanak az emberek rankeden ellenem, max abból lesek el ötleteket. Apropó, ha már az ilyen weboldalakat is szóba hoztam, pl a Hearhpwn jó oldal? most amíg ezt írtam közben rákerestem erre és ezt hozta ki elsőnek :D -
csoszi87 #8540 Válassz ki 1 clast. (Kezdőként lehetőleg ne a Kontrol Warit, Pirestet)
Válassz ki 1 decket.
És azzal játssz amíg nem érzed úgy, hogy másikkal is menne.
Csak úgy ne craftolj semmit, mert lehet, hogy soha többé nem használod.
-
Attól függ mivel játszol, mert pl ha priesttel nem akkor a cabal felesleges, ha viszont igen akkor meg alap lap, force of nature is a druidnál, shield slam meg a warinál. master is kell a palába ha azt az újfajta kombósat nyomod. Recomb sem rossz pl a handlockba egész jó, de priestbe is berakható. Tehát igen, érdemes. -
Dreadshade #8538 Szerintetek ezekből az epicekből érdemes craftolgatni? : Cabal shadowpriest, Force of Nature, Shield Slam, Recombulator, Quartermaster. Ezekből már van 1 darab mindegyikből, de pl Shield Slamből tuti kell kettő, legalábbis warrik ellenem mindig tolják, a többiből nem vagyok biztos benne, szerintetek megérné most ezekre ráhajtani? -
antiatom #8537 Még én is csak próbálgatom, hátha működőképes a metában. Warlock még nem jött szembe, a mirrort 50%-ban hoztam de élvezetes ezzel játszani, az ellenfeleknek fogalmukk sincs mi lesz a következő lépésem
-
+1 -
Azt sem igazán értem ,hogy ha mágussal vagyok nálam szinte sosincs ott a frostbolt, viszont a mage ellenfelek mindig azzal nyitnak ,hogy az első lerakott x/2 x/3-as lényemet lekapják vele. Színt tiszta rejtély ez a játék. -
Zozo0122 #8534 Control hunter. Ma jött ellenem egy, legalábbis szerintem az akart lenni. Tetszett amiket művelt, de lenyomtam. Én támogatom az ötletet, unom a sok face huntert :D -
Negritis #8533 mikor a control priest ellen alexa az utolsó lap az priceless :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #8532 én most mentem control wari ellen handlockal
kb tökéletesen húzott azon kívül hogy gromash nem időbe jött neki és alexát a deathlordom rakta le neki, de így is sikerült behúzni a meccset
mondjuk mikor egy dr boomra lövöm el a 2 silencem az priceless :D -
antiatom #8531 Elég vicces, hogy casualon mindenki az aggro paklikat próbálgatja. Én odavittem tesztelni a control hunterem (nem nevet!) tűrhető eredménnyel. Rankeden meg csak szinte csak controllal találkoztam kivéve 1-2 mechmaget... -
Negritis #8530 hogy nézem az aggro hunterek és a zoolockok nagy része most érte el az 500 ranked w-t, mert kb minden 2. golden :D -
Zozo0122 #8529 Pedig ez elég jó lesz paphoz :D -
Én még mindig a zöldet meg a jegeset használom szinte mindig. -
Zozo0122 #8527 Következő havi hátlap:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #8526 1 nekem volt benne, mert nincs meg minden ami amúgy jó
ha lenne akkor recombot raknék a helyére -
farseer amúgy se kell már bele -
Negritis #8524 aggro miatt kipróbálom Handlockba a Deathlordot a far seer helyett :D -
Igen tudom, ezt magyarázom én is a kezdetek óta de mégis mindig le vagyok szólva, hogy mert szarul játszom, meg szar a paklim. Egyszerűen a kombók miatt ahogy t is írod meg én is írtam már párszor ha nem jön a lap nem tudsz mit csinálni és alig van olyan priest lap ami magában is jó és nem valami kombónak az egyik fele, csak hát nekem meg pont a kombók miatt tetszik, ez ilyen 22-es csapdája :)
Amúgy a mech priest most egész használható de még ez is kevés az üdvözüléshez. Ezért fos ez a játék, mert minden út csak a retkes zoohoz meg hunterhez vezet ha eredményt akarsz, na meg a control wari de hát az meg embertelen drága pakli és nehezebb is szerintem, mint a priest.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 21:11:48 -
Nekem a fő gondom a priest-el, hogy n+1x szívtam be vele így:
Lapválasztás: 5 mana, 6 mana, 8 mana. Fúúúú nem jó, vissza az összeset kérek másikat.
Eredménye: 2 db. 6 mana melyből az egyik az amit visszaküldtem, és egy 7 mana. Kösz, rohadj meg, pedig van benne nem kevés jóval alacsonyabb manaköltségű is.
Másik...
Nem jön a leszedő. Nem jön... nem jön, meghaltam. Vagy nem jön, nem jön, jön, de már minek...
Ezt nagyon eluntam priest-el. -
Negritis #8521 előtte Rag volt, de volt hogy semmi nem kell hogy a deck "üssön", persze -
karmacoma #8520 A Pala sztem most nagyon erős. Priest tényleg frusztráló, de tudni is kell vele játszani. Sokkal jobban, mint bármi mással. Nem becsmérlésként mondom, mert én is bénázok vele. Hetente adok neki 2-3 órát, hogy tanulgassam, de baromi nehéz ingadozni a laphúzás-reakció-fenyegetés háromszögben, tekintve, hogy a legjobb lényed teste is alig jobb, mint egy Yetié. A másik oldalról viszont játszottam nagyon jó Priestek ellen, akik úgy megfingatták bármelyik deckem(de főleg a sámánt), hogy köpni-nyelni nem tudtam. -
Tényleg nem tudok mást mondani, csak azt, hogy arénában mindig meccset nyert nekem. Hogy rankeden nem így van? Persze, abs. lehet, de hát az is csak 1 lap ami hiányzik... előbb-utóbb úgyis meg kell szerezzem :-) -
Én egy abs. senki amatőr vagyok, de erre a következtetésre kb. 1 hónapja jöttem rá, akkor hagytam ott annyira, hogy jó, ha az elmúlt hónapban mentem vele 4-5 meccset.
Viszont a legemlékezetesebb, legváltozatosabb meccseket vele mentem...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 20:50:54 -
karmacoma #8517 Na ezzel tökéletesen egyetértek. Cairne-t és őt craftoltam, előbbit kicsit megbántam, utóbbit egyáltalán nem. Ha kihúz egy silence+removal/trade kombót, akkor se volt rossz, ha meg a másik őrült módjára üti a lényeit, vagy passzol két kört, akkor meg többnyire megnyerte neked a játékot. Ha egy legót kéne craftolni, tuti őt mondanám. A Dark knight is hasonlóan hasznos, csak ő szituációsabb, és kevésbé lehet üres boardra pakloni mint Syl-t, szóval gyakran nem kerül be nálam a deckbe.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.02. 20:48:16 -
Nirz #8516 Részemről viszont búcsut intek a priestnek az egész osztály kombo orientált ha nem jön a lap akkor bármit csinálhatsz megette a fene.
Elég volt hogy nem tudoklépni vele rankot mert oda vissza akárhogy is tweekeli az ember nincs arany középút.
Elmondom mik a lehetőségek:
a,51% aggro ellen,control verni fog olyan 40% esély neked
b,51% control ellen, aggro ver olyan 30% esély neked
c,próbálod kiegyensúlyozni a priestet 49,99%-50,01% között ingadozik magyarán lapjárás dönt az egészről
Tiszta olyan mint a pala gyenge kombo orientált osztály
A másik hogy elegendő veszélyt sem tud felmutatni a pap control, csak reagál az ellenfél lépéseire márcsak ezért sem lehet jó
Totál idegesítő és sok szerencsét ehhez mert szükséged lesz rá.
Én magam részéről visszatérek a rushoz mert mindig jobb mint félórát szenvedni aztán bukom ,mint 5 perc alatt az eredményt és kevésbé az rng dönt.
-
Hát ok de Alex azért felér egy fél Jax-al. :) Egyébként szerintem Sylvanas az a legendary amit érdemes először legyártani, gyakorlatilag bármilyen pakliba jó és ha nem tudja silencelni akkor eléggé macerássá válik a körbejátszása. -
Negritis #8514 nekem a handlockomban nincs jaraxus, és naxoson kívül csak Alexa van mint legendary
DE nem érzem szükségét
segítene egy sylvanas/boom/jarax ..., de anélkül is elég potens az a deckem
szóval abban igazuk van hogy a decked nem fog szintet lépni attól hogy Yseria-t lecraftolod és beteszed
pár szituban jó lesz, néha meg 9 körig csücsül a kezedben, ha úgy érzed kell sok sikert -
Talált :DD -
Köszönöm szépen a tisztességes választ, komolyan át fogom gondolni!
-
CsuvakkaVader! Tuttam'!
-
Vannak normális lapjaim, Argusból ráadásul az egyik Gold, de NINCS legendem a Naxxoson kívül, amik viszont elég specifikusak.
Amúgy tényleg megkímélhetnél ettől a magas pacis témától, még akkor is ha ennek komoly hagyománya van jelen topikban. -
Light of Naaru az tényleg nagyon jó, Velen-s choosen nem rossz amúgy 1 simán elfér a pakliba, bár én is csak a mechesbe tudtam beszúrni.
Milyen hívások vannak. Hunter. 28 hp-n. 2. kör coint és kill kommand a zombie chowmra de ennek ellenére mégis tuti nyerni fog. -
Light of Naaru az tényleg nagyon jó, Velen-s choosen nem rossz amúgy 1 simán elfér a pakliba, bár én is csak a mechesbe tudtam beszúrni. -
karmacoma #8507 Nekem ami a legjobban bejött az új Priest lapokból az a Light of valami. Agro ellen nagyon jó, mert jó heal + board present, vagy shadowpriestel egy 1 manás 3 seb+lény. Lightbombom van 2 is, de csak 1 van bent. Kicsit lassú, ahogy a Velen Chosennek se találtam még helyet Controlban. -
Nekem most igazából lightbomb kellene leginkább meg vojlin csak ne lenne a fénybomba is olyan rohadt drága. -
karmacoma #8505 Nekem is kiesett tegnap a második Gazlow. Próbáltam már rá paklit csinálni(Spare partos Mage/Rouge, és mech priest), de eléggé változó eredményességű legend. Nem hiszem, hogy megéri vele szenvedni, mert építeni nem lehet rá, sima 6 dropnak meg gyenge. Megint van két mázsa dustom nekem is. Amúgy a mit craftoljunk témakörben én is a classic epic/rare lapok mellett vagyok. A gold legómból lett 3 használható classom. Igazából én úgy szoktam mostanság, hogy összegyűjtöm mi kéne egy deckbe, hogy jó legyen és amikor meg van rá az összes dust, akkor zúzok. Expert packos class legendek kellenének(+Ragna és Harrison), de azokra sajnálom a legjobban a dustot. Ha lesz deckem amibe nagyon kéne valamelyik, majd akkor csinálom meg őket. -
Priest, mi más :) Mondom, most a cél az arany, nem izgat ,hogy oda-vissza hintázok.