40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nirz #8623 jah ráadásul lehet többféle stílusban is,így kicsit érdekesebb mint a másik két aggro amikre van egy-egy tökéletes build -
DE egy mocsok vagy és még élvezed is :DDDDDDD Amúgy amíg nem ellenem nyomod jól csinálod :) -
Mech mage nekem is bejött, múlt hónapban azzal mentem le 11-ig csak utána megint priesteztem :D -
Nirz #8620 Vegyük figyelembe hogy a hunter secretjei hasonlítanak leginkább a klasszikus ellenfél körébe aktiválható lapokra és mondjuk rohadtul idegesítő hunter ellen játszani.
Kigyóscsapda, fagyasztó csapda, robbannó csapda
Aztán jönnek melé a a chargés jutyák az íj fegyver ami folyamatosan töltödik
Nevetséges és csak a pofádra megy ha túl akarod rusholni nem lehet, ha viszont lényeit ütöd le és előnyt szerzel jön a kutya vagy kigyó,gameover.
Egyértelmű face hunter a legerősebb aggro pakli most és úgy általában véve a legerősebb az egséz játékban
A zoo alulmarad
Mechmage nagyon alulmarad
Igazából nincs csak egyetlen counterja a face hunternek állítólag vmi priest build ami viszont minden más ellen automata vereség
A controlnál nehéz megmondani a ctrl warrior és handlock között -
-
Zozo0122 #8618 Na jó, nekem mostantól az Iron Juggernaut a kedvenc lapom :D Az előbb egy palával ezt játszottam el: kitettem, majd brewmasterrel vissza a kezembe. Amikor jött a köv brewmaster még egyszer, utána még Ysera is olyan kártyát adott amivel visszavettem, majd kitettem megint. A tagnak 4 db 10-et sebző akna volt a deckjében, az egész meccsen végig szakadtam a röhögéstől
Hiába ráépül erre a kombora, hihetetlen fun meccseket lehet vele menni :D
-
Dreadshade #8617 Sose tudni, blizzard másik nagy játéka a wow is mindig változik, igaz mondjuk a casual irányba az is :D Szerintem pár ellenfél körében aktiválható lap nem ártana meg, nem kéne ebből nagyon sok, csak egy pár és úgy nem lassítaná be annyira az egészet. Mondjuk mi hiába írkáljuk ezeket, úgyis a blizzard fog végül dönteni, és hát több mint valószínű, hogy marad ez a forma, ami most, mert gyors matcheket lehet tolni és sok embernek ez pont így jó, hogy nem kell órákat/délutánokat beleölni egy játékba. -
Nirz #8616 Szerintem zoo vagy face hunter
A zooval reális egészen rank 8-10 ig a 70% is
A priestel rank 18 ig estem vissza ugye tegnap aztán végleg feladtam és még dühömben dustoltam is priest cardokat kombó class sose lesz jobb
De mivel a zoot már unom váltottam mech magéra és most már egészen rank 11 ig mentem de zoo és face hunter ellen nem bírok,egyszerűen olyan zseniális a tempojuk -
Persze de nem mindenki élvezi az aggro-t márpedig tippem szerint te azzal éred el ezt az arányt és nem mondjuk priesttel. Egyébként a paklidat nem mutatod meg?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.04. 18:56:20 -
Nirz #8614 Maradjon csak casual, minden új funkció lassítja a játékot ami először még jó de mikor minden meccs félórás kezd unalmas lenni és 50 szer rákérdez a rendszer akarod e meg fázisok stb az sokakat elriasztana szóval tuti nem lesz -
kelthuzad :D ha 1 lényt visszahozol vle ami akkor meghalt már megérte -
Dreadshade #8612 Hát igen, mert nincs Graveyard se a játékban, Mondjuk, ha jönne egy Death Knight-os kiegészítő azzal betudnák hozni, mint új funkció vagy ilyesmi és még illene is az egészhez :D -
1Darton1 #8611 Nekem a 3 gyakran használt deckemben van egy darab epic összesen, és eddig ebben a szezonban a 30+ meccsemből még egyszer sem veszítettem. Nyilván ez óriási mák, mert kb. 70-80%-os winrate a reális, de azt jól mutatja, hogy nem kell túl sokat belefektetni a játékba ahhoz, hogy hatékony lehess. Rank 5 alatt már craftolnom kellene pár új legendary-t, de az még odébb van (habár ahogy streameken nézem, az olcsó deckek egész jól működnek mostanában arrafelé is). -
Zozo0122 #8610 Amúgy azt nem értem, hogy miért nincs még olyan lap ami visszahoz egy szörnyet a halálból. A pala secret az nem ilyen, arra gondolok, hogy megjeleníti az összes halott szörnyet mint a mulligannél és kiválasztjuk amit visszahívunk :D Jó kis epic lap lehetne. -
Dreadshade #8609 Erről már volt szó itt visszább, én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy sokkal idegesítőbb, ha csak nézem és csak a következő körben tudok reagálni az ellenfelem lépésére. Pl Freeze mage se lett volna olyan irritáló, ha lenne olyan lap amivel megtudom akadályozni az egészet még az ő körében, na mind1 ez egy casual game leginkább szóval nem valószínű, hogy ilyeneket befognak rakni, pedig sokat dobna az egészen. Más téma: nyitottam ma egy Arany Dark Whispers-t :D Nemtudom mennyire jó lap, de nagyszerű az arany wispeket megidézni aztán látni, hogy a következő körben az ellenfél 1 aoevel le is szedi xD Max valami Tokenes deckbe lehet ez a lap jó, bár a buff része nem rossz ha azt nézzük, bár erre nem alapoznék decket akkor se.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.01.04. 18:10:43 -
Nirz #8608 gimmick xD -
Zozo0122 #8607 Na most egy 4-3 aréna után nyitottam egy Iron Juggernautot :D Asszem építek egy mechwarriort plusz teszek bele 4 pandát, aztán szépen aláaknázom és rettegésben tartom az ellenfeleket
-
Nirz #8606 ah nem lenne jó, mert folyamatosan kérdezné akarod e használni?
ez 15x ellenfél körébe a magic vagy yugioh ezért volt rémálom, meg bármit ledobtál trap szétkapta vagy azonnal megsemisitette később spellel .
Nagyon unfun volt most így visszagondolva, pl egy freeze mage megsem közelíti mint amiket a többi kártyás játékba lehet csinálni, borzalom -
Ezért dobná fel egy kicsit a játékot ha teszem azt 1 lap kijátszása, vagy HP használata engedélyezett lenne az ellenfél körében. Több azért nem lenne jó, mert ez azért mégiscsak egy nagyobb tömegeket célzó egyszerű alapokra épülő játék és nem egy Magic.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.04. 17:15:13 -
Nirz #8604 Valahogy az eszméletlen vereség sorozat után ranked 15 ről jött egy győzelmi sor is és rank 13 ig jutottam ahol is freeze mage megállított és most egy kis szünet bár mit ne mondjak ez idegesítő -->
mad scientist
free ice block+ alextraxa
megakarod ölni, tudod hogy ice block ezért 1 ig viszed
oké kövi kör megint ice block aztán további élet redukció
megint passzolnod kell
freeze maradék életedet is leviszi xD
jó játék mondhatom , annyi hogy ez idegesítő nem op csak nagyon idegesítő mert ma már ez a 3 ik -
Hát az is egy magyarázat :) -
Negritis #8602 lusta :D
amúgy a magicamy vs hyped meccs nekem tetszik
a kiscsaj eléggé szimpatikus lett így a 2 meccs alapján -
Ezért írtam ,hogy feleslegesen tol bele, már ha beletol, viszont lehetsz te akármilyen jó játékos ha több lapod is hiányzik, mert sok mindent lehet ilyen olyan megoldásokkal helyettesíteni, de egyik sem lesz olyan hatékony, és ezért fognak a free játékosok egyre inkább lemaradni. Szerintem tavasszal jön egy újabb kieg és a még nagyobb lemaradás. Persze a blizz jól csinálja, mert ezzel egyre több játékost kényszerít a pénzes vásárlásra. -
Az aki bele tolt 100$ és mondjuk nyitott Dr.Boom ot meg mondjuk egy másik legendaryt. Neki garantálva van hogy mikor hunterrel játszik undertaker fixen a kezében lesz kezdésnél? Nem hiszem. Az hogy valaki nagyobb lap készlettel rendelkezik mint te nem biztos, hogy jobb játékos is. -
És van aki meg mindent jobban tud, mint mások, vagy legalábbis azt hiszi, közben meg a helyesírás alapvető szabályival sincsen tisztába, vagy csak lusta használni őket.
Igen, ilyen a fórumozás, jogom van leírni a sérelmeimet a játékkal kapcsolatban, ahogy neki is a beszólogatásait, akinek ez nem tetszik legyen házigazda és törölgesse a hsz-eket.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.04. 16:58:23 -
Negritis #8598 van aki nonstop sír, csak nem érteni hogy miért játszik akkor
és van aki néha beír vmit akit valaki beszólásnak vesz
ilyen ez a fórumozás -
Reménykedni lehet csak ebben a játékban nem sok értelme van. Egyébként ezt magyaráztam már párszor, hogy a free játékosok egyre jobban le fognak szakadni aminek a vége előbb-utóbb az lesz, hogy lemorzsolódnak az ilyen játékosuk, meg egy nagyon kis hányaduk beletol egy csomó pénzt tök feleslegesen. Úgyhogy f2p, persze csak ha nem kazuározni akarsz meg rank 20 és 15 között bohóckodni akkor erősen p2w, vagy marad a random, randomjának a randomja a bámulatos és utolérhetetlen arénázás. -
Vagy csak hetente egyszer feltűnsz, hogy beszólogathass másoknak. :DDDD -
Negritis #8595 én nem is erőltetem ugyanezért :D
inkább lövöldözök tankokkal :D -
Nirz #8594 Nagyon idegörlő a ranked ma is,az különösen hogy missplay miatt kaptam ki pár esetben.... -
Negritis #8593 http://hearthstone.blizzpro.com/2015/01/02/the-anti-undertaker-hunter-deck/ -
Zozo0122 #8592 Az első szárny régóta megvan amúgy, de inkább arénázgatni szoktam és reménykedek :D De amúgy legalább a belcherért érdemes lenni megnyitni a 2. szárnyat... -
Vagy kinyitja goldért. -
1Darton1 #8590 Még mindig ott van a lehetőség, hogy valódi pénzt költesz rá, mint ahogy bármilyen más hobbira. Vagy megelégszel az olcsó és hatékony paklikkal. (Persze az is opció, hogy működésképtelen deckeket erőltetsz, és a véletlent hibáztatod, ha nem jön össze valami.) -
A harmadik szárny nem. A többi hááát ja :) De már az első 2 szárnnyal jóval előrébb van, ott van ugye pl. a pók, a belcher, loatheb... -
Negritis #8588 ér annyit mint 7 pakli nyitása :D -
Csodára ne várj, nyisd a naxxokat! Rohadtul sok idő meg rohadtul nem éri meg a 700 aranyat de akkor is! -
Szerintem vagy már annyira gyakorlott, hogy lassan kéne Naxx szárnyakat nyitni, azért vannak ott must have kártyák, na meg jó a single élmény is :-) -
Zozo0122 #8585 Amúgy szerintetek nem lesznek olcsóbbak az alap paklik vagy a Naxx? Lassan akkora hátrányban érzem magam mint az állat :D A nehezen összekuporgatott aranyam meg általában elmegy ilyen 3-3 arénákra...:D -
Hát kész, mára feladtam, semmivel nem tudok nyerni, minden hulladék szar szarrá szívat. Boom-ot meg már most jobban utálom, mint a zoo-t. Minden hülyegyerek legyártotta, és minden ótvaros szar pakliba bepakolja.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.04. 13:47:23