Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sWbFII
Üdv, gondolom sokan kérdezgetik, szóval bocs hogy ha a könyökötökön jön ki: van valakinek fölös béta kulcsa? egy sör árával meghálálnám.

"Not Weaken.... Weeeaken"

jazzy
Én kifagytam úgy, hogy 2 loseom volt és amikor visszamentem nyithattam a ládát.
Jah idõközben rájöttem, köszönöm.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Aradebil2
Arenaban nem kapsz se wint se losst érte, csak defeatnek írja ki (kis csillagok lesznek a hõsöd feje felett)

Aradebil2
játsz le egy gamet, és meg fog jelenni

Minden nap jár quest? Én ma valamiért nem kaptam. Másnál hasonló jelenség?

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Csak azért kérdezem mert akármit csinálok nem hajlandó leellenõrizni a System Check a gépemet és így nem tudok regisztrálni 😞

ProGabe
Jelentkezhetsz, ingyenes lesz a játék, így a bétában is bárki részt vehet.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mukika
igen. starter játékokat azért regisztrálj be.

Sziasztok! Ha nincs aktivált Blizzard játékom akkor nem is jelentkezhetek a bétára?

http://img707 .imageshack.us /img707/5484/m454.png

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

epic loot nah így talán menni fog

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

4/3as arena után 😄 mondjuk goldot nem kaptam csak kb 100 dustot

ProGabe
Háromféle DC van:
- nem ír ki semmit, felrobban az ellenfél, nyersz;
- kiírja a játék, hogy az ellenfél lelépett, felrobban, nyersz;
- amit te írtál

Blizzconon ígérték, hogy dolgoznak az ügyön. Azzal azért mindenki legyen tisztában, hogy 15 ember van a projekten, hihetetlenül lassan fognak történni a dolgok. Épp a minap írta az egyik dev, hogy a decemberi nyílt béta is csak terv, senki ne lepõdjön meg, ha csúszik a dolog.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jazzy
én dcztem kismilliószor és loset kapsz érte
Aradebil2
simán discelt az ellenfeled, senki sem kap sem losst, sem wint, csak defeatnak írja ki a meccs végén

Fabio Capello
Amit speciel a Blizz mûvel béták terén, azért idõnként tényleg bekaphatják, a másik felénél az emberiség szimplán csak nem képes megérteni a béta fogalmát.

Nincs igazuk? 😄
jazzy
Ez manapság a divat, ha nem jutok be bétára mindenki kapja be, ha bugos a béta mindenki kapja be.
MEdievil
Mert már megjelent igaz? 😊
Kicsit erõsnek érzem egy még meg nem jelent játékon számon kérni hogy nincs kész.

F

Igen azt én is olvastam, hogy LESZ benne. Egy online játéknál elég alap dolognak kéne lenni szvsz 😄
Legutolsó info szerint maradnak. A blizzconhoz sem járt volna lap, ha törlik.
Azokat a kártyákat amiket most beta-n szerzünk meg, azokat a teljes játék megjelenésekor elveszítjük, vagy megmaradnak?
Lesz ilyen benne valahol olvastam.
Számomra a kézenfekvõ az lenne ,hogy ha valaki megszakad az tudjon reconnectelni...és ne amiatt bukjon arénát mert valamiért nem stabil a nete éppen. (vis major esetekben pl)
De ezek szerint nincs ilyen.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nem tudom, csak hirtelen nem tudtam hova tenni. Számomra ilyenkor az lenne a kézenfekvö, hogy aki nem volt ott idöben, vagy megszakadt a net, az veszít, a másik meg kap egy ingyen gyözelmet. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

jazzy
Ez.. miért lenne feature
Közben megtaláltam végre.
Amúgy az bug vagy feature, most játszottam (volna) egy warrior ellen lockkal, ö kezdett volna, írja, hogy 'Opponent still choosing', majd kb. 1,5 perces várakozás után meghal ö is meg én is, és Defeat. Mondom, he, ez meg mi.
Ötlet? Mert ha bug, akkor jelentem, ha meg feature, akkor meg nem tudom. 😊 Mindenesetre szarul érintett, kb. 10 meccs óta megint veretlen voltam, erre jön egy ilyen.

A Golden Mystery Minion kártyát mikor kapja meg az, aki vett a Blizzconra Virtual Ticket-et? Mert akárhogy kerestem is, idöpontot nem nagyon találtam, a Collectionomben meg még nincs benne.

Próbálkozni azért lehet 😛 akkor a második a mondandóm második fele érdekesebb, hogy aki kap majd kulcsot és már van az esetleg megszánhatna vele😊
Megunni nem lehet nagyon jó kis indy game, akár rövid idõkitöltésnek is. 😊
Üdv! Ha esetleg valaki megunta a játékot a sok bosszankodás miatt, vagy akinek már van accountja és kap egy másik kulcsot ha nem lenne óriási kérés akkor legyen szíves elküldeni privátba😊 Elõre is köszi a segítségeteket!😊
Fehercsoki
Engem a closed bétába inveltek, azóta használom, mégsem kaptam.

gerey
Mióta van, azóta fenn van nekem. De mindegy dec/jan-ig kibírom, úgy is jön a vizsgaidõszak meg ilyenek...

<#gonosz3> Úgylátom mindenképp várni kell decemberig.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ProGabe
Uhh, bocs, azóta kiegészítették:

If you are one of these participants, then I recommend you double check your spam folders or Promotions tab to find the beta invite. Please note that the closed beta test phase of the Battle.net desktop app is a very specific period of time and does not include everybody that has downloaded the Battle.net desktop app.

Én sem kaptam, pedig fel van rakva elég rég.

gerey
Én se, de gondolom ilyen US only a cucc, vagy talán csak késik...

Fehercsoki
2 accountal is használtam a desktop appot és egyikre sem kaptam...

ProGabe
Khm.

"Everyone who participated in the closed beta test phase of the Battle.net desktop app should have received their Hearthstone beta invites last night."

Szóval mindenki, aki letöltötte az asztali klienst és bejelentkezett rajta, kapott kulcsot.

ha feljönnek a lapok és nyersz 5-6 kör alatt akkor igen, ha nem bekap pár aoe-t és onnantól nehéz dolga van.
néztem egy kis streamet este és a murlock-legendary deck tényleg annyira OP?

Utálom azt a mûfajt haveroknak oda adom, ha nem kell nekik beszórom a fórumába. f2f az én stílusom, mint a HS vagy SC2. Vagy egy kivétel de az nem Blizz game. Dio3-at is only hc-ba nyomtam egyedül, néha tímmel, mert nem szeretek mástól függeni. (van kivétel de nem ide való)
Arra én is jelentkeztem, de nem sok reményt táplálok 😄

Már csak barhiból is jelentkeztem a "heroes of the storm"-ra úgyis kapok minimum két kulcsot 😊

A beta updater kliens tudja valaki mit küld fel? Lehet benne van minden hw azonosító serialja. Akkor ha csak egy is azonos, mert valami cserélõdött a gépben, azt tudni fogja a Blizz. Szvsz csak különbözõ gamer PC-krõl van értelme multi regeket csinálni.
Bezzeg nekem megvan az összes Diablo és WoW meg Warcraft, de nem kaptam kulcsot. Ilyenkor azért kicsit igazságtalannak érzem ezt.

kemotox
Nekem nincsen eredeti blizz játékom, de Dio3 bétát is toltam, illetve HS-re jött kulcs.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

jazzy
Errõl van szó. Egyébként amelyik accon nincs megvett játék feltelepítve ne kaphasson bétát. Ez is egyfajta szûrés az ingyen kreált multiaccokra.
Szerintem 3 célcsoport van béta osztáskor,

1. a potenciális játékos, aki eddig nem szopódott be a blizz gépezetbe, mint fletley;
2. HC játékosok, nem az a hc, akinek megvan minden blizz játéka; (ráadásul a HC gamerek a legjobb beta teszterek)
3. Marketingesek, portál, újság, média, stream;