Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Not Weaken.... Weeeaken"
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
4/3as arena után 😄 mondjuk goldot nem kaptam csak kb 100 dustot
- nem ír ki semmit, felrobban az ellenfél, nyersz;
- kiírja a játék, hogy az ellenfél lelépett, felrobban, nyersz;
- amit te írtál
Blizzconon ígérték, hogy dolgoznak az ügyön. Azzal azért mindenki legyen tisztában, hogy 15 ember van a projekten, hihetetlenül lassan fognak történni a dolgok. Épp a minap írta az egyik dev, hogy a decemberi nyílt béta is csak terv, senki ne lepõdjön meg, ha csúszik a dolog.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kicsit erõsnek érzem egy még meg nem jelent játékon számon kérni hogy nincs kész.
F
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Amúgy az bug vagy feature, most játszottam (volna) egy warrior ellen lockkal, ö kezdett volna, írja, hogy 'Opponent still choosing', majd kb. 1,5 perces várakozás után meghal ö is meg én is, és Defeat. Mondom, he, ez meg mi.
Ötlet? Mert ha bug, akkor jelentem, ha meg feature, akkor meg nem tudom. 😊 Mindenesetre szarul érintett, kb. 10 meccs óta megint veretlen voltam, erre jön egy ilyen.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
If you are one of these participants, then I recommend you double check your spam folders or Promotions tab to find the beta invite. Please note that the closed beta test phase of the Battle.net desktop app is a very specific period of time and does not include everybody that has downloaded the Battle.net desktop app.
"Everyone who participated in the closed beta test phase of the Battle.net desktop app should have received their Hearthstone beta invites last night."
Szóval mindenki, aki letöltötte az asztali klienst és bejelentkezett rajta, kapott kulcsot.
A beta updater kliens tudja valaki mit küld fel? Lehet benne van minden hw azonosító serialja. Akkor ha csak egy is azonos, mert valami cserélõdött a gépben, azt tudni fogja a Blizz. Szvsz csak különbözõ gamer PC-krõl van értelme multi regeket csinálni.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
1. a potenciális játékos, aki eddig nem szopódott be a blizz gépezetbe, mint fletley;
2. HC játékosok, nem az a hc, akinek megvan minden blizz játéka; (ráadásul a HC gamerek a legjobb beta teszterek)
3. Marketingesek, portál, újság, média, stream;