Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a wow meg dió megy? gondolom igen, ergo a blizz nem baszott el semmit

de próbálják átvezetni a "népet" a b.net loaderre viszont nem kényszerítenek senkit

ha akarsz HSezni akkor újrateszed, ha nem játszol ahogy eddig
valszeg nem sikerült megoldani hogy a wow vagy dio 3 eredeti installerre rendesen kompatibilis legyen vele, bár lehet kidobnak egy pecst mind3 kliensre (sc2 szépen beolvadt btw)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Blizard megoldás: uninstalláld a wowot meg a Diablót...hát 'nyátokat azt😄

ennyire tellikl egy Blizzardtól?? szánalamas

ezt mind végig nyomtam pont mint a srác

Anyway here's a list of what I did:
1. Run Hearthstone-Beta-Setup-enGB.exe => Error BLZAPPBTS0000C
1. Remove the whole Bnet folder in ProgramData, restart, try again => Error BLZAPPBTS0000C
2. Uninstall Bnet Application, remove Bnet folder, restart, try again. => Error BLZAPPBTS0000C
3. Uninstalled evertything Blizzard related, manually cleaned up registry of anything Blizzard related, restart, try again => Error BLZAPPBTS0000C

I can't possibly see what else I can do here... I have W7 x64, MSE, can't be more standard. I'll contact the Blizzard support about this, but if anyone has any other solution they can think off, it would be appreciated ;-)

semmi ami heartstone.....

minden qrva blizz játék megy csak ez nem.....behalok:S

ProGabe
A battle.net app sem? Bár gondolom az is csak elindítja azt a bizonyos setupot.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

12. re is leírom: NEM INDUL EGYIK UPDATER SETUP-ja sem😛

mmint bármelyik blzz game
én is letöltöttem free dio 3 uploaderét, utána elindult hs kliens is
bármelyik game uploaderét tölts le, inditsd el, várd meg amig felteszi ujh cuccot, aztán inditsd el HS ét.
pedig már néztem a WOW meg Diablo launchert is hátha onnan van valami shortcut HS-hez....😛

de nem tudom letölteni az uploadert😛 az exe egyszerûen nem fut...se az eu se az US

töltsd le a legujabb uploadert.
Aradebil2
és simán retire-olhatnál 8 win után, de sokan inkább odaadják az utolsó meccseket,hogy javítsanak a karmájukon 😊

Aradebil2
8 winnél több goldot kapsz átlagosan, 9 winnel a + gold slot helyett nagyobb az esélyed arany rareket meg +1 packot kapni

jazzy
mi értelme autoconcedel goldot farmolni?
Aradebil2
Végre elsõ 9 wines arenam, igaz ebbõl 2 autoconcede volt (hála a sok gold farmolónak 😄), és beadta a 2 packot 😊

en-GB-t töltöd? (Más verzió pl. US is lejön, az nem fog elindulni)
akkor most buktam?😛 vagy van valami mentõ ötlet hogyan indulhatna el a telepítõ exe?

shittt akkor ez a 22-es csapdája😊
meg Mátyás király mese: hozott is ajándékot meg nem is😄

jazzy
Jaja a Blizzardnak <#idiota>
van valakinek egy kliens vmi tárhelyen?

zsír kaptam bétát,de letölteni nem lehet😊) illetve az exe lejön ,de nem indul!! kiráály😊

RedDevilsza
Írtam!😊

attiGT
Most kaptam blizztõl béta kulcsot... lol akinek kell írjon privit, ha többen írnak majd valamit kitalálok, vagy van jobb ötletetek?

denevérember
Na most léptem be reggel, már aktív a play gomb... 😊 Köszi a segítséget mindenkitõl!

In space no one can hear you scream.

mukika
A belinkelt hivatalos fórumon is többen panaszkodnak ugyanerre, nem látják a tegnap frissen beregisztrált játékot a játékaik közt és persze így játszani sem tudnak. Úgy látszik, hogy a 24 óra az mégsem 24 óra... Türelem biztos menni fog. Béta, szóval ezt még meglehet bocsátani.

denevérember
Nem látom sajnos... El nem tudom képzelni mi lehet a baj...

mukika
Battle.net-en a játékaid közt látod már? Ha nem akkor az a baj... Nekem jelenleg mûködik a launcher-bõl indítva.

denevérember
Na köszi srácok,így már sikerült. Feltelepítettem viszont nem aktív a "play" gomb. Gondolom valami update lehet ?! Többieknél is ez van?

mukika
csodás ez a fórum. a #8 nem kell a végére persze.

mukika
http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/8776047588#8

mukika
Tegnap óta szerverproblémák vannak, van kék is róla.

denevérember
Ezt nem hiszem el... 😊 A munkahelyemen néztem az accountomat neten,ott volt hogy letölthetem a játékot. Mire most hazaértem megint eltûnt... Ez valami vicc? 😊

nekem is hasonlo volt, letöltöttem frissitet uploadert.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

denevérember
Persze az lent van,a Diablo3 miatt és használom is. VIszont a hearthstone nem jelent meg ott a lehetõségek között 😞

ProGabe
Leszedted a b.net desktop appot?
http://eu.battle.net/en/app/

denevérember
Srácok tegnap kaptam egy kulcsot emailbe a blizzardtól. Beléptem a battlenet accountomba,beírtam a kulcsot. Írta hogy minden oké,de nem tudom letölteni a játékot sehonnan. Nem jelent meg a letöltések között... Hozzá adni meg nem engedi még 1x a kulcsot,azt írta már hozzáadtam... Mi a teendõ ilyenkor?

TurboX
elkelt
TurboX
egy fölös kulcs várja gazdáját, az elsõ pm viszi
MEdievil
2-3-4 manás lapjaid mindenképpen lesznek 90 lapból csak találsz valamit 😊
Csak azért írtam mert korábban sírás volt, hogy nincs flamestrike vagy legendary akkor már nem is lehet nyerni.

Amúgy tényleg idegesítõ amikor a végjátékban jönnek a durva kombók és ott kapod sorban a vereséget. 5 Gyõzelem után volt nekem is az elsõ vereség majd 8-1 és utána 2 bukó.

F

Aradebil2
de ha volt mellé egy rakat imba 2-3-4 -es lapod, akkor semmi szükség a class specific lapokra😊)

Aradebil2
8-3 rugó, 8-0ról 😞((

MEdievil
8-3 Arénámat szeretném dedikálni azok számára akik szerint csak akkor lehet nyerni ha bizonyos kártyák megvannak 😊

Priest:
0 db MindControl
0 db legendary
mindössze:
1 db SW Death 1 db Holy nova és 1 db epic Sea Giant ami semmit nem ért egyszer került elõ végjátékban de ott se csinált semmit.

F

Nem.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

böröczk
Valahol meg lehet nézni mennyi vereségem van? Vagy még csak a victory-t írja?

Kumiho #2179

sima playbe jót elfunolok a mage-gel 😄
majd decemberbe ráfexek arenara ha lesz idõm végre

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

+1, én is így jártam.
licitálok, 2 sör árával! <#vigyor2>