40521
  • Shep
    Hát igen de az már eléggé late game :)
  • Zozo0122 #8662
    Engem már nem bírnak megfogni a nyomorultak az új harcosommal :D Az elején kapják a mechek armadáját a pofájukba, ha azokat legyőzik jönnek a Shieldmaiden stb., utána felhúzom a páncélomat is 20 környékére, aztán Ysera + Juggernaut 3x minimum :D Azért még nem stimmel teljesen a pakli, javítgatom folyamatosan, hogy igazán hatékony legyen. Mert amikor van a kezemben 2 brewmaster de nincs juggernaut akkor az 2 fölös lap...de Yserát vagy a Shieldmaident is jó visszarángatni a kézbe, ha úgy van.
  • Shep
    Nem tudom de a retkes hunterek eltűnhetnének a francba, mert tönkre vágják a játékot.
  • kabel15
    Miert halna ki? Amugy Zoo lock is control. Igen arcra is megy sokat de nem szabad fent hagynia lapot az ellennek.
  • Shep
    Hát az bizony jó lenne :)
  • csoszi87
    Amúgy ha nem lenne megszabva a 30 lapos limit, hanem 30-40 lap között lehetne a pakli, lehet kihalna az aggro.
    De szép is lenne...
  • Shep
    Van olyanom amiben benne van, de ha az rng szívat nincs mit tenni.
  • s0n1c
    Jah bocs azt nem olvastam :) Mindenesetre a thoughtsteal-t, vagy a loot hoardert mindenképp beraknám valami helyett.
  • Shep
    Én is beraknék még sok mindent de 30 a limit :D
  • s0n1c
    thoughtsteal, loot hoarder (+ ott a két northsire cleric)

amit még én beraknék:

undertaker x2, zombie chow x2, injured blademaster x2,
  • Nirz
    Erős az rng,zoo 2 szer nyomja ellenem az implosiont mind a 2 szer négy hps ellen és mind a 2-szer 4 impet idézve az aoe lap meg nem jött xD
  • Shep
    Ezért lenne jobb ha privátban is megírnátok ahogy először is kértem. Amúgy meg nem érek rá olvasni, elég nekem a panaszkodást leírni :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.05. 09:59:13
  • Mitttomén
    És még csak be is írtam az eredményt annak idején, ajánlom figyelmedbe a #8232-es számú hozzászólást....
    Esetleg kéne néha fórumot olvasni!?
  • dave9004
    most lejátszottam kb 8 meccset (antiaggro rampdruid)
    2 handlock, 1 sámán, 4 zoo, 1 mechzoo
    2 handlocktól kaptam ki, mert velük nem tudok mit kezdeni ha aggro ellen vok betárazva. a mechnek meg nagyon jól jött az enhánszó
  • dave9004
    nekem csak hunter meg zoo jön 12-13-on.
  • antiatom
    Más se nagyon találkozik így a hónap elején annyi aggroval mint december közepe-végén? Tele van handlockal és druiddal rank 18-14 között.
  • Shep
    Akkor Kulaba és Getalife nyomja a győztesek döntőjében
  • kabel15
    Azt hittem beírta már. 2-1 lett. Priest el nem tudtam mit kezdeni :(
    Tavasszal csinálhatnánk még 1 tornát ha többen is szeretnék.
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.01.04. 22:49:24
  • Shep
    Kikaptál Kulabától, mondhatnátok akkor, mert ha nem szóltok nem tudom, hogy ki nyer és anélkül nehéz frissíteni.
  • karmacoma
    Igen. Itt a tábla.
  • kabel15
    Ez az SG torna? Az hogy áll jelenleg? Én játszottam a döntőbe kerülésért. De az nem jött össze 2-1 re kikaptam.
  • Shep
    Na igen, az tény, hogy sokkal gyorsabb ráadásul ha buksz akkor is gyors a dolog, controllal meg még a vereségért is meg kell küzdeni.
  • 1Darton1
    A játék elején hónapokig csak control paklikkal játszottam, úgyhogy egy kicsit meguntam őket. Számomra ugyanannyira bonyolultak azok is, csak jelentősen lassabb a játékmenet. A régi void terroros zoo-t, dr huntert és dr palát szoktam játszani. A face hunter még nekem is túl aids, de lehet, hogy egyszer majd kipróbálom.
  • karmacoma
    Vesztes ágon Andree-Davidk 2:0
  • Shep
    Na a mai nap megkoronázása a 3. körös core hound akit köv körben kapott még egy +2/+2-t, nekem persze nem jött se bgh se a 2 death-ből egy, szóval azt hiszem jöhet az uninstall.
  • Shep
    Mivel húzzak lapot ha nem jön aminek kell? Egyébként majdnem ez csak nekem nincs boom meg ragna és vojlin
    http://www.hearthpwn.com/decks/153503-control-priest

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.04. 22:35:15
  • Shep
    Mert az tetszik, ilyen hülye vagyok.
  • dave9004
    mennyi laphúzásod van? mert az az érzésem, hogy vmi nagyon hiányzik a pakliból. v linkeld már mivel tolod pls :)
  • Nirz
    inkább 7 mert a pala sem számít az is erősen kombós szituációs klassz mint a priest
  • kabel15
    De miért erőlteted a papot? Van még 8 hős amivel lehetne játszani.
  • Shep
    Ja, poénból összeraktam egy olyan priestet amiben csak lény volt +2 circle meg 4 leszedő, semmi más, na mondanom sem kell, hogy csak a varázslatok jöttek meg a 6+ -os lények pedig azokból csak 3 db volt benne. :D
  • Shep
    Köv meccs, ott rohad a kézben a két circle de nem tudom semmire használni. Hivatalosan is kijelentem ,hogy rohadjon meg a büdös RNG ott ahol van. Nem igaz, hogy 10+ meccsen keresztül nem lehet legalább átlagosan osztani. Kár, hogy 20-ról nem lehet lejjebb esni. Ma sikeresen 17(3)-ról visszaestem 20 semmire. Ez azért szerintem nem sok embernek sikerülne. Ilyenkor az is hihetetlennek tűnik ,hogy valaha is jártam pl 10-en.
  • Shep
    Beszarás de ma még egy meccset nem tudtam megnyerni, ez legalább vagy 8 game. Az is milyen mikor az utolsó 7 lapban van mindkét circle.
  • antiatom
    Szerintem most pont a zoo a hatékonyabb Hunter ellen ha a 7-8. körig túléltél és van valamilyen heal a paklidban nyert ügyed van mert a hunter egyszerűen kifogy a lapokból. A zoo folyamatosan újra tudja tölteni a boardot, a hunter erre csak pár körig képes aztán kimerült. Amúgy lehet csak én vagyok a mazochista de szeretek ezek ellen játszani végig izgalmasak a meccsek, tudom mire számíthatok és teljesen más mint egy controll meccs. Külön öröm mikor lerakom a 2. healbotot és szegény hunter tudja, hogy vesztett
  • Dreadshade
    Ja azt vettem észre, ellenem még aggro deck is jött amiben bent volt :D Mondjuk megértem miért szeretik, még ha egyedül rakja ki az ember akkor is csinál egy boardot + a bombák random sebzése :D Csupa jóság.
  • Shep
    BGH most alap, mert minden deckben ott a Boom :)
  • Dreadshade
    Mondjuk ja, végülis a Big Game Hunter is ilyen ha belegondolok, 1 elmegy a deckbe, de nem lesz minden ellen tökéletes, hát ilyenek ezek a Counter lapok általában mindenhol mondjuk :D

Nirz:
    Persze, hogy számít a kinézet is. Sokan mindig a Doom 1-2-vel jönnek, hogy ott is a gameplay számít, de azt nem veszik figyelembe, hogy az akkor ugyanúgy nagyon tetszetős grafika volt, amikor kiadták :D Másik dolog amit szoktam látni meg tapasztalni, hogy sokan azt hiszik a jó grafika az egyenlő azzal, hogy milyen élethűen nézz ki valami, és szerintem ez egyáltalán nem így van, és igen számít a jó design. Egyszerűen olyankor jó már ránézni az egész játékra is, ha azt látja az ember mennyire egyben van kinézetileg is. Pl nálam a Darksiders játékok is ilyenek, hiába helyenként vannak pixelesebb részek, de a design és az egész kinézete annyira egyben van, hogy nem tudom azt mondani rá, hogy ennek rossz a grafikája :D
  • Nirz
    kinézet a kulcs mondat sokan szeretik irni hogy leszarják a grafikát meg nem számít de tapasztalatok azt mutatják ha jó a design az tuti siker
  • Tinman #8625
    Kezan nagyon jó. Ha nem secretes kaszt, akkor csak elmegy, egynek kiteszed, esetleg húzol rajta, de ha olyan a kaszt, akkor nagyon be lehet vele szívatni az ellent. Játszottam már ki más ellen és pont ma vették el egy secretem palától és mire ellensúlyoztam a kárt, hát elment egy köröm meg 2 lapom az ügyre.

Minden dekkben 1 nálam van, de kettő nyilván baromság belőle.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.04. 19:43:23
  • Dreadshade
    Igaz ott vannak a secretek, de azokkal egyelőre csak az a gondom, hogy miért csak 3 kasztnak adtak? és ráadásul a hunter az egyik :D Szerintem sokkal fairebb lenne, ha minden kaszt kapott volna pár secretet. Persze körbe lehet ezeket játszani meg minden, de mégis az van mindig, hogy ha kijátszik a hunter (vagy a többi kaszt is) egy secretet az csak kárt fog okozni akárhogy játszom körbe. Mondjuk erre ott van az az új lap a Kezan Mystic vagy mi neve, de az meg olyan felesleges más kasztokkal szemben. Egy sideboard rendszer se ártana a játéknak, legalább tournameneteken. Na, hogy ne csak a nyavalygásom legyen itt, most hiába hiányolom ezeket amiket itt irkáltam meg lentebb is, azért az tetszik a játékban, hogy egyszerű, de azért mégis van benne valamennyi mélység, gondolom legtöbb embert ez fogta meg., meg hát persze kinézetre is tetszetős az egész. :D