Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
onnan majd lesz nekem is ha kell valakinek... bár mindjárt open béta...
sry 3. körben volt ki is léptem.....
PlayIten ajándék beta kulcsokat osztogatnak
kör 1 : Coin +lightwell
kör 2 : Divine spirit + Inner Fire
(de ez mintha egy mannával több lenne, most keltem nem mégy a matek)
kör 2 : Divine spirit + Inner Fire
(de ez mintha egy mannával több lenne, most keltem nem mégy a matek)
Kripp most játszott arénában egy lock ellen, akinek Malygos, Deathwing és Ysera is a paklijában volt... RNG...
Ez hogyan lehetséges?
2. körben 10/10-es Lightwellel üt a gyerek........az milyen foku mákfaktor már,hogy így bejön a kombó neki???
hy
valaki tudna adni egy beta kulcsot?
köszi 😊
valaki tudna adni egy beta kulcsot?
köszi 😊
Csináltam egy érdekes paklit locknak. Low manás lapokból, de sajnos van benne pár rare. Murlock mindenféle fajta, stat növelõ lapok, mint a blood imp, raid leader, coldlight seerek. Corruptionok ha behúzna valami erõs lapot. Spellbreaker a védelem áttöréshez. A lényege hogy a sok low koszt lap miatt, az elejétõl fogva konstans nyomás alatt legyen (ott a 2 imp master is) én pedig húzhassak minél többet ha tudok, hp trade. Nagyon nagy az esély hogy gyorsan kombózodik valamelyik lapom, ha nem akkor bejönnek a questing adventurerek, amire rádobálom a sok low lapot. Nincs taunt. A stormwind championt (azt is beraktam +stat miatt) ritkán kell kihozni. Addigra vagy én halok be vagy az ellen nem kap levegõt a ráömlõ minion seregtõl. Kellemes mikor az imp masterek miatt repülnek a knife-ok, adaléknak dobálom lefele a murlockokat, akár charge-al. Nem egy topdeck, de érdekes vele menni. Kizárólag warlock-al hatékony. Valamint majdnem minden lapból kettõ kell, hogy mûködjön a taktika.
Gyengesége az aoe, aoe trap. Vagy ha lépés elõnybe kerül és nem tudom folyamatos védekezésre késztetni, felszívja magát.
Gyengesége az aoe, aoe trap. Vagy ha lépés elõnybe kerül és nem tudom folyamatos védekezésre késztetni, felszívja magát.
Láttam egy nagyon érdekes megjátszást:
Priest ellenfél hátrányban volt felpakoltam egy taunt falat se holy nova se shadow world nem tett volna nagy kárt benne. Erre ledobott egy Auchenai Soulpriestet majd egy Circle of Healinget. 5 Manás flamestrike. Biztos gyõzelembõl kerültem olyan hamar hátrányba mint ahogy porrá égett az áthatolhatatlan falam 😄 Végül is sikerült megnyernem mert utána semmi koncepció nem volt már a játékában de így is nagyon jót mulattam ezen a mozdulaton.
-------
Susarc félelmetes mennyire nem értetted meg amit mondtam. Azon gondolkozzam leírjam-e erre pont más már megtette:
Szerencse és Skill HearthStoneben
Priest ellenfél hátrányban volt felpakoltam egy taunt falat se holy nova se shadow world nem tett volna nagy kárt benne. Erre ledobott egy Auchenai Soulpriestet majd egy Circle of Healinget. 5 Manás flamestrike. Biztos gyõzelembõl kerültem olyan hamar hátrányba mint ahogy porrá égett az áthatolhatatlan falam 😄 Végül is sikerült megnyernem mert utána semmi koncepció nem volt már a játékában de így is nagyon jót mulattam ezen a mozdulaton.
-------
Susarc félelmetes mennyire nem értetted meg amit mondtam. Azon gondolkozzam leírjam-e erre pont más már megtette:
Szerencse és Skill HearthStoneben
F
platina 2😛 pedig atomjaimra szivatnak én meg mazsolázom a paklikat 8-10 lapokból😛
akkor az idõjárásról beszélgessünk?
Könyörgöm szerezz már nemi tapasztalatot és utána tegyél olyan kijelentéseket amik szinte kész tényként hangoznak.
Semmi baj ha valaki kezdõ és még nem látja át az egészet de az ide érkezõ másik újoncokat megzavarod és/vagy butasággal tömöd tele.
Az ilyen alapvetõ fórumozási etikettrõl nem is beszélve hogy 4 hozzászólást írsz saját magad után ahelyett hogy összeszednéd és egy kommentbe leírnád.
Amúgy pedig: #675
Semmi baj ha valaki kezdõ és még nem látja át az egészet de az ide érkezõ másik újoncokat megzavarod és/vagy butasággal tömöd tele.
Az ilyen alapvetõ fórumozási etikettrõl nem is beszélve hogy 4 hozzászólást írsz saját magad után ahelyett hogy összeszednéd és egy kommentbe leírnád.
Amúgy pedig: #675
F
mobiltelóra remélem kijön hiszen nem egy 3-5 órás Vampire kártya szinten van😊)
már lecsekkoltam az oldalukon😛 😊
Ugye tudod, hogy végtelenszer fel lehet használni bármilyen nevet? 😊
Amúgy persze valamilyen szinten igazad van.
Amúgy persze valamilyen szinten igazad van.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
team liquid-es ,pro gamer....mondom én ez szerencse >>> lapok >> ész vagy tudás
loál most vertem meg Kryptiket basic pala paklival😊)
vannak azért beteg lapok: pl a kalandozó...kijön 3 manáért és minden lap után +1/+1 a 30 lapomból 8 megöl egy miniont,de ha nem jön be kézbe akkor 2-3 kör alatt ilyen 10-10-es lesz és kinyír😊
prioritások: szerencse > jó lapok > ész.......
prioritások: szerencse > jó lapok > ész.......
kártyát lehet cserélni? vagy elveszíteni?
mi alapján kapok új kártyákat?
mi alapján kapok új kártyákat?
Várható, folyamatosan mennek ki a kulcsok, legutóbb 5 napja volt EU-s kulcsosztás.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem 1 legendarym sincs és gold3 csillagos vagyok úgy, hogy kb nem vesztettem meccset eddig rankedban, csak egyszerûen nem játszok.
silver 2 vagyok,de ilyen dupla legendarys meg epikes arcokat kapok😊)
jaja köszi! nyomom! már 3 küldi megvan😊
tanács
csináld meg a könnyü rejtett q-eket, vehetsz belöle paklikat, aránázhatsz, ha utánaolvasol kész alapdekkeknek, simán át tudsz menni copperen, silveren, goldon. a platina már nehezebb de nem reménytelen, a diamondhoz viszont már komolyabb rákészülés és pár jobb lap is kell.
könnyü rejtett q-ek
Teljesíts egy meccset Play módban – 1 csomag pakli
Oldj ki minden hõst – 100 arany
Érd el bármelyik hõssel a 10-es szintet – 100 arany
Nyerj 100 meccset bármelyik módban – 300 arany
Verd meg az összes expert AI-t – 100 arany
Törj szét egy kártyát – 95 arcane dust
Lépj be az arénába – az elsõ alkalom ingyen
csináld meg a könnyü rejtett q-eket, vehetsz belöle paklikat, aránázhatsz, ha utánaolvasol kész alapdekkeknek, simán át tudsz menni copperen, silveren, goldon. a platina már nehezebb de nem reménytelen, a diamondhoz viszont már komolyabb rákészülés és pár jobb lap is kell.
könnyü rejtett q-ek
Teljesíts egy meccset Play módban – 1 csomag pakli
Oldj ki minden hõst – 100 arany
Érd el bármelyik hõssel a 10-es szintet – 100 arany
Nyerj 100 meccset bármelyik módban – 300 arany
Verd meg az összes expert AI-t – 100 arany
Törj szét egy kártyát – 95 arcane dust
Lépj be az arénába – az elsõ alkalom ingyen
köszi! sry csak azt hittem figyeltek erre,hogy mezei emberke ne riadjon el,hogy 2 percenként sárba alázzák😊
rankednél veszíthetsz lapokat?
rankednél veszíthetsz lapokat?
Csak nem értem mit írjak erre. Toljál rankedet ott van MM, normalban nincs. Lehet több tapasztalatod van, itt mások a szabályok, mások a kártyák, másik a játék. Plusz ez egy béta, nem tökéletes, közel sem. Mage amúgy is szar ha nincs jó kártyád, játsszál Priestet az jó úgy is.
Vagy játszhatsz gép ellen is, van benne easy és hard ai is.
Vagy játszhatsz gép ellen is, van benne easy és hard ai is.
*15%
persze lehet 25% a win ratem...9 féle mage kártyám van😛 nagy kombókat nemtudok kipakolni😊 de olyan ellenfeleket kapok akik 5-6. k9rben már lila meg narancs kártyákkal jönnek elõ ha épp nem vertek tönkre 5. körben ilyen 20/20-as lényekkel😊)
nem hülye vagyok csak újonc....és hiába van lehet több kártyás tapasztalatom mint a fél topiknak ha nincs mibõl gazdálkodni😛 ezért érzem úgy elsõ blikkre ,hogy a MM kicsit hülyén rakja össze az embereket...ennyi
nem hülye vagyok csak újonc....és hiába van lehet több kártyás tapasztalatom mint a fél topiknak ha nincs mibõl gazdálkodni😛 ezért érzem úgy elsõ blikkre ,hogy a MM kicsit hülyén rakja össze az embereket...ennyi
Alap pakliból is lehet nyerõt összeállítani, pont errõl szól a játék, nem arról, hogy 3 manád van tudsz-e számolni hány kártyát rakhatsz ki
Volt egy egy hirtelen váltás én is érzem. Lehet a sok béta hullámnak volt köszönhetõ egy idõre, de egész jó volt az mm, akár basic paklikra.
Susarc te mindig bele nyúlsz azokba a gamekbe, amiknek nem MM az erõssége 😊
Tény egy világklasszis cégnél, mint a Blizzard fura.
Tény egy világklasszis cégnél, mint a Blizzard fura.
jó ,de nem mindegy hogy alap lapokkal gazdálkodsz vagy 498 db ból állítod össze a paklikat😛
nem a játékot nem értem😊
nem a játékot nem értem😊
édes Istenem átlagosan 5-6 kör alatt elvernek!!
nincs ebben valami system ami figyeli,hogy újoncokat ne rakjon össze vérprofikkal??
nincs ebben valami system ami figyeli,hogy újoncokat ne rakjon össze vérprofikkal??
Ehhez kellett egy jó adag mázli is, krippnek mindig bejönnek az ilyenek 😄
"amugy elég kis tinglitangli game...egyszerû mint a faék a program szinte a popód alá tolja mit kell csinálni és mit ne felejts el😊)"
Pont ugyanezt gondoltam róla, de idõvel rájön az ember, hogy komoly elõre-hátra harc folyik egy rutinosabb meccsen, 1-2 dmg/hp ponton vagy spellek kijátszásán eléggé elõre kell gondolkodni, mert sordöntõ lehet. Pillanatok alatt a földön találhatja magát az ember erõs vezetésbõl. Nem állítom, hogy jobb, mint mondjuk a MtG, gyors idõkitöltésre roppant szórakoztató game.
Pont ugyanezt gondoltam róla, de idõvel rájön az ember, hogy komoly elõre-hátra harc folyik egy rutinosabb meccsen, 1-2 dmg/hp ponton vagy spellek kijátszásán eléggé elõre kell gondolkodni, mert sordöntõ lehet. Pillanatok alatt a földön találhatja magát az ember erõs vezetésbõl. Nem állítom, hogy jobb, mint mondjuk a MtG, gyors idõkitöltésre roppant szórakoztató game.
na nemtudom,hogy össze vissza töröltem töltöttem még orosz installert is 6x ujraiunditottam a gépet és elindult!😊
Játszottam 6-ot! ebbõl 4x priest.... 7 manát osztok és a pap ellenfelem 36/36- os elemntállal meg 7 másik minionnal és körönként 5-öt gyógyít magán....ez milyen összeállitás már? mert az a gyerek biztos nem 5. szintü és 45 perc játék van mögötte mint mögöttem😊)
sok kártyát játszottam/ Vampire,HKK,Mitosz,Magic,Kalandok földje stb/ de ilyen szintü paklit összetenni sok jó lap és sok tapasztalat....akkor meg miért rak össze kezdõt ilyen wolumenü emberkével?😛
amugy elég kis tinglitangli game...egyszerû mint a faék a program szinte a popód alá tolja mit kell csinálni és mit ne felejts el😊)
Játszottam 6-ot! ebbõl 4x priest.... 7 manát osztok és a pap ellenfelem 36/36- os elemntállal meg 7 másik minionnal és körönként 5-öt gyógyít magán....ez milyen összeállitás már? mert az a gyerek biztos nem 5. szintü és 45 perc játék van mögötte mint mögöttem😊)
sok kártyát játszottam/ Vampire,HKK,Mitosz,Magic,Kalandok földje stb/ de ilyen szintü paklit összetenni sok jó lap és sok tapasztalat....akkor meg miért rak össze kezdõt ilyen wolumenü emberkével?😛
amugy elég kis tinglitangli game...egyszerû mint a faék a program szinte a popód alá tolja mit kell csinálni és mit ne felejts el😊)
esetleg nincs valakinek egy olyan kulcsa amit nem használ és megszánna vele?<#vigyor2>#vigyor2>
kaptál info-t, uninstall és a bnet loaderrel reinstall
nem ideális, de mûködõ megoldás
nem ideális, de mûködõ megoldás
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
nem QQ zok hanem segítséget vártam és nem kioktatást....ha nem tudsz segíteni akkor légyszives ne oktass ki! ,mert szerintem az SZAR ha 3 om játék flottul megy ugyanattól a cégtõl és a 4. pedig hulladék😛😊 thx bye peace
az hogy külön-külön futnak arra mondtam hogy mûködõ dolgot nem basztak el
az meg hogy több 10ezren hisztiznek engem nem lep meg, a játékos társadalom elkurvult sok szempontból, és ehhez ez a dlc mizéria is hozzájárul sajnos
nyilván nem tökéletes még a cucc, de ha megnézed a bnet loader is beta!!!!
ilyenkor pedig vannak gebaszok, vagy kivárod vagy újrarakod
vagy nem csinálsz semmit és QQzol mint a sok okos
az meg hogy több 10ezren hisztiznek engem nem lep meg, a játékos társadalom elkurvult sok szempontból, és ehhez ez a dlc mizéria is hozzájárul sajnos
nyilván nem tökéletes még a cucc, de ha megnézed a bnet loader is beta!!!!
ilyenkor pedig vannak gebaszok, vagy kivárod vagy újrarakod
vagy nem csinálsz semmit és QQzol mint a sok okos
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
egy hozzászólásban sikerûlt a tökéletes ellentettjét állítanod ugyanannak a dolognak:
"blizz nem baszott el semmit" vs "valszeg nem sikerült megoldani hogy a wow vagy dio 3 eredeti installerre rendesen kompatibilis legyen vele,"
KÖSZI😊
sztem meg elbaszta,hogyha több tízezren reklamálnak😛😊
nomeg ha megy 2 játékuk is akkor ezzel a 3. játékkal csak van valami gebasz nem?:😛 és nyílván nem nálam hiszen mint mondtam kettõ simán megy...ja sry SC2 is megy! az is fennt van😛
"blizz nem baszott el semmit" vs "valszeg nem sikerült megoldani hogy a wow vagy dio 3 eredeti installerre rendesen kompatibilis legyen vele,"
KÖSZI😊
sztem meg elbaszta,hogyha több tízezren reklamálnak😛😊
nomeg ha megy 2 játékuk is akkor ezzel a 3. játékkal csak van valami gebasz nem?:😛 és nyílván nem nálam hiszen mint mondtam kettõ simán megy...ja sry SC2 is megy! az is fennt van😛