40521
  • Zozo0122 #8703
    Én tegnap nyitottam egy régi boostert, hát minden megvolt belőle:D Amúgy a mai játékidőm kb. 10 óra HS :D Nagyon élvezem ezt az új paklit...
  • Shep
    Én ma dühömben 3 paklit nyitottam annyira jó lapok voltak benne, hogy egyikre sem emlékszem.
  • Negritis
    nyitok egy epicet, shadowbomber :D
    végülis a rugó,priest,wari amivel kb sose játszok :D örülök neki

ma a handlockkal szívtam viszont a reynad féle mech dudu jól ment
  • Nirz
    Az egyetlen balance faktor is kiiktatva hogy sokan bírják nyomni az egydimenziós volta ellenére is xD
  • Shep
    Azért remélem majd a köv kiegben tovább erősítik a vadászokat!
  • Shep
    Na a kurva hunter a handlockot is megölte. Annyira gusztustalan az a kaszt, hogy szavak nincsenek rá. mondjuk ha kicsit több szerencsém van nem éli túl de hát ugye.
  • Zozo0122 #8697
    Kolenton beszarok, teljes nyugalommal veri a handlockot is, Jarraxusra Harrison, erre a warlock egyből feladta :D
  • Nirz
    sajnos el xD
  • Negritis
    kis naiv :D
    csak 16/24 :D
  • Shep
    Zetalot már legend 20. Beszarás, ezek 0/24 játszanak?
  • kabel15
    Kolento is most tolja az új huntert :D
  • Shep
    Remélem elvert! :)
  • Nirz
    én amikor aggrot nyomtam pont szembe jött egy arany priest és pont anti aggro volt xD
  • Shep
    Rohadt jól elbohóckodok priesttel 19-en. Kabaré az egész. Control ellen csak aggro jön, ha váltok aggro ellenesre akkor meg csak control, már csak röhögök az egészen
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.05. 21:45:21
  • Zozo0122 #8689
    Szegény warriorok flamestrikeja az explo sheep + whirlwind :DDD Ünnepnapokon bejön a 2 explo sheep + whirlwind...nagyon troll paklim van
  • Shep
    Mondtam ,hogy durva :) Bár, hogy mennyire lehet eljutni vele az más kérdés.
  • Zozo0122 #8687
    Találkoztam az új control hunterral. Hát embertelen...ilyeneket csinál, hogy Sneed + 2x feign death :DDD
  • Shep
    Na csináltam egy másik paklit, aggro szarrá ver még mindig de minden egyéb ellen partyban vagyok. Eddig a sámánt utáltam, de egy ideje alig találkozok velük úgyhogy lecseréltem őket hunterra. Na meg a sámánok ellen legalább lehetett küzdeni a hunter viszont pár kör alatt lealáz vagy ha nem is akkor is tudod, már semmi esélyed nincs, csak az időt húzhatod.
  • Mephike
    Elvileg kiírja azt is, ha elérsz bizonyos szintet, Nekem múltkor gratuláltak a warrior lvl40 miatt.
  • Shep
    Amúgy én nagyon hiányolok egy olyan fícsört ami mutatja hány lap van a kezemben, mert mikor már sok van elég macerás számolgatni, pláne mikor még a consecration, vagy más aoe spell miatt elcsúszik a kép és az én lapjaim alig látszanak.
  • Zozo0122 #8683
    Nem is tudtam, hogy írja a játék, ha egy friend nyit egy legendaryt. Az egyik nyitott egy Sylvanast, most írta ki...:D
  • Shep
    Igen, mert ha nem tudod leszedni még a fatigue sem öli meg. Ráadásul még a kis szaros impekből is 3/3-at csinál.
  • Negritis
  • Zozo0122 #8680
    Okés köszi, akkor nekem token drudiom van :D Viszont most jött ellenem egy handlock ami Jarraxusra kirakta Malganist, ez valami embertelen erős :D
  • Nirz
    A token sok lényre megy rá a boardon hogy a savage roar kombózva OTK-zon
    A ramp meg ugye mana kristályt szedi fel hogy hamarabb dobálja le a nagyobb lényeket
  • Shep
    Igen, mill csak control ellen jó, aggro ellen 4-6 kört bír ki max de csak ha feljön 1 swipe amúgy gyakorlatilag esélytelen. Ebben a metában teljesen életképtelen.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.05. 17:11:43
  • Negritis
    a ramp/token közti különbség nem fix nálam
    a mill az hogy felhúzatja az ellenfelével a pakliját, a naturalize-ra építve alapvetően és ehhez jött most egy új lény is
    meg persze oracle, mukla

érdekes deck, control ellen jó esélyel megy de sztem max fun faktor
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.05. 17:05:02
  • Zozo0122 #8676
    Mostmár valaki írja le nekem a druidok közti különbségeket :D Rampdruid, Dr druid, milldruid, stb...hogy is van ez? :D
  • Negritis
    szar :D
    nehéz vele játszani és megtalálni az egyensúlyt ami a játékstílushoz illik ezért sok kezdő sokat bukik vele
    a hunter-zoo könnyen tanulható ezért népszerű+sikeres de a jó priest mindenki ellen jó eséllyel megy
    csak kevés van belőle
  • Nirz
    Viszont elég népszerű :D
    nézd a jó oldalát a rogue nemcsak a legszarabb hanem a legkevésbé játszott is amit nem tudok cáfolni eddig szezonba egyet láttam eddig :D
  • Shep
    Összeraktam egy anti aggro szerű vicces paklit erre csak control meg ilyen fos milldruidot kapok. tényleg utál a játék.
  • Shep
    Milyen meglepő, hogy a priest egy kalap szar.
  • Nirz
    hát nah a számok sem hazudnak hunter a legjobb jelenleg xD
  • Nirz
    CONSTRUCTED

Class Win Rate Popularity Rank
    1. Hunter 53.99% 2
    2. Warlock 51.09% 1
    3. Warrior 50.91% 5
    4. Shaman 50.49% 7
    5. Paladin 49.34% 8
    6. Mage 48.76% 3
    7. Druid 48.75% 6
    8. Priest 47.37% 4
    9. Rogue 44.11% 9
  • Zozo0122 #8669
    Warrior igen :D Jöhet zoo vagy hunter esélye sincs, hagyom, hogy feladják. Remélem ez jó sokáig kitart mert 20ról jöttem winstreakben 16 ig fél óra alatt :D Jöjjenek csak az aggro nyomorultak.
  • csoszi87
    Warrior.
    Nekem nem szokott probléma lenni a hunter.
    Még a secreteket is körbe tudom játszani vele.
    (jó most nagyon keveset játszok, tehát nem releváns az infó)
  • 1Darton1
    Vagy a pala, vagy egy nagyon gyors deck.
  • Shep
    Uninstalltól nincsen jobb counter :)
  • Nirz
    Face hunter ellen akármilyen counter?
    Vagy ha nem tudod legyőzni őket, join to dark side?:DDD
    Ezen erősen gondolkozom nevetséges az a deck
  • Zozo0122 #8664
    Sajnos általában már halottak vagy én vagyok az mire oda jutok :( Kb. 50-50. De hogy nagyon vicces az biztos :D Szinte látom ahogy izzadnak, az előbb egy rugó kapott ki keményen, bár hatalmas epic failek voltak a meccsen :D Neki Sneed Nozdormut hozott nekem meg a kisebbik fajta hozott Millhouset...így nem nehéz élvezni a játékot ha ilyen baromságok történnek, nem pedig az van, hogy kapom a képembe ezerrel a kis gyökereket :)