Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Na úgy sorsoltam ahogy #913-ban írtam, 10es szám jött ki elõször, tehát WOLF3x6 nyert a #910-el. Priviben küldöm a kulcsot, a többieknek meg kitartást, hamarosan úgyis open beta lesz, illetve ha lesz még kulcsom akkor azt is ugyanígy kisorsolom.

csak 11-en várják mit dob a csokimikulás 😊
Fehercsoki
Ja nem tudom, 8kor elfelejtettem😄 Mindjárt sorsolok.

😄D
a 15s végü 😊
ki nyert ? 😊
Fehercsoki
8kor sorsolok, a jelentkezõk sorszáma a hszük utolsó 2 száma lesz, 1-100ig lesz a számgenerálás és aki sorszámát legelõször kidobja az nyer.

szia!
Jelentkezni szeretnék a béta kulcsra 😊 Köszönöm a lehetõséget
otisz111
Üdv! Jelentkezni szeretnék a kulcsra, köszönöm!
Szintén jelentkezek a béta-kulcsra, hátha estére nem csak a stream nézés marad.

hoy ehh

Üdv, én is beállok a sorba. Köszi.
csgery
Hali, én is szeretnék nevezni a kulcsra! 😊 hátha most sikerül 😄
szia, neveznék én is a kulcsra 😊
most ez a nagyon gyilkos

MEdievil
My Bad 😊

F

5-öt nyertem.....totál random minden ha a szomszédot kérem meg,hogy nyomogassa össze a paklit akkor is nyerek 2-3-at vagy egyet se vagy 6-ot....😊

Aradebil2
már megbocsáss, de aki murloc/beast/pirate decket rak arénán, az nem normális. tönkrevágja az egész draftodat, és nehezne tudom elképzelni h a minionjaid nagyob része murlock legyen. Lehet a srác is a 4 meccsbõl egyszer húzta fel a másik hármat meg bukta simán.

LOL BAZZ

"tudás" mi? én is 5 féle murlockkal toltam tegnap vagy tegnapelõtt arénában és 2 meccsen keresztül nem húztam fel 3-at összesen 16 kör alatt! ez meg 3 kör alatt csak azt húzott..... RNG IS BULLSHIT!

úúú összeraktam egy nagyon köcsög pap paklit😛 lény szinte alig van benne ,de kinyírok ellopok lemásolok mindent...mivel nincs sok lényem az ellenefelek lapjainak a 30-40% a kuka😊

Forrest Tomee
Szerintem Õ a Duel of championsra mondta.

Fehercsoki
Te mirõl beszélsz? Én ezt a duel of championsre írtam...

BoneDragon
Na akkor már én is beszállok a buliba, magasra tett kézzel jelentkezem.

MEdievil
Az a baj, hogy butaság. 1605 goldom van most. Arena és napi questekkel csak szaporodik.
Ha nem számítana a skill akkor a jó játékosok nem tudnának pluszban lenni arénában.

F

béta után lewipeolják a kártyákat?

Fehercsoki
Azzal szerintem az a baj, hogy nem lehet úgy játszani, hogy nem fizetsz érte, nagyon sokat számítanak a lapok, a skill meg elég keveset...

Forrest Tomee
Valaki aki játszik a M&M Duel of championssal is, tudna egy kis összehasonlítást mondani?

Én is jelentkeznék, régóta várom már a "saját" kulcsomat 😊
Én is jelentkezem, mert még nyilván mindig nem kaptam kulcsot.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fehercsoki
Random.org-ot fogom használni. Egyébként ha majd lesz még kulcsom akkor elõször azoknak adom oda akik itt jelentkeztek, de még nem kaptak kulcsot.

Fehercsoki
E-mailben jön a kulcs.

Forrest Tomee
Emailben jön a kulcs vagy a battle.net oldalon kell nézni?

Tököm kivan, amennyi pénzt a wow-ba beleöltem a hosszú évek alatt és hónapok óta egy béta kulcsot nem tudnak adni, pedig az elsõ napon szinte jelentkeztem.

Én is jelentkeznék😊 Már hónapok óta szeretném kipróbálni ezt a játékot, nagyon sok videót néztem róla, játék híján😊 Ha véletlenül hozzám kerül biztos lehetsz benne hogy jó helyen lesz és nem eladásra kerül <#smile>
Akkor én jelentkeznék. Mert csak csorgatom a nyálam a videókra és már tûkön ülök, hogy játszhassak vele. Remélem szerencsém lesz. (bár az 1-t biztos nem fogja kidobni... tudom hogy véletlen és minden számnak van esélye... de hát akkor is 😊)))

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Fehercsoki
Van egy felesleges béta kulcsom, szerintem a legigazságosabb módja a kulcs elajándékozásának, ha kisorsolom random szám generátorral azok között akik ma este 8ig erre a hsz-re válaszolnak, hogy kell nekik a kulcs.(tehát nem a leggyorsabb kapja, az nem lenne igazságos szerintem) Csak olyan írjon, aki tényleg szeretne vele játszani, és véletlenül sem eladásra kell neki a kulcs.

Elég sok MTG, ill. WoW TCG lapot rajzoltak, sz'al annyira nem meglepõ. 😉

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Aradebil2
nagyon durva hogy a Boros-Szikszai páros mennyi lapnak csinálta a képét 😊
Duo, Szikszai, Boros

ProGabe
Mit mi alapján? Ezt az egyik fejlesztõ írta a hivatalos fórumon.

Ez meg a legújabb a témában:

Hello Aratil, could you maybe give us an estimate on if it's still possible for everyone who opted in for the closed beta to receive a key, say, before christmas? Booster packs would make a nice present for some people i think..^^ Or are there still too many issues yet to be solved?

Can't promise anything, but that is our optimistic goal.
http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/10343494247?page=222#4438

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

és ezeket mi alapján ?
ProGabe
Tegnapi kék:

We have already dramatically increased the number of beta opt-in invites that we send out with each wave, and hope to be able to increase the frequency of waves as well in the near future. With that said, the current Hearthstone server configuration is still not ready for the server load that we expect will happen with open beta. If we were to move into open beta right now, it is highly likely that the servers will become overloaded and nobody would be able to play.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hamarosan open lesz a béta no worries

Én ma kaptam <#miaz>
Denemadom. <#duhos2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

nekem ugyanez volt: sámán : mondom nézek murlockost belepakoltam 9 murlockot aztán 2x kikaptam úgy 7-8 kör alatt,hogy murloknak színét se láttam! azthittem felrobbanok elkezdtem az uccsót,mondom mindenki bekaphatja és nyertem 5-öt😊)

Igen Eu van fennt
MEdievil
Pár nap kihagyás után játszottam végre megint arénát:

9 gyõzelem után kicsit neheztelek hogy Dustot vág hozzám a rendszer.

Sikerült egy olyan paladin decket összeállítanom amiben 0 db területre ható spell/minion volt. Nem volt semmi ami két lényt vett volna célba legalább. Még egy tetves Defender of Argus se jött össze de nyilván a Cons hiánya volt a legfájóbb. Egy gyõzelem után össze is jött 2 vereség és akkor már holt nyugodtan játszottan nem gondoltam volna hogy lesz bármi is belõle.

F

eu-t tetted fel?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hali, ma kaptam egy Béta kulcsot aktiváltam is, feltettem a játékot de nem tudok játszani mert azt írja a bnet client hogy Nem elérhetõ a játék a régiómban. Tudtok erre valami haszbálható megoldást?
games4ever
Szórakoztam bot ellen 😄

Az igaz, hogy a véglegesben lesznek mindenféle megszerezhetõ dolgok ladderben, de az hogy virtuális tétje (gold) van a játéknak sokkal csábítóbb nekem, mint a létra mászás. Amúgy is kell majd az összes lap ahhoz, hogy legyen értelme ladderezni. Azt nem kevés idõ össze gyûjteni. Fõleg az én tempóban napi egy arénával.
ProGabe
Nyílt bétával jön az átvariált ladder. Így tényleg semmi értelme, ez csak egy összecsapott, helykitöltõ izé volt.

Nekem még igen messze van az aréna attól, hogy motiváljon vagy élvezetesebb legyen. Egyelõre jobban leköt, ha különféle paklikat rakok össze, és azokat próbálgatom. Egyébként Magicben se érdekelt igazán a draft, de hát különbözõek vagyunk.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)