40521
  • Zozo0122 #8823
    Csak egyet kéne hogy sebezzen 2 manáért. Mint a mage, oké a hunternél alapesetben megkötés, hogy csak a hőst lőheti, viszont cserébe ott van a lapjainál a brutál beast szinergia, + fegyverek + trapek. Szóval igen, a hunter hero power rohadtul OP.
  • antiatom
    Azert is irtam, hogy mi massal lehet helyettesiteni oket :) Nyugodtan kiserletezz barmivel, aggresszivabba is lehet tenni, mondjuk én ugy talaltam a warlock és a hunter jobb ebben xD
  • Shep
    Egyébként szerintem a legjobb megoldás az lenne ha a retkes hunter HP-ja 3-ba kerülne. Enyhén OP, hogy kettőért lövöldözget közvetlenül arcra.
  • Shep
    Hát a legendaryk nekem mind hiányoznak, de a többi ahogy nézem megvannak.
  • antiatom
    Este megnzem otthon, fejbol ez megy:
    2x earth shock
    1x forked lightning
    2x crackle
    2x flametounge totem
    2x rockbiter
    2x a 3/2-es windfury sámán mech
    2x lightning storm
    1x bgh
    2x hex
    1x mana tide totem
    2x a 2db 2/3 farkasok
    1x dark iron dwarf
    2x senjin
    2x azure drake
    2x healbot
    1x doomhammer
    2x fire elemental
    1x alakir
    1x ragnaros
    1x sneed

Alakir helyett mehet bele argent commander, sneed elég lassu de controll ellen jo, priest ellen mind controll kihuzasara hasznalom, ragnarost nyugodtan be lehet cserelni egy nagy lenyre. Azure drake nagyon jo a deckben a sok spell miatt, fire eli az egyik legjobb 6 drop, garantált 2for1. A heal nagyon kell bele, anélkul a doomhammer kb hasznalhatatlan. Lehet probalgatni az unboundot is, én kivettem mert kombo nelkul eleg gyenge. Bgh a sok kontroll, elsosorban a handlock ellen kell.
  • Shep
    Mutass egy jó decket!
  • antiatom
    Ajánlom a sámánt, bármit meg lehet fogni vele. Olcsó removalokkal van tele, a hex pedig a játék legjobb hard removalja. Annyi a lényeg, hogy valamennyi healt be kell pakolni, én most 2x antiqe healbotot haszálok, hunter ellen kb. garantált a win, zoo ellen is jól állsz és a handlockot is tudod verni.
  • Shep
    Hát ok, de egy jó control wari embertelen drága.
  • Pio
    Priest, mage igen jól meg tudja fogni a zoo-t. Vagy játszatok zoo-t. Engem például egyáltalán nem zavar, ha zoo jön ellenem, ha pedig sokszor egymás után az jön, akkor antizoo paklit veszek elő.
    Emlékeim szerint hunter ellen pedig a ramp druid a legjobb, csak kell tenni bele 1-2 healt is.
    Control warriort pedig ha erre hegyezed ki, akkor megeszi mindkettőt reggelire - cserébe kevésbé lesz jó control matchupban.
  • Shep
    Az a baj ,hogy még arénában is az aggro az amivel eredményt lehet elérni. Szerintem a Blizz direkt csinálta ilyen szarra játékot.
  • Zozo0122 #8813
    Nekem is elegem van belőlük, lehet az lenne a jó út, hogy csinálni valami zoot és felmenni addig ahol ezek eltűnedeznek, de sajnos bármilyen rankon találkozol zooval vagy facehunterral :(
  • Shep
    Nálam most a taplóság abból áll ,hogy nyerek akkor a végén nyomok egy sorry-t :) Ez még belefér vajon?
  • Tinman #8811
    Hopp, control pala is 8. körben feladta :-D
  • Tinman #8810
    Mivel velem is taplók én is belekezdtem, saját builddel a szemétkedésbe. Nem értem miért ment el a meta ennyire abba az irányba, hogy 6-7. körben lehetőleg végezzünk a másikkal, de jó, legyen -.-

• Shep
    Elvileg nem de mondom én csak arra használom ,hogy paklikat ki be mentegetem vele úgyhogy ha valaki játékon belül használja valamire azt csak saját felelősségre.
  • matecsavo
    Ez amúgy csalásnak minősül, vagy banolhatnak vagy csinálhatnak valamit érte?
  • Shep
    Igen ha bejönnek a kombók nagyon vicces és élvezetes is ezért szeretem de ha nem akkor meg csak nézel magad elé ,hogy már megint szarrá vertek 4 kör (nyilván apró túlzás) alatt.
  • Shep
    Az a baj ,hogy nagyon egysíkú volt a játéka. Persze tény, hogy érdekesebb volt, mint a már unalomig ismert mechmage.
  • dave9004
    még lekraftolhatod :D
  • Zozo0122 #8804
    Most nézem, hogy ha meglesz minden casual murlock (a 2 új GvG murlock nem kell), akkor kapom a murlock legendaryt ajándékba :D Bár sosem próbáltam még murlock paklit :D És sajnos sosem lesz Gelbin Mekkatorquem goldenban, mert azt csak azok kapták akik fizettek a béta alatt. Szemétség, hogy fog kinézni pár év múlva az egyetlen lap ami nem golden...
  • dave9004
    viszont ilyen deckekkel már nem is találkozunk máshol csak magas rankon. mond h te is élvezted a meccset meg lestél csak :D
  • Zozo0122 #8802
    Erre pap questet kaptam, el se hinnéd mik történnek :D Olyanokat kombózok beszarok. Ja és...thoughtsteal druidtól - Malorne + Ragnaros :DDDDDDDDDD
  • Zozo0122 #8801
    Áh hagyd a papot, full kombo meg rng az egész, fullos lapkészlet nélkül fölösleges vele foglalkozni is :D 50%-nál úgysem hozol vele többet.
  • Shep
    Ezt mondom én is, rank 5 sem ér többet, mint a 20, csak mellet döngetni lehet rá de amúgy ugyanazt kapod hó végén. Ezért tűztem én ki most inkább az arany priestet célul. Legend szerintem soha a büdös életben nem leszek ahhoz túlságosan sok idő és sokkal jobb lapok kellenének ,vagy aggro, de az meg dögunalom nekem már pár meccs után is.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 00:05:47
  • Shep
    Beszarok de megnyerte a hülyegyerek. Az egész pakli arra épült, hogy az összes +spell damage-es lént bepakolta meg melléjük az összes létező varázslatot meg fagyasztós szart és így mindig mindent le tudott szedni még az arcane missle is 6-ot sebzett. Nem jósolok a gyereknek nagy jövőt azzal a deckkel még akkor sem ha engem lemákolt, mert várhattam én a shadow madnest meg a többit mikor mind az utolsó 6 lapban volt. Normálisan jönnek a lapok már rég elrendeztem volna de így csak szenvedtem. Az a baj ,hogy mindig 2 ellenfelem van, az egyik a játékos másik meg az rng.
  • dave9004
    r14-en meg már olyan meccsek vannak, hogy izzad az ember minden egyes damage-ért. végülis ha nincs meg a legend mind1 hol játszunk :D
  • Shep
    Az mekkora value kijátszani egy geomancert majd köv körben egy duplicatet. Néha tényleg csodálkozom ,hogy emberek ,hogy juthatnak el ilyen játékkal 17-ig is.
  • dave9004
    köszi
  • Shep
    https://github.com/Epix37/Hearthstone-Deck-Tracker/releases

Tud egy csomó minden mást is de azokat már csalásnak érzem. pl. mutatja mi ment ki a paklidból, hány % van arra ,hogy x lapot felhúzod meg egy csomó mindent.
  • dave9004
    tudod linkelni?
  • Shep
    Ott van rá a deck tracker én csak emiatt használom, belepakolom a paklikat aztán csak egy kattintás és lehet importálni a játékba. Igaz néha bugos és 1-2 lapot kifelejt :)
  • dave9004
    control huntert még csinálni akarok de nincs hely :D
    ilyenjeim vannak: mechmage, mechpriest, dr priest, handlock, 2 sámán, meg 3 druid :D
    mage-t lehet törlöm am iutálom az aggrot
  • Negritis
    én jobban örülnék a menthető és betölthető deckeknek
    tudom hogy sokan elítélik itt a ctrl+c&v deckeket, de én értékelném ha le tudnám menteni majd betölteni a deckjeim akkor az sem zavarna hogy csak 9 slot van
  • Zozo0122 #8790
    -1 hős kéne, a huntereket ki kéne törölni az univerzumból és minden írásos emléket elpusztítani róluk :DDD
  • dave9004
    kéne még vagy 10 deck slot HS-ben :D
  • Negritis
    én most awesome games done quicket nézek (bocs a "promo"ért)
    speed runnerek gyűjtenek most épp a rák kutatásokra
  • karmacoma
    A warrior meccs azért mókás volt.
  • dave9004
    jah. vált is palára, nem kell annyit talán agyalni mint a millel
    megyek nézem akkor Savjz-t am is ő a kedvencem
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.06. 23:05:30
  • Zozo0122 #8785
    Hát ez nem az ő napja sajnos :( Jobban kihozhatta volna a pala ellen, biztos fáradt vagy nemtudom.
  • dave9004
    na Kolento mill Duduzik lássuk a medvét.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.06. 22:51:28