Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Igen, a szerencsérõl szól, mivel alapvetõen egy kártyajáték, viszont azért balanceolgatnak, illetve "csak" 30 kártya egy pakli, szóval kevésbé múlik a szerencsén.

Fabio Capello
az emberek túlnyomó többsége sztem paklit válogat meg rendezget a játékidõ 80%-ban... 😄

cataflam02
Elsõre nagyon addiktív a játék, viszont elég nagyrészt csak szerencsérõl szól az egész, ha jönnek a jó lapok nyersz, ha nem akkor nem. 😄

One more story

Fehercsoki
Látszik, hogy soha életedben nem wowoztál, szóval szerintem ne okoskodj...

így lassan 1 hónap után és 20 évnyi kártyás múlttal egy dolgot jegyeznék meg: a Blizzard komolyan ennyire HÜLYE??? már elnézést,de semmilyen kártyajátékot nem szabad manupulálni,mert az élvezeti értékét a béka segge alá veri! 1001%-ra veszem,hogy "cinkelik" a lapokat!!! Itt elkéne felejteni azt amit a WOW-ban csinálnak a nyíltan vállalt kõ-papír-olló elvet és azt ,hogy peccsenként kiválasztanak 1 class-t ami furcsamód többet critel többet resistel nagyobbat dob a "random" mint a többi így a balanceolásra 2003 óta tett kisérleteket suttyba dobva ezzel kompenzálnak! Hétszentség,hogy itt is valami ilyesmi fennforgás van,pedig csak annyi kéne ennek a játéknak,hogy engedje,hogy a SZERENCSE ÉS AZ IGAZI VÉLETLEN és ezekbõl kifolyólag a játékosok egyéni tudása döntsön el egy játékot ennyi kell semmi több! Ez az igazi kártya!
UFF😛

Akkor várok még egy picit, majd késöbb rászabadulok megint.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

mukika
Ranked gondolom... Mivel reset volt mindenkinek, ezért várható, hogy pár napig kicsit nehezebb lesz az elsõ pár szint is akár, mivel mindenki egyszerre szabadult rá.

Én nem tudom, mi a f.szt csináltak ebben a patchben, de ma nagyon felhúzott a játék.
7 meccs, ebböl 1 mageel, 5 warriorral, 1 meg warlockkal.
Eddig ezek a deckek tökéletesen megfeleltek a célnak, nagyjából 50-60%-os win rate, warriorral legalább 80%.

Ma így nézett ki ez a 7 meccs: ellenfelek sorban priest-priest-pala-pala-pala-priest-priest.
A 2. meccset nyertem warriorral, a többit buktam, még nagyjából a 7. kör környékén. Azt a nyert meccset is úgy hoztam, hogy nekem maradt 3 életem a végére. Az utolsó meccs volt a hab a tortán, 6. körben vagy 7.-ben, már nem emlékszem, ledobott a priest egy Prophet Velen-t, majd a következö körben Mind Blast-Mind Blast-Holy Smite és a végén még rámütött Velennel egyet.

Itt jött el az idö, hogy kilépjek a játékból, mielött letöröltem volna a pics.ba.

Nem tudom, de most nagyon felb.sztak, sztem 1-2 napig most elö se veszem.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

cataflam02
A végére nekem is megjött a béta kulcs. 😄

One more story

Csak azért van a paccs, hogy engem bosszantsanak. 😄D

Kivételes esetben peccselnek kliens oldalon, amikor drasztikusan bele kell nyúlni a lapokba, pl milyen szám legyen rá írva. Vagy ott az a bug, hogy nem azt a lapot húzza ki, amit megfogtál etc. Egy hónapja vagy több nem jött csak bnet kliens javítás.
mukika
Holnap patch. <#szeret>

Mostmár tárgytalan, oda lett adva az elsõnek.

Hello. Kaptam egy kulcsot ma én is, amit nem hiszem hogy érdemben kihasználnék. Szóval az elsõ jelentkezõ privátban, megkapja.

McHaals
kaptam egy invet a zárt bétába 😄

MadWolf#11626

én is emiatt neveztem be. majd csinálok vmi tesztkérdéses versenyt a kulcsért 😊
persue csak ha nyerek 😊
Fehercsoki
Beneveztem én is, ha kapok kulcsot akkor innen odaadom valakinek.

kár hogy nem 16:00 ig 😄 😄
akkor várunk 😊
3:17 kor nyomtam el, de nekem még nem küldte 😊
ProGabe
Igen, nem olvastam bele, csak gyorsan linkeltem 😊

(TÉK)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fabio Capello
16-ig van nyitva a giveaway, nem azonnali, mielõtt valaki azt hinné.

ProGabe
Aki akar kulcsot, az villámgyorsan írja be a mailcímet a boxba és kattintson:
http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-10-weve-got-another-2500-hearthstone-keys-to-give-away

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Argus erõs de mivel szintén sokan használják ugyanugy nem nyulnék hozzá.
Coin meg lehetne egy sima common/rare lap aki akarja beteszi paklijába.
Argent/Sun - sztem tök fölösleges volt az általános minionokat nerfelni, aki eddig használta öket (játékosok 75%-a) az inkább a speckoi miatt használta öket nem a HPjük miatt. A következõ Mi lesz? Dark Iron Dwarf 4/3-as Harvest Golem 2/2-es? 😊
ugyanigy hülyeség volt a Buzzardot 2/1-re tenni sztem, unleash nerfel ugyis kivégezték a lepakolo beütö hunter combot.
MC meg inkább alacsony szinten zavaró, masteren szinte alig találkozni priestel. nem nagyképüségböl de amikor véletlenül összefutok velük 10/8x beverem. Aréna meg... sokszor megyek priestel eddig egyszer tudtam MCt pickelni.
Imp - ugyanugy baromság, lock aggro nem nézegeti a HPját, lepakol, ha nem töröd meg vmi aoeval. megöl. krvára nem számit hogy 2vel többet sebzödik egy meccsen szóval ez nálam vicc kategoria.
jobb lett vna inkább a minionokat ugy ahgyni ahogy van, és inkább a hero spelleket variálni. (persze nem ugy mint most hogy a versenyeken nem igazán használt huntert még jobban kinyirják 😄)
MEdievil
Argent/Sun továbbra is marad nálam de legalább már nem OP. Hunter deck kuka de nem is kár érte ez az UTH/OTK nem volt valami élvezetes.

Defender of Argus kicsit még erõs illetve a Coin lehetne nem spell. Idegesítõ, hogy bizonyos kombók attól függenek elsõként vagy másodiknak kezdesz.

F

7 nél. nem tudom miért irtam 7/3-at... 😊
ma mentem kettöt én is.
6/3 priestel 80 gold, 1 arany leper gnome (50 dust) 1 pakli
7/3 paladinnal 160 gold, 45 dust, 1 pakli

7/3nál általában mehet a kövi aréna. 6 nál még picit rá kell dolgozni.
opsz lekéstem 😊
bejelentették a várható peccset
argent commander 4/2-s lesz
sun cleric 3/2-es
flame imp 3at sebez heroba
mind controll 10 mana
starving buzzard 2/1
unleasht 4 manáért minden ellenfél minionra ad egy 1/1es charges houndot.
Expert AI-nál nem vettem észre trükközést, mint az arénánál. Akkor már volt pár rare mage és hunter lapom mire nekik mentem. Talán 1 lossal gyalogoltam végig rajtuk. Nem most volt lehet azóta átállítgattak valamit. Kliens az sose frissül, nincs patch. Egy bétában pedig kizárt, hogy ne balanszoljanak idõnként. Mivel a szerver osztja a lapot azt buherálgatják. SC2 closed bétában kéthetente, néha hetente jött valami új változás.
elkezdtem végigverni az expert AI-t... 7 nél járok kivétel nélkül az összeset 3. ra sikerûlt lenyomni😛 coincidence?😊

Sikerült párat nyerni aránéba. Mindkétszer 3 win volt, és ugye 3 loss.
Egyszer jött vissza 40gold pár dust meg ugye pakli, itt 10gold minusz.
Második 25 gold, dust, meg ugye pakli. Itt 25 gold minusz.
3-4 winnél már majdnem ugyan ott van az ember. Így nem olyan vészes. Én várom nagyon a PVE módot, és ott szerezni a kártyákat. PVE-t mindig jobban szerettem mindenben.
jaaa ezek azok ebbõl megvan egy rakás😊 KÖSZII azért! nézem mi nibcs még😊

mukika
Teljesíts egy meccset Play módban - 1 csomag pakli
Oldj ki minden hõst – 100 arany
Érd el bármelyik hõssel a 10-es szintet – 100 arany
Nyerj 100 meccset bármelyik módban – 300 arany
Nyerj 1000 meccset bármelyik módban – 300 arany
Verd meg az összes expert AI-t – 100 arany
Törj szét egy kártyát – 95 arcane dust
Lépj be az arénába – az elsõ alkalom ingyen
Birtokold minden kalóz kártyát – Captain’s Parrot
Birtokold minden arany kalóz kártyát - Golden Captain’s Parrot
Birtokold minden murloc kártyát - Old Murk-Eye
Birtokold minden arany murloc kártyát – Golden Old Murk-Eye
Vásárolj valódi pénzen a játékban - Golden Gelbin Mekkatorque (csak a bétában)
Birtokold az összes basic set kártyát (érd el minden hõssel a 10-es szintet) - 100 arany
Birtokold az összes expert set kártyát - 100 arany

Fehercsoki
Neten fent vannak.

a rejtett questet hogyan találom meg?😛

ahogy nézem nem 😞

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

play 40 minion that costs 2 or less, pala come 😄
remélem a skillje beleszámít 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

tudod mi a vicc mikor streamet nézek? 80% ban megmondom mit fog húzni ,mit fog csinálni....

Szvsz a pro streamereket ilyen rejtett karmába billentve futtatják, mint aki pakkot vesz. Legjobban tejelõ nem tiszta biznisze ez a blizzardnak az ziher 😊
mai goldos arénám: 3 loss....olyan fos összevissza,odanem illõ lapok mint az állat....bohócnak éreztem magam....beletudtam tenni 1 minion counter spellt!! összehasonlításként az elsõ ellenfelem 5 kör alatt 4 minionom szedte le power wordokkel.....és hasonló finomságok

vettem egy arénát 2 euróért: 6 win kúrvajó lapok kúrvaó kombólehetõségek....

tudom RNG meg random........lófaxt!😄😄

setuh
Ma jatszottam egyet paladin ellen mage-el...hat mit mondjak eleg szivatos egy kari az.9 elete volt nekem 30, semmi ertelmes lapja nem volt lent,mar a kezemben ereztem a gyozelmet,max 2 kor,de megis hozta a gamet.Fel healelte magat 25 hp-ra aztan meg nekem mar nem maradt lapom a kezemben, es onnan mar sima dolga volt.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Nincs összehasonlítási alapom, de logikus gondolat valamit valamiért.
na közbe rájöttem rosszul okoskodtam 😊
a lényeg az egészben az hogy 5 win legalább kell hogy kb ugyanazt hozza mint a 100g/pakli 😊
A random meg a random közt is lehet különbség. Töltöttem fel bnet balance-ra egy kis pénzt, hogy arénázzak. Amikor euróval fizettem, akkor iszonyat jó lapokat osztott le brutál jó paklik lettek, ha viszont goldal akkor többnyire elég szarok voltak a választási lehetõségek vagy átlag paklik lettek, ha sok winem lett inkább mázlim volt. Lehet véletlen, de ha az akkor szerintetek miért van, hogy külön tudsz lapokat venni meg külön tudsz arénára befizetni? Sokkal egyszerûbb lenne, ha goldot lehetne venni pénzért és a goldot meg arra költenéd amelyikre épp szükséged van. Valszeg azért van így, mert valamiféle megkülönböztetés mégis van a goldos és az euros fizetés közt. blizlike random lapok...

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

ha tudsz hozni egy 5+ wines átlagot akkor aréna, amig nem inkább pakli.
pld én egy 5 winnél kaptam 45 goldot 55 dustot 1 gagyi lapot meg egy paklit. ez igy kb ugyanaz mint a 100 gold, viszont kevesebb idö összehozni.
de ha ugy nézzük 4 winnél is még megéri mert az 7 játék - a jutalom kb 110-120 gold értékü, viszont ehhez a 110-120 goldhoz kell jo esetben egy 60 goldos napi küldi meg 15-18 win. tehát minimum 20-23 játék ha nem vesztesz soha 😊
szóval az idõtényezöt is vedd figyelembe mikor eldöntöd.
Én is arénára szavazok, per pill nem éri meg ladderezni, hanem összegyûjteni arénázással minél több lapot, mire a game megjelenik.
Fehercsoki
Az elsõ aréna amúgy ingyenes, szóval nézd meg, hogy milyen, meg hogy megér-e neked +50 goldot amit a kártyák mellé kapsz.

Anthrax
igaázból 50 több az aréna mint a lap. Arénába 0-3ra is kapsz lapot plusz goldot vagy dustot,. Gyakorolsz is arénában, lesz dustod plusz pakli plusz arénában is gyakorolhatsz