40521
  • Zozo0122 #8903
    Most viszont én vertem el egy arany control warit. Jó ez a deck, bár fura a curve, azt elismerem :D
  • Zozo0122 #8902
    Az enyém most így néz ki, de még alakítás alatt van. Egyelőre hatékony, 60-70%-al hozom az aggrok ellen (facehunter,zoo) controlok ellen is elég jó esélyek vannak a late gameben, bár az előbb egy control warrior megfogott.

• karmacoma
    Azt én is próbálgattam. A 2/1 silentesítő, amit bepakoltam a claw-k mellé. Végül meguntam és kiveszegettem. Túl sok jó 5 drop van druidnál, és az olcsó beastek is eléggé összezavarják a curve-ot. Amint most agyaltam, hogy Watcheres beast druidát összehozni. Alaphangon van 4 silence, WS is mehet mellé. Lehet majd kipróbálom, ha lesz időm.
  • Zozo0122 #8900
    Sosem játszom, általában saját pakli ötleteket próbálok megvalósítani :) Most pl. egy beast druidot próbálgatok dupla Druid of the Fanggel, azért 5. körben szépen mutat a 7/7 :D Szerencsére druid lapokkal elég jól állok, ezt amit most csináltam drága lenne lecraftolni.
  • Nirz
    Ha játszol zoo-t esetleg oda beteheted még müködhet is néha.
  • Zozo0122 #8898
    Hát kb. ja :D Pedig olvastam, hogy a nerfje előtt elég jó lap volt...jöhetett volna valami más, de poénnak jó :D Nyilván jobban járnék ha törném és gyártanék egy facelesst, de egyelőre megtartom :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.01.08. 12:20:15
  • Nirz
    +1
  • dave9004
    oversparkot törheted is ha kell vmi :D
  • VanDaal
    Most jött el a pillanat nálam is, amikor meguntam, hogy megszívat az aggro... úgyhogy "kicsit" átalakítottam a pala deckemet:

Előtte vitte a boardját a consecration
  • Zozo0122 #8894
    Gondoltam nyitok 2 casual packot...egyikből kiugrott a 2. force of nature a másikból meg egy Tinkmaster Overspark :D A héten a 2. legendem :) Viszont ez azt is jelentheti, hogy most fél évig nem jön újabb...
  • Zozo0122 #8893
    Mostanában jövök rá arra, hogy némelyik basic lap mennyire jó :) A Senjin is jó amíg nincs Belcher, a Yetiről köztudott, hogy jó, stb. de most a Gurubashi tetszik a mage pakliban...félnek tőle nagyon, garantáltan kihoz egy removalt, vagy ha nem hát az nekem jó :D
  • Zozo0122 #8892
    A végén megvolt az is :D De már elkönyveltem magamban a vereséget, erre a random mellém állt...de amúgy ezzel a recomboval állandóan ez van. 7,8 vagy 9-es lapra kell kijátszani, a végeredmény nagyon jó szokott lenni :D
  • dave9004
    egy sorryval azért lovagiasabb lehetnél :)
  • Zozo0122 #8890
    Az előbb sírva szakadtam a röhögéstől :D Az eddigi legepicebb jelenet...csináltam egy mage decket quest miatt és már majdnem lenyomott a pala, volt fegyvere és egy ütés kellett neki, mikor Yserára rátoltam a Recombobulatort, erre - MALGANIS! :DDDDDD Le is lettem némítva addig nyomtam a well playedet miközben ordítva röhögtem szegényen Szemét vagyok az biztos :D

• dave9004
    sztem jobb az aggrot verni mintsem fordítva. legalábbis nyugtató hatású
  • Shep
    Nyertem is simán de nem azon múlott :)
  • Zozo0122 #8887
    Mocsokság bármit is ellopni, nagyon szemét lapjai vannak a priestnek :D De tetszenek :D
  • Shep
    Hát úgy tűnik működik az anti aggro deckem, kár hogy a control meg szétkapja.
    Equality consecration kombót átlopni azmocsokság?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 23:38:12
  • Shep
    Hát a blizzardok nélkül semmit nem ér a pakli.
  • Devv
    Még egy epic bontás: Coghammer
  • Devv
    Múlt szezon végén ugyan ez...
  • Shep
    Hát nem. :)
  • dave9004
    agyalni azért kell vele. nem egy facehunter :D
  • Shep
    Nagyon kemény az a deck, aláz vele rendesen.
  • Shep
    Én nem török semmit, sosem tudni mikor lesz jó valamire :)
  • antiatom
    Season eleje van még mindig.
  • dave9004
    én már betörtem :D
  • Shep
    Az a durva, hogy már lassan 1 éve játszom és még mindig nincsen egy blizzardom sem.
  • dave9004
    Savjz játszik most vele. hát érdekes egy deck és működik is most vert 2 huntert zsinórban vele :D echokkal volt vagy 6-7 deathlordja minden meccsen

mill-fatigue mage
  • Shep
    Gondolom farmolnak ,vagy ők is csak szenvednek az aggrok miatt és nem tudnak előrébb lépni.
  • Devv
    Mondja már meg valaki, hogy miért rajoskodnak rank18-on ezek a sylvanasos, ragnarosos, alexstraszas, búmos pöcsök? Épp elvertem egyet, igaz előtte kikaptam...
  • Shep
    Az már létezik csak szart nem lehet elérni vele pár poénos meccset leszámítva. Egyébként tényleg ez a gáz, hogy ha antiaggroval megyek persze hogy nem a hunterek meg zook jönnek ha meg váltok akkor csak az. Szóval a Blizz elmehet a búbánatba. Mondjuk az uninstall elég csábító opció :)
  • dave9004
    ne töröld. bmikor kitalálhatja vki a köcsög priestet, aztán minden más lesz
  • Shep
    Amúgy az a vicc, hogy a face nekem nem megy, nem az én stílusom.
  • Zozo0122 #8869
    Akkor gyorsan csinálj egy face huntert, valszeg mindkettőt meg fogod nyerni :D
  • Shep
    Na úgy döntöttem most játszok még 2 meccset, ha legalább az egyiket nem nyerem, törlöm a játékot. Megijedt a játék egyből olyan board controlom lett ,hogy feladta a mech mage :) Pedig priest volt, igaz az anti aggro :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 21:20:35
  • Shep
    Utálom ,hogy mindig a pakli alján van ami kellene, elszenved az ember 6-7 lapig és nem még mindig nem jön. Undorító. Na sebaj sikeresen 19-en vagyok megint.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 21:15:08
  • Zozo0122 #8866
    A shredderből 2 vagy a harvest golemből 2 a jobb szerintetek?
  • Shep
    Az milyen mikor a shredder doomsayert hoz le?
  • Devv
    Palával...