Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One more story
UFF😛
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
7 meccs, ebböl 1 mageel, 5 warriorral, 1 meg warlockkal.
Eddig ezek a deckek tökéletesen megfeleltek a célnak, nagyjából 50-60%-os win rate, warriorral legalább 80%.
Ma így nézett ki ez a 7 meccs: ellenfelek sorban priest-priest-pala-pala-pala-priest-priest.
A 2. meccset nyertem warriorral, a többit buktam, még nagyjából a 7. kör környékén. Azt a nyert meccset is úgy hoztam, hogy nekem maradt 3 életem a végére. Az utolsó meccs volt a hab a tortán, 6. körben vagy 7.-ben, már nem emlékszem, ledobott a priest egy Prophet Velen-t, majd a következö körben Mind Blast-Mind Blast-Holy Smite és a végén még rámütött Velennel egyet.
Itt jött el az idö, hogy kilépjek a játékból, mielött letöröltem volna a pics.ba.
Nem tudom, de most nagyon felb.sztak, sztem 1-2 napig most elö se veszem.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Kivételes esetben peccselnek kliens oldalon, amikor drasztikusan bele kell nyúlni a lapokba, pl milyen szám legyen rá írva. Vagy ott az a bug, hogy nem azt a lapot húzza ki, amit megfogtál etc. Egy hónapja vagy több nem jött csak bnet kliens javítás.
persue csak ha nyerek 😊
(TÉK)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-10-weve-got-another-2500-hearthstone-keys-to-give-away
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Coin meg lehetne egy sima common/rare lap aki akarja beteszi paklijába.
ugyanigy hülyeség volt a Buzzardot 2/1-re tenni sztem, unleash nerfel ugyis kivégezték a lepakolo beütö hunter combot.
MC meg inkább alacsony szinten zavaró, masteren szinte alig találkozni priestel. nem nagyképüségböl de amikor véletlenül összefutok velük 10/8x beverem. Aréna meg... sokszor megyek priestel eddig egyszer tudtam MCt pickelni.
Imp - ugyanugy baromság, lock aggro nem nézegeti a HPját, lepakol, ha nem töröd meg vmi aoeval. megöl. krvára nem számit hogy 2vel többet sebzödik egy meccsen szóval ez nálam vicc kategoria.
jobb lett vna inkább a minionokat ugy ahgyni ahogy van, és inkább a hero spelleket variálni. (persze nem ugy mint most hogy a versenyeken nem igazán használt huntert még jobban kinyirják 😄)
Defender of Argus kicsit még erõs illetve a Coin lehetne nem spell. Idegesítõ, hogy bizonyos kombók attól függenek elsõként vagy másodiknak kezdesz.
F
6/3 priestel 80 gold, 1 arany leper gnome (50 dust) 1 pakli
7/3 paladinnal 160 gold, 45 dust, 1 pakli
7/3nál általában mehet a kövi aréna. 6 nál még picit rá kell dolgozni.
argent commander 4/2-s lesz
sun cleric 3/2-es
flame imp 3at sebez heroba
mind controll 10 mana
starving buzzard 2/1
unleasht 4 manáért minden ellenfél minionra ad egy 1/1es charges houndot.
Egyszer jött vissza 40gold pár dust meg ugye pakli, itt 10gold minusz.
Második 25 gold, dust, meg ugye pakli. Itt 25 gold minusz.
3-4 winnél már majdnem ugyan ott van az ember. Így nem olyan vészes. Én várom nagyon a PVE módot, és ott szerezni a kártyákat. PVE-t mindig jobban szerettem mindenben.
Oldj ki minden hõst – 100 arany
Érd el bármelyik hõssel a 10-es szintet – 100 arany
Nyerj 100 meccset bármelyik módban – 300 arany
Nyerj 1000 meccset bármelyik módban – 300 arany
Verd meg az összes expert AI-t – 100 arany
Törj szét egy kártyát – 95 arcane dust
Lépj be az arénába – az elsõ alkalom ingyen
Birtokold minden kalóz kártyát – Captain’s Parrot
Birtokold minden arany kalóz kártyát - Golden Captain’s Parrot
Birtokold minden murloc kártyát - Old Murk-Eye
Birtokold minden arany murloc kártyát – Golden Old Murk-Eye
Vásárolj valódi pénzen a játékban - Golden Gelbin Mekkatorque (csak a bétában)
Birtokold az összes basic set kártyát (érd el minden hõssel a 10-es szintet) - 100 arany
Birtokold az összes expert set kártyát - 100 arany
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
remélem a skillje beleszámít 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
vettem egy arénát 2 euróért: 6 win kúrvajó lapok kúrvaó kombólehetõségek....
tudom RNG meg random........lófaxt!😄😄
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
a lényeg az egészben az hogy 5 win legalább kell hogy kb ugyanazt hozza mint a 100g/pakli 😊
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
pld én egy 5 winnél kaptam 45 goldot 55 dustot 1 gagyi lapot meg egy paklit. ez igy kb ugyanaz mint a 100 gold, viszont kevesebb idö összehozni.
de ha ugy nézzük 4 winnél is még megéri mert az 7 játék - a jutalom kb 110-120 gold értékü, viszont ehhez a 110-120 goldhoz kell jo esetben egy 60 goldos napi küldi meg 15-18 win. tehát minimum 20-23 játék ha nem vesztesz soha 😊
szóval az idõtényezöt is vedd figyelembe mikor eldöntöd.