40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #8903 Most viszont én vertem el egy arany control warit. Jó ez a deck, bár fura a curve, azt elismerem :D -
Zozo0122 #8902 Az enyém most így néz ki, de még alakítás alatt van. Egyelőre hatékony, 60-70%-al hozom az aggrok ellen (facehunter,zoo) controlok ellen is elég jó esélyek vannak a late gameben, bár az előbb egy control warrior megfogott.
-
karmacoma #8901 Azt én is próbálgattam. A 2/1 silentesítő, amit bepakoltam a claw-k mellé. Végül meguntam és kiveszegettem. Túl sok jó 5 drop van druidnál, és az olcsó beastek is eléggé összezavarják a curve-ot. Amint most agyaltam, hogy Watcheres beast druidát összehozni. Alaphangon van 4 silence, WS is mehet mellé. Lehet majd kipróbálom, ha lesz időm. -
Zozo0122 #8900 Sosem játszom, általában saját pakli ötleteket próbálok megvalósítani :) Most pl. egy beast druidot próbálgatok dupla Druid of the Fanggel, azért 5. körben szépen mutat a 7/7 :D Szerencsére druid lapokkal elég jól állok, ezt amit most csináltam drága lenne lecraftolni. -
Nirz #8899 Ha játszol zoo-t esetleg oda beteheted még müködhet is néha. -
Zozo0122 #8898 Hát kb. ja :D Pedig olvastam, hogy a nerfje előtt elég jó lap volt...jöhetett volna valami más, de poénnak jó :D Nyilván jobban járnék ha törném és gyártanék egy facelesst, de egyelőre megtartom :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.01.08. 12:20:15 -
Nirz #8897 +1 -
oversparkot törheted is ha kell vmi :D -
VanDaal #8895 Most jött el a pillanat nálam is, amikor meguntam, hogy megszívat az aggro... úgyhogy "kicsit" átalakítottam a pala deckemet:
Előtte vitte a boardját a consecration
-
Zozo0122 #8894 Gondoltam nyitok 2 casual packot...egyikből kiugrott a 2. force of nature a másikból meg egy Tinkmaster Overspark :D A héten a 2. legendem :) Viszont ez azt is jelentheti, hogy most fél évig nem jön újabb...
-
Zozo0122 #8893 Mostanában jövök rá arra, hogy némelyik basic lap mennyire jó :) A Senjin is jó amíg nincs Belcher, a Yetiről köztudott, hogy jó, stb. de most a Gurubashi tetszik a mage pakliban...félnek tőle nagyon, garantáltan kihoz egy removalt, vagy ha nem hát az nekem jó :D -
Zozo0122 #8892 A végén megvolt az is :D De már elkönyveltem magamban a vereséget, erre a random mellém állt...de amúgy ezzel a recomboval állandóan ez van. 7,8 vagy 9-es lapra kell kijátszani, a végeredmény nagyon jó szokott lenni :D -
egy sorryval azért lovagiasabb lehetnél :) -
Zozo0122 #8890 Az előbb sírva szakadtam a röhögéstől :D Az eddigi legepicebb jelenet...csináltam egy mage decket quest miatt és már majdnem lenyomott a pala, volt fegyvere és egy ütés kellett neki, mikor Yserára rátoltam a Recombobulatort, erre - MALGANIS! :DDDDDD Le is lettem némítva addig nyomtam a well playedet miközben ordítva röhögtem szegényen
Szemét vagyok az biztos :D
-
sztem jobb az aggrot verni mintsem fordítva. legalábbis nyugtató hatású -
Nyertem is simán de nem azon múlott :) -
Zozo0122 #8887 Mocsokság bármit is ellopni, nagyon szemét lapjai vannak a priestnek :D De tetszenek :D -
Hát úgy tűnik működik az anti aggro deckem, kár hogy a control meg szétkapja.
Equality consecration kombót átlopni azmocsokság?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 23:38:12 -
Hát a blizzardok nélkül semmit nem ér a pakli. -
Még egy epic bontás: Coghammer
-
Múlt szezon végén ugyan ez... -
Hát nem. :) -
agyalni azért kell vele. nem egy facehunter :D -
Nagyon kemény az a deck, aláz vele rendesen. -
Én nem török semmit, sosem tudni mikor lesz jó valamire :) -
antiatom #8878 Season eleje van még mindig. -
én már betörtem :D
-
Az a durva, hogy már lassan 1 éve játszom és még mindig nincsen egy blizzardom sem. -
Savjz játszik most vele. hát érdekes egy deck és működik is most vert 2 huntert zsinórban vele :D echokkal volt vagy 6-7 deathlordja minden meccsen
mill-fatigue mage
-
Gondolom farmolnak ,vagy ők is csak szenvednek az aggrok miatt és nem tudnak előrébb lépni. -
Mondja már meg valaki, hogy miért rajoskodnak rank18-on ezek a sylvanasos, ragnarosos, alexstraszas, búmos pöcsök? Épp elvertem egyet, igaz előtte kikaptam... -
Az már létezik csak szart nem lehet elérni vele pár poénos meccset leszámítva. Egyébként tényleg ez a gáz, hogy ha antiaggroval megyek persze hogy nem a hunterek meg zook jönnek ha meg váltok akkor csak az. Szóval a Blizz elmehet a búbánatba. Mondjuk az uninstall elég csábító opció :) -
ne töröld. bmikor kitalálhatja vki a köcsög priestet, aztán minden más lesz -
Amúgy az a vicc, hogy a face nekem nem megy, nem az én stílusom. -
Zozo0122 #8869 Akkor gyorsan csinálj egy face huntert, valszeg mindkettőt meg fogod nyerni :D -
Na úgy döntöttem most játszok még 2 meccset, ha legalább az egyiket nem nyerem, törlöm a játékot. Megijedt a játék egyből olyan board controlom lett ,hogy feladta a mech mage :) Pedig priest volt, igaz az anti aggro :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 21:20:35 -
Utálom ,hogy mindig a pakli alján van ami kellene, elszenved az ember 6-7 lapig és nem még mindig nem jön. Undorító. Na sebaj sikeresen 19-en vagyok megint.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 21:15:08 -
Zozo0122 #8866 A shredderből 2 vagy a harvest golemből 2 a jobb szerintetek? -
Az milyen mikor a shredder doomsayert hoz le? -
Palával...