Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nincs problémám egyik hõssel sem, bármit megcsinálok. Adjon több aranyat 😊
Másik kérdésre: Rank 15 eddig egyetlen ranked meccset sem veszítettem.
Mage mert OP. Egyedi saját deck, nem a Pyrofagyasztós ami annyira népszerû most.
Másik kérdésre: Rank 15 eddig egyetlen ranked meccset sem veszítettem.
Mage mert OP. Egyedi saját deck, nem a Pyrofagyasztós ami annyira népszerû most.
F
Tényleg, ti hogy álltok rankeden? És milyen paklival jutottatok el oda? Az én warris deckem egy fegyver alapú dck, megspékelve pár tauntos kalózzal, meg olyanokkal, akik a fegyverböl +Attackot kapnak, emellé meg Berserker + Warsong Commander és a kisebb minionok. Többnyire a 7-8. kör végére vége a meccsnek. Múltkor 6 kör alatt végeztem ki egy papot. 😊
1. kör Upgrade, 2. Kör Knife Juggler, 3. Kör Acidic Swamp Ooze, 4. Kör Warsong Commander, 5. Kör 5-ös sebzésü fegyó + 2 tauntos kalóz, majd ugye ment mindegyikkel a Charge. 😊 Ezalatt neki nem jött semmi minionsemlegítö spell, csak healelgette magát, de azt se sok eredménnyel.
1. kör Upgrade, 2. Kör Knife Juggler, 3. Kör Acidic Swamp Ooze, 4. Kör Warsong Commander, 5. Kör 5-ös sebzésü fegyó + 2 tauntos kalóz, majd ugye ment mindegyikkel a Charge. 😊 Ezalatt neki nem jött semmi minionsemlegítö spell, csak healelgette magát, de azt se sok eredménnyel.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Én például a nyerj 3 meccset XY/VW kaszttal vagy nyerj 5 meccset XY/VW kassztal küldiket mindig visszadobom, hacsak nem warrioros küldik, azon aprop´ból, hogy ezekkel a többi kaszttal nem nyerek, most a warriorral zsinórban lvl25 1 csillagról felhútam magam lvl21 1 csillagra. 😊 Folyamatosan kaptam a bónusz csaillagokat, mert nem vesztettem meccset. Marha jó kör volt. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Tipp:
Ha 40 goldos napi questet kaptok akkor azt mindenképp dobjátok vissza hátha bejön egy 60 vagy akár 100 goldos.
Ha 40 goldos napi questet kaptok akkor azt mindenképp dobjátok vissza hátha bejön egy 60 vagy akár 100 goldos.
F
hajnalban belenéztem megint hafu aréne streamjébe épp vmi 7/2-nél tartott magevel. meg is lett neki 12. 440 gold 1 gold lap 1 pakk
egyik szünetben belelestem arena dekkjébe...
1 db poly, 1 db cone of cold
3 db flamestrike
3 db Blizzard
5 db Fireball
b+ 😊
egyik szünetben belelestem arena dekkjébe...
1 db poly, 1 db cone of cold
3 db flamestrike
3 db Blizzard
5 db Fireball
b+ 😊
LOL

hafut néztem este sámánnal ment egy 12/2-t
elég brutál paklit csinált.
1 pakli 330 gold és két gagyi arany lap
multkor rugoval szenvedett, mintha magamat láttam volna. szóval a próknál is van bukta 😊
elég brutál paklit csinált.
1 pakli 330 gold és két gagyi arany lap
multkor rugoval szenvedett, mintha magamat láttam volna. szóval a próknál is van bukta 😊
Aréna Paladin 11 Win:
200 Gold
90 Dust
1 Pakli
1 Epic (nem gold) Ice block
Sajnálom hogy nem jött össze a 12 pedig annyira közel volt 😞
Ha gondoljátok ti is leírhatnátok az aréna eredményeket, legalább látnánk mit változtak.
200 Gold
90 Dust
1 Pakli
1 Epic (nem gold) Ice block
Sajnálom hogy nem jött össze a 12 pedig annyira közel volt 😞
Ha gondoljátok ti is leírhatnátok az aréna eredményeket, legalább látnánk mit változtak.
F
na lenyomtam 10-et és 8 win lett belõle.
aztán kaptam egy papot 3. körben pedig egy ilyen kombót tolt 😄 Oldalt látjátok miket hozott le. A vicc az , hogy így is hoztam a meccset és megvertem , igaz 3hpval úgy hogy õ közben shadow formot nyomott 😄

aztán kaptam egy papot 3. körben pedig egy ilyen kombót tolt 😄 Oldalt látjátok miket hozott le. A vicc az , hogy így is hoztam a meccset és megvertem , igaz 3hpval úgy hogy õ közben shadow formot nyomott 😄

Most én is papoztam patch után. 5win 1 loss amit eddig toltam. Nem arénán sima playbe. Én sem érezem gyengébbnek, de lehet késõbb kiütözik.
Hát nem lett gyengébb a priest 5/1-re meglett a napi. Így legalább van idõm kijátszani narancs lapokat, nem csak dísznek van. 😊
rohadt idegesítõ,hogy a peccs óta még többször bugol be a visszavétel... buktam egy meccset miatta, mert az ellopott blood impet nem tudtam brewmaster után újra kijátszani -.- 
mutatom mi a bajom,csak kezd bahlni a UPC😛
lehet pont olyanokkal sorsolnak össze akiknek 25 éves Vampire multja van és ezért vesztesz...
ha van sikerélmény akkor nem értem mi a bajod.
ki mondta,hogy mindig kikapok? az sem normális ahogy nyerek....épp ez a lényeg! úgyvan megszerkesztve,hogy mindenkinek legyen sikerélménye és igazán észjáték nemkell hozzá.....
Ennyire hisztizel emiatt a játék miatt,hogy így csal úgy csal, ilyen szerencse faktora van, miért játszod ? És miért érzed,hogy ezt meg kell osztanod a világgal ?
sztem csak nagy kártyás szürö van fenn. ha látja hogy vki régi nagy kártyás (fõleg Vampire) annak tuti ugy adja a lapokat hogy a gyenge kátyamultatlan nooboknak is legyen esélye a mesterek ellen 😊
képtelen vagyok felfogni mit erõsködsz,hogy egy 500 lapos kártyajátékot ugyanolyan szintünek tartassz mint egy 6-8000 db-os játékot....
ez a játék androidos/iphoneos pötyögtetésnek készült meg a reggeli KV mellé...és éppen ezért hidd el,hogy finoman bele van piszkálva pontosan úgy ahogy az ÖSSZES! Blizzard játékba......
ez a játék androidos/iphoneos pötyögtetésnek készült meg a reggeli KV mellé...és éppen ezért hidd el,hogy finoman bele van piszkálva pontosan úgy ahogy az ÖSSZES! Blizzard játékba......
jaja 470 db kártya van ez az 1/10-e mondjuk egy Vamprenak....húdenehéz volt kiismerni😊
kezdj el játszani mondjuk egy HKK-t vagy MAgic-et told minimum egy évig és rájössz mirõl beszéltem....
tuti csalik a játék.
mert ha valakinek 20 éves kártyás multja van, az már akkora agy, hogy nem is kell dekkeket elemezni, csak csukott szemmel rábökdösni a lapokra és kisujjbol nyernie kéne mindent.
mert ha valakinek 20 éves kártyás multja van, az már akkora agy, hogy nem is kell dekkeket elemezni, csak csukott szemmel rábökdösni a lapokra és kisujjbol nyernie kéne mindent.
sry ez inkább BLizzard kibeszélés😛 csak WOW-al próbáltam példálozni😊
mibe fogadunk? én még emkélszem Vanillában ,hogy a swrodos warrinak volt EGY % azaz 1%!! esélye dupla támadásra /talán talenttel tudott még 1 %-ot adni/ + volt egy BRD-s medál ami adott még 1% ot.....kardos warrim volt és 10-15 ütésenként proccolt! SÕT még a procrra is proccolt! és ez 2005-2006 körül volt.....akkor épp a warritól rettegett mindenki
mi kipróbáltunk jópár kárytát és nem olyanokat amiben van 200 lap mint itt...hanem 5-8 ezer!!!! tudjuk mi az a random meg mi az,hogy véletlen meg,hogy szerencse,,,volt rá 20 évünk kitapasztalni....ez Blizzard játék és köszönõviszonyban sincs egy Magic komplexitással! tehát valamilyen módon official kell hecckelni,hogy a marketing és a haszon maximális legyen! fölösleges errõl vitázni,mert akinek csöpp agya van az megtapasztalta már!
Igen, viszont nem olyan módon ahogy õ írta.("kiválasztanak 1 class-t ami furcsamód többet critel többet resistel")
ezt már többízben burkoltan vagy nyíltan be is vallották......ezzel "balanceolták" a classokat....
Csak nézegetem ezt a topikot mert a wowos kártya nem az asztalom, de abban egyetértek vele hogy havonta változtatták a ops classokat. De ez más topik. De az tuti hogy régóta nyomja és sok karit felhuzott/maxolt. Ez tény.
kivéve azok akikkel játszottam....
A eu szerver indulás óta nyomja a wowot.. ebbe ne köss bele mert érzékeny rá. De tényleg így van.
édesfaxom koccoljál már
2 hét múlva 10.....
ha az alapot nézed, akkor talán a 9/7 The Beast, de ugye gyakorlatilag bármilyenre fel lehet buffolni a megfelelõ lapokkal bármit...
Ezzel is csak magadat égeted mert 10 éve nem is megy a játék... 2 hete volt a 9. születésnapja...
Sebzés/Élet-re gondoltam 😄
Ha napi 100 arany a limit, akkor el lehet vele szórakozni mire meglesz minden lap.
Ha napi 100 arany a limit, akkor el lehet vele szórakozni mire meglesz minden lap.
One more story
Most változtatták meg, napi 100 arany gyûjthetõ simán abból hogy meccseket játszol (3 win 10 arany), questekbõl és arénából bármennyi, de ugye napi egy quested van.
Olyan, hogy legerõsebb lap meg sztem nem létezik, max olyan, hogy jó lap.
Olyan, hogy legerõsebb lap meg sztem nem létezik, max olyan, hogy jó lap.
mindegyik a legerõsebb ha akkor húzod be amikor kell😊)
sry 10😛
csak 9 évig volt accountom te nub😊