40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Igazából sosem foglalkoztam a dologgal, mert alig játszom sámánnal :) -
Negritis #8942 és azt tudtad hogy meg lehet oldani hogy 1 totemből 2 is lent legyen? :D -
Ezt tudtátok?
Shaman’s hero power can only create a totem if none of that type are on the board. If you have 3 totems out, you will get the 4th totem you don’t have with 100% probability. If you have 4 totems out, you’ll get an error when you try to use your ability. -
Azt amúgy észrevettétek ,hogy ha kirakjátok Sylvanast és van lent egy fos 1/1-es pala token, mindig azt hozza át? -
Pala az most elég mocskos, de legalább jó ellene küzdeni, nem úgy, mint a hunterrel ahol a 4. körben már tudod, hogy van-e még esélyed vagy már csak az időt tudod húzni. -
Mondom ,hogy a szerencse nem velem van. :) GvG-ből kinyitottam az elején 7 vagy 8-at és azóta folyamatosan ugyanazokat kapom vissza. Régiből nagy ritkán beakad valami. Amúgy kb. 1 hónapja játszok kicsit többet, mióta eldöntöttem ,hogy megszerzem az aranyat, előtte szinte csak napi 50 arany volt meg a küldetésből+1 nyerésből. -
Zozo0122 #8937 Megint leestem 17-re, de itt minden televan az új palával :D -
nekem se jönnek. itt jövök a jó kis druidokkal ellenük és helyette jön 1-2 handlock, mechmágusok amikkel kb 60%ban vok, stb.
váltogatom a mechdruidot ami agrosabb vmivel, meg a ramp-ot. csak vhogy kifogom h mindig az jön ellenem ami könnyen counterel.
holnap előveszem a sámánt talán, v a dr priestet. -
Negritis #8935 amúgy ennyi meccs mellett csodálom hogy nincsenek normális lapjaid, mert középszar nyitások mellett is az epiceknek meg kéne lennie -
Negritis #8934 én is szivesebben nézek streameket :D
és kb csak a napi Q-t csinálom meg + ha megbolondulok 8-10 győzelmet tolok rankedon
ma pl rank 14en zsinróba 4 priest jön, ebből 1 elkalapált de 3at simán vertem (egy DR volt ami levert)
a handlock ellen pedig elvileg jó a priest bár annyira nem nehéz mint a sámán, amikkel én pl bírok de elvileg nemezis
viszont hunter-zoolock nem jött szembe megint
nyitottam egy régi paklit és ez is fos volt :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.09. 01:04:46 -
ööö februárban kezdtem majd kihagytam jópár hónapot :d ősszel kezdtem kb újra, de nem sokat tolom egyhuzamban, meg volt v 2 hónap aréna only.
meg meló után sokat nem játszok, meg van pár ragequit is ami után streamet nézek inkább :D -
Zozo0122 #8932 1000 win quest most lett kész? Akkor te se játszol még olyan régóta nem? Én olyan 600-nál járok, november eleje óta tolom. -
nekem vmi 1000 win lett ma bmilyen módban :D 300gold jól jött. -
Nekem most ez a cél, anélkül számomra nem érdekes a játék, ráadásul a priest tetszik is, meg bármennyire is fel tud idegesíteni azzal a legélvezetesebb a játék. Most is volt egy olyan komoly mirror meccsem, hogy apróságok döntöttek végül az én javamra. Ilyen meccset pl. hunter ellen sosem fogok vívni szerintem. Mágussal egyébként nekem is 130 körül, hunter is a warlock az ami még több, mert az 200 kereken.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.09. 00:08:21 -
Negritis #8929 én 100-150 ranked győzelemnél tartok a wari-mage-hunter-dudu-shaman deckekkel, de eszem ágába sincs kifarmolni egyikkel se az aranyat :D
majd 1x meglesz, nem sietek sehova mer lehet csak belefáradok/felmérgelem magam mint mások -
Na már "csak" 123. -
Negritis #8927 valaki tolja a control huntert? mert handlockkal elég simán vertem most egyet rank13on
nah sorsolás ftw rematch :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.08. 23:10:39 -
mondok jobbat. Antonidast csinál és előző körben esett neki v 3 spare part is :D -
Reynad megmondta ,hogy OP, vagy megnyeri neked a meccset, vagy nem csinál semmit és igaza is volt :) -
Zozo0122 #8924 Az kéne még bele. Amúgy az milyen, amikor az ellenfél magenek az instabil portál szilvásbuktát (Sylvanas) csinál? Ráadásul a legrosszabbkor... Lehozta neki a meccset... -
Csináld meg, nekem nincs hozzá meg csak millhouse meg egy recomb. Mondjuk egy ilyen full béna paklit össze tudnék hozni. Magma rager-el az élen :d
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.08. 21:43:53 -
Zozo0122 #8922 Az mekkora pakli lenne. Nozdormu, Millhouse, Cho, Tinkmaster, Recombulator x2, wisp x2 stb :D -
15 mp. az még egy hunternak is nagyon kevés, removal kihúzónak meg kicsit drága :) Poénból viszont be lehet rakni, mondjuk Millhouse és Cho mellé :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.08. 20:10:39 -
Zozo0122 #8920 Ez meg a másik, recombo rendbe teszi :D -
Zozo0122 #8919 Megtartom, de csak, hogy meglegyen és néha poénból casualban toljam. Nozdormu egyébként érdekes kártya, valahogy játszhatónak tűnik könnyen játszható deckekben, míg az ellenfélnek sietnie kell a gondolkodással, végülis 15 mp nagyon kevés tud lenni. Ezenkívül minél előbb le akarná szedni az ellenfél nem? Minimum egy hard removal...szóval tényleg annyira NAGYON rossz? Elismerem van 100 jobb, de ha valakinek ezt adja a gép, akkor nem játszható sehol? -
Noxiusnak kikerült egy Nozdu aztán átrecombozta egy Yserara, nem rossz csere :) -
Nirz #8917 komolyan?
érdekes mert túl kell élnie egy kört hogy egyáltlaán esélye legyen egy lapot húzni,ezenkivül aggro ellen kész öngyilkosság, személy szerint én skippelném és mennék az arcra
-
Nirz #8916 jó de hátrányba kerülsz nem?:P
és egy 4/4 es szerintem annyit nem ér meg -
Ennek ellenére az elmúlt 2 hétben egy csomót láttam belőle. -
Negritis #8914 2 körbe ha olyan a keze hogy megöl?! elég nagy mák kellene hozzá :D -
Nirz #8913 Bár jut eszembe egy nat pagle is mindenképpen dustolni való -
Nirz #8912 Attól függ priest vagy mage ellen nem tolnám ki xDDD -
Negritis #8911 ha kezdőkézben van és tudod coinolni akkor kevés kárt okoz, egyébént kuka :D -
Nirz #8910 Jah ha fun deckekben utazol akkor tinket végülis nem rossz ötlet megtartani
Abban az esetben csak millhouse vagy nozdurmu betörése ajánlott mert ők tényleg abszolút haszontalanok és nincs értelme ki játszani.
De talán millhouse is jól mutatna egy lehető legrosszabb kártyák témájú deckben amelynek célja hogy a lehető legrosszabb deckkel a lehető legrosszabb eredményt érd elxD -
nekem se jön sok, de azokat összecsomagolom ramppal -
1Darton1 #8908 Akkor a te játékodban nagyon sokszor nyersz, mert a face huntert csak a nagyon lassú és esetlen contolok nem verik meg. -
Moslék a moslék ellen, végülis így értem a yserát is. -
argo001 #8906 Hihetetlen ez a játék. Én nagyon szeretem, de kriminálisan rossz lapokat ad arénában... -
voros12 #8905 Hát akkor nem ugyan azzal a játékkal játszunk :) . Szerintem a GvG az arénát szépen elba*ta. Egyszerűen nem lehet egy értelmes decket összecraftolni, mert bejött egy csomó új lap, és annyi szemét jön néha egy picken belül hogy azon kell 10 pickig agyalni, hogy melyik a kevésbé rossz.. -
1Darton1 #8904 Annyit emlegetitek a face huntereket, pedig én az utóbbi hónapokban ha eggyel találkoztam, akkor is sokat mondok. Streameken is több száz hunterből átlag egy face hunter van. Ráadásul a többi deckhez képest kifejezetten gyengének számít, de biztos csak az én figyelmemet kerülik el.